Na tabulku se nekoukáme, řekl Machín

08.10.2018, 22:57
Aktuality
Sevilla se po nepříliš přesvědčivém začátku sezóny zvedla a před reprezentační přestávkou kraluje LaLize. Podle kouče Pabla Machína však andaluský celek tabulku nesleduje...

Ambiciózní družina sice zahájila letošní ročník vítězstvím nad Rayem Vallecano, ovšem následně se rozešla smírně s Villarrealem a prohrála městské derby s Realem Betis.

Po zářijové reprezentační přestávce navíc Sevilla na domácí půdě překvapivě nestačila na Getafe a nový kouč Pablo Machín se setkal s kritikou. Uplynulá čtyři kola však andaluský klub opanoval, včetně vítězství nad Realem Madrid (3:0), a všechno je rázem zapomenuto.

O víkendu dokázal španělský celek zdolat Celtu Vigo (2:1) a vzhledem k zaváhání Realu Madrid a Barcelony se vyhoupl na čelo LaLigy. "Umíme efektivně využívat příležitosti, které si vytvoříme," pochvaloval si po vítězství Machín. "Sezóna je však velmi dlouhá, přesto víme, že se můžeme ještě zlepšovat. Na tabulku se raději nekoukáme," uvedl.

Autor: Jiří Vojík / stadiumastro.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neskutečný sympaťák, snad se to nezlomí a půjde to dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začiatok bol rozpačitý...tie výkony nie sú vyrovnané. Stále je to team schopný ,poraziť Barcelonu, ale pustiť perie doma s Getafe a neuhrať nič v Krasnodare.

Uvidíme, ako pôjdu ďalej.

Reagovat
Feind

keca

Reagovat
smazaný uživatel

Po repreprestávke znova bodovať

Reagovat
Josifek

Kdy bude Narcos 4?

Reagovat
Reggie

Reagovat
mayday

Vypadá jak Salcedo

Reagovat
Josifek

JJ, už se to tu párkrát řešilo, hned jsem si na to při té fotce vzpomněl..

Reagovat
mayday

Co se týče čtvrté řady, někde jsem četl, že než začali natáčet, někdo ze štábu jel do Mexika sehnat nějaký info/reálie/něco k natáčení a za dva dny byl nalezen někde na poli mrtvej.

Reagovat
ADM

Tuším, že už v novembri

Reagovat
ADM

Netflix has confirmed that Narcos season four will be released on Friday, November 16.

Reagovat
ratusek

Letos je to opticky nejotevřenější za poslední dobu, ale stejně si myslím, že Barca i Real postupně odskočí všem. Nicméně pokud Sevilla jako tradičně nebude ztrácet se zoufalcema a nebude sázet na Muriela, mohlo by tobýt z jejího,pohledu zajímavé

Reagovat
mayday

Reálu letos vůbec nevěřím a o titul si myslím nebude bojovat.

Reagovat
Messiáš

Pomalej rozjezd, ale tedka už válec. Odstřižení Muriela a naopak povolání Ben Yeddera do zbraně nese ovoce. Musí se vykoupit Andre Silva, i kdyby už nic, tak PL hype za něj dá 2x tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by kdy rekl, ze diky talentu ze Sparty bude vest Sevilla ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele