Nejlepší výkon za hodně dlouhou dobu, radoval se Klopp po vyhraném derby

14.02.2023, 15:33
Aktuality
Jürgen Klopp (© AFP)

Liverpool loni až do závěrečného kola naháněl Manchester City a bojoval o mistrovský titul, letos je jeho situace zcela jiná a sezonu z pohledu Reds definuje řada bodových ztrát. Včera se svěřenci manažera Jürgena Kloppa dočkali teprve devátého ligového triumfu, na Anfield Road zvládli derby proti Evertonu...

Liverpool ukončil sérii čtyř zápasů bez výhry, z nichž vytěžil jenom jeden bod. Postavení v tabulce i tak zůstává tristní, devátá příčka je hodně za očekáváními.

"Dle mého názoru jsme podali nejlepší výkon za hodně dlouhou dobu. Výhry můžete uhrát i po špatných výkonech, mnohem lépe se na ně ale dívá ve chvíli, kdy si je zasloužíte. A my si tu dnešní zasloužili," radoval se Klopp po závěrečném hvizdu.

"Atmosféra byla vynikající, naše fanoušky miluji, dnes nám hodně pomohli a hráči jim jejich podporu oplatili. Bylo to klasické derby proti silnému soupeři a my hráli to, co jsme chtěli, nenechali jsme Everton hrát jeho hru. Drželi jsme míč, byli trpěliví a působili jako kompaktní tým, všichni bojovali," prohlásil dále.

Liverpool svými góly orámoval poločasovou přestávku. Ve 39. minutě se prosadil Mohamed Salah, krátce po návratu z kabin zvyšoval svou první trefou po příchodu z PSV Eindhoven Cody Gakpo.

"A dali jsme dva góly po skvěle provedených protiútocích. Pamatujete si, kdy naposledy měl hráč, u něhož protiútok začínal, tolik možností? Já ne. Dnes se nám dařilo brejkové situace doplňovat. Když se dostanete do složité situace, tak vaše chování definuje další budoucnost, my se s těžkými momenty dovedeme vypořádat," je přesvědčen někdejší kouč Dortmundu a Mainzu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (57)

Přidat komentář
fff

Z Bajcetica daco bude.

Ked sa v lete fakt refreshne ta zaloha, tak jemu to len prospeje hrat s poriadnymi hracmi v strede. S Thiagom nemozeme ratat, ze by hral pravidelne, takze o to viac treba investovat do zaloha.

Vraj sme ochotni predat Matipa za 15m, to by nemuselo byt vobec zle, no musel by samozrejme prist stoper. Taky Gvardiol je sen, no uvidime.

Reagovat
JohnnyBravo

čuměl jsem, když tam pak zmiňovali, že je mu terpve 18 hodně na pána

Reagovat
Y.N.W.A

jo, žádný alibistický rozehry dozadu, ale snaha dostat balon nahoru, někdy i zrychlením z první ...snad ho tam někdo nezrakví, takový souboje s Tarkowskim musí bejt pro tyto technický hráče strašná radost

Reagovat
oli9

Jako Everton není letos soupeř. Mančaft bez všeho.

Nejvíc jsem ovšem rád ,že se vrátil Jota a Boby

Reagovat
kylo ren

Jooooooo dobře ti dobře si to vymyslel

Reagovat
fenixLFC

a novy vzhlad uz je tu

Reagovat
fenixLFC

a novy vzhlad uz je tu

Reagovat
Busby babes

pridejte dark mode a sipecky na preskakovani komentu na nove/vlastni a je to cajk.

Reagovat
Hlahart

Hlavně ty šipky teda

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Plus na mobilu vidíš všechny smajlíky jen v horizontální poloze a chybí mi dost to rychlé menu, kde šel hned vidět přehled reakcí na moje komentáře. A proklikání na jednotlivé ligy je zdlouhavý, jak je to v postranním menu ještě schované pod soutěžemi. Přijde mi to jako fajn, ale nevyladěný, poměrně předčasně se to nasadilo.

Reagovat
Gazdo

To preklikavanie na tie ligy ma nasiera neskutocne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hlahart

To proklikávání je fakt blbý. Naštěstí chodím jen na PL, kam jsem teda dřív chodil proklikem v levým menu, teď chápu, že to bude vpravo nahoře pod tím logem PL.

Jinak ty reakce se nezobrazují ani když máš EF třeba na rozdělené obrazovce a to menu se sroluje, no.

Reagovat
Ef.cz

Problém se smajlíky a textem v komentářovém okně jsme opravili.

Reagovat
J0EL

Nefunguje ani rozklik na uzivatela v komentaroch (aby sa dalo pozriet oblubene timy uzivatela resp. poslat mu spravu takto na priamo). Takisto neviem ci a ako je mozne menit, mazat a pridavat oblubene kluby. Chybaju sipky na rychly presun na nove komentare...

Myslim, ze ste sa trosku zbytocne "poponahlali".

Reagovat
Ef.cz

Děkujeme za další podněty a návrhy - rozklik uživatele zprovozníme do konce týdne, stejně tak šipky. Kluby lze měnit, v tuto chvíli pouze na desktopu, ale i na mobilu tuto funkci zprovozníme.

Reagovat
blade115

Reagovat
Dawon

Na desktopu je porad problem s prilis dlouhym textem, ktery se nevleze do okynka na koment...jednak se to prekryva se smajliky a navic v tom okne narozdil od mobilu nejde scrollovat viz - problem je teda jen ve Firefoxu, v Chromu zda se funguje jak ma:

https://ibb.co/0qjDkPz

Reagovat
Zaschrona

Bez dark módu sem nebudu chodit, po chvilince z toho bolí oči.

Reagovat
Zaschrona

Donutili jste mě začít používat Auto Dark Mode for Web Contents, co nabízí Chrome přes chrome://flags/ - sice to kazí smajlíky a třeba německou vlajku, ale díky tomu web celkově vypadá alespoň trochu použitelně...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

da se to nastavit jen na konkretni web?

Reagovat
Zaschrona

Bohužel nedá, nakonec jsem to ale vypnul a vyřešil místo toho tady rozšířením - funguje to ve výsledku asi i líp: https://chrome.google.com/webstore/detail/dark-reader/eimadpbcbfnmbkopoojfekhnkhdbieeh/

Když přidáš eurofotbal.cz na seznam invertovaných, tak by to mělo měnit jen EF. Na mobilu to takhle nejde, ale tam mi ta bílá barva tolik nevadí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Reagovat
Mastný Chobot

Ako viem preskakovať medzi novými komentármi? Túto funkciu nemáme zatiaľ? To bola najlepšia vec...

Reagovat
Mastný Chobot

ale výmenu citrónu za ňadro oceňujem

Reagovat
Gazdo

Reagovat
jk

Pokud to mají být kozy tak by bylo fajn nemít na nich dvě levé ruce…

Reagovat
Swarley

Treba to jsou dve leve kozy

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
chicuita

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hyrax

Reagovat
PJ

zatim nijak, pracuje se na tom, bude to doufám brzy...

Reagovat
r.mrazik

dokud nebude sipka na preskoceni na novy komentar,tak to tady bude slusny peklo...

jinak diky za kozy

Reagovat
Dawon

Souhlas, tohle je za mě hrozně důležitá funkce...a na implementaci by to snad neměla být žádná hrůza a ani graficky by to tam nemělo nějak zásadně překážet

Reagovat
masina_LFC

toto je hnus fakt... všetko čo je fajn, musí niekto dojebať proste

Reagovat
cubazi

wtf is happening

Reagovat
O.Giroud

LFC si ide po TOP4

Reagovat
Madio Sané

Starý eurofotbal bol lepší

Reagovat
Gunner14

Mi z toho vypadly cocky z ocich. Jak dostat flashbangem na schodech v Dust2

Reagovat
Gunner14

Ale cenim, ze kdyz najedu na kluby, tak to da na vyber jen tohle: Arsenal FC

Chelsea FC

Manchester United

AC Milán

Juventus FC

Bayern Mnichov

FC Barcelona

Real Madrid

a kdyz kliknu na "dalsi kluby" tak to jeste nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VTID94

Keď sa pozriem na počet komentárov pri článkoch včera a dnes tak je to jasné. Plus 90% príspevkov o tom ako to je na... načo bolo toto dobré...

Reagovat
captain18

Reagovat
Golasso

Podle mě je současný webdesign celkově na houby a tohle je ještě relativně ok oproti některým paskvilům, co vznikly v honbě za responzivitou a použitelností na mobilech. Každopádně to chce přidat ten dark mode a nějakými funkcemi ukázat, v čem je přínos nového. Nápadů tu bude dost.

Reagovat
ashburtongrove

Tak honba za responzivitou neni jen nejaka fraze, vetsina webu ma uz ted navstevnost pres 75% z mobilu a to cislo kazdy rok roste.

Ta samotna exekuce uz je vec jina

Reagovat
Golasso

To máš pravdu, ale jak říkáš, to zpracování je často dost o ničem a přijde mi, že se s tím vývojáři teprve učí pracovat. EF aspoň vsadil na střídmý design, což je super a nedopadlo to zase tak špatně, ale na druhou stranu mně osobně tu chybí ta hřejivá paleta barev původního EF, tady je to jak v nemocniční kuchyni, ale to je asi individuální věc.

Já teda chodím jen do PL sekce a neumím tak zatím plně posoudit třeba intuitivnost procházení celým webem, přehlednost menu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To nové menu je otřesné a strašně nepřehledné.. Tak kolik dnes dostanou kohouti a zůstane už v té Itálii Conte..

Reagovat
Nikikrew

Prvy koment na novom webe a hned tato spomienka pred 7.rokmi

https://twitter.com/nickvann1987__/status/1625406091734487041?t=z6gmWngME7fXY9hFnoKyfA&s=19

Reagovat
Dan Gubić

Cody sa rozbieha. A nie je pomalý, pri oboch góloch výborný šprint. Nunez ešte rýchlejší. Madrid, traste sa, zdemolujeme vás na brejky.

Reagovat
JohnnyBravo

Nejvíc mi asi vadí, kolik každý jednotlivý komentář zabere místa. Předtím bylo písmo menší a celkově mezery mezi komentářema taky, takže jsem na jednom screenu viděl hodně komentářů, takhle musim furt scollovat, protože se pod sebe těch komentářu vejde tak 5 zbytečně predesignovaný, v jednoduchosti byla krása

Reagovat
cristiano.K.

bolí z toho oči (nekoukám na tabulku, kde je Liverpool), ale nový vzhled EF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele