Ndombélé míří do Londýna, jeho příchod dojednal Tottenham

26.06.2019, 15:03
Aktuality
O další oporu základní sestavy už brzy přijde Lyon. Do Realu Madrid před několika dny přestoupil Ferland Mendy a za lepším vyrazí i Tanguy Ndombélé - transfer dvaadvacetiletého záložníka dolaďuje londýnský Tottenham...

Ndombélé se v nejbližších dnech podrobí zdravotní prohlídce a následně podepíše pětiletý kontrakt. Kohouti sáhnou hodně hluboko do kapsy, do Francie pošlou 65 milionů liber.

"Pravdou je, že Tottenham je skvělý tým, jedná se o velký klub. V lize skončil na čtvrtém místě a došel až do finále Ligy mistrů. Je to velký klub, stejně jako spousta dalších. A který hráč by neměl zájem přestoupit do velkého klubu?" reagoval Ndombélé minulý týden na zájem z hlavního města Anglie.

Ndombélé přišel do Lyonu předloni na hostování z Amiens a Olympique následně dohodl přestup za osm milionů eur. Fotbalista v obou ligových ročnících patřil do základní sestavy OL a řekl si rovněž o místo ve francouzské reprezentaci.

Tottenham nebyl ani zdaleka jediným zájemcem o služby Ndombélého. O toho stály i Liverpool, Manchester United nebo Manchester City, mluvilo se i o Realu Madrid nebo Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (542)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele