Musíme se z chyb poučit, nabádá Handanović

21.12.2015, 23:59
Aktuality
Inter Milán nezvládl poslední ligové utkání s Laziem, Nerazzurri přesto nadále zůstávají na čele italské nejvyšší soutěže, na dostřel však mají hned několik pronásledovatelů. Podle brankáře Samira Handanoviče se milánský velkoklub musí z chyb poučit...

Biancocelesti ve včerejším zápase krátce po startu poslal do vedení Antonio Candreva, po hodině hry sice za domácí ekipu srovnal skóre Mauro Icardi, prvně jmenovaný ale pak rozhodl.

Inter díky porážce přišel o možnost navýšení náskoku na čele Serie A, kde má nyní pouze bodový odstup na duo Fiorentina a Neapol, na dohled jsou pak i Juventus nebo AS Řím.

Podle gólmana Samira Handanoviče by si měli Nerazzurri z nevydařeného utkání především sebrat ponaučení. "Utkání s Laziem jsme nezvládli. Nezachytili jsme začátek a potom je težké, abychom se drželi plánu, se kterým jsme do utkání šli, přestože se nám podařilo vyrovnat," řekl Handanović. "Na konci uzápasu jsme znovu nebyli dostatečně agresivní a z toho si musíme vzít ponaučení," nabádá spoluhráče slovinský gólman.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
Pipo123

"Na konci utkání jsme znovu nebyli dostatečně agresivní a z toho si musíme vzít ponaučení,"

Chudák Melo

Reagovat
ED91

Reagovat
lucius6

Snad si to Melo špatně nevyloží

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady někteří fanoušci Juventusu psali... - jediné štěstí je že neztrácíme body s vyloženě slabými celky. Proti jen trošku konkurence schopnýmu týmu jsme šíleně nevyrovnaní, na tomhle se musí rychle zapracovat nebo bude první místo co nevidět utopie a zbožný přání... AMALA

Reagovat
Pinturicchio

Budete to mít ještě hrozivě těžké a to máte oproti čtverce pronásledovatelů výhodu, že hrajete jen jednu soutěž.

http://www.football-italia.net/77449/inter-dressing-room-row

Tohle mi hodně připomíná Juve v sezoně pod Delnerim, parádní podzim, pak vyrovnání Chieva v nastaveném čase, po novém roce jsme dostali doma dardu od Parmy a nakonec skončili na 7. místě. I ta Melova prasárna by v tom byla. Já samozřejmě budu malovat čerta na zeď a "hledat duchy", protože jde o Inter , ale nemyslím si, že ta kabina složená z Balkánců, horkokrevných jihoameričanů, Icardiho jako kapitána povede k něčemu dobrýmu, navíc tam pořád nevidím osobnosti, které by tohle měly krotit a hráče, kteří budou dělat bordel, proplesknout a hodit do normálu.

Reagovat
Deki

Horkých hlav tam máme víc než dost, fakt čekám, kdy někdo bouchne... To omýlání, že hrajeme jednu soutěž, je sice pravdivé a do jisté míry výhodou, ale začátkem března po strašlivym losu pro italský kluby, už to tak budou mít asi všichni, takže už bych tuhle frázi nerad dál slýchával.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tebou souhlasím, chybějí osobnosti a "rozumní" Jihoameričané. Mancini není Mourinho, aby to srovnal. Uvidíme co přinesou další dvě tři kola, kde se bude více méně formovat tabulka. Neporazit doma Lazio je vyloženě ztráta, která se musí projevit. Hrajem jen ligu, věřím ze se zkoncentrujeme, tak jako po výprasku od Fialek.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, houknout na mě takový Samuel, tak se poseru a sekám latinu, taková osobnost(i) teď v Interu chybí.

Ta prohra jednou přijít musela, uvidíme, co to s tím týmem udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

presne prehra prist musela aj v takomto zapase kde sme boli jednoznacnym favoritom. Mne napriklad prislo, ze ten tim je celkom dobry kolektiv (podla socialnych sieti), takze uvidime. Uz inak vyslo vyhlasenie, ze nic sa nestalo:

F.C. Internazionale issues statement to deny rumours which began circulating today

Inter are top of the table and just lost one game yesterday. Some perfectly normal dressing-room situations have been blown out of proportion this evening and made out to be events that never actually took place.

As Roberto Mancini said via his Twitter account, "People shouldn't be making up alleged or rumoured splits or fallings-out within the team. The lads have been fantastic up until now and we're still top of the league."

kazodpadne uvidime, ci uhrame tu LM a ako to zaposobilo na nich. zapas som nevidel, ale nechapem preco nedal hrat napr Broza a Ljajica.. v poslednej dobe nasich naj hracov vpredu..

Inak myslim si, ze je jasne, ze ten titul opat vyhrate vy..

Reagovat
Pinturicchio

Tak jasně, tohle se popřít musí, v každém týmu, i kdyby hráči přišli na další trénink s monoklem. . To je to samé jako s Melem tenkrát v Juve, taky se prej s někým serval přímo na tréninku.

Já viděl jen druhý poločas a Ljajic se mi líbil, i když pořád potřebuje zapracovat na tom kdy dát míč od nohy, těch kliček a všeho je pořád moc.

Jinak já budu zase vypadat jako největší Inter-hater a "přání je otcem myšlenky" , ale myslím si, že tu LM nedáte ani letos. Ty zápasy s přímými konkurenty vám moc nejdou, odvety máte kromě Neapole všechny venku, pokud se nepletu a ty rozdíly jsou tam minimální, třeba na AS pouze 4 body.

Viola i Neapol mi přijdou semknutější, týmovější, víc konzistentní, nebo jak to napsat ... a taky podle mě hrajou lepší fotbal (což jim ve výsledku může být prd platné, to je jasný).

Ale tohle je všechno ještě strašně daleko, není odehraná ani poloviny sezony, uvidíme jak se Italům povede v Evropě, jak bude vypadat mercato, jak který tým vstoupí do ligy po Vánocích.

Reagovat
Pinturicchio

... a nejvíc bude záležet na tom, jak konkurence Juve (pokud nás budeme považovat za favority) udrží formu v době, kdy se bude lámat chleba, protože tam byla naše velká síla - konkurenti na, dejme tomu, měsíc odpadli, Juve si udělalo náskok a pak už to v pohodě dohrávali.

Reagovat
Jajinek

ač to zní divně, tak kabina je aktuálně ten nejmenší problém a po dlouhé době z ní čiší jedno společné - touha vyhrávat!

Reagovat
10

na druhou stranu je pravda, že zatím nepřišla žádná krize, kdy se ty charaktery poznají nejlépe

Reagovat
Pinturicchio

Jo, za ten hlad po vítězství vás chválí i v Itálii, ale nevylučuje se to s tím, co jsem napsal. Nevidím tam osobnosti jako byl Zanetti, Samuel nebo třeba Cambiasso, kteří by tyhle frajírky a horké hlavy propleskli a hodili do normálu, kdyby přišla nějaká krize a začalo se to hádat.

A to samé si myslím o Mancinim, on nebude špatný, takový "hodný strejda" za kterým ti hráči jdou, ale vůbec na mě nepůsobí jako člověk, který by byl schopný řešit nějakou krizi uvnitř kádru, nějak to vyburcovat a zlomit.

Reagovat
Jajinek

Osobnosti jako Zanetti, Cambiasso či Samuel nemá v úhrnu už snad žádný tým na světě...nicméně souhlas s tím, že tam nejsou moc starší mazáci. Jak bude tým reagovat při krizi nicméně nikdo zatím nemůže říci. Zatím se nám povedlo oklepat jen z krize po Viole, kdy to bylo hodně špatné a už jsem padali po špatných výkonech zase tabulkou dolů. Tam jsem čekal všelico a ten tým to přestál a začal znovu vyhrávat. Tak uvidíme, jestli to dokážou zopakovat.

Jinak Bobby je rozhodně není hodný strejda, nikdy ani nebyl. To si ho asi s někým pleteš

Reagovat
Pinturicchio

Mazáci, to jsem těma osobnostma myslel, no. Někdo jako Gigi, Chiello, Barza, Evra a další, kteří to v Juve "seřvali", sami prej řekli Maxovi, že by se mělo hrát 3-5-2, protože jsou v tom momentálně nejjistější a ten tým zase šlape ... a po nejhorším startu v historii klubu jsme 3 body od prvního místa.

Jinak máš samozřejmě pravdu, nikdo nevíme jak budou hráči Interu reagovat na tu případnou krizi, jestli je to zocelí a překonají ji nebo to půjde do kytek. To jsou čistě moje dedukce a spekulace, když kouknu na složení kádru. Plus to, co už jsem psal, a sice ta absence těch opravdových mazáků, kteří jsou v klubu třeba několik let, žijí s tím klubem nebo mají kvanta zkušeností z jiných klubů.

Na mě takhle Mancini vždycky působil, "hodný strejda", s hráči spíš kamarád, nic moc motivátor. Trenér, který má výsledky (trofeje), pokud má nejlepší kádr v lize a všechno jde tak jak má. Těžko říct, v kabině Interu jsem nebyl, možná těm hráčům umí dát stejný fén jako kdysi Ferguson.

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně se pořád bojím aby z toho nebyla sezóna 2012/2013, sice jsme tehdy měli na jaře jediného útočníka Rocchiho a půlku kádru na marodce jestli si dobře vzpomínám, každopádně také jsme měli dobrou výchozí pozici (o bod méně a zápas více sice, ale stejně) a byl to ten rok kdy jsme porazili venku Juve 1:3 (a jejich první porážka doma na novém stadionu + tuším že jsme byli o bod druzí nebo tak nějak). Ale na těch následných 11 porážek na jaře nejde zapomenout.

Reagovat
10

Juve dvě sezony předtím stejná situace, jak už psal nahoře Pintu...a taky u toho byl Melo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si ho oblíbil tak snad ne.

Teď dostal 3 zápasy stopku, uvidíme co mercato, ale moc čachrů nečekám, snad udáme Žabáka a Nagatoma a bude klid.

Reagovat
Airus

Já bych se tolik nebál, nejspíš to bude přetahovaná až do konce. Ani Juve ta krasojízda nemůže vydžet do konce. Po svátkách přijde zase serie zranění a "down we go". Dobrý je že Derby d'Italia bude zase něco znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pauza Interu pomuze si myslim, kdyby se hral dalsi zapas hned v sobotu, tak si myslim ze by to Inter neuhral za tri body, ale takhle maji dva tydny na vydychnuti, trenink atd, takze si myslim ze ta prohra i pauza prisla vhod.

Reagovat
lnterista

Ty 3 zapasy pro Mela je malo. Ten po nem sel a moc dobre si toho byl vedom jak se hned omlouval. To hodne posral. U mne skoncil...nechci takovy psychopata v tymu. Navic si myslim ze v 4231 s Medel - Melo to nebude nikdy ono. Tech cervenych je opravdu moc

Reagovat
10

Biglia ještě dopadl dobře, to mohlo skončit strašidelně...za takový zákroky, kdy jde fakt o zdraví, bych dával mnohem tvrdší tresty

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Na druhú stranu Melo si to uvedomil a bolo vidieť že mu záleží aj na tom v akom stave je Biglia. Počkal omluvil sa mu a odišiel preč, bez protestov a hlavu mal dolu, navyše keď mu vaši fans tlieskali tak on im ukazoval nech netlieskajú. Jo bol to skrat, ale reakcia po zákroku bola v poriadku

Reagovat
lnterista

Jasne on nebude spatnej takhle proti nemu nic nemam(hned vedel ze to podelal) ale je to casovana bomba a kdyz mu spadne paratko na hlavu tak je konec a tohle proste nechci riskovat. Navic neni rozdilovy ze by to clovek sem tam prezil. Mancini ho mel stridat.. to prokaucoval.Od zacatku to bylo spatny.

Reagovat
lucius6

Možná to tak mám jenom já, ale já mu dokážu právě kvůli tomuhle gestu odpustit. Prostě se nechal strhnout a udělal blbost, ale bylo vidět, že si to hned uvědomil a to je podle mě důlěžité.

Reagovat
smazaný uživatel

Melo je kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Stačilo podmáznuť rozhodcu a bola by remíza ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele