Náhradník Faško si počkal na šanci a pak zachránil Karviné ligu

03.06.2019, 10:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem Jihlavák, ale zadny velky fanousek FCV, spis jsem se sel podivat na barazove utkani, jak to bude vypadat apod. No, co k tomu rict.. To co predvedli vcera pani v cernem na hristi byla naprosta fraska a nehoraznost. Jak je tohle vubec mozne?...

Reagovat
Figi

to vis no, stesticku je treba jit naproti.

Reagovat
AjaxFans

Jihlavě jsem to přál.Velká škoda, kór po takovém zářezu.Škoda, že jste nedali tu 100 procentní šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Figi

zbytecny hrac. jeho prvni a posledni gol za Karvinou. Ceka se odchod kolem 7 hracu a ty jsi jeden z nich.

Reagovat
Euphael

Berkovec, Wagner, Budinsky, Dreksa... kdo dal?

Reagovat
Figi

Dreksa nejspise ne. prevazne kone Hrncara. Fasko, Bukata, Djordjevic a Zahumensky. Wagner a Buda maji nabidky Polsko a Bolka. Bude se jednat.

Reagovat
Stannis Baratheon

a s čím tedy chcete hrát?

Reagovat
Zark

ja ti to povim tvle, kdyz na tebe vsichni serou... s novymi hraci

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jistě dobře víš, jací jsou Budinský a Wágner nepostradatelní zejména pro vaši ofenzívu... Vždyť spolu v této sezóně dali více než 50% gólů vašeho mužstva. Jakými hráči jejich odchody asi tak nahradíte? Dalšími legionáři z Balkánu?

Reagovat
Euphael

Wtf? Ja snad pisu, ze chci aby sli? My je proste nemuzeme realne udrzet prave proto, jak vycnivaji a maji kvalitativne na mnohem ambicioznejsi mancafty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkoušeli jste s chlapci z fanklubu po tréninku za nimi například zajít do šatny a zkusit jim domluvit?

Reagovat
Euphael

nejsem z fanklubu...a vubec na me nereaguj ty kokote severouhersky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je naprosto jasné, že nejsi ve fanklubu. Buznu jako jsi ty by do žádné party ani fanklubu nikdy nepřijali, ty tlustá líná špíno ze Šumbarku.

Reagovat
Figi

To.kazdopadne jsou ale Budinskemu skoncila.smlouva a mel.by odejit za weberem do bolky. Podle jeho instagramu to tak i vypada. Wagi ma pry nejake nabidky z Polska.

Reagovat
Euphael

Info mas odkud? Zase bludy nebo jen proste pises, co by si kazdy fanousek pral? Neprijde mi realne, ze by se vsichni poslali pryc. Stejne tak mi prijde jako nesmysl nechavat Dreksu....ten uz se nikdy nevrati, aby byl schopny odehrat pres dvacet zapasu v sezone.

Reagovat
Figi

Fasko a zahumensky konci hostovani. Dalsi zajem.ze strany.klubu o ne neni. Djordjevic sw taky.neprosadil. Buda a Wagi jsou jasni. Straka ma.nejakou predstavu o.posileni a vedeni mu na toto slibilo penize. Navic tim.ze se liga udrzela by mel.byt dalsi.sponzor. Navic straka po prijezdu.rikal.ze klub by melo.opustit kolem 7 hracu

Reagovat
Euphael

Podle me se to doplni o mlade jako Putyera, Wala a Pastornicky od pristi sezony jako jednicka. Vraci se Puchel a bude se vice pocitat s Dramem a Galuškou. Smrz s Lingrem jsou jasni. Nevim, jestli se daji ocekavat nejake prichody v ramci ligy. Zase prijdou ze svk nejaci dementi.

Reagovat
Figi

Straka.tady urcite.nejake nymandy tahat nebude. Penize jsou. Tak.snad posiliy.budou stat za to. Mluvilo se i o stoperu Tijanim z Jihlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom hovno. Budínský s Wágnerem byly v Karviné jediní nadprůměrní hráči a když odejdou máte tím pádem po záloze, která i s nimi beztak nic nehrála, ty joudo. Hráči o nichž se zmiňuješ, že by se v příští sezoně mohli chytit jsou slabí, třeba Puchel je na svém postu beznadějný a Lingr jako AM výkonnostně nemá na první ligu. Takže zase sáhnete pouze po levných legionářích z Balkánu a banánových zemí, jak bývá v Karviné zvykem. Hráči ze Slovenska jako Guba, Krivák, Záhumenský nebo Bukata u vás odvádějí kus roboty a řeknu ti mladej, že ještě budeš šťastný, pokud v zaprděné Karviné zůstanou

Reagovat
Kiwi-21

Wagner z Budinskym jsou klíčový hráči ale Lingr taky není špatný a do budoucna půjde nahoru Ba Loulu je vynikající a Smrž a Wala vypadají to dobře ale posílit budou potřebovat pokud ti 2 odejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Ba Loua nějak nepřesvědčil... Tito afričtí hráči však při přestupu do tak odlišné soutěže jako je naše určitě potřebují trochu delší adaptační dobu, takže nevylučuji, že to rozbalí v následující sezóně. Pokud pravda při jeho případném rozletu nebude brzdícím faktorem herní (ne)kvalita jeho spoluhráčů z Karviné. Hrál za dvacítku Pobřeží slonoviny na Africkém poháru U20 a trochu se podobá na Sterlinga, tak není divu, že jsem od něj asi očekával o něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je o tomto zbytecnem tymu, kteremu zachranu upiskal rozhodci tady clanek??

Reagovat
Figi

Kdyby Karvinou rozhodci nepotopili v nadstavbe a dostali je tak do baraze, tak by je nemuseli pak zachranovat v nadstavbe.

Reagovat
Figi

teda v barazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

OT: Tak Kanga, Radakovič, Vatajelu Civič prej u nás konec?

docela se divím, že Jílek nechce Radakoviče

i ten Kanga mě na jednu stranu docela štve, že má jít pryč..ale to on asi sám chce pryč

Reagovat
ratusek

Chtějí to stavět na českém srdíčku

Reagovat
krisa

no spíš to po novému vypadá na vikingskou cestu

Reagovat
Greny

Tak on myslím v Sigmě měl s Radakovicem problém co se týče jeho přístupu k tréninkům a zivotosprave

Reagovat
SpartaOvenka

My zase máme problém s jeho přístupem k soupeřům.

Reagovat
Mr.Mike

Jo u nas ma pristup dobrej ale v zapase je marnej

Reagovat
JeséRodriguez

Vatajelu a Radakovič dávaj smysl, Civic není nic extra ale jako backup za Hanouska se to dá. Hlavně je potřeba ty změny neudělat všechny najednou a bota nás tlačí na jiných postech. Odchod Kangy je prostě nesmysl.

Reagovat
Messi14

budou hrat sacek, frydek, hasek,

ani ve FM bych s takovym stredem nic neuhral, natoz oni na hristi

bud za nej koupi predrazenyho travnika nebo se Rosa pochlapi a nekde schrasti spilmachra (beztak by meli privest alespon dva, protoze samotnej jeden clovek tam nic nevymysli, kdyz si to nedokazou aspon dva dat spolu.. )

Reagovat
Mr.Mike

Me by se spis zamlouval Houska nez Travnik.. Uz jen to ze bude levnejsi

Reagovat
Messi14

at klidne privedou oba, aspon by konecne ten stred za neco stal.. kdyz nedokazou zvladnout kangu, ktery by si to tam konecne s nekym mohl propinkat (a treba by se diky tomu i zmensil pocet karet), tak se ho radsi zbavi.. hlavne at to neni ale dalsi neuzitecna loutka, ktera si 3x kopne a zase potichu odejde

Reagovat
JeséRodriguez

Houska se mi z Olomouce líbí nejvíc, ten by byl super.

Reagovat
sosna

Obávám se, že Jílek má dost podobný názor.

Reagovat
JeséRodriguez

Pokud by odešel, dost by mě zajímalo, jak byste ho a Kalvacha zvládli nahradit. Docela si umím představit Růska, že by uměl Housku nahradit.

Reagovat
sosna

Má smlouvu ještě dva roky, na příští sezónu jsme finančně zajištění a Látal hned ze startu mluvil o posílení zálohy. Pokud by mu vedení naopak prodalo Housku za nějakej směšnej bakšiš do Sparty, tak tady reálně hrozí defenestrace.

Reagovat
AjaxFans

Eldara bych bral zase k nám

Reagovat
Figi

teda v barazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel, viděl, v rozhodujícím okamžiku skóroval v baráži a poputuje zase jinam na hostování, kluk jeden ušatý čobolácký, z Grasshopper Curych zapůjčený

Reagovat
C-M@ster

Dá se někde sehnat záznam?

Reagovat
Zark

ty bys to chtěl do videjka co

Reagovat
C-M@ster

Je to tak.

Reagovat
Nišimura

taky bych se podíval, ale za celé dopoledne jsem nenašel ani highlighty takže pokud to seženeš, tak kloubouk dolů

Reagovat
C-M@ster

Highlighty jsou na webu ČT, ale tam není jedinej spornej zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to nikde v televizi a asi víme proč...

Ale na webu fcv během pár dní bude sestřih.

Reagovat
C-M@ster

V televizi ne, ale ČT tam kamery měla.

Reagovat
Kuba94

Zaslouženě, ubojovaná záchrana. Snad Franz zůstane a přivede pár schopnějších hráčů. MFK !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

jasnej slovak tvle

Reagovat
Poll Hamm

Boze tedka to tady bude same ze karvina je podplatkářsky klub a přitom to v zakladni části a v baráži bylo spíš naopak. Viz penalta proti nam proti dukle opavě a doma z teplicemi a po golu rukou v příbrami+ tam mel jeden z pribrami taky vidět červenou + doma s bohemkou krivák dostal červenou za nic.

Bez tohoto bychom tu baraz ani nehrali.

Reagovat
C-M@ster

Sami jejich hráči nám říkali: Co my s tím máme dělat? Nás řezali poslední tři kola, tak teď musíme řezat my vás. A co my? My máme zase řezat někoho ve druhé lize? Trenér Csaplár říká, že je to bludný kruh českého fotbalu, já tvrdím, že je to bludný kruh rozhodcovského fotbalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele