Nainggolan popíchl svého nástupce v Římě Zaniola. Uvidíme za 10 let, řekl

13.04.2019, 11:57
Aktuality
Záložník Interu Milán Radja Nainggolan přiznal, že v AS Řím měl rozpory se sportovním ředitelem Monchim, kterého také označil za jeden z důvodů, proč loni v létě změnil dres. "Kdyby ho nebylo, možná bych byl pořád v Římě. Ale možná taky ne," uvedl Nainggolan, který si lehce rýpl i do mladíka Nicola Zaniola, který byl součástí jeho přestupu do Interu.

Podle mnohých právě kvůli Zaniolovi AS Řím na celé transakci vydělal. Místo třicetiletého hráče získal kromě peněz také talentovaného mladíka, pro nějž byla tato sezóna doslova průlomová. Zaniolo se zařadil do základní sestavy Římanů a dokonce si vybojoval i místo v národním týmu, kde už si odbyl první start.

"Neřeším to, co lidé říkají. Každý musí jít v kariéře svou cestou. Já jsem hrál na nejvyšší úrovní deset let. Devět sezón velmi dobře, tato současná sezona je jen OK. Zaniolo odehrál v Serii A dvacet zápasů, z toho osmnáct dobře. Přeji mu jen to nejlepší, nezávidím nikomu, přemýšlím jen nad svou kariérou. Ale je jednoduché mít jednu dobrou sezonu. Uvidíme za deset let," popíchl mladšího kolegu Nainggolan.

"Je to normální, že o mladých talentovaných hráčích se hodně mluví, ale mám někdy pocit, že dnes dostávají všechno jako na stříbrném podnose. Dříve jste si museli všechno tvrději odpracovat, třeba i jít nejdřív do Serie B," dodal ještě Belgičan, který má pověst problémového hráče.

Právě především spory s dnes už bývalým sportovním ředitelem AS Řím Monchim, stály za jeho odchodem z Věčného města do Milána. "Skončil v Římě, v klubu, o kterém neustále prohlašoval, jak ho miluje, a za tři dny už byl v Seville. Myslím si, že to o něm také něco vypovídá," řekl Nainggolan na adresu španělského funkcionáře.

"V klubu jsem se cítil být důležitý. Scházeli jsme se s Monchim a ještě několika dalšími hráči a řešili jsme, co je pro klub a sestavu nejlepší. Pak jsem se ale dozvěděl, že se o mě povídají věci, které jsem si nezasloužil," popsal Nainggolan.

"Kdyby nebylo Monchiho, byl bych možná pořád ještě v Římě, ale možná taky ne. Protože je možné, že by mě klub stejně prodal," pokrčil rameny.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nainggolan

Reagovat
madridcan

To uz tu mozno so svojim zivotnym stylom nebudes, ale aspon si si svojou tvrdou robotou zariadil, ze na striebornom podnose dostavas ine veci

Reagovat
martin.b

Balkánec tělem i duší

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť s balkánem nemá nic společného.

Reagovat
martin.b

My fault. Měl jsem za to, že jeden z rodičů je z balkánu a ne z Indonésie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ninja je výborný hráč škoda těch zranění které ho letos brzdí ale veřím že u nás svoji hodnotu ještě ukáže a vubec nelituju Zaniola kdyby nešel do AS tak pujde jinam u nás by stejně nehrál dokud nas bude trenovat připosraný Spalleti tak si u nas mladi nezahraji ani za rozhodnuteho stavu raděj tam pošle Candrevu Valera

Reagovat
cink

Tolik blábolu na malém prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Masetti - Cafu, Aldair, Losi - Conti, Falcao, De Rossi, Bernardini - Totti, Batistuta, Volk

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Pipo123

Ako on má pravdu, zrovna v taliánsku je bolo tých hráčov čo v mladom veku vyleteli hrozne veľa, no potom tak nejak stagnovali a nedostali sa na tú TOP úroveň.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Lech

souhlas, na druou stranu ja jako fanda AS si nepamatuju nikkoho kdo by mel u nas takovy nastup. A pravdou je, ze AS neni klub stredu tabulky kde hrac vyleti snadneji

Reagovat
fabec1222
Reagovat
h8_sfatto

legenda má pravdu

Reagovat
Han střelil první

Vždyť neřekl nic tak hrozného, jak se snaží titulek vsugerovat.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Lech

Forza Radja

Reagovat
smazaný uživatel

Devět sezón velmi dobře, tato současná sezona je jen OK.

Ok, Radjo. Před deseti lety o něm nikdo nevěděl. tato sezona není ani OK.

Jinak má pravdu.

Reagovat
Superme

Nevím, řekl jen to jak to je. Zaniolo je obrovský talent a záleží jen na něm, kam to v budoucnu dotáhne. Já osobně mu věřím.. hlavně ať zůstane v Římě a neodchází po první nabídce Realu, Juve a jiných věších klubů

Reagovat
ADM

"Dříve jste si museli všechno tvrději odpracovat"

Here we go again.

Reagovat
cink

Ty drž hubu ty Žebráku radši nemluv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele