Nehráli jsme jako tým, zlobil se Mexes

29.11.2010, 09:54
Aktuality
AS Řím si včera mohl v tabulce italské ligy polepšit, místo toho klesl na sedmou příčku. Giallorossi totiž prohráli v Palermu 1:3. Obránce Philippe Mexes nebyl spokojený s výkonem svého týmu, hlavně za druhý poločas podle něho zaslouží Římané kritiku.

"První poločas byl z naší strany dobrý. Přestože jsme dostali branku a ztratili trochu sebevědomí," hodnotil utkání Mexes. "Ve druhé půli bylo všechno špatně. Je potřeba na to rychle zapomenout a jít dál."

Palermo si postupně vypracovalo tříbrankové vedení, za hosty snížil až v poslední minutě kapitán Totti. "To, co jsme dnes předvedli, nebyl týmový výkon. Vinu neseme všichni. Je důležité, abychom si uvědomili, co bylo špatně a víckrát to neopakovali. Potřebujeme vyhrávat," pokračoval francouzský obránce.

"Dnes se nám zápas hrubě nevydařil, ale příště to bude lepší," věří Mexes. AS Řím má po čtrnácti kolech dvaadvacet bodů, na vedoucí AC Milán ztrácí bodů osm.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Josifek

No, Palermo se zdá se v poslední době docela zvedá, uvidíme, jak si s tim naši kluci rudí poradí.

Ad foto: Mexes by mohl snad z fleku do nějaké travesty show..

Reagovat
Delsemela

no já doufám, že si s tím neporadí a dostanou pořádnou nakládačku,forza Palermo and Serie A,

ale bohužel reálně to vidím tak že to bude opět trápení,protože na tu evropskou ligu uplně serou,budou hrát s náhradníky,možná se mýlím,ale Sparta by mohla něco uhrát...bude prostě záležet na tom jak k tomu přistoupí hráči palerma,at se na mě nikdo nezlobí,ale ten výlet co předvedliv Parze byla naprostá utopie hráli tak na 50 % a už se říká co se říká...tím ale nechci snižovta výkon Sparty,který byl v tom utkání výborný..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Palermo schovalo ještě nějaký góly pro rudou svoloč

Reagovat
smazaný uživatel

Noce, Noce, Noceriiiino Jsem zvědavý, jestli mi to nějak pomůže, ale spíš ne opět to bude plichta nebo smolná porážka ale nevadííííí ... Forza Fantacalcio Serie C

Reagovat
Jajinek

no...Cmabiasso mi dal gol a Ibra assist...nic víc tam asi nebude...

...navíc vyýsledky budou bůhví kdy...až se odehraje Boloňa...(a to jen kvůli Di Vaiovi, který jako jediný hráč z toho zápasu někoho zajímá, páč ho má Slejdy v základu...)

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beztak vidím zase na plichtu nj, Slejdy nám to zdržuje, jinak to mohlo být už spočítané že ale nevadí, času dost

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

nehráli jsme jako tým, protože jsme nehráli vůbec

Reagovat
Francesco Totti AS

už to může být jenom lepší

Reagovat
smazaný uživatel

as roma cele roky trpi na nevyrovnanost vykonov...oni su schopny porazit kazdeho suepra a to hlavne doma ale par dni nato su schpny totalne vyhoriet ako vcera v palerme a to je ich skoda......ale verim ze v LM to dotiuahnu aspon do stvrtfinale pretoez v serii a nemaju sancu

Reagovat
Alberto Aquilani

jo no , to je pravda , vid. posledné roky sme vždy stále vybuchli .....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele