Nahradí Lippi v Miláně Ancelottiho?

02.02.2008, 14:57
Aktuality
Marcello Lippi je od posledního mistrovství stále bez práce a čeká na nabídku od špičkového klubu. Ta by podle italských médií mohla přijít v létě od AC Milán, kde by Lippi nahradil Carla Ancelottiho.

Devětapadesátiletý Lippi dovedl v létě 2006 Itálii ke zlatým medailím na mistrovství světa, poté si vzal dovolenou, na které je dosud. Během půldruhého roku odmítl mnoho nabídek, nejzajímavějšími uchazeči měli být Tottenham, Valencia a Juventus.

Rodák z Viareggia se několikrát nechal slyšet, že čeká na správnou nabídku. V rozběhnuté sezóně zájemce odmítal, jelikož by neměl dostatek času na sžití s mužstvem. Všechno proto nasvědčuje letnímu návratu Marcella Lippiho.

Podle dnešního vydání Corriere dello Sport by měl Lippi na konci sezóny převzít AC Milán. Tam nyní působí Carlo Ancelotti, jeho letní odchod je však kvůli nedobrým výsledků AC v domácí lize denně propírán.

Kde nakonec Lippi skutečně skončí, není vůbec jisté. Ještě včera bylo podle italských médií nejpravděpodobnější, že by se měl stát technickým ředitelem v Juventusu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak ze murinho si nejspis na ac musi nechat zajit chut dobre mu tak.

Reagovat
GEGE

Kdyby mel Carlo odejit tak by byl Lippi nejidealnejsi volba

Reagovat
Shevchenko

1. AC Milan ( San Siro ) – 57 317

2. Inter Milan ( San Siro ) – 47 639

3. AS Roma ( Stadio Olimpico ) – 40 167

4. Napoli (Stadio San Paolo ) – 39 179

5. Fiorentina (Stadio A. Franchi ) – 32 107

6. Palermo (Stadio Renzo Barbera ) – 26 310

Ale kde je Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

V Turíně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by na ten neútulný betonový kolos chodil ? Ještě k tomu tam je celkem nízká kapacita...

Reagovat
sansiro

Juve je deváté pokud vím. Na jejich obranu jsem četl, že mají největší procentuální zaplnění stadiónu. Ten Městský má snad 24 tisíc.

Reagovat
sansiro

Celkově vzrostla v Itálii průměrná návštěvnost o 3 tisíce. Možná to vypadá dobře, ale díky tomu že postoupil Janov, Juve a Neapol to vypadá na dalších stadionech na stagnaci.... Můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se Juve zastávat, ale kam se tam mají do toho žebříčku vejít, když má ten jejich staďáček kapacitu 25 000 míst ? navíc je o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu neverim ze by Ancelotti odesel...

Reagovat
smazaný uživatel

Z AC vsichni ven!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus hraje momentálně na stadionu AC Turín na Stadio Olympico protože Juve staví nový stadion!Stadio Olympico má průměr 25 000 míst!A průměěrn navštěva na Juve je 24 000 tak nevím čemu se divíš napřed si najdi informace a pak se div.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,delate machry a vite p..u

Reagovat
Shevchenko

Ty si fakt magor, jake machry proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam padalo gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mlad, perspektivni, ambiciozni, lehce arogantni, genialni, fesak, diplomat a sveraz, neboji se rict vlastni nazor, pro me takovy fotbalovy Dr. House!!! Proste trochu arogantni nafuka, ale trida ve svem oboru a tto je hlavni , pekne by to v Ac roztocil

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli by tam Mourinho do toho "rodinnýho" prostředí AC zapadl. ideálnější by byl rozhodně Lippi, ale nevěřím, že Carlo teď v létě odejde..., i když bych byl nejspíš rád.

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak mourinho by byl lepší věřte tomu chlapi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele