Darida: Vyhrát skupinu by byl velký úspěch a bylo by pěkné pokračovat ve Wembley

21.06.2021, 21:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
El Fáňos

Darida vždy tak sebevědomě mluví a na hřišti je potom nemasntej, neslanej, nelze mu odepřít, že běhá, ale často mimo balón, dlouho jsem ho nic zajímavého neviděl předvést dopředu, ani dozadu... jako trenér bych mu rozhodně tolik prostoru nedával, líbil se mi za celou dobu snad ve dvou zápasech v repre, jinak je to pro mě novodobej Plašil. Snad mi zavře výkonem proti Anglii hubu

Reagovat
fsada

No jo no.. To je tak, když se necení hra do zadu.. Ale kouká se jen na góly /asistence.. Ano je to důležité.. Ale na to se fotbal, taky úplně nehraje.. Já ho nemusím, též jen z jiného pohledu to vidím takto.. Svoje si odehraje, proto ho tam trenér staví /věří mu.. Tečka..

Reagovat
El Fáňos

já mám obranu rád, kantého zbožnuju, ale Darida dozadu není nic moc, on je dobrý spíš v presingu kolem půlky, ale dozadu nemá sílu a že by každého obral o míč... navíc občas má nesmyslnej nápad, třeba takovej Holeš je lepší dozadu, Souček 10x i Král mi přijde silnější v soubojích a na míči, on jen běhá a věří mu trenér... nepřijde mi to moc jako jiný pohled, ale já mu přeju, aby se vyburcoval a zahrál parádně, jeden zápas v té kvalifikaci, jestli to byla ta Anglie, nebo pak Belgie hrál fakt dobře, neztratil míč, v důležitých momentench byl na správném místě, ale jinak bych tam raději viděl Baráka, který mi přijde dopředu mnohem zajímavější a Král ani Darida nejsou SOZ

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochopíš hráči z jiné repre nemůžou hrát ale jeho spoluhráči v pohodě ano

Reagovat
FiX

Když by jsme náhodou postoupili ze třetího, proti komu by jsme hráli?

Reagovat
martin.b

varianty píšu níže, dost záleží na finálním skóre, zjednodušeně ale: 1.tým tabulky 3.míst hraje s Nizozemskem, 2. s Fra/Něm/Por 3. s Belgií a 4. s Špa/Švé/....

Reagovat
mistr129

Naše skupina s vítězem F určitě hrát nebude.

Reagovat
martin.b

Máš pravdu...

Group A Runner Up Group B Runner Up

Group A Winner Group C Runner Up

Group C Winner Group D/E/F 3rd Place

Group B Winner Group A/D/E/F 3rd Place

Group D Runner Up Group E Runner Up

Group F Winner Group A/B/C 3rd Place

Group D Winner Group F Runner Up

Group E Winner Group A/B/C/D 3rd Place

Reagovat
srandamač

Kdo tohle vymyslel

Reagovat
dave30

Já hlavně nechápu, proč nikoho nenapadne provést losování osmifinále až po skupinách. Odpadly by tyto spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Já hlavně nechápu, že to nenapadne Infantina.

Reagovat
Banikovec7

No byl byl by problem s casem mezi zapasy, takhle zacinaji playoff tymy ze skupin, ktere skoncily drive. Kdyby se to losovalo, tak by musela byt o dost delsi pauza mezi skupinama a playoff a nebo by mel nekdo velkou nevyhodu v dobe odpocinku.

Reagovat
dave30

Jj, toto mě napadlo jako jediný důvod, proč by to mel být problém. Nicméně protažení mistrovství o 2-3 dny (kdyby ten los vyšel neskutečně blbě) mi přijde jako dobrá cena za to, ze by se v posledním kole přestalo spekulovat.

Reagovat
john334

Vždyť už teď máš dva dny pauzu, tak úplně stačí, když týmy ze skupin E a F nebudou hrát hned ten první osmifinálový den. A možná by se dal trochu upravit rozpis skupin tak, aby E nehrálo poslední zápasy až poslední den (zítra), ale den předem (dneska).

Reagovat
mistr129

Ono je to de facto rozdělené na dvě půlky (6 týmů ze skupin A, B, C + 2 třetí, na druhé straně 6 týmů ze skupin D, E, F + 2 třetí), tudíž by se to v rámci nich mohlo losovat - tam už je rozdíl zápasu jen den.

Reagovat
srandamač

Buď los a nebo seřadit dle tabulky a parovat je nejlepší - nejhorší. Ty pauzy mezi zápasy je pravda, že by byl problém, ale to by se určitě dalo nějak vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

To je předem daný klíč

Reagovat
dave30

Ale proč je daný předem? To se nemůže vylosovat až po skupinách?

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo by to tak lepší, ale prostě se to na všech turnajích dělá tak, že se dá předem ten klíč. Nechápu, že je to ještě nenapadlo, v LM se taky osmifinále losuje.

Reagovat
Alan_Shearer

Los by byl super no

Reagovat
FiX

Díky. To jsou machinace teda, to je hrozný...

Reagovat
Mönchengladbach

Hulandsko.

Reagovat
martin.b

Docela blbá situace, výhra i remíza znamenaj nejspíš první flek = souboj s Fra/Něm/Port, prohra může s blbou náhodou znamenat nepostup nebo souboj s Bel/Špa/Švé/Fra/Něm/Por. Gilmour bude Skotsku chybět, snad ale s Chorvaty nějak nevybouchnou a my po těsné prohře skončíme druzí a narazíme na Špa/Švé, případně Svk/Pol.

Reagovat
verv

Třeba se Maďaři hecnou, dají zítra Němce a půjdeme z prvního místa na ně.

Reagovat
martin.b

Je to hodně nepravděpodobný, hraje se v Mnichově a Němci potřebujou minimálně bod pro jistotu postupu.

Reagovat
verv

Jasný, je to spíš takový přání Ale po tom výkonu proti Francii bych je úplně neodepisoval.

Reagovat
dave30

Vypadá to, že nám Dánové zařizují postup...

Reagovat
fsada

Reagovat
Pepe1911

Neznáte nějakého zubaře v Praze, co by mi zítra vytrhnul osmičku? Vše si zaplatím samozřejmě

Reagovat
Pepe1911

Už přemýšlím o tom, že někoho výzvu před Edenem ať to mám za sebou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele