Nejedná se o nějakou krizi, říká po další porážce Villas-Boas

24.01.2021, 14:00
Aktuality
Probíhající ročník francouzské nejvyšší soutěže se přehoupl do své druhé poloviny a špatná atmosféra aktuálně panuje v kabině Marseille. Olympique po solidním podzimu přestal vyhrávat, propadá se tabulkou a pád se nezastavil ani včera, to prohrál 1:3 na půdě AS Monaco...

Celku z jihu Francie se přestalo dařit v polovině prosince, z posledních osmi zápasů vyhrál jenom jednou a v tabulce je šestý. V nejistotě tak je jeho trenér André Villas-Boas.

"Nejedná se o nějakou krizi. Způsob uvažování byl správný, hráči byli soustředění a koncentrovaní. Podle mého názoru se ze současné situace dostaneme, hráči do toho dávají všechno," říká portugalský kouč.

Olympique včera po prvním poločase vedl a chleba se začal lámat po změně stran. Krátce po návratu z kabin srovnal Guillermo Maripán, patnáct minut před koncem poslal domácí do vedení Aurélien Tchouaméni a v nastavení jejich triumf pečetil Stevan Jovetić.

"Hodně nám ublížil inkasovaný gól na začátku druhého poločasu, ztratili jsme sebevědomí. Všechny inkasované góly padly ze standardních situací, při nichž jsme přitom byli silní. První poločas byl dobrý, ten druhý už tolik ne," hodnotil dále Villas-Boas.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
madridcan

Villas-Boas vyzval FIFA, ať z fotbalu vyřadí druhéj poločas

Reagovat
Israha

Na tiskovkách ať si říká, co chce, to stejně nemá vliv absolutně na nic. Ale jestli si tohle opravdu myslí, a není to jen odpálkování novinářů, tak by ho měl někdo honem rychle probrat ze sna. O krizi se totiž jedná, a je to typická krize, která je v DNA Marseille snad od doby, kdy tam končil Deschamps. A je na něm, aby ji vyřešil.

Reagovat
Pharrell

Díky OM za poje**ný tiket fakt frajeři jste.

Reagovat
Seydou Doumbia

Si na ně proti Monacu fakt dal jo? Blázen.

Reagovat
Israha

On to nesleduje, loni dával na Ligue 1 taky podobné nesmysly a pak se divil

Reagovat
Pharrell

Ano nesleduji to. Ale vloni? Jak si to můžeš pamatovat? Ty mě stalkuješ ne?

Reagovat
Israha

To bylo těsně před přerušením a následným ukončením kvůli covidu, nedávno jsem ty články projížděl, protože jsem si u Marseille dělal srovnání statistik a pozic v tabulce letos a loni. A na pár příspěvků na toto téma jsem tam narazil . Ale seriózně, dávat v aktuálním psychickém rozpoložení obou týmů proti Monacu/na Marseille byla fakt hloupost. Kor když má OM po vánoční pauze v nohách o dva zápasy více.

Reagovat
Pharrell

To plně uznávám že byla. Ale jak píšu dal jsem to na tiket bláznivě a z takového hecu a ze srandy hlavně. Ale ty si pamatuješ zápas Marseille-Amiens 2:2 z minulé sezóny? v tom zápase vedla Marseille ještě v 80 minutě 2:0 ale pak. Hosté dokázali senzačně vyrovnat až v nastavení téměř v poslední minutě. A zkus hádat - já měl zase vsazeno na domácí výhru OM.

Reagovat
Israha

Na ten zápas si pamatuju, na diskusi pod ním jsem zapomněl, ale říkám, dělal jsem si srovnání statistik letoška a loňska, a vyskočilo to tam na mě .

Reagovat
Pharrell

Na ten zápas asi nikdy nezapomenu . Měl jsem taky vsazeno za drobné jsem mohl mít pár tisíc. Na tiketě mi vyšly skoro všechny zápasy a chyběl mi poslední - Marseille.

Reagovat
Pharrell

Tak ve Francii mám nejoblíbenější týmy Lyon a Marseille. Zrovna Marseille jim jsem bláznivě věřil že přeruší svojí mizérii právě proti Monaco.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dva labilní týmy proti sobě to mohlo dopadnout jakkoli...ale taky jsem spíš věřil domácím po té dece od Nimes Ale je pravda že na špatný tikety zde často upozornuješ.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele