Negredo přestoupí do Manchesteru City, potvrdil prezident Sevilly

17.07.2013, 15:19
Aktuality
Manchester City v nejbližších hodinách získá třetí letní posilu, ze Sevilly má na severovýchod Anglie namířeno Álvaro Negredo. Prezident andaluského klubu José María del Nido potvrdil, že přestup sedmadvacetiletého útočníka by měl být zkompletován během dnešního večera...

Sevilla už na Etihad Stadium uvolnila Jesúse Navase za dvacet milionů eur a nyní má po stejné trase přestoupit i Negredo. Podle anglických médií bude suma činit pětadvacet milionů eur a další tři miliony by mohly do Španělska putovat v následujících letech jako bonusy.

"Chystáme se dotáhnout do konce prodej Negreda do Manchesteru City. Zbývají už jen detaily, a pokud půjde vše podle očekávání, tak dnes odpoledne a večer podepíšeme potřebné dokumenty," prohlásil José María del Nido. "City získá skvělého útočníka a pro nás tento přestup bude druhým největším v historii po Danim Alvesovi," dodal prezident klubu.

Manchester City, který kromě Navase dříve ulovil také Fernandinha ze Šachtaru Doněck, údajně pracuje též na příchodu Stevana Jovetiće z Fiorentiny. Aktivní na přestupovém trhu pak bude i Sevilla. "Jednáme o náhradě na dvou frontách, ale nemáme na spěch. Daného hráče buď koupíme, nebo přivedeme na hostování s opcí," uvedl Del Nido.

Autor: Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (460)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele