Nadšený Martínez si užil další trofej. Musíme v tom pokračovat, říká před finále LM

25.05.2023, 12:51
Aktuality
Lautaro Martínez (© AFP)

Inter Milán ve středu obhájil vítězství v Coppa Italia, když dokázal otočit utkání s Fiorentinou (2:1). Dvěma brankami se pod obrat podepsal argentinský útočník Lautaro Martínez (25), který po zápase neskrýval, že už pomýšlí na finále Ligy mistrů.

"Jsem upřímně nadšený. Jsou to dva roky, co jsme vyhráli Scudetto. Teď jsme přivezli domů další trofej pro tento skvělý klub. Musíme v tom pokračovat," pronesl po zisku italského poháru Martínez.

Autor dvou finálových gólů vzápětí popsal průběh bitvy s Fiorentinou. "Chtěl jsem zvednout další pohár. O tom je tento sport, o vítězství. Zápas jsme začali špatně, ale pak jsme k němu přistoupili tak, jak jsme měli na začátku."

Jeho spoluhráč Federico Dimarco ocenil obhajobu trofeje. "Věděli jsme, že narazíme na silného soupeře. Nikdy není snadné to (zisk trofeje) zopakovat, ale nám se to podařilo."

Martínez se zamyslel rovněž nad blížícím se finále Ligy mistrů, které bude hostit turecký Istanbul. "Chci takhle pokračovat. Přispívat svým dílem a dál vyhrávat."

I Dimarco už je však hlavou v duelu s Manchesterem City. "Dnes jsme velmi šťastní, ale začínáme myslet na další zápasy, zejména na ten se City," řekl italský obránce a vzápětí dodal: "Vítězství věnuji své rodině a fanouškům, kteří nás všude sledují a vždy hlasitě podporují."

Autor: Livesport.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Finále LM by mělo rozhodnout o tom, kdo z dvojice Martínez - Álvarez získá Zlatý míč. Titul z MS + LM je neprůstřelná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Za me Lautaro, Alvarez krom MS nebyl vubec vyrazny a navic Haalanduv nahradnik

Reagovat
El Cid z City

Nesmysl.

Reagovat
EaP

Ako vtip pobavilo.

Reagovat
Jordi Alba

Modrič.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele