Nejbolestivější je, že totéž se stalo v Římě, řekl kouč Barcelony

08.05.2019, 10:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (376)

Přidat komentář
Puskas

Valverdéjá vu.

Reagovat
alcantara

Nevadi, poucime sa, calma, o rok to uz bude len 3-0 od City trebars.

Reagovat
Reggie

Tak se sbal a tahni do prdele!

Reagovat
Ross Geller

Jen si ho nechte.

Reagovat
Jacks11

Zmrde, ty tahni dpce zprasil jsi FCB ty šašku, na tvojí hru a malou vítěznou mentalitu se nedá koukat, z bryndy tě tahal pouze Messi

Reagovat
nani92

a čím to asi bude? že by rovnakým trénerom?

Reagovat
Pato44

bez se prosimte starat o manchester a neoxiduj tady, lemple

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tady to bude záživné dneska

Reagovat
Gazdo

ja ani telku nezapnem len bude davat znova nacitat stranku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Generalní Gladiator

Díky za dominanci v lize, vyhrát LM není nutnost, je tam možná 6,7 mužstev,s kterejma se dá v klidu vyletět,ale břečka,co hrajem,kvůli tomu by měl skončit.

Reagovat
Reggie

Chtel bych zase videt na lavicce nekoho, kdo je schopen hrat super fotbal. Naprosto skvela volba by samozrejme byl Erik ten Hag, ale byla by to pro Ajax skoda, kdyby hned odesel. Co ten Setien? Ja ho moc neznam, ale letos s Betisem nic moc, ne? Mel by na Barcu? Jinak hraje myslim hezkej fotbal. No a jako dalsi varianta by se mi nejvic libil Jardim, to je proste borec.

Reagovat
Elliasson

Setien? Jéje, to by byla zajímavá obrana.

Reagovat
Reggie

Proto se na to ptam . On vlastne hraje dost hura fotbal, ze? Me slo o to, ze se na to da koukat a schopnej trener (ten Hag) dokaze skloubit skvelej fotbal + nedostavani branek.

Reagovat
remeslnik

Jenže na to potřebuješ mladé a hlavně běhavé hráče, co mají techniku, sílu i odvahu.

Reagovat
Reggie

Samozrejme, taky je ale potreba privest a kdyz uz je privedes, tak je potreba s nima umet pracovat. A v tomhle me teda Valverde nepresvedcil, spis uplne naopak. Ten tym chce hodne ozivit. Hlavne ta staticka zaloha uz je hrozna.

Reagovat
remeslnik

No vždyť jo, byl bych pro výměnu. Jenže tu výměnu bys musel začít třeba už u Bartolomeua a jeho myšlení, přes Vv až po některé hráče, aby Barca nedopadla, jako letos Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co Setién prohrává jeden zápas za druhým a Betis skoro ani nedává góly, jeho hypování určitými uživateli utichlo. Pokrytci, jakoby šlo o výsledky a ne o fotbal!

Reagovat
TheTopFootbaler

To je směšné, jak jeden z největších klubů planety není schopen postoupit do finále LM přes to, že vyhráli 3:0 v prvním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebudu se omlouvat za to, že mám v týmu Messiho. A Albu, Coutina, Sergiho Roberta a další, co to včera odchodili."

Reagovat
smazaný uživatel

Odejdi už ty hovado, ať neznicis i ten poslední kousek toho dobrého co v Barce jeste je. Seber sebou hlavne Suareze, Rakitice, klidně i dalsich 5-6 hráčů a zmizte.

Ale to ty neudělaš, že ne. Budete se držet sve dojne kravy.

Reagovat
remeslnik

Sám od sebe určitě neodstoupí. To bude takový barc. Stramacioni.

Reagovat
Eichel

Valverde Out!!!

Reagovat
supervizor

Doufám, že to dá na Mourinha.

Reagovat
kylo ren

Liverpool zažívá snovou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase :D chtělo by to už nějaký hmatatelný výsledek.

Reagovat
scholes18

finalista ligy majstrov a vicemajster ligy vam musi stacit.

Reagovat
Elliasson

4:0 s Barcelonou je HMATATELNÝ VÝSLEDEK.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sáhnout si na nějaký pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovou radost

Reagovat
patas92

Co kdybys místo těch prázdnch frází radši vysmahnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Mu ani není hanba. V klidu si přijde mezi novináře a mele ty svoje sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, slusna nezvladacka tady

Reagovat
Reggie

Nezvladacka? Vetsina Cules ho vyhazuje minimalne celou tuhle sezonu. A samozrejme vcerejsi fiasko a ostuda je tresnicka na dortu, tady se neni cemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

On je obrovský paradox. Na jednu stranu 2x liga 1xcdr a možno ešte jeden cdr. Za 2 sezony je to ohromný úspech ale na druhú stranu - najváčšie platy ? Barcelona. Najviac svetových hviezd ? Barcelona. Jedny z najdrahších prestupov ? Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší přioposranost a sračka co se týče herního projevu? Barcelona.

S tímhle týmem a Messim by tohle všechno získal i Stramacciony.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten problém. Barca ma tak kvalitný team že je pravdepodobné že by titul pri mizérii Realu zvládol asi aj Roura.

Druhá vec je že Messi nemôže byť kapitán. On je fantastický hráč, pravdepobodone najlepší na svete ale nie je leader. Nikdy nebol a nikdy nebude.

Reagovat
PP

Reagovat
remeslnik

To s tím leadrem ( a kapitánováním) jsem tu psal už před půl rokem. Pásku měl mít Pique.

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu ne.

Reagovat
Reggie

Souhlas. Vypada to, ze tihle pragmatici (Valverde, Conte, Alegri) maji skvely vysledky v dlouhodoby soutezi, coz samozrejme neni zanedbatelny a LM je bonus. Ale v LM proste vyhori, protoze nejsou schopni neco zmenit, nemaji plan B atd. tad. Klub jako Barca tu LM musi obcas vyhrat a kdyz jsem videl vcera, s jakou ne/mentalitou do toho ti hraci sli, tak mi bylo dost divne. Zadna bojovnost, napad, proste nic. Takhle se LM nevyhrava. Real to uhral kolikrat hlavne kvuli mentalite a hladu po vitezstvi, to jsem vcera vazne nevidel.

Nemluve o tom, ze se na to neda divat a spoleha se jenom na Messiho. Takhle to proste nejde, musi jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne : Takhle se LM nevyhrava. Real to uhral kolikrat hlavne kvuli mentalite a hladu po vitezstvi, to jsem vcera vazne nevidel.

On nevie útočiť a byť dominantný, tak nerobil ani v Bilbau. Otázka koho za neho ak bude mať vedenie gule.

Reagovat
smazaný uživatel

LM se takhle vyhrat da...problem Valverdeho je, ze sice hraje opatrne, ale zaroven mu obrana obcas vubec nefunguje. Je to kvalitni trener, ale ne spickovej

Reagovat
Reggie

Tak ja hlavne mluvil o ty nebojovnosti, ze se takhle o LM nehraje. Jinak s tebou souhlasim.

Reagovat
Reggie

Erik ten Hag, Jardim, Setien? To je moje poradi. U Setiena vazne nevim, jestli by mohl trenovat velkoklub, ale nicmene to se nezjisti, kdyz se to nezkusi. Chtel bych hlavne nekoho, kdo bude hrat koukatelnej fotbal a hlavne musime uz dat LM. Koho bys navrhoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze to je jen o trenerovi. Osobne vidim problem i v tom, do jaky miry se spoleha na Messim, pricemz on uz mnohokrat potvrdil, ze neni zrovna lidrem, ktery by tym dokazal psychicky tahnout v nejdulezitejsich chvilich. Barcelone vcera chybely osobnosti, ktery strhnou celej tym

Reagovat
smazaný uživatel

Messi skrátka nie je leader. Bohuzial sme si to ako cules dlhu dobu nepripustali ale on to nemá v sebe. On je introvert

Reagovat
Kokesh

Vsak on je takovy celou karieru. To, ze mu date na ruku pasku, na SB povesi pradlo a na Mestalle vyfuckuje fanousky, to na tom proste nic nezmeni.

Kazdy jsme nejaky. Ale on je kadrovany do pozice, do ktere by se prirodne nikdy nedostal. Pak to schytava logicky za vsechny...ale samozrejme vsechna cest, jak se dokazal herne i lidsky vypracovat. Ale porad to proste neni on, on sam.

Reagovat
Reggie

Souhlas. Ja obecne neuznavam to, jak se hlave v repre vyberech na silu tlaci paska na ruku nejvetsi hvezde. To prece automaticky neznamena, ze ten borec je nejvetsi lidr tymu, to on by mel mit kapitanskou pasku. Vedle Messiho me napada treba Hazard, to je snad jeste mensi lidr, nez je Messi, ale je to Hazard, tak mu dame pasku. Nechapu. A urcite to nejsou jenom tyto dva priklady.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vždyť je to jedno,to že nemáš pásku neznamená,že nemůžeš burcovat tým.

Reagovat
Reggie

Samozrejme, ale prijde mi, ze to muze toho hrace zbytecne stavet do neprijemny pozice. Vsak vime, co rikal Neymar o pasce, ne? Ze uz nechce byt dal kapitan, ze ten tlak je strasnej. Na druhou stranu na nejvetsi hvezde ten tlak bude vzdycky, ale ja preste razim to, ze kapitanem ma byt nejvetsi lidr a ne nejvetsi hvezda. Jako to byvalo driv, napr. na MS 98 - Nizozemsko - Frank de Boer, nejvetsi hvezda asi Bergkamp a navic zkusenej borec, to stejny Francie - Dechamps vs. Zidane, Brazilie - Dunga vs Ronaldo (cucak, ten asi ne), Rivaldo atd.., Italie - tusim Maldini vs Baggio (zkusenej borec). Ale to je jenom muj nazor, jsem v tom asi trosu stara skola

Reagovat
remeslnik

Kokesh - to jsi napsal dobře, od tebe (s tvými názory na Barcu ) jsem to fakt nečekal, za to máš . No a pak druhý , jak jsi osobností vývoj Lea kvitoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona v ere Messiho preziva svoje najuspesnejsie alebo jedno z najuspesnejsich obdobi svojej historie. Messi dal tolko rozdielovych golov, tolkokrat strhol tim svojim vykonom. A ty napises, ze to nie je lider ? Ved i tento rok, ked prezivame pomerne uspesnu sezonu...vitazstvo v La Lige, blizko je i Copa Del Rey a semifinilae Lm(co by za to vsetko dali ine timy).

Fakt nerozumiem tymto reciam. To ma saskovat pri postrannej ciare ako Ronaldo vo finale Eura ?

Reagovat
smazaný uživatel

...tento rok nas ako kapitan timu lidroval k pomernej uspesnej sezone.

Reagovat
Salfovic

V éře Messiho prožívá bezkonkurenčně nejlepší období své historie !

Reagovat
Josifek

Ne, Messi není silný lídr, který by dokázal dostatečně strhnout či vyburcovat ostatní. Hlavní podstata jeho lídrovství tkví v tom, že vezme balon a dá nějakej wonder gol. Ale lídr v kladiským slova smyslu to prostě není. A to si vůbec nijak nepřekáží s těmi všemi úspěchy, ke kterým Barcu hlavně on dotáhl svými individuálními kvalitami..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, ze fandovia Realu vynasaju Ronalda do liderskeho neba hlavne pre tie jeho rozdielove goly, i ked v zapase nie je okrem toho vobec vydiet.

Reagovat
Magic player

Co je to za sracku? Ronaldo byl vzdycky ten kdo pobizel ostatni k pressingu, k bojovnosti a chodil za kazdym micem, nebal se souboju a taky je vetsinou vyhraval, z nej ta vitezna mentalita strikala v dulezitych zapasech na vsechny okolo. To ze nevytvoril za zapas 5 golovek pro spoluhrace neznamena, ze nemel na hru a mentalitu tymu zadny vliv.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
icka

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Josifek

Řekl bych, že Ronaldo je větší lídr schopný strhnout ostatní než Messi, ale taky v tom není TOP. V Realu byla a je role lídra Sergiova, ale v repre to CR7 minimálně na šampionátech párkrát taky slušně dokázal. U Messiho jsem si tohoto nikdy nijak víc nevšiml. Ale tím ho nesnižuju jako fotbalistu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bavit mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi neni zadnej general, co vyburcuje celej mancaft a vyhecuje to. To vedel treba ten Pepek, co na Messim nechal jen strileni branek a mel teda kliku ze hru mu ridili Xavi, Iniesta a zezadu to drzel Puyol + Valdes byl sice casovana bomba, ale hodne komunikoval s obranou.

Uz takovej Enrique hodne zpohodlnel a zacal naduzivat Messiho, ale podrzeli ho dojizdejici Xavi s Iniestou a fungujici chemie Messiho se Suarezem a Neyem.

Ten dnesni kadr zoufale potrebuje okyslicit, pulka kadru je za zenitem nebo bez motivace, Valverdeho pragmatismus by nevadil, pokud by dokazal alespon udrzet hrace ve strehu az do konce, v tomhle mi dost pripomina soucasneho Allegriho

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je o goloch a saskovani. Leader má viac kvalít a on sa svojou povahou na to nikdy nehodil. Napr po dnesnej prehre presiel okolo novinarov a nic nepovedal. Nepodporil svoj team, fanušíkov ani to co chce reprezentovat.

Reagovat
Reggie

Tak urcite to neni idealni lidr, to vime vsichni. Se svou povahou tezko muze byt, proto je potreba ten tym poskladat tak, aby v nem nekolik takovych hracu bylo. Pak se to da vyvazit. Leo by se mel hlavne venovat fotbalu a hre, v tom je nejlepsi, at tym spolu s nim vede nekdo dalsi.

Reagovat
Generalní Gladiator

Místo pro lídra tu je, druhej stoper třeba, nic proti lengletovi,ale tam si představuju prostě bestii,ne jen někoho,kdo si odehraje to svoje..

Reagovat
Reggie

Urcite. Jako kdyz se podivas treba na vcerejsi zaklad, tak to proste bije do oci. Protoze hraci jako Roberto, Lenglet, Rakitic nebo Bus maji od nejakyho lidrovstvi na mile daleko, me prijde, ze na tom hristi snad ani nepromluvi nebo ja nevim. Proto jsem si tak oblibil Vidala, to je aspon valecnik. Proste takovy hrace potrebujes. De Ligt vypada, ze lidr je, kupme ho.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale vždyť máme lengleta,kterej se tak hezky ukazuje

Reagovat
Reggie

Ja proti nemu nic nemam, spatnej neni. Ale podle me Umtiti (pokud neni porad na marodce) je daleko lepsi a de Ligt ma zase obrovskej potencial a hlavne se bavime o tech lidrovskejch schopnostech, Lenglet ma do lidra hooooodne daleko.

Reagovat
Generalní Gladiator

Moje řeč a nikdy nebude..

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Jeste to doplnim... A zase musim bohuzel pouzit Real.. Byl tam Ronaldo, ale stejne jasnej lidr Ramos a mozna bych doplnil Marcela, tak to ma byt. Nemusi prece za kazdou cenu byt nejvetsim lidrem nejlepsi hrac, to stejne jako nemusi nutne byt kapitan.

Reagovat
smazaný uživatel

S Contem bych rozhodně počkal, až bude mít k dispozici tým jako má Barcelona nebo současný Juventus. On právě v LM obstál proti silným soupeřům vždy výborně a právě i díky tomu, že ustoupil od svých zavedených principů. S Realem 2013, kdy téměř jedinkrát u Juve, v tom dvojzápase změnil rozestavení na 4-3-3. Dokázal to, když mu na krajích obrany běhal Peluso s Padoinem a v útoku Matri a Vučinič. Dokázal to s průměrnou Chelsea. A ostastně i s Itálií na Euru. Kdy s jedním historicky nejslabším výběrem Azzurri přejel Belgii, Španělsko a vymazal Německo, leč na penalty prohrál.

Reagovat
Reggie

Muze byt, spis to pasuje na Allegriho a Valverdeho, ten pragmatismus. Kazdopadne jak rikam, rad bych videl na lavicce nekoho, kdo se nebude bat hrat fotbal. Material na to v Barce je a urcite i bude. Vzdyt se na to neda koukat.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Teoretik

"Hráči trpí víc, než kdokoli jiný" jen ať trpí, když to odchodili, já bych jim sebral veškeré odměny za vítězství v lize. Prohrát se může, ale musí se to odmakat, to se včera nestalo.

Reagovat
Gazdo

vypadnutie s liverpoolom neboli ale boli sposob

Reagovat
Teoretik

Reagovat
kylo ren

Az odejde messi tak budo u v lize hrat kolem 15 mista

Reagovat
Diego2

To zase ne, pri nejhorsim budeme hrat jako United

Reagovat
Ed_Hazard

To vidim ako realnu vec, nie najhorsiu moznost..

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadnou úplně stejně, jako letos Real Madrid

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

uroven Sevilly to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ale dávat sem teď článek o něm není nejlepší nápd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Eichel

ale je, ja čakám na článok o tom, že samému mu došlo, aká hanba to bola a rezignuje

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám článek s Bartem, jak má Valverde důvěru do další sezony atd.

Reagovat
Gazdo

tomu ver ze to ten curin spravi... ved len dva mesiace dozadu mu predlzil zmluvu a spravil z neho najlepsie plateneho trenera na svete

Reagovat
loki5

No Messiho je mi líto. Celou sezónu Barcu táhne. Ve dvouápase s Live jim připravil tak 6 gólovek a ty kopyta kolem něj vše zazdí. V tomto zápase bylo poměrně dost patrné že Liverpool je tým a Barca je Messi. A to by stačil jeden trochu slušný útočník který by ty jeho pasy zužitkoval. Cout a Sua marní a Bembelé minulý zápas taky. A k tomu měl ještě včera den blbec Alba jelikož 2 góly šli na jeho triko.

Reagovat
SaLaDiN

Patrne bolo to, ze Messi sa oba zapasy prechadzal a bol znechuteny, miesto toho, aby bojoval a vyburcoval tim k lepsiemu vykonu. Barca je tiez tim ako Liverpool, ostatni makaju, aby sa mohol Messi takto prechadzat zapas co zapas.

Reagovat
technecium

Reagovat
SaLaDiN

Presne moj vyraz, ked pozeram nabehane kilometre v zapasoch Barcelony a uvidim Messiho kolonku. Takto sa to dalej neda. Juventus, As Rim, Liverpool. Same debakle, tazko, ked mas o 1 hraca v poli menej.

Reagovat
marke7

Kritizovat Messiho v této sezóně. To je něco jedna z nejlepších sezón v kariéře. Tyhle zaujate komentáře jsou třeba.

Reagovat
marke7

A ještě dodatek: Messi se oba zápasy procházel? Viděl jsi vůbec zápas na Camp Nou? Bliješ tady hovna a pleteš ostatním hlavu svými nesmysly opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kuš, pro vitezstvi se melo udelat vse. Nekde po brance na 3:0 se Messi zlomil a zbytek zapasu dohral v obvykly kreci. Stacil jeden gol, jenze Messi poslednich dvacet minut polevil, pritom mel pridat, takze pro vitezstvi neudelal vse. Tolik k ttitulu kapitana. A ze mu spoluhraci moc nepomohli a jsou kopyta, je vec dalsi samozrejme nemene podstatna. Ne, ze by nekomu mel co dokazovat, ale to prave muze byt ten problem.

Reagovat
technecium

Messi je snad jedinej hráč v historii, kterýmu se vyčítá, že dal jen dva góly a vytvořil jen 6 tutovek

Reagovat
smazaný uživatel

Basnik tim chtel rici hlavne to, ze v mych ocich zapas neodmakal na sto pro. Zase!

Reagovat
technecium

Tak si kup brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Jasně, jakoby nestačilo, že doteď všechny zápasy rozhodoval on. V jednom gól nedá, naopak připraví šance pro ostatní, když jeho Alisson vychytal a hned je tu věta, že pro to neudělal vše jste trapní. Messi poprvé v sezóně potřeboval, aby tu byl někdo jiný, než on a nebyl. A on nemusí dokazovat už vůbec nic. Odehrál jednu z nejlepších sezón a tento zápas na tom nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem trapnej, demagogu slepa. Poslednich 20 minut melo od nej vypadat jinak, nez prvnich 70, ve smyslu heroickeho nasazeni nadruhou, kor kdyz tem nemehlum kolem nestacilo co dosud vytvoril a kor, kdyz se pak obdrzela branka na 4:0. Nemuzes proste nepridat kdyz se postupovy vysledek zmeni v nepostupovy... na krev az do konce, je neco, co jsem vcera opet postradal.

Reagovat
marke7

Jak dlouho Barcelonu sleduješ? On takový nebyl nikdy. Vždy tam byl, ale tým co tahal za jeden provaz. Včera už to bylo doslova deja vu ala Argentina. Všichni posrani cekajic co udělá Messi. Vždyť to bylo do očí bijící, jak jsou ostatní neschopní něco vymyslet. Na hřišti je 11 hráčů, nejen on. Valverde měl nechat sedět Coutinha a od začátku dát Arthura, který po příchodu sbíral míče a trochu se něco snažil vymyslet. Ale bohužel, už bylo pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl takovej vzdycky! Sleduj uroven Messiho nasazeni po brance treti a ctvrte. S micem turbo, bez mice vlaznost, bez srdce, bez hecu. Do doby, nez nastala pohroma, byl ok, nemluve o prvnim zapase, kde makal, ne ze ne. Vcera to bylo o to vic na houby, ze byl kapitan.

A prosim, odpust si podobny zacatky, byt to samozrejme vypovida vic o tobe, nez o me.

Reagovat
marke7

Podle mě od něj čekáš až příliš. Barcelonu tlačí celou sezónu, má právo na to, aby to jednou nebyl on, co rozhodne zápas. Mi je doslova líto, vždyť zápas začal, prohrávali jsme 1:0 a on měl na lopatě vyrovnání, sice neuspěl, ale lítal s míčem do obrany soupeře i tak a vytvořil golovky. Spoluhráči nedali, bohužel. A pak když vidíš, co vzadu předvedou při druhém a třetím golu. Jako tohle mu vůbec nezávidím a ja mu nevyčítám absolutně nic. My mu můžeme jedině líbat nohy. Sorry teda za ten můj začátek, ale na tohle jsem háklivý. Tady stačí i kapka empatie a pochopíš to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ma pravo nevim, ale jako vudce tymu, mel jasne danou povinnost i za finalniho stavu a to burcovat, rvat se, utrhnout se jak ten bejcek, ..., jasne, zas abych v souvislosti s nim tolik neprehanel... tak alespon neklesat na mysli, v hlave to davno neodpiskat, dat do toho vic srdce...

A ano, ocekavani jsem zvysil, nutne, hned po tom co bral pasku natrvalo.

Me nemrzi, ze nedal gol, ze nerozhodl, me mrzi tohle.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Kdyby to Barcelona dotáhla na treble, tak by to určitě byla nejimpozantnější sezóna jednoho fotbalisty za hodně dlouhou dobu. Tahle ostuda (za kterou on ani nemůže) to celé vyhodila z okna.

Reagovat
montaigne33

Naprostý souhlas... Albu ať staví (jen proboha už NE Valverde) třeba do zálohy, možná i do útoku, hlavně někam mimo obranu... v těžkých zápasech je v obraně nespolehlivý- chaotický

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale hovno,včera to dosral,minule zahrál skvěle, chce to trochu nadhledu hoši, celou sezonu hraje výtečně.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Elliasson

Proti Arnoldovi nestíhal. To bylo očividné.

Reagovat
Generalní Gladiator

A kdo stíha ?

Reagovat
Kokesh

Sam mel par sanci a kvalitnich strel zpoza vapna, tohle je schovavani hlav do pisku. Proc by mela byt treba sance Alby hodnocena jako vice nebezpecna, nez kvalitni strela Messiho z vapna, ze kterych pravidelne sype goly?

A on opravdu nezazil kvalitni zapas, viz. https://www.marca.com/en/football/barcelona/2019/05/08/5cd2075322601d205b8b460a.html

Reagovat
drussbarb

Podle whoscores byl z barcy nejlepší,jen na okraj

Reagovat
montaigne33

Včera tupým pohledem sledoval "co se to vlastně děje" = jako kdyby k týmu ani nepatřil...neschopný vymyslet odpovídající taktiku= nějakou taktiku... A na tiskovce vyblije totální bláboly... FCB může pro příští ročník LM i ligy "zachránit" snad jen porážka ve finále poháru, pak by možná toho neschopu plus několik tápajících hráčů konečně VYHODILI... Musí koupit někoho, kdo je schopen úspěšně zakončit, když mu Leo připraví jasnou šanci (To už není Suaréz s jeho ne/produktivitou v LM), získat zabijáka! Obměnit zálohu i obranu (třeba koupit Rabiota ap.)

Reagovat
r.mrazik

stejne je prdel,jak se tu vyhazuje trener co udelal titul,pohar a vypadl v semifinale...

Reagovat
Eichel

to nie je len o dnešku, to je o dlhodobých výkonoch vo vonkajších zápasoch, predvedenej hre, či práci so širším kádrom..

Reagovat
r.mrazik

barcu nesleduju,tak se nechci nejak hadat...

ale prijde mi,ze prachy za neymara byly vyhozeny...posileni se moc nepovedlo...

Reagovat
Generalní Gladiator

Viděl jsi náš fotbal u vás? To byl naprostej hnus.A nebyla to výjimka.

Reagovat
r.mrazik

videl no...

zas nemuzes hrat porad nadherne a navic venku v LM...

fakt bych rekl,ze fans barcelony jsou po poslednich letech tak namlsany,ze az to po odchodu messiho padne dolu jako pred x lety,tak budou cumet jak puci

Reagovat
fukoman

Titul a semifinále jim neudělal trenér, ale Messi. Valverde je úplný kopyto. Barcelona vždy byla útočný tým, ale pod ním hrajou úplný sračky. Díky Messimu se dostali tak daleko. A co se týče poháru, tak bych se nedivil, kdyby ho nevyhráli. Pokud budou hrát jako včera a Messi nebude mít svůj den.

Reagovat
SaLaDiN

Jasne, vsetko zle trener, vsetko dobre Messi, cize Valverde nevymyslel taktitku, pod ktorou v lige he Messi stredobodom pozornosti a moze si volne vykriacavat a davaat goly, zatial co ostatni brania a drzia loptu? Ked ten Messi bol schopny vyhrat titul v lige, ktora je dlhodoba sutaz a podstatnejsie preveli kvalitu timu, preco nevyhral Barcelone LM?

Reagovat
fukoman

Takže chceš říct, že vyhrát ligu je víc než vyhrát ligu mistrů.

Reagovat
SaLaDiN

LM je sutaz o nahode a vyhravaju ju roky timy, ktorym sa postasti a su davno vonku z hry o titul v narodnej lige a maju tim padom viacej sil. Narodne ligy su lepsim ukazovatelom kvality jednotlivych timov ako LM, kde to uhaluzis v jednom ci v dvoch zapasoch a to rozhodne o vitazovi. Ligy su dlhodoba sutaz, na ktorych vyhru je potrebna dlhodoba vykonnost a nie momentum vo vyradovackach.

Reagovat
SaLaDiN

*tym

Reagovat
fukoman

Ale v lize mistrů jsou nejlepší týmy Evropy, zatímco v lize jsou pouze týmy z té dané země

Reagovat
SaLaDiN

Tak tazko bude Real asi lepsi ako Barcelona, aj ked vyhral LM po sebe 3krat, ked v lige vyhra titul raz za uhorsky rok a v zapasoch od Barcelony dostava vacsinou od nich vyklepy. LM ma akurat obrovsky marketing.

Reagovat
fukoman

Tak co by Barcelona dala za to, aby vyhrála 3krát za sebou LM, když nejsou schopný vyhrát ani jednou.

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
redyyz

to ako vazne fans uprednostnuju LM pred ligou?

Reagovat
smazaný uživatel

No pár jich tu je. Pro mě je liga prim. Zbytek jako poháry a LM už jsou jenom takové bonusy navíc.

Reagovat
redyyz

rovnako aj pre mna, vyhrat ligu musi byt vzdy top

Reagovat
fenixLFC

tak ligu vyhravaju furt, od LM je to uz nejaka doba. takze asi chcu nieco co dlho nevyhrali

Reagovat
r.mrazik

tak suarez ma to nejlepsi za sebou....coutinho je marny, malcolm spatny nakup...dembele stale zrakveny

on ten tym potrebuje taky trochu procistit...

a dle sestrihu ta obrana vcera byla taky slusne srandovni

jen rikam...liga,pohar a semifinale LM...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to kde sú tí hráčí je pravdepodobne vina trénera. Ako môže Coutinho čo bol hviezda vo fyzickej a náročnej PL nestíhať v LL a byť sezónu trapný ? Malcom odohral dobré asi 2 zápasy a čo z toho keď mesiac potom po zápase nehrá ? dembelé je fail, on zo svojim prístupom si ničí karieru sam, drtiť do rána PS a následne si dať raňajky v MCdonalde je príklad profesionála.

Suaréz pletie nohami od januára a načo je tam Prince ? vyhrávali v lige 3:0 a on začne striedať hráčov v 85 minute ? Ako môže Prince niečo ukázať keď nehrá 2 mesiace, potom ho postaví z b-čkom .

Reagovat
Elliasson

To už není Dembelého přístup? Nebo je?

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...u nas je alexis a hraje sracku jak pod olem tak driv pod mourkem

ale hadat se nebudu,jen mi to prijde trosku usmevny

Reagovat
smazaný uživatel

Takze za titul a semifinale podekujme Messimu, ale za vypadnuti muze jen trener, ok

Reagovat
Generalní Gladiator

Tvl,dal dva fíky,jeden neskutečnej, vytvořil min.4gólovky, valverde to posral coutsem, stejný jako v 1.mači,jenže před utkáním má napsáno v deníčku semedo-couts 60.min. a hotovo.

Reagovat
fukoman

Souhlasím, Messi je neskutečnej hráč a jenom díky němu je Barcelona takhle dobrá. Před tím než přišel do Barcelony, měla Barca mnohem míň titulů než má teď. Např.: Měla jenom 1 titul z LM, teď jich má 5.

Reagovat
patas92

Lol, jediný úkol Valverdeho bylo nedostat čtyři góly. Jak to dopadlo jsme viděli včera.

Reagovat
technecium

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cizinkx

Myslím, že fanoušky FCB absolutně ted ani minulý rok nezajímají nějaké tituly. Oni chtějí prostě aby vypadl, ta hra pod ním je absolutně otřesná, to neustálé protěžování hráčů na ukor těch co hráli dobře je na hlavu padlé. Kde mohl být Semedo za ty dva roky, kdyby Valverde neustále necpal do základu Roberta, který je ve většině zápasů na beku asbolutně průměrný nebo s lepším týmem podprůměrný. To se Semedo mohl dávno vyhrát do skvělého beka(a má na to). Ne on tam musí neustále srát Roberta a i přesto že v prvním zápase si ho tam Mané vodil jak blba, jen protože je Odchovanec. Vždyt mu včera ani Messi nechtěl nahrávat. Ta samé Coutinho, on je Kripl(Valverde)? To prostě nevidí nebo je slepý? Nebo mu Coutihno pígluje dceru? Syna? .Jak může nechat hrát hráče, co má zápas absolutně v piči. Nic neudělá a je to na míle vidět. Na lavičce má Malcolma. který ano je splašený, leckdy nevěděl co má hrát. Ale má oproti tomu chcípákovi jedno velké + A to je bojovnost on by se tam za ten míč porval, za tu šanci co by dostal. A to by se kruci hodilo, než hrát o 1 méně. To samé Raketa dopředu nic neudělá, a dozadu nestíhá a pak prasí. Jako já toho hráče mám rád, ale takhle to nejde přece. Na lavičce má Arthura kterýho nesmyslně odstřihl, ano možná neměl formu, ale zase tak hrozné to nebylo, a takhle to nejde břece dělat, že ted nemá formu, tak ho přestane stavět. Jo kdyby měl eventuální lepší nahradu tak ok, ale on má Rakitiče, to není vůbec posun. A to samé bych uvažoval i o 9 jako všechna čest Suarezitovi, ale není možný mít 9tku co zápas co zápas pálí jednoduché tutovky. Ano on se během sezony vždy ukopne a dá famozní gol z hovna, ale kolik on má tutovek v zápasu, které neskutečně zahazuje. A ještě je k tomu nechutný simulant.

Myslím že fanoušci by obětovali i titul a pohár jen aby ta hra za něco stála a byl vidět posun směr dopředu a to bohužel s Valverdem nejde.

Reagovat
vladino10

"Vždyt mu včera ani Messi nechtěl nahrávat"

Reagovat
Cizinkx

a ne snad? Já to teda včera viděl a na druhé straně uplně to samé z Coutinhem, Alba ho přehlíží a Suaréz na něj pičuje že nenapadá, a pak záběr na Coutihna v poklusu dozadu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
r.mrazik

ok...jen bych chtel videt,jak by fans radi obetovali titul...to by se tu poslouchaly podobny kecy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Jo nezaujatým fanouškům to tak samozřejmě přijde. Ale když ten tým sleduješ zápas co zápas, tak to je jiný. Já jsem se Ernesta do včerejška zastával, protože v tom projevu týmu za ty dva roky byly věci, který se mi líbily - hráli jsme disciplinovaně, uměli jsme reagovat na vývoj zápasu, využívat slabin soupeře, Messi měl dominantní úlohu, zvládali jsme venkovní ligový zápasy. Zkrátka oproti Luchovi to byl boost ve všech ohledech. Ale i v těch ligových zápasech tam byly náznaky, ze kterých jasně vyplývalo, že není všechno ideální. Jen to nebylo vidět kvůli nekvalitě nebo nízkýmu odhodlání soupeře. Byly tam náznaky, že urputné běhavé mužstvo nás dokáže přejet (Betis, Levante). Ale byla celá sezóna na to, aby se vymyslel proti tomuto stylu recept. Zkoušelo se 3-5-2, 4-4-2 oboje mělo svoje výsledky, ale v ten nejdůležitější moment se tam pošle bez jakýhokolik překvapení klasika, že se to nějak ukope, jako vždycky... To je u mě ta největší výtka proti němu. Ten přílišný klid a zdráhavost bouchnout do stolu a zkusit nějak zásadně překvapit. Udělat progresivní krok.

A je naprosto nepřijatelný dvakrát po sobě takhle tristně pohřbít sezónu. Kdyby vypadl po výsledcích 2:1 a 2:2, tak mu nikdo nebude nadávat ani z poloviny tak jako teď, kdy první zápas Liverpool takticky vymazal a v druhým se nechal zničit jak malej kluk. Podruhý po sobě. Po naprosto totožným scénáři. Přitom se vyloženě nabízelo aby tam od začátku poslal čtyři střeďáky v 4-4-2 a Liverpool by si ani neškrtnul, protože ten jeho pressing proti týhle skvadře záložníků by zvládl asi tak 20 minut. Ale presovat Coutinha? Regulérně jsme hráli v deseti.

A do příští sezóny nevím jestli je horší jestli Ernesto zůstane, nebo jestli tam přijde někdo nový. Ten tým potřebuje otočit list a někam se posunout a neodbude se to tím, že se to udělá jen na pozici trenéra. Musí přijít řez i v kádru. Jsou tam z mýho pohledu hráči, kteří by měli jít o dům dál, byť si to bez nich v současné době dokážeme jen těžko představit. Jde o tu jejich mentalitu a přístup k zápasům podobného typu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Taky jsem ho ještě doma proti Poolu bránil, ale po včerejšku už nikdy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný souhrn. Nemám problém považovat Ernestovo angažmá za (velmi) úspěšný, stabilizoval kádr po odchodu Neymara, ale vůbec si nedokážu představit, že by mohl pokračovat. Potřebujeme striktního a přísnýho trenéra s jasnými zásadami, který se nebude neustále někomu přizpůsobovat. Chápu hráče, kteří jsou s ním spokojeni, ale tenhle průser se nedá omluvit. Půjde on a za ním i někteří z nich, další ztratí svůj (už nesmyslný) status nedotknutelnosti.

Aby mohl přijít řez v kádru, musí nejprve odejít Valverde, jinak se to provést nedá. Zajímalo by mě, kterých hráčů by se měl podle tebe odchod týkat.

Reagovat
Generalní Gladiator

Dlouho k nám nepřišla žádná trenérská extratřída, možná je ideální čas zkusit někoho takového-než dostane šanci xavi, conte na to sedí jako hrnec na prdel..

Reagovat
technecium

Podle mě se ten odchod týká především Rafinhy, Coutinha, Busquetse a Rakitiče. A nemusíme se nutně zbavovat druhých dvou zmíněných, ale je nutné zásadně omezit roli v týmu minimálně jednoho z nich.

Reagovat
r.mrazik

ok...jen prvni zapas liverpool takticky fakt nevymazal...oni tam meli sanci taky dost

spis ten vysledek byl stastny...stejne jako je stastnych tech 4:0 ted pro liver,kdy svoje sance zas nepromenili barcelonsti

Reagovat
technecium

Ale vymazal. Liverpool hrál, ale mimo vápno. Ta Salahova tyč byla po Busquetsově zatmění. Jinak tam nebylo nic nebezpečnýho. Dembele to měl na konci zabít. Tu prázdnou bránu bude mít před sebou ještě hodně dlouho.

Reagovat
oddy

Ale prd vymazal. Kromě toho tam byli ještě šance Maného s Milnerem. A Barca kromě golu a Dembelého šance (kdy už hrál Live hodně na riziko, aby dal gol) neměla nic moc navíc. K tomu gol z přímáku...viz https://pbs.twimg.com/media/D5gq_C4WAAEH-Eq.png

Reagovat
technecium

Milner není hroťák a proto se to nedá brát jako plnohodnotná šance. Být v té pozici Mané, je to něco jiného. Mané neměl nárok dát v té krkolomné pozici gól. Barca šla několikrát na Alissona 3 v 3 a dodrbali to nesmyslným řešením těch situací.

Reagovat
vladino10

A dembele má zase pravidelne mizerne zakončenie, tak to sa tiež nemoze rátať za plnohodnotnú šancu..

A Messi takisto nezvláda veľké zápasy vonku v hlave už dlhodobo, takže aj jeho šance by som odratal

Reagovat
Josifek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Josifek

Tak zrovna Millner má dobrou střelu a posuzovací kritérium, že se něco nedá brát jako šance, protože někdo není hroťák, to je fakt unikát

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
drussbarb

To je teda argument

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

prosim te jaky vymazal,kdyz tam meli taky velky sance...liver minimalne jeden gol dat mel...stegen zachytal hodne slusne a treba salahova a milnerova strela by byl dost casto gol

Reagovat
Josifek

70 minut to byl zápas, ve kterým byl Liverpool vyrovnaný tým či po pauze lepší. V prvním poločase měl jasnou golovku Mané, když dostal přihrávku za obranu a někde z penalty střílel placírkou z první někam úplně do hajzlu. Pak v druhým měl velkou šanci Millner, když dostal balon pod sebe a někde mezi vápnem a penaltou střílel a mohl se zeptat Stegena, kam to chce a poslal mu to doprostřed. A pak toho ještě dost Stegen pochytal, do toho druhého golu bylo vyrovnání Live na spadnutí, jen jejich střelecká nemohoucnost to zhatila..

Reagovat
kiciN

rict ze vymazali takticky Liverpool v prvnim zapase, kdyz uz tam slo videt ze to bylo neskutecny stesti tech 3:0, dobrej nazor.

Reagovat
r.mrazik

jinak samozrejme chapu prskani na strasnyho coutinha...ale vcera kdyz jsem videl co predvedl alba a stoperi?tedy cela obrana? no humor

Reagovat
technecium

Alba který hraje celou sezónu jako bůh a to samý Pique, který měl životní sezónu? Nepovedl se jim jeden zápas. Bohužel zrovna tento.

Reagovat
r.mrazik

tak...bavime se o vcerejsim zapase

Reagovat
oddy

"první zápas Liverpool takticky vymazal a v druhým se nechal zničit jak malej kluk."

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

kdy první zápas Liverpool takticky vymazal a v druhým se nechal zničit jak malej kluk.

to je blbost. Oba ty zápasy byly v podstatě na šance vyrovnané, akorát štěstí se obrátilo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
technecium
Reagovat
cristiano.K.

na Anfieldu jste si vypracovali ctyri sance, to neni malo

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky vymazal. To je naprostá hloupost.

Celý dvojzápas byl vyrovnaný a mohl postoupit jak jeden, tak druhý, ale podle mě rozhodlo hlavně to, co říkal i Mourinho. A to Klopp a jeho osobnost nebo charakter. On se nikdy nevzdává a přesně to předává i na hráče, kteří pak bojují celých 90 minut a celou sezonu.

Reagovat
Josifek

Charakter bych asi úplně něříkal. Spíš srdce, odhodlání, bojovnost a touha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, charakter se tam nehodí.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vosmého května, že by den vosvobezení vod valverdeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Barto ho podrží a ide sa do ďalšej sezóny.

Reagovat
Dr. Admess

Snad v létě konečně poletí a přijde někdo, komu bude záležet i na předváděné hře a pochopí hodnoty klubu FC Barcelona, kterému vždy primárně šlo o předváděnou hru!

Valverde OUT.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
SaLaDiN

Barcelona by mala prehodnotit strategiu hrania na Messiho, Messi nie je dostatocne dobry na to, aby ich potiahol v Europe, este aj tie posledne obraty na PSG musel nacinat Neymar so Suarezom, doma dal prvy gol Live Suarez, je to tazke, ked stale hrate o jedneho hraca menej, ktory sa zapas co zapas prechadza, lepsie timy to potrestaju debaklami, ci dokonca uz aj priemerne ako As Rim. Sem tam sa pristasti nejaky zapas v LM, kde da 2 goly, z toho jeden neregulerny s odpustenou CK ako minule, ale to je len taka anomalia. Strategia hrania na Messiho v LM proti lepsim timom nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

To je ale blábol

Reagovat
Antalab

ak by tam mal messi vcera napravo salaha a vlavo firminha alebo vlavo neymara a vpravo mbappeho, vyhrali by s prehladom a messi by sam dal aspon 2 goly,

Reagovat
vladino10

Jj, inak povedané, ak by tam bol niekto kto by to zaňho odbehal (a vyhecoval) lebo jemu sa nechce

Reagovat
smazaný uživatel

JInak řečeno, Messi je celou dobu od odchodu Neymara a Iniesty v útoku sám. Nikdo jiný tam neútočí. Hrajeme na 3 DMka, Couts a Suarez marní, Dembele věčně zraněný.

Reagovat
vladino10

Mne teda príde ako "fajn, dal som dve prihrávky, som najlepší na svete, nemusím sa snažiť ani behať"..potom s týmto ide príkladom spoluhráčom, keďže je kapitán a aj to tak vyzerá

Reagovat
Kixi Syhimour

na tom něco bude

Reagovat
Antalab

Trt barani sa mu nechce. Messi slubil fanusikom minuly rok pri oslavach ligoveho titulu titul z Ligy majstrov a on osobne robil vsetko, co vedel, aby ho ziskal. Bolo to vidiet v kazdom zapase. To, ze jeho styl hry je zalozeny na striedani sprintov a chodenia je jeho dlhorocna charakterisitka, aj vdaka ktorej ma vynikajuce vysledky, kedze energiu vyuziva efektivne. Ma brutalne dobre statistiky vo vsektych ohladoch co sa tyka strelby, driblingov, asistencii, golov, nahravok... Jeho problem su momentalne len spoluhraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale že si nás včera valverde povodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zato, že se celý tým opět posral v hlavě. Nezastávám se Valverdeho, protože vytéct venku 4:0 po domácí výhře 3:0 už opravdu hraničí s nemožným, ale vinu nesou všichni a především ti, co byli na hřišti. Jestli si někdo myslí, že dvě změny v sestavě by něco změnily, je velice naivní.

Reagovat
Generalní Gladiator

To je jasný, ale sorry,měl reagovat dřív,couts měl zůstat v kabině,totožná situace,jako druhá půle doma.Poslat tam tři stopery,arthura,semeda-cokoli,jen ne jet podle šablony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale viděls to sám. Úplně stejné jako v Římě, od druhého inkasovaného gólu panika, žádný klid ve hře, absolutní bezradnost normálně rozehrát, udělat aspoň nacvičené akce typu rozehra do křídla a jednoduchý centr. Nebo aspoň každou přihrávku mířit na Messiho, když už to dělali celý první poločas. NIC. Smál jsem se City, že taky nedokázali vytvořit proti Tottenhamu na konci brutální tlak, když to potřebovali, ale oni zvládali aspoň tyhle jednoduché věci, my ne.

Reagovat
Generalní Gladiator

Řím jsem neviděl,ale klid do hry mohl přinést arthur.Co už, to je fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ses včera díval, tak i střídající hráči (Arthur, Semedo), zapadli do stejné paniky. Bylo tam x chyb a dojebaných jednoduchých přihrávek i od nich. Fakt nevím, jak tohle vyřešit, asi by měli v klubu najmout víc psychologů, nebo co kurva.

Reagovat
Generalní Gladiator

Šli tam v době,kdy tým byl už dole, měli tam jít mnohem dřív.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SaLaDiN

Liverpool vcera nemal Salaha ani Firminha a na Barcelonu to stacilo, lebo ten tim sa psychicky vyhecoval k vykonu a aj slabsi hraci hrali nad svoje moznosti. Vcera chybal Barcelone hrac typu Puyol, ktory by ich dal do laty a povedal by im svoje. Pique vie akurat pokrytecky tweetovat po vyhratych zapasoch, typicky general po vojne ale znevazovat uspech supera, ze sa vyhrala LM majstrov porazenim malych timov. A o rok neskor im ten maly tim AS RIM dal 3:0 a vyradil, cize asi tak.

Reagovat
SCELO

hrac nemoze hrat NAD svoje moznosti - svoje moznosti - okruh schopnosti, bud hras na maximum, alebo pod neho, ale nie cez neho...

Reagovat
Al Capone

Já opravdu nejsem fanoušek Messiho, ale tohle je taková pičovina co jsi napsal...

Reagovat
Cizinkx

Vrať se na Bílýbalet.cz tam tě za to opalcují jako boha.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roman1978

Ty by jsi měl prehodnotit přispívani na veřejných fórech. Delat takto ze sebe debila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Co takhle výměna za Sarriho? Ten by se vám podle všeho líbil, sice taky nemá ambice, ale aspoň se snaží hrát "hezký fotbal".

Reagovat
Kejza

prosím né. jorginho není potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak uz jednoho posouvače máte, fungovalo by to lépe než s Jorginhem.

Právě že Sarri by sednul.

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mircu5

Reagovat
kylo ren
Reagovat
kilobyte

Když před zápase některý psali, že Messi by měl dostal Zlatý míč, když dovede Barcelonu k zisku LM jako kapitán, měl by ho dostat i za takovouhle sračku, kterou předvedli pod ním?

Reagovat
Generalní Gladiator

Jednoznačně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

A je nějaký důvod proč by ho neměl dostat? Jen kvůli jednomu zápasu kdy nikdo nevyužil šance které jim vytvořil? Jediný možný konkurent je Van Dijk jinak letos žádnou konkurenci neměl.

Reagovat
kilobyte

Netvrdím, že by ho dostat neměl. Ale podle logiky, když mu ho chtěli dávat za to, že dovede Barcelonu k vítězství LM jako kapitán, tak ze stejných důvodů by ho dostat neměl, protože takhle odevzdaný výkon jde i za kapitánem.

Reagovat
Generalní Gladiator

Měl ho v podstatě jistej po prvním semifinále..

Reagovat
vladino10

Nemal dostať a nedostane je rozdiel.. Keď sa proste podielaš na tom čo sa stalo včera, tak mu ten hlas nedajú novinári

Reagovat
technecium

A komu ho dají? Van Dijkovi kterýho včera zastínil Matip a v prvním zápase byl u dvou gólů Barcy?

Reagovat
Generalní Gladiator

Přesně,kdyby hrál salah a dal 4g, může to strhnout,ale tyhle okolnosti hovoří pro messiho.

Reagovat
vladino10

Messi to nebude, ved sa podielal na trapase sezony

a nic v zlom, o la lige a pohari vie 2/3 novinarov asi iba tolko kto ich vyhral..to LM sleduju vsetci

uz si uvedomte, ze to je SUBJEKTIVNA ANKETA, nie OBJEKTIVNA

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak byl zvolen jako nejlepší hráč PL a je ve finále LM.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vdd mám rád,ale upřímně-moc nevyčníval, u nás zahrál spíš průměrně,a to na něj nebudu házet vinu za to,že nezachytil luise a messiho,z čehož padly branky..

Reagovat
technecium

Nejlepší hráč PL je poslední dobou cena útěchy podobně jako nejlepší hráč MS

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale jenom od novinářů,ne?

Reagovat
Antalab

Vyhra to VanDijk alebo Mane. Zial Messimu to vacsina novinarov neda, prave kvoli tomuto zapasu a o to je to smutnejsie. Realne je najlepsi hrac, ale tento tim v LM to cele dodrbava.

Reagovat
kiciN

Matip zastinil Van Dijka kdyz oba odvedli top praci? To jako priste kdyz uvidi Van Dijk ze jde vic akci pres Matipa tak se maji prohazovat aby vypadal ze je v tom zapase lepsi? WTF?

Reagovat
Generalní Gladiator

Top práci? U nás tři góly,což je katastrofa a včera nám dovolili mnohonásobně vic šancí než lyon a united doma..

Reagovat
kiciN

Mluvim o vcerejsku stejne jako technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Ok, včera nám dovolili víc než lyon a united dohromady.

Reagovat
kiciN

Takze kvalita obrancu se hodnoti podle toho kolik ma souper sanci? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedu ve firme nekolik lidi a jedno jsem pochopil kratce pote, co me povysili. Kdyz lidem presne nereknes, co maji delat, tak maji tendenci nedelat nic a nebo delat, ale neefektivne. Takto na me pusobili hraci Barcelony vcera. Nekdo jim pravdepodobne nerekl, co maji delat.

Reagovat
kylo ren

RIP Postranecky

Reagovat
mimi_united

Klopp do Barcelony

Reagovat
F.Torres

Nechápu, že celek jako Barcelona, která je rok co rok mezi top 2 celky z hlediska šancí na výhru, mohla vyhrál LM od sezony 2010/2011 pouze jednou. Odešel Xavi, Iniesta a Pique a odešel mozek a asi i vítězná mentalita.

Po vypadnutí PSG, Juventusu, Bayernu, Realu a City a výhře doma nad Liverpoolem to už ani nešlo zahodit a ono se jim povedlo nemožné a to i přesto, že mají ultrameganejlepšíhohráčevšechdob Messiho, který sice občas něco připraví, ale tyto posrané velké zápasy už nemůžou být o náhodě, prostě na to nemá hlavu. Takových provarů a věčných 2 míst a konců v SF, těch je už moc. Taktika selhává a včera na nich bylo nádherně vidět, že neumí hrát v momentě, kdy se hraje o něco a prohrávají. Od golu na 2:0 byli jak žáčci, kteří na sebe koukají, co se to vůbec děje a nikdo, absolutně nikdo to nedal v hlavě. Od trenéra po hráče. 3:0 opět čuměli co se to děje, 4:0 opět čuměli a člověk by si řekl, že se hecnou, budou na sebe řvá a ono ne, oni ani nezútočili a pořád jen čuměli co se to děje.

Proto ty 4 výhry z 5 ročníků co předvedl Real vypadají jako nemožné. Nicméně tam když to nešlo, tak Ramos a Ronaldo se mohli posrat, řvali na všechny a šli do toho hlava nehlava. Tady jen po sobě koukají jak malý skautíci. Možná by barcelona měla nabrat nějakého drsnějšího trenéra, který to tam všechno seřve a sám to strhne, protože hráči na to nemají očividně.

Reagovat
technecium

Celej slavnej Fergusonův United to vyhrál dvakrát za 25 let. LM není samozřejmost a využívat to jako jeden z posledních argumentů proti Messimu, který to sám vyhrál čtyřikrát, je celkem ubohé. Ale taky co od tebe čekat.

Reagovat
F.Torres

ano, 4 je hezké číslo, ale s kým to vyhrál předtím a s kým nyní? Jak často byli favorit číslo jedna?

Reagovat
technecium

A to je co za argument? Ronaldo to snad vyhrál sám s týmem dorostenců a od Realu to nikdo nečekal nebo co? Je širší špička klubů, od které se titul čeká každý rok - Barca, Real, Juventus, PSG, City...

Reagovat
Messiáš

Reagovat
marke7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
F.Torres

to snad někde píšu? Realně na titul má cca 6 celků. Pokud chceš vyhrát, stačí ti porazi 1-2 z nich po cestě do finále. Barcelona je rok co rok mezi těmito 6 celky. Zatímco dříve vyhrávala celkem pravidelně, tak nyní KLOPýtá rok co rok. Dřív měli hráče, kteří to uměli strhnout, nyní je nemají, přestože ta kvalita kádru není nějak výrazně odlišná od předchozích let. Ano, jsou o trochu slabší, nicméně konkurence zrovna sílou také neoplývá.

Kvalita tam tedy je vždy téměř největší, ovšem neustále selhávají. Trenéři se mění, hráči zůstáváají a je to rok co rok stejný a stejný. Možná je třeba si přiznat, že prostě někteří na to nemají hlavou.

Když už jsme u toho Ronalda, tak není hráče, který by dal ve vyřazovačkách nejvíce golů a mnohdy sám to otáčel. Ano, někdo mu musel nahrát, ale on to proměnil když musel a ten celek hecoval. Poslední roky měl +15 golů v LM z toho polovina vždy ve vyřazovačkách. Nyní s Juventusem také dával goly jen on ve vyřazovačkách, bohužel ostatní předvedli velkou slabotu. Messi letos vypadl, že to také odtáhne sám, ale má fáze, kdy prostě se ztrácí a tu tíhu neunese. Na Ronaldovi není stavěná hra, na Messim ano.

Reagovat
smazaný uživatel

V Reálu tu vůli rozhodnout zápas měl celý tým ne jak v Barceloně tak 4 hráči. Když i Ronaldo v zápase vyšel na prázdno, tak to za něj vzal někdo jiný z týmu. Bohužel v Barceloně to je většinou alibistycké přenechání rozhodnutí Messimu. Nádherné to vystihla ta přihrávka Alby Messimu, kdy to radši hodil jemu než aby vystřelil. (Ikdyž to nejspíš byl offside).

Reagovat
REPLIKATOR

Šašek. Dva roky po sobě to takhle kolosálně posrat, to je opravdu umění

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni ty kašpare a na tvý místo Erik ten Hag.

Reagovat
Gazdo

Problem je ale ten ze trener sa jednoducho po vyhre v lige a pohari (ak sa vyhra) jednoducho nevyhodi hadam nikde len v PSG. A v barce uz vobec nie. Lebo na papieri by double a SF ligy majstrov nevypadalo zle a to je ten problem. Peniaze sa sypu neni dovod pre vedenie menit. Valverde musi odstupit sam alebo tu zostane este tie dva roky na ktore ma bohuzial zmluvu s obrovskym platom...

Reagovat
vladino10

A aj to semifinále skončilo 4:3, to nie je zlý výsledok

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si teda nemyslím. Ten tlak od fanoušků po Valverdeho hlavě bude tak obrovský, že si snad nedokážu představit scénář, při kterým by měl pokračovat.

Reagovat
CHONG

Koho by sis představoval na jeho místo?

Reagovat
Messiáš

Jardima, pokud by šel vykoupit. Ten kouč z Ajaxu by asi taky nebyl k zahození. K oběma jako asistent Xavi, pokud by souhlasil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Popravdě úplně nevím, nečekal jsem ostudu srovnatelnou s loňskou a tudíž byl smířený s tím, že Valverde dostane ještě jeden finální rok. Tohle je hodně čerstvá rána. Líbí se mi Tuchel či ten Hag. Chci vidět někoho, kdo v hráčích zapálí oheň, dostane do týmu čerstvou krev a staví systém nad individuální kvality hráčů.

Reagovat
technecium

Brát Tuchela který v LM předvedl v podstatě ještě něco horšího než Valverde?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nemyslím si, že máme nějak moc na výběr a ke každýmu kandidátovi najdeš několik argumentů, proč by to neměl být zrovna on.

Reagovat
fenixLFC

s tuchelom by ste vyhoreli este viac ved to je totalne priemerny trener

Reagovat
Gazdo

Len neviem ci zrovna Bartomeu bude brat nejake ohlady na fanusikov

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Kejza

i kdyby mu Messi bejval tu LM letos nakonec vyhrál, stejně by měl jít, protože se na to prostě nedá koukat

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola do Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva k sobě patří

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tu příspěvek s tim, aby uz konecne přišel Xavi jako trenér (jakoby to znamenalo, že se automaticky začne dařit )

Reagovat
smazaný uživatel

Ať dohraje sezonu a pak rezignuje. Pak vedení musí přesvědčit Guardiolu nebo přivést Xaviho. Horší to být nemůže.

Reagovat
Antalab

Bojim sa, ze Xavi by bol fail. Vidi futbal prilis jednostranne. Potrebuje realne skusenosti ako trener, aby mohol doplnit svoj sucasny pohlad. Barcelona by bola pre neho v scasnosti prilis velke susto. Napriklad aj Guardiola vyhlasil, ze ako trenerovi mu velmi pomohol angazman v Bayerne, vdaka nemu sa stal komplexnejsim trenerom, nez bol po uspechoch specifickeho timu s Barcelonou.

Reagovat
LAM

Jinak dle mě takhle dobrou sezonu jak herně i golama neměl Leo ani za Pepka.Škoda že treble nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli letos nevyhraje GB, tak to bude největší urážka fotbalu v historii.

Reagovat
Antalab

Ak to posledne vyhral Modric, je jasne ze tonto rok to bude VanDijk, alebo Mane, hlavne ak sa trafi vo finale LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je i přes ten špatný výkon v Liverpoolu jasně nejlepší hráč této sezony LM i nejlepší střelec. Stejně to je v lize. Tenhle GB by měl vyhrát minimálně s 90% hlasů. Letos má nejmenší konkurenci za celou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt letos Messiho, tak by ta slavná Barcelona byla úplně v prdeli jako Real bez Ronalda

Reagovat
Dr. Admess

Snad opravdu tohle byla poslední kapka a poletí. To by byla jediná "radost" z té včerejší ostudy.

Reagovat
Spejbl

Nastal čas pro Valverdexit...

Reagovat
Detective

Valverde je pod tim podepsanej, o tom žádná, ale co hráči? Pique, Busquets a spol. víceméně nejzkušenější fotbalisti současnosti a co předvedli před tim čtvrtým gólem? Nesoustředěný a do sebe zahleděný, tam může bejt Zidane kříženej s Guardiolou a je to stejně k ničemu.

Problém současný Barcelony je čekání na geniální taktickou změnu od trenéra, ale hráči nezkusí sami nic mimo systém, vzít to na sebe a udělat něco jinak a to ve spojení s umanutým trenérem je průšvih. Třeba jako Kompany v pondělí, spoluhráči nechtěj aby střílel, Pep už vůbec ne, ale když systém nevítězí, vezme to na sebe a dost možná jim vystřelil titul.

Reagovat
sensei25

Najlepsia obrana je utok.Ake to je jednoduche.Nam pomoze novy a hlavne odvazny trener,ktory nebude robit z Roberta obrancu za zasluhy alebo ja neviem preco,nebude sa bat poslat Coutinha kade lahsie,lebo tak slabeho hraca za take peniaze som este nevidel a to uz mam par rockov.Ten hrac je tak citatelny a tak pomaly ze ho ubrani aj hrac z juniorky.Katastrofa.

Reagovat
sensei25

A nechem tu ziadne trenerske experimenty ala Xavi a podobne.Trener musi byt top,kotry vytazi z toho ze ma v muzstve Messiho maximum.

Reagovat
redyyz

ved to muzstvo je teraz postavene na Messiho...

Reagovat
LAM

Na Messiho to bylo postavený za Pepka kdy jsme parádně kombinovali a otevírali Messimu prostory.Tady třeba nedostane 10minut balon a nebo jen když jsou u něj dva.To jakym způsobem je Messi se Suarezem odříznutej od zálohy je jasná Valverdeho chyba.

Reagovat
redyyz

ja som videl nieco ine potom, ved Messiho hladali vsetci a vsetci sa spoliahali aj na to, ze nieco vymysli. On toho vymyslel vcera vela, len to nebolo zakoncene tak ako to malo byt (nastastie).

Reagovat
redyyz

len dufam, ze vcerajsi zapas neovplivni to, kdo dostane ballon d'or

Reagovat
fenixLFC

predtym to bolo muzstvo postavene pre messiho, teraz je to postave na messim

Reagovat
marke7

Včera jsme hráli jako Argentina. Úplně přes kopírák, všichni hráči mdlí a vše na Messiho, který když pálí slepými, tak jsou ostatní kolem naprosto marní.

Reagovat
smazaný uživatel

To docela sedí. Argentina vs Francie, akorát bez Mbappého a s náhodnými góly na konci, které by nás spasily

Reagovat
Salfovic

On nerezignoval

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by aj mal...

Reagovat
Kluivert9

Kvůli tomuto se registrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, to je uz asi piaty prispevok.

Reagovat
_Blind_

Valverdeho jsem nijak zvlášť nekritizoval protože výsledky relativně má i když ta hra je fakt nekoukatelná, ale tohle je fakt už moc. Má ten chlap vůbec k dispozici aspoň video z minulého zápasu? Vždyť není možné nasadit stejnou sestavu venku na Liverpoolu, když doma tu naši sestavu do šedesáte minuty něž vystřídal v záloze přehrávali, doma na Camp Nou!!!! A ten idiot tu stejnou sestavu nasadí venku na Liverpoolu, to se fakt jako znovu na ten domácí zápas nepodíval a neudělali nějakou analýzu? Toto mi hlava nebere, to by viděl i slepý, ale jestli se ogara řídí heslem jak na vesnici v okrese, že vítězná sestava se nemění, tak se asi není čemu divit.

Reagovat
_Blind_

„O trenérovi to ale přece není. My jsme byli ti, kteří na hřišti stáli,“ zastal se Valverdeho po utkání útočník Suárez. „Nastavil stejnou taktiku jako před týdnem, chtěli jsme předvést stejný fotbal jako v prvním zápase."

To jako vážně Valverde chtěl hrát to samé co doma, když nás doma jasně přehrávali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LAM

Vypadni

Úplně stejně to nezvládl jako loni.Tenhle nýmand může bejt rád že má v týmu nejlepšího hráče světa.Pokuď jde o dlouhodobý soutěže jako je liga,tak tam mu Messi samozřejmě daleko víc přispěje k výhře,ale v LM je každej zápas důležitej a tam to prostě nemůže bejt tak hrozně o jednom hráči.Člověk by čekal,že když Valverde nasadí takhle defenzivní zálohu,tak budou aspoň uměj bránit když do předu je to jen odkopávání,ale ani to jim asi nevysvětlil.

Messi hraje letos stejně skvěle a možná i líp jak v 2008/2009 a 2014/2015 (proto dle mě jasně letos vyhraje GB)kdy se získal treble,ale v těhlech ročníkách to nebylo jen o něm jk letos Messi letos 12 golů v LM,Coutinho 2 a Suarez1

To je prostě strašný.Ve 2008 tu byli Henry a Eto a ve 2015 Suarez(úplně jinej hráč než dnes) a Neymar.Já si dokonce myslim že bez Messiho by jsme nešli ani přes Lyon.

Coutinho musí pryč,ten je úplně mimo a Suarez potřebuje pořádnýho konkurenta na 9 protože nemůže hrát pořád a už je třeba změna,která snad přijde na pozici trenéra kterej s náma snad začne hrát pěknej fotbal,nebude stavět celou ofenzívu na jednom hráči a bude schopnej nastavit taktiku v případě že první zápas zvládnem tak jako minulej tejden nebo loni doma s AS.

Samozřejmě Ligu jsme vyhráli a můžem vyhrát double,což je jinak skvělá sezona,ale timhle vypadnutim si to akorát kazíme,protože vypadnout po dvouch těsnejch zápasech,tak tu nikdo moc nadávat nebude.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Antalab

Pokus tu bol: ta pekna ofenziva mala vyzerat: Dembele, Malcom, Suarez, Messi, Coutinho. Skoncilo to tak, ze okrem Messiho su ostatni na uterak. V prvom rade Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to vypadnuti proti Rimu bylo na povazenou... Ze to same Barcelona predvede po roce znova, navic pote co v lize mohli protocit kadr a proti nim nastoupi tym bez hlavnich ofenzivnich opor, to uz nelze nicim omluvit. Lito mi je jen Messiho, ktery letos zabral jak to slo, ale sam to v dnesnim fotbale neuhraje nikdo

Reagovat
LAM

Připravil golovky Suarezovi,Coutinhovi a Albovi,ale to by bylo asi moc po nich chtít gol.Tohle je největší problém Barcelony.Jak nedá Messi gol tak většinou nikdo.

Reagovat
Generalní Gladiator

Přihrávka na albu,to byl skvost. Vtipný je,že my včera nepotřebovali dát gól, v tom je zakopanej valverdeho prokaučování.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam, Messi byl letos neveritelnej, ale tohle neni tenis, aby si to uhral sam. Podobnou sabotaz mu jeho spoluhraci udelali uz ve finale MS, fakt skoda

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna to finále se mu opravdu nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl nejlepsi hrac sveta, vesmiru a historie ve druhem polocase?? Jako vzdy v dobe kdy byl nejvice potreba se vyparil misto toho aby tym dostal z hoven tak se v nich spolecne s dalsimi vyvslel. Nevadi zase da tri goly nejake Huesce a bude za boha podobne zapasy jasne ukazuji ze trpaslik neni lidr a tahoun at si ho radsi da nekdo na zahradu

Reagovat
Salfovic

Ve druhém poločase vytvořil třeba tutovku Suarezovi, kdyby ji dal, tak by bylo pravděpodobně hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ny zlatej mic, jedna prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi strelec ve vsech turnajich. Tvuj zlaty mic nikoho nezajima, minuly rocnik ho absolutne degradoval.

Reagovat
Cizinkx

Vyprdni se na to. Těmito chlísty akorát sviníte diskuzi. Chápu je to snadné hodit na něj, ale doprdele on tam měl včera pár nebezpečných střel, a jako jediný směrem dopředu něco vymyslel. Druhý poločas to nebylo ok. Ale vy jste jak pošahanci, máte tam regulerně 4-5 hráčů kteří hráli víc na ženský pohlavní orgán. Ale radši si dám snahu a vybleji tu něco o Messi Kdessi. Ok trolling sranda, ale po 200x v diskuzi mi to přijde jaksi kýčovité.

Reagovat
smazaný uživatel

po zapase ktery by kazdy normalni trener ubetonoval na 0-0 se kritizuje Leo ze teda nepridal jeste vic pod kotel

Reagovat
Kluivert9

Ok, pomale rozdýchávám další hořkou porážku a další těžký večer pro fanouška Barcelony, za který jednoznačně může Valverde. Neschopný nějaké sebereflexe a poučení se chyb z minulosti. Další venkovní zápas s totálně připosranou taktikou a neschopnou sestavou. Luxusní výchozí pozice, o víkendu pošetření všichni klíčový hráči, zranění likviduje jednoho klíčového hráče soupeře za druhým, ale stejně je zas schopný porazit se sám. Co víc proboha chce?

První zápas pošle do hry neschopné Coutinha na křídlo, aby hned po prvním poločase zjistil, že to byla kardinální píčovina, vystřídá ho, změní rozestavení a najednou to jde. Poučení ale nehledejte. Ve venkovním zápase, kde je celému světu jasný, že bude pod obřím tlakem a totálním fotbalem, že musí hrát 4-4-2 opět samozřejmě dá v 4-3-3 na křídlo Coutinha, kterej není schopnej podržet míč a jeho neustále ztráty dostávají Barcu pod tlak. I z vesmíru je vidět, že takhle to dál nejde a že musí být stažen co nejdříve, ale Valverde má samozřejmě v piči. Druhej gól, třetí gól... ok, Coutinho jde konečně dolů. Celou sezónu jsme nadšení z Arthura, kterej umí podržet míč, kterej je právě pro zápasy tohoto typu jak dělanej a jedna z nadějí, že se nebude opakovat loňskej trapnej Řím. Výsledek? Valverde mu dá v celém dvojzápase jen epizodní roli a diví se, že je pod tlakem (možná ani nediví, ze všech úhlů pohledu to vypadá jako plánovaná sabotáž). A aby to mělo ještě větší grády, pro jistotu stáhne i nejlepšího hráče na straně Barcelony Vidala a jeho oblíbenci Rakitič a Roberto, kteří hoří oba zápasy samozřejmě hrají dál. Žádný plán B, nebo dokonce C.

Poučení z Říma žádné. Nepomohlo ani vhodné posílení kádru (Arthur, Vidal), díky kterému by měl takové zápasy zvládat a kteří mu loni chyběli. Jeho neschopnost, nepoučení se z chyb a špatně zvolená taktika zabije vše. Výsledkem je další totální ostuda a ještě větší trapas než v loni. A jako bonus k tragickým výsledkům v LM jsou zápasy nekoukatelná sračka, díky! Jaký to kontrast oproti Kloppovi, který s horším materiálem hraje skvělej ofenzivní fotbal a už se začínají dostavovat i výsledky.

Kloppovi nějakou tu velkou trofej přeji a ostatně on byl jeden z důvodů, proč jsem si našel cestu k Dortmundu a jejich skvělému ofenzivnímu fotbalu. Každopádně pokud ve finále bude Ajax, budu přát jim a Klopp by si s velkou trofejí mohl dát ještě chvilku odklad. Ještě jednou Gratulace, respekt a obdiv Liverpoolu, za to, jak si poradil s velkými absencemi a jak Barcu přejel. Nám nezbývá než doufat, že další fiasko pro nás bude „výhrou“ díky odchodu Valverdeho. Prostě musí jít. Musí!

Nebudu tu psát nic o rozsáhlé přestavbě kádru, jako někteří ostatní, protože si stále myslím, že tomu stačí normální trenér, vhodné drobné doplnění a odchody Coutinha a Rakitiče. Ale zároveň chápu i ty myšlenky na velkou přestavbu protože těch výbuchů je ve venkovních zápasech LM v posledních 3 sezónách strašně moc. PSG 4:0, Juventus 3:0, Řím 3:0, Liverpool 4:0.

A jelikož fakt věřím tomu, že konečně půjde Valverde do hajzlu, zkusím v pár bodech sepsat jeho hodnocení za dobu působení u nás.

Plusy

+ 2 tituly v La lize ze dvou možných.

+ Zlepšená obraná hra v La Lize.

+ Zvládnutá El Clásica.

+ Poslání Gomese na hostování.

Mínusy

- Nekoukatelná sračka, kvůli které jsem viděl nejmíň zápasů v sezóně od sezóny 2002/2003, kdy jsem Barce začal fandit.

- Neschopnost poučit se z chyb co se sestavy a taktiky týče. Třeba hra na údržbu ve venkovních zápasech LM, která nikdy nevyšla.

- Neustálé prosazování si oblíbenců do sestavy bez formy (Coutinho, Rakitič, Roberto, Suaréz)

- Neschopnost využít kvalitních hráčů v kádru (Malcom, Paco, ze začátku Vidal...)

- Minimální příležitost talentovaným mladým hráčům (Puig. Miranda...)

- Ztracené další dva roky Messiho kariéry.

- Představy o posilách - Willian, Ivanovič, Mata, Paulinho, Škrtěl... WTF?

VALVERDE OUT!

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
el Principito

dlouho jsem se ho zastával, ale fakt musí letět ... koho ale místo něj???

Reagovat
drussbarb

Xavi nebo trenér Ajaxu

Reagovat
jaris7

Skvělé napsaný

Reagovat
Majk91

Reagovat
Diego2

Reagovat
Dody10

Reagovat
redyyz

Reagovat
Cipinho

Reagovat
cristiano.K.

A to jsme setrili Salaha a Firmina... a ted vazne.Pred zapasem bych nevsadil na nas postup ani peti korunu.Ta sestava neni hodna semifinale LM a Klopp s ni dokaze s davkou stesti rozmaznout Barcelonu 4:0. At uz ziskame nebo neziskame titul-sezona je uspesna. Kloppovi muzeme zacit stavet sochu, 3x po sobe Evropske finále, ted jeste tu tresnicku na dortu zaverecna ynwa

Vidět poražené obličeje Suareze a Coutinho k nezaplacení.

Valverde to sice nezvládl, ale stejně ho zabili vesměs jednotlivci. Alba byl včera příšerný, Dembele zabil tutovku na Camp Nou a Messi se včera v 20. snažil sesměšnit obranu a mohlo být hotovo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Jako já chápu, že Ronaldovci čekají na každou příležitost, kdy mohou Messimu okopat kotníky. Ale přeci jen po dvojzápase, kde dal dva góly a spoluhráčům připravil minimálně šest šancí, mi to přijde poněkud trapné.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ronaldo loni v semifinále 0g

Reagovat
marke7

Jen je nech, letos museli opravdu dlouho čekat, aby vylezli.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
The Krupy

Ty si nečítal čo za shitstorm tu robili fanúšikovia Barcelony po našom vypadnutí? A to nás Ronaldo dostal do štvrťfinále vlastnými silami.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bol taký neviditeľný včera, že ho tam zabudli

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to je chyba trenera. Nevzal do uvahy jeho herny styl a zabudol okolo neho postavit autobusovu zastavku.

Reagovat
cristiano.K.

mel tri sance

Reagovat
CHONG

Každopádně objektivně je třeba uznat, že tohle je nejzajímavější ročník LM za hodně hodně dlouhou dobu.

Reagovat
9augi9

Áno, lebo Real dal konečne šancu to vyhrať aj inému klubu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Diego2

I vitez bude fakt nova krev... ne ze by mi Liverpool vadil ale oni budou treba pristi rok i jeste silnejsi narozdil od takoveho Ajaxu.

Vitezstvi Ajaxu by bylo super zakonceni letosni LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

a to minulej byl taky hodne zajimavej

Reagovat
marke7

Reagovat
Infi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kundo jedna, jakto, že jsi ještě neodstoupil? Ty fakt nemáš koule.

Reagovat
marke7

Neodstoupí a Leo protrpí své poslední roky s tímhle sracem.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Přece se nepřipraví o tolik peněz. Buď se nechá vyhodit nebo to rozjebe úplně.

Reagovat
Antalab

Španělský záložník Juan Mata chce poté, co mu vyprší smlouva v Manchesteru United, hrát za Barcelonu. I proto odmítl několik nabídek na prodloužení kontraktu na Old Trafford. Mata má na stole podle španělského deníku Sport několik nabídek, ale Barca je pro něj číslem 1. Nicméně finální jednání neměla podle dohody obou stran začít dříve, než Barcelona bude ze hry v Lize mistrů Myslim, ze by sem celkom dobre zapadol. Coutinho Out, Mata In!

Reagovat
Salfovic

Kdepak, na jedné straně Coutinho, na druhé Mata a Leoš si to hodí.

Reagovat
ADM

Nastastie dnes nemam moc casu nad tym vsetkym rozmyslat, ale ked si nahodou sadnem a nic nerobim, hrozne som z toho vcerajsku sklamany. Byt tak blizko, titul hotovy, koncentracia len na LM a vypadnut nakoniec takymto ponizujucim sposobom a pristupom (opäť)

Reagovat
smazaný uživatel

me to stvalo vcera po zapase, ted uz jsem se pres to prenesl, paradoxne jsem hur bral tu lonskou prohru od nesympatickyho AS, kterej byl jasnej ze skonci hned v dalsim kole, nez od sympatickyho liverpoolu

Reagovat
drussbarb

Taky mě to od Liverpoolu vadí mnohem míň

Reagovat
Visca el barca

Taky naštěstí nemám čas. Ale musím přiznat, že večer a ráno to bylo horší. Asi jsem si už zvyknul Každopádně, pokud to přinese radikální změnu, tak to beru pozitivně.

Reagovat
ADM

Nie, neda sa to brat pozitivne. Momentalne nie je podla mna realne, aby nastal radikalny rez kadru, vedenie nebude mat gule zbavit sa aspon Rakitica a Coutsa, navyse situacia s volnymi, kvalitnymi trenermi je dost biedna, fakt ma to netesi ako to vcera dopadlo, videl som to ako poslednu sancu “starej gardy” na velky uspech, kym nebude neskoro..

Ale jedna vec je podla mna jasna, Valverde toto nemoze ustat, pristup hracov ide za nim, na 45min od finale ich musi vyhecovat aby potili krv, pritom nespravi vobec nic a necha na ihrisku nefungujuci tim. Ak by v zapase nebola polcasova prestavka, ukopeme to, v kabine ale rozhodla Kloppova mentalita, ktora nam absolutne chybala aj od takych lidrov ako Pique ci Stegen, ktori ten tim nedokazali zrovnat a ani sa o to nesnazili

Reagovat
ADM

A Ernesto sam tam pri ciare cuci jak najbezradnejsi clovek na svete. Pep proti Lesteru zil s timom, Klopp takisto, Conte. Ti hraci si pri nich nedovolia odflaknut suboj, lebo vedia ze dalsie 3 zapasy potom sedia. Pep tam poslal pondelok Saneho a po par minutach som cakal, ze ho rovno stiahne, bol z neho na prasky

Reagovat
Visca el barca

Valverde musí jít. Nevim z jakého důvodu protěžuje stále Roberta s Rakiticem. Oni maj postavení, který je neakceptovatelný. Já vím, že to není pozitivní. Ale s touhle osou dopadneme bohužel každej rok stejně. Proto bych nechal jen Messiho, Busiho a Piqueho a se zbytkem bych se rozloučil.

Reagovat
X-bano-X

Ja mám naopak času habadej ale snažím sa na to nemyslieť. LM ma nejak netankuje od doby čo ju Real obhájil stratila to svoje čaro ale mrzí ma spôsob toho vypadnutia. Hlavne kvôli Messimu. Druhý rok po sebe hanobne vypadnúť po predvedenej hre ktorá nespĺňa ani základné parametre LM je proste na facku. Klub potrebuje veľkú zmenu, nie len na hráčskej či trénerskej úrovni. Teraz už len so cťou dohrať igu a nejak sa namotivovať na Vale. Obhájiť zas double je obrovská vec.

Reagovat
drussbarb

Fotbal mám rád,ale nejsem expert. Ale v zápase u nás jsem I JÁ viděl, že 4-3-3 s Coutinhem prostě nefungovalo, po přechodu na 4-4-2 bez něj to už bylo ok.

KURVA proč jsme nastoupili ve stejné sestavě i venku? Za tohle musí trenér ven.

Jinak opožděně dávám palec Dembelému za jeho efektivitu na konci prvního zápasu

Reagovat
Kluivert9

Vyhrát první zápas 4:0, tak jsme včera schopni dostat i 5...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
CHONG

Třeba příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Co je natom najhorsie, prejavil sa rozdiel medzi Kloppom a Valverdem. Popravde si myslim, ze Barcelona sa zapasu prilis bala, mali sa snazit hrat normalne, ved pre boha maju hracov, ktory si do anglicka chodia zvysovat osobne statistiky, naskok troch golov, doma gol nedostali, stacil im jeden a bolo by hotovo. Toto je zlyhanie katalanskych rozmerov jak svina.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele