Na nedělní pražské derby v Edenu dohlédnou stovky policistů

22.09.2023, 16:27
Aktuality

Na průběh nedělního fotbalového derby mezi Spartou a Slavií v pražském Edenu budou dohlížet stovky policistů. Ohlášený pochod fanoušků z Václavského náměstí doprovodí ke stadionu ve Vršovicích příslušníci pořádkových jednotek společně s kolegy z antikonfliktního týmu.

O chystaných opatřeních dnes na webu informoval mluvčí pražské policie Jan Rybanský. Zároveň vyzval návštěvníky derby, aby k cestě na zápas využili městskou hromadnou dopravu, protože parkovací kapacity v okolí stadionu jsou omezené.

Na bezproblémový průběh zápasu dohlédne několik stovek příslušníků z pořádkové, dopravní a cizinecké policie. Na místě budou i členové antikonfliktního týmu, kriminalisté a policisté z pořádkových jednotek. "Při přípravě bezpečnostního opatření pražská policie úzce spolupracuje nejen s pořadateli, ale i s ostatními subjekty, kterých se toto opatření dotkne," uvedl Rybanský.

Policisté upozorňují fanoušky, že před začátkem utkání a po jeho skončení se budou v okolí stadionu s velkou pravděpodobností tvořit kolony. Vzhledem k omezeným možnostem parkování apeluje policie na fanoušky, aby nejezdili na zápas autem, případně využili záchytná parkoviště na okraji metropole a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pablos

My chceme psy

Reagovat
ratusek

To je jen na finále Mol cupu

Reagovat
Pablos

Fajn až se unese letadlo bude pozdě…

Reagovat
Mass

Reagovat
srandamač

Derby bez psů nemá tu správnou atmosféru

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

už se nemůžu dočkat

Reagovat
Mass

Na ten maškarní průvod by si měli dát pozor hlavně majitelé popelnic na Vinohradech.

Reagovat
Freedo

Reagovat
wyqinac

a neni to malo Antone Pavlovici?

Reagovat
Kincl

Nechápu fotbalový zápas a bezmozci se tam jdou rvát a něco ničit. Důvod nějak nemohu najít.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Kde se píše něco o tom, že se tam jdou nějací bezmozci prát

To budeš asi posuzovat podle své životní situace, že?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele