Musíme zlepšit koncentraci, vyžaduje Pearson

27.12.2014, 21:47
Aktuality
Leicester na Boxing Day nezvládl utkání s Tottenhamem, čímž natáhl své čekání na plný bodový zisk již na třináct utkání. Manažer posledního celku Premier League Nigel Pearson pak do dalších zápasů vyžaduje lepší koncentraci...

Nováček anglické nejvyšší soutěže přitom neměl utkání rozehrané vůbec špatně: Leicester sice od první minuty prohrával, když se trefil Harry Kane, ovšem krátce po změně stran vyrovnal Leonardo Ulloa, načež "Lišky" nebyly horší, přesto po gólu Christiana Eriksena opět padly.

Leicester tak nevyhrál ani třináctý ligový duel za sebou, přičemž s deseti body je beznadějně přikován u dna Premier League - bezpečná zóna je pro Foxes vzdálena šest bodů. "Výsledek je pro mě velkým zklamáním, protože výkon byl z naší strany dobrý," uvedl Nigel Pearson.

Přesto přese všechno má Pearson, jenž po dlouhém čekání (Leicester hrál naposledy nejvyšší soutěž před dlouhými jedenácti roky!) dovedl "Lišky" do Premier League, důvěru klubového vedení. "Je to pro nás obrovská frustrace. Nadále však musíme tvrdě pracovat, abychom nastavený trend změnili," uvědomuje si zkušený manažer. "Na této úrovni rozhodují detaily. Musíme zlepšit koncentraci," řekl Pearson.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
Ferguson6

Mohli by

Reagovat
VojtovaChelsea

co je ten "boxing day"?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Murtago

Aha, já myslel, že to je přezdívka jejich stadiónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Trand

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VojtovaChelsea

ještě mi to přelož :)

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš zlepšit koncentraci? Doporučím ti jeden tábor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa byl hodně dobrý nákup, a to se snad všichni divili, že dali takový balík za nějakého "šupáka"..každopádně, sám to tam asi bohužel neukope..postupující týmy musí jít do vyšší ligy buď ohromně posílení nebo s podobným a skvěle sehraným kádrem z loňska, jinak to většinou nedopadá dobře.

Reagovat
Robochelsea

Vypadni ty babrák, toto už môže zachrániť iba nejaký motivátor, pod ktorým by Foxes vyhrali aspoň niekoľko zápasov a potom to nejako ukopali do konca sezóny. Niekto ako Di Canio alebo Franz Straka

Reagovat
stas87

OT:

Godla fini su z neho zufali,mal aj velku porciu stastia pri tych strelach do zrde..ale je to strasne slabe,v obrane nikto nechce slipanut za pukom,len odhadzuju pukov..a staci finom ked zaberu tak maju vsetky puky,o agresivnej hre sa netreba bavit.je to dost podobne vcerajsku,tam tiez svedski utocnici hrali ako fini a ceski obrancovia posobili chvilami trapne..Puljujärvi zatial dobry vykon moj cierny kon na tychto ms,inak ak nastupi prve dve pätky Finska tak je to sustavny tlak na nasu branku uvidime dokedy bude Godla carovat

Reagovat
alcantara

Hlavne ta ochota a schopnost korculovat, to je tak markantny rozdiel, ze by clovek zaplakal. Ale aspon je tam dnes vidiet urcitu ochotu pobit sa o nieco, vcera to bola mrtva mrcina, dnes je to aspon zdochinajuca mrcina.

Reagovat
stas87

ja som po vcerajsku mrtvy,dal som 15 minut prvej tretiny a chut zabalit som to mal po druhom gole Kanady..cakal by som ze fini nebudu na tom tak dobre,vcera hrali dost narocny zapas proti USA ale zvladaju,mali o niekolko hodin viacej odpocinku tak aj to sa prejavi uvidime dokedy bude ta stvorka(SWE,FIN,CAN?USA)dominovat na 20kach,to ako usli nam,cechom ci rusom je evidentne a tazit z toho do buducna budu hlavne na OH

Reagovat
Godwinson

Švédi mi přijdou poměrně špatní :) Já jsem na ně proti silným týmům hodně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste asi ještě neviděli nás. Hrajeme otřesně, zatím za oba zápasy jsme měli snad jen jednu třetinu vyloženě povedenou. Švýcary ani nedostaneme pod tlak a o tom, že jsme mohli dostat ještě klidně 3-4 góly, ani nemluvím...

Reagovat
fenixLFC

Ti svajciari si s vami robili co chceli a v tretej tretine si z vas vylozene robili srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

#LFC are in the race to join Bayern's Shaqiri acc to @DiMarzio

Reagovat
Murtago

To bude výhra.

Reagovat
Murtago

Už od pohledu bych od tohoto manažera moc nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spurs ale byl výkon lepší, rozhodčí jim na konci ještě neuznal jednu, dvě jasný penalty..

Reagovat
Lokomotiv

Vinnie Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester mi je jedno ,ale zatím nepatří do premier league ,ale oproti palace a burnley to je lepší tým

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele