Musíme jít zápas od zápasu, uvědomuje si žolík Lazia Caicedo

17.12.2019, 09:47
Aktuality
Felipe Caicedo začátkem října podepsal nový kontrakt s Laziem a aktuálně je jedním z nejlepších žolíků pobíhajících po evropských trávnících. Ekvádorský útočník to potvrdil i včera večer, to se výraznou měrou podepsal pod obrat římského celku na půdě Cagliari...

Cagliari mělo po drtivou většinu zápasu navrch, v osmé minutě ho poslal do vedení Giovanni Simeone a stav 1:0 platil až do nastavení. V jeho třetí minutě srovnal Luis Alberto, o pět minut později pak po centru z levé strany dokonal obrat Caicedo.

"Věřili jsme, už před několika týdny po zápase se Sassuolem jsem říkal, že tento tým se toho hodně naučil, dokážeme být ve hře až do poslední minuty," prohlásil v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

Caicedo naskakuje k zápasům jako střídající hráč a pravidelně se zapisuje do listiny střelců. Koncem listopadu v samém závěru vystřelil výhru proti Sassuolu, před deseti dny zase pečetil triumf nad Juventusem.

"Mám radost, že jsem se znovu prosadil, tento tým si dle mého názoru současné výsledky zaslouží. Cagliari je skvělý tým, zažívá povedenou sezonu a je těžké ho porazit na jeho vlastním trávníku, tohle vítězství má vyšší cenu, než jenom tři body," pokračoval.

Lazio minulý týden ukončilo své působení v Evropské lize, v Serii A ovšem má skvělou formu a aktuálně bralo všechny body z osmi po sobě jdoucích zápasů. V tabulce je třetí, na vedoucí duo Inter Milán, Juventus ztrácí tři body.

"Musíme jít zápas od zápasu. Víme, že nás čeká ještě dlouhá cesta, ale máme dobrou formu. O Scudettu se bavit nemohu, ale bojovat budeme až do konce," slíbil Caicedo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (43)

Přidat komentář
Smreky

videli ste niekto ten zápas? veľa ľudí sa sťažovalo, že výhru lazia zariadil rozhodca... nezmyselne nadstavený čas, a tak...

Reagovat
Largo

Ten čas mi přišel přestřelenej. A je fakt, že po většinu utkání bylo Cagliari jasně lepším týmem. Ani remíza by pro něj podle mě nebyla spravedlivá.

Reagovat
Pipo123

To je zase pičovina, Cagliari sa sťažuje na niečo čo im pomohlo, ten obrať proti Dorii? vtedy tiež dávali gól na 4:3 už minutu po konci nadstavenia.

Reagovat
Largo

To je jasný Každopádně mi ale během toho utkání nepřišlo tolik momentů natolik prodlužovanejch, že by tam muselo bejt osm minut.

Reagovat
Nuno čomes

Netuším, neviděl jsem. Těžko říct, proč nastavoval nakonec víc než 7?

Reagovat
Zark

kouzelné

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
rel7

Já se díval asi od 70. minuty, za prohru si může Cagliari samo, hlavně simeone který netrefil bránu při nájezdu asi že 3m, pak měli ještě jeden nájezd a to skončilo podsmeknutim rozhodčí je určitě nezariznul, klidně mohl pisknout penaltu pro Lazio a ten čas? Během prodloužení bylo střídání a zdržování že strany Cagliari takže ta minuta je pochopitelná, neměli se nechat tak zatlačit, Lazio je mackalo a posílalo nebezpečný centr za centrem, otázka času to vyrovnání...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem a byl to famózní závěr. Nastavení úplně v pohodě, protože tam byla spousta přerušení, střídání apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne. Videl jsem to, v 90+3 jsem se radoval (na tiketu remiza) a v 90+8 jsem jecel jak pavian. Hold bohuzel, rozhodci to mel pisknout a kdyz ne, Cagliari tech 1-1 uz melo udrzet a ze bylo Cagliari lepsi cely zapas? Nemyslim si. Po tom, co dali gol, tak zalezli a v druhe puli jen odkopavali, hnus. Par sanci potom meli, ale frajer sam na golmana a uklouzne + z metru netrefil ten Simeone branu... zapas zajimavy, napjaty az do konce jsem byl

Reagovat
AngryPrd

Ked som videl vysledok a minuty strelenych golov, hned ma napadlo, ze to nebolo prislis v poriadku. Cagliari len tak doma neprehrava v poslednych minutach, skor naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Mrkve laziánské. Cagliari jasně lepší celou dobu. Nastavení 8 minut

Reagovat
smazaný uživatel

OT: videli jste serial od Netflixu "Sunderland till I die?" ; aka Dycky Sunderland? Celkem pecka.. az po prvnim dilu me napadlo se podivat jak na tom ted jsou a v kontextu toho, ze to asi zacli natacet po padu z PL s tim, ze natoci postupovou sezonu to byl asi celkem mazec. Tesim se na dalsi dily. Neco jako dokument se City, ale v totalne negativnim tonu.

https://www.netflix.com/cz/title/80207046

Reagovat
Kucka

Chci si to dát

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo napsat, že Cagliari bylo jasně lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu. A rozhodčí jim pomohl a vůbec, celé to bylo prodané...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Ten zapas sem videl a podle me bylo.

Reagovat
Pipo123

Neviem či jasne lepší, mali viac šancí, ale celá ich hra stála na protiútokoch ktoré nakoniec riešili hrozne. Mohli to zabiť na 2:0 a bolo by po zápase

Reagovat
Largo

Tak ono Cagliari ale hraje nejčastějc právě na protiútoky. Takže plnili, co si předsevzali.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Miňo končí v PAOK vrátí se do Prahy ? Do Vršovic nebo na Letnou ?

Reagovat
Hokaido

My ho snad chtít nebudeme, úplně k hovnu hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Solární Dan ho angažuje až tak za 5 let

Reagovat
Kang & Kodos

Radši atomovýho mravence

Reagovat
ratusek

Plavšič?

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mayday

Slušně se tam zakopal. Slavia krásný zápasy v LM, Miňo dohromady asi 150 minut odehraných za podzim Slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos by ta LM mohla konečně vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na ten zápas v neděli, před šátkařema, o Superpohár zvědavej, Lazio je asi v současnosti v nejlepší formě hrající tým v Itálii

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zápasy se nemají tahat k šátkařům.

Reagovat
Pipo123

Cagliari v závere zdržovalo a rozhodca nás nechal dohrať tie situácie, síce sa sťažujú, ale rovnako takto strelili gól proti Sampdorii ked sa nastavovalo 5 minút a dali gól v 96 minúte, tam zase zdržovali hráči Dorie a rozhodca trochu pridal, teraz sa karta obrátila, nemajú sa na čo sťažovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
repkajebuh

Legenda City

Reagovat
guerro

Espanyolu určitě

Reagovat
mayday

Caicedo dobrej ksicht.

Reagovat
ratusek

zápas od zápasu a míč je kulatý

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine od zapasu k zapasu. Jedneho za druhym. Jediny kto dokaze preskocit zapas je Liverpool skurvena FA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele