Nejhorší situace od mého příchodu do klubu, posteskl si Kießling

26.10.2016, 10:58
Aktuality
Další nepříjemné překvapení svým fanouškům na včerejší večer přichystali hráči Bayeru Leverkusen. Účastník Ligy mistrů neprožívá ideální první polovinu sezony a ukázal to i ve druhém kole Německého poháru, v němž ztroskotal na nováčkovi třetí nejvyšší soutěže Sportfreunde Lotte...

Leverkusen před jedenácti dny prohrál v Brémách, po remíze s Tottenhamem o víkendu před vlastními fanoušky vyhořel v souboji s Hoffenheimem a reputaci si nespravil ani v úterý. Své první dva zásahy v dresu Bayeru si na své konto sice připsal Kevin Volland, třetiligový soupeř ovšem v obou případech našel odpověď a duel dovedl až k penaltovému rozstřelu, přestože od 78. minuty hrál o deseti.

Z prvních pěti penaltových pokusů uspěl pouze hostující Havertz a za stavu 3:3 následně selhal Julian Baumgartlinger. Domácí radost poté o několik desítek vteřin později definitivně odstartoval Luka Tankulić.

"Tohle je nejhorší situace, kterou jsem od příchodu do klubu zažil," posteskl si zkušený útočník Stefan Kießling, který je součástí prvního týmu Bayeru od léta 2006.

Leverkusen je v bundesligové tabulce až na jedenáctém místě a o víkendu cestuje na půdu dalšího trápícího se celku - Wolfsburgu. Na jeho lavičce bude podobně jako včera chybět Roger Schmidt, který dostal stopku na dvě utkání za urážky svého kolegy z Hoffenheimu Juliana Nagelsmanna.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Raději jsem to ani nesledoval. Stačil mi Hoffenheim, na LM se po tomto vskutku těším.

Kiesslingu, spas nás, ještě jednou. Nebo víckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na to prostě nemá kádr, který zapadá do průměru.

Reagovat
OnderCZ

Mně ten kádr naopak přijde výborný, mají na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

kádr mají výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
efjay

Když jsou všichni zdraví, tak je to top 4 v Bundeslize.. Bohužel momentálně hodně hráčů chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Káder majú výborný, kľudne aj tesne za Bayern. Oni nikdy nemajú nejako skvostný štart ale tento je najhorší za niekoľko posledných sezón. Takto budú naháňat štvrté miesto. Ale vyhodiť trénera by tiež nebol zrovna najslávnejší nápad.

Reagovat
popltak

Se divím, že toto kopyto hraje v Leverkusenu... Jestli má hrát v BL, tak ne v TOP týmu, ale nějakém odpadu - třeba Brémy.

Reagovat
Mustang™

kopyto seš tak možná ty

Reagovat
smazaný uživatel

toto je najväčšia sprostosť akú som tuna čítal odkedy mám účet.

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele