Nantes hledá trenéra, Halilhodžić se rozhodl rezignovat

02.08.2019, 23:45
Aktuality
Vahid Halilhodžić už není trenérem Nantes. Sedmašedesátiletý kormidelník, jehož odchod byl v posledních dnech hodně skloňovaným tématem, se rozhodl ve funkci nepokračovat...

Ostřílený bosenský trenér má za sebou hodně bohatou kariéru, ve které jenom ve Francii vystřídal Lille, Stade Rennes, Paris Saint-Germain a od října minulého roku Nantes.

Halilhodžić loni po nevydařeném úvodu sezóny nahradil ve funkci Miguela Cardosa a následně s ambiciózním klubem skončil na konečném 12. místě francouzské Ligue 1.

To bývalý kouč reprezentačních výběrů Pobřeží slonoviny, Alžírska nebo Japonska nevylepší, neboť devět dní před startem nového ročníku na svoji funkci rezignoval. "Vahid Halilhodžić chtěl smlouvu s Nantes ukončit. Po setkání s prezidentem Waldemarem Kitou bylo rozhodnuto o vzájemném ukončení spolupráce. Trenérova odchodu litujeme, ale zároveň ho respektujeme," stojí v prohlášení Nantes.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
Thundeus

Tak to jsem zvědavý, kdo to vezme. Jsou už nějaké spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc?

Reagovat
Han střelil první

To se jako rozhodl týden před startem ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu im zavaril...

Reagovat
Jeňa

To bude Puel. Myslím že se vyjádřil, že chce zpět do Francie a je to trenér jehož fotbal nemá žádné ambice. Takže dokonale zapadá k Nantes

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele