Neapol se s Ajaxem dohodla na příchodu Milika

01.08.2016, 23:06
Aktuality
Arkadiusz Milik přece jen odchází z Ajaxu do Neapole. Obě strany nakonec našly společnou řeč na přestupové částce ve výši 32 milionů eur, polský útočník následně podepíše kontrakt na pět let...

Reprezentant Polska se ze své rodné krajiny vydal do sousedního Německa, kde se však opakovaně nedokázal prosadit v Leverkusenu a to samé platilo při hostování v Augsburgu.

Krok tím správným směrem poté Milik udělal až před dvěma lety, kdy kývl na nabídku Ajaxu. Za nizozemský velkoklub se rodák z Tychy konečně začal prosazovat střelecky.

Během zmíněných dvou sezón si 22letý kanonýr na své konto připsal dvaatřicet ligových gólů, čímž se o jeho služby znovu začaly zajímat nejvěhlasnější evropské kluby.

Nakonec se Milik stěhuje do Itálie, kde se dohodl na pětiletém angažmá s Neapolí. Ta za něho do Holandska pošle 32 milionů eur, rovných 30 % z této sumy ale připadne Bayeru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (344)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele