Musíme se zlepšit, uvědomuje si Tabárez

21.06.2015, 21:58
Aktuality
Uruguay ve včerejším utkání Copa América remizovala s Paraguayí a jakožto obhájce celkového triumfu postoupila do vyřazovací fáze až ze třetího místa skupiny B. Kouč Óscar Tabárez nabádá ke zlepšení...

Uruguayští hráči na úvod turnaje porazili nejtěsnějším možným rozdílem Jamajku, aby následně stejným poměrem nestačili na Argentinu. Rozhodovat o postupu tak musel třetí zápas.

Ten přinesl reprízu posledního finále, ve kterém před čtyřmi lety Uruguay porazila Paraguay, nyní se oba celky rozešly nerozhodně a Uruguay postoupila do čtvrtfinále až jako jeden ze dvou nejlepších celků na třetích místech.

Před duely vyřazovací fáze se však musejí svěřenci Óscara Tabáreze zlepšit, což si uvědomuje i sám ostřílený kormidelník. "Neměli jsme snadnou skupinu. Je nám jasné, že se musíme zlepšit, zůstáváme ale klidní, pokračujeme na naší cestě," prohlásil po včerejším duelu Tabárez.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No Suárez, no party

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva jste se hledali. Uruguay prestarly tym, ano x let spolu,ale podivejte se na vekovyprumer nove tvare nejsou. Ty vrchol meli pred ctyrma rokama. Na tom sampionatu sedml lepsich tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam hodně zkušených hráčů, ale zároveň tam jsou mladíci Coates, Gimenez nebo Rolán..Uruguay talenty jednoznačně má, ale jednak spoustu jich Tabarez na šampionát nevzal a za druhé bude chvíli trvat než budou tak dobří jako byla ta generace, z níž tam pár mohykánů pořád ještě hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tabaréz na lavičke zostarol a čo je najhoršie, zostarol s ním i tím a preto pre nich bude neuveriteľne ťažké dostať sa na ďalšie MS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele