Můžeme vinit pouze sami sebe, říká o další prohře Höwedes

09.11.2014, 15:39
Aktuality
Schalke na začátku října odvolalo Jense Kellera a na jeho místo dosadilo Roberta Di Mattea, výsledkové zlepšení se ale pod italským koučem zatím nedostavilo a to potvrdil i včerejší zápas ve Freiburgu. Podle kapitána Benedikta Höwedese jsou ale na vině pouze hráči...

Hlavním důvodem, proč vedení klubu z Gelsenkirchenu provedlo rošádu na lavičce, byly nekonsistentní výsledky, Königsblauen v nich ale pokračují i pod novým trenérem. Před vlastními fanoušky sice třikrát vyhráli, ze tří venkovních zápasů ale nepřivezli ani bod.

Včera Schalke neuspělo ani ve Freiburgu, přičemž porážka 0:2 pro něj byla ještě milosrdná. "Můžeme vinit pouze sami sebe. Musíme se rychle zvednout a začít znovu sbírat body. V příštích týdnech od týmu očekávám jasnou reakci," uvedl obránce a kapitán mužstva Benedikt Höwedes.

"Nyní je to na zkušených hráčích, jako jsem třeba já, abychom šli příkladem. Pro naši formu ale zatím nemám vysvětlení," přidal útočník Klaas-Jan Huntelaar, který bude se spoluhráči po reprezentační přestávce čelit rozjetému konkurentovi z Wolfsburgu.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
homeles8

rozhodčí, špatnej trávník...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Di Matteo bude nějakej spasitel, i když bych mu to moc přál. V Chelsea byl jednoduše ve správnou dobu na správnym místě. Ten fotbal pod ním nebyl kdovíjakej, tam šlo hlavně o mentalitu, o to spojení týmu dohromady po Villas-Boasovi. Pokud má v Schalke něco dokázat, tak potřebuje hlavně čas. Zázraky bych ale moc nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

RdM je jeden z nejvetsich tragedu mezi trenerama a ta haluz v LM na tom absolutne nic nemeni.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

celkově z něj mám takovej Strakovskej pocit no, třeba to změní..

Reagovat
aurelio

On tam hlavne nepasuje, rovnako ako Moyes do San Sebastianu, Benitéz do Neapolu alebo Guardiola do Bayernu. Netvrdím, že je to aj jeho prípad, ale tréner by nemal vo svojom novom pôsobisku všetko stavať na hlavu a vytvárať si tam "svoje" prostredie.

Reagovat
bayern987

Proč nepasuje Pep do Bayernu? Budu moc rád za odpověď.

Reagovat
aurelio

Lebo na hru Bayernu sa nedá pozerať. To pod Heynkesom bol najlepší futbal, aký som kedy videl. Rýchly, dynamický, ofenzívny, zdravo agresívny. Teraz je to nuda s miliónom prihrávok a statickou vatou. Nepáčia sa mi ani tie zostavy so 6-7 defenzívnymi hráčmi (Neuer - Boateng, Benatia, Bernat - Rafinha, Lahm, Alonso, Alaba - ...) ktorí mu evidentne lepšie pasujú do koncepcie posúvačov lôpt. Mne sa to nepáči a myslím, že to modernému futbalu škodí. Bayern bol vždy skvelý tým, že bol fyzicky dokonale pripravený, ale teraz je mu to úplne nanič, lebo väčšina jeho hry sa odohráva v stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim tak s polovinou. Proti Gladbachu, kdy nastoupilo 7 defensivně loženejch hráčů, to bylo utrpení. Pep mě sere tim protěžovánim svejch oblíbenců, vsadim se, že bejt Rode španěl, má nahráno už dvojnásob, stejně tak Shaq.. Celkově zatim Pepovo působení hodnotim spíš negativně, ale dojem z předváděný hry v týhle sezoně je celkem kladnej. Navíc ani pod Juppem nebylo vždycky posvícení, měl sem výhrady předevšim proti jeho střídání, kdy za jasnýho stavu v zápase takřka "vo hovně" lítá na hřišti ještě v 70. minutě základní nabitá sestava, bohužel v tomhle trendu pokračuje i Pep

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA 15 - profiklub Czechoslovakian - hledá hráče na všechny posty (pouze PC)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele