Nekalkulujeme, necháváme to vyšší moci, řekl asistent Chytrý

19.06.2021, 21:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Mercury

Chytrý jak radio.

Reagovat
REPLIKATOR

Jestli chceme vyhrát mistrovství, stejně musíme porazit kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglii nemusíme

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší, kdyby se pavouk na velkých turnajích losoval? 8 týmů s nejvíce body do 1. koše, zbytek do 2. koše. Tím pádem by nemohla nastat situace, že je lepší záměrně prohrát.

Reagovat
Sztanda

Taky jsem si to myslel, ale mám pocit ze by to narazelo v současnosti na ten formát turnaje kdy takhle se dá alespoň trochu předpokládat kam ten tým pojede hrát a dá se to organizačně připravit. To samé fanoušci, vždycky kupuješ lístky na ty vyřazovací zápasy kde očekávat účast svého týmu...ale jako při euru v 1 nebo dvou zemích mi to přijde ze by to tak bylo lepší, tyhle spekulace před posledním zápasem jsou hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to speciální situace, ale normálně by to podle mě šlo. Co se týče těch fanoušků, šlo by to třeba udělat tak, že vítězové skupin zůstávají tam, kde hráli. U zbytku se stejně nikdy dopředu neví, kde budou osmifinále hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď děláš chytrýho

Reagovat
Kozut11

Nechat si zahrát náhradníky a prohrát je jediná správná volba .. První místo hraje v osmifinále v Londýně, kam by se fanoušci zase nedostali.. dejte mi dárek, abych se konečně mohl na to Euro podívat...

Reagovat
smazaný uživatel

www.ceskatelevize.cz

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně by měl nechat sedět Bořila a Masopusta, protože už mají žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že máme u repre tak chytré lidi.

Reagovat
bobis21

Doufám že k tomu ani jeden tým nenastoupí s tím že chce být 2. Pro Anglii to stejně moc nedává smysl, protože když vyhraje skupinu, bude hrát z druhým že skupiny F. Pokud skončí druhá, potká vítěze té skupiny o kolo dál, což je spíše horší, pokud mají ambice na finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglii by mělo být jedno, jestli narazí teď na Němce nebo o kolo později na Francii. Tak jako tak by vypadnutí bylo zklamání, protože oni chtějí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To chtějí v celý historii fotbalu Naštěstí jsou tak namyšlený, že tomu sami věří, že by toho druhého z F dali a to může být naše výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pro chytrého každý chytrý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele