Naším trenérem zůstane Ancelotti, potvrdil Galliani

24.02.2008, 17:39
Aktuality
AC Milán rovněž v letošní sezoně zůstává na ligové scéně za očekáváním, ke změně trenéra ovšem nedojde. Carlo Ancelotti má svou pozici jistou a potvrdil to také vice-prezident Rossoneri Adriano Galliani...

"Milán, a to říkám i jménem prezidenta Berlusconiho, bude mít i v sezoně 2008/2009 na lavičce Carla Ancelottiho, ať už se kvalifikujeme do Ligy mistrů či nikoli. I když se nám to nepodaří, a tomu já rozhodně nevěřím, měli bychom pokračovat v Poháru UEFA a Ancelotti bude u toho," ujistil všechny fanoušky Galliani.

AC Milán pod Ancelottiho taktovkou dvakrát triumfoval v Lize mistrů a milionářskou soutěž má dobře rozehranou také letos, v Serii A je to ale úplně o něčem jiném. Před dnešní večerní dohrávkou s Palermem jsou Rossoneri pátí se tříbodovým mankem na čtvrtou Fiorentinu. Ztráta na vedoucí Inter poté činí propastných 22 bodů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže asi Itaský titul nechtějí. S tím Ancelottiho systémem to na ligu nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni chcu Ligu Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, jenže LM je dost o štěstí a nelze to brát jako tutovku. A myslím, že fanoušci by rádi domáci titul než např. semifinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

scudetto 100% radši, než LM...

Reagovat
smazaný uživatel

neměli by zapomínat,že Ancelotti dvakrát dovedl Ac milan k vítězství ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

To zase byl hnus tento vikend....AC haluz jako prase(91min. 1:0) a to si dovolim tvrdit,ze v 89 minute se mela kopat proti AC penalta za faul na Amauriho :o( ,Juve tragedie....Jak nekdo muze vyzdvihovat az do nebes Serii A....vzdyt podivana je to otresna!!!!.... S takovou hrou co predvedl chce AC postoupit v LM???A nedej boze ji vyhrat??? Dovolte abych se tomu zasmal

Reagovat
smazaný uživatel

error ..(91min. 2:1)

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba koukal na Turín-Parma, a to byla krásná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tu meles ty talente ac tlačilo skoro celej zapas a o penaltě tady nemůže být řeč to by se musely kopat i dvě penalty na palermo za ty dvě evidentní ruky vfpokutovém území palerma velice zasloužené a poctivě vydřené vítezství AC

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani nevím, jestli jsem rád, nebo zklamanej, že zůstává..., ale nejspíš to druhý , promiň Carlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Ancelottiho je brej ale neudělal moc herních změn za tu dobu co je v AC a velice rád bych přivítal na San Siru Mourinha proože si myslím že ten by dokázal se sestavou zamíchat pouze názor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele