Násilí v hledišti duel mezi Baníkem a Spartou neukončilo

02.12.2007, 17:42
Aktuality
Prvoligový zápas mezi fotbalisty Ostravy a Sparty se nakonec dohrál, přestože mu kvůli násilnostem v hledišti vážně hrozilo ukončení. Zhruba stovka domácích příznivců se od 20. minuty prvního poločasu intenzivně pokoušela napadnout sektor pražských fanoušků, kordon těžkooděnců nakonec po přibližně půlhodinové bitce s chuligány dostal situaci pod kontrolu a dav útočníků rozehnal.

Situace se v jednu chvíli vyostřila a sudí Jílek dal fanouškům po půlhodině hry poslední ultimátum, že při další nepokojích dnešní zápas ukončí. O přestávce se však situace na tribunách zklidnila. Těžkooděnci ve spolupráci s policií na koních dav útočníků rozehnali a ostravští fanoušci se vrátili do svého sektoru.

"Všem rozumným a slušným fanouškům se omlouváme. Klub se stal obětí řádění z drtivé části příznivců polského GKS Katovice. Samozřejmě z toho vyvodíme závěry, prvním krokem je vyloučení Katovic z halového turnaje, který se prosinci uskuteční v porubské hale," řekl novinářům manažer Baníku pro vnější vztahy Igor Bruzl.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele