Nedokázali jsme čelit německému útoku, uznali Portugalci

20.06.2021, 10:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

pôjdeš do basy ty hajzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FM21_Guru

ćaute, pokud máte někdo zájem přidat se do nově vznikajícího fotbalového podcastu, tak dejte vědět - jádro by byla premier league ale předmětem by bylo obecně dění v rámci celé evropy. Zatím probíhá přestavba fb stránky kterou jsem zdědil. Pokud máš skype, mikrofon a editační program na upravu zvuku , tak dej vědět (role se teprve budou domlouvat. dílem je mít 2-4 členy podcastu , věkově aspon 25+ , mě je 37) . Stránka na FB: FF - Svět Fotbalu a Formule 1 a pošli tam zprávu . Během června a července bych chtěl udělat přestavbu stránky a podcastového týmu. Poté hned začít s obsahem. Kompletní info přes komunikaci.

Reagovat
LeonardoUžoa

Za to může Sančís

Reagovat
smazaný uživatel

Tvá strategie je už druhý turnaj po sobě špatná a Portugalsko to bude stát úspěch. Vlastně všechny ty taktické kladné dovednosti z ME 2016 spláchnul do hajzlu a zůstal jen u toho konzervativního přístupu, ze kterého je teď navíc ještě sterilní fotbal.

Hráče z formy a oblíbence bude stavět stále. Hlavně slaboučkýho Bernarda a ještě o něco horšího Carvalha. Do toho se mu absolutně nedaří využít Bruna. Který by v ideálním případě sám, ten tým pozvedl o level výš.

Zlatem se nesmazatelně zapsal do historie, ale teď by bylo nejlepší vypadnout ve skupině a tuhle úžasnou generaci, technicky výjimečných hráčů, nechat vést na Mundial už někoho jiného.

Reagovat
h8_sfatto

co se týká talentů, tak snad nejsilněší za poslední roky, ale co se týká sympatií, tak ty jsou opět nejslabší, takže Portugalsko nezklamalo

Reagovat
martin.b

Bruno totálně vyčpělej, v tom systému asi i dost zabitej, Felix a Cancelo jim v útočné fázi taky chybí...zajímavý, že Goncalves co měl skvělou sezonu si ještě nezahrál. Moc jim nehraje do karet, že Francouzi ztratili a nastoupí v plné s cílem vyhrát skupinu... snad ale postoupí aspoň ze 3.fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, kdyby se ofenzivní hvězdy zapojovaly do defenzivy

Reagovat
Ross Geller

Mně přišlo, že Portugalsko ani nemá zájem zvítězit. Vždyť od začátku stáli na svojí polovině a Němce vůbec nenapadali. A když prohrávali, tak pořád jen stáli na své polovině a přihrávali si to, nikdo se nehrnul do útoku. Jako kdyby ti hráči vůbec neměli zájem hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně neumí zareagovat na zápas, proti Maďarsku střídal až v 80 minutě. Danilo a William nemůžou hrát spolu hrají jak staří páni. Pro mě už skončili, vypadá to, že hrají jenom z povinnosti, nemají žádné nadšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Blitzkrieg!

Reagovat
Arnar Resmusonn

Od začátku utkání dali jasně najevo, že nebudou hrát na 100% pomalé tempo a jen čekali co Němci vymyslí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele