Musíme hodně tvrdě pracovat, ví Lotina

26.10.2010, 12:05
Aktuality
Deportivo La Coruňa se letos trápí a svou mizérii jenom podtrhlo včerejší porážkou v San Sebastianu. Galicijský celek znovu nedokázal skórovat a ze hřiště nováčka letošního ročníku Primera Division si odvezl porážku 0:3...

Deportivo je po osmi kolech v tabulce předposlední a čtyři body získalo za čtyři nerozhodné výsledky. Celkem dalo jenom tři branky, dvě z nich zařídil z penalt v duelu s Getafe v současné době zraněný Guardado, tu třetí pak zaznamenal v utkání s Realem Madrid za již rozhodnutého stavu Juan Rodríguez.

"Musíme hodně tvrdě pracovat, abychom vyhráli zápas. Jsme jedním z mnoha týmů, které budou hrát o záchranu, jedna výhra by nám měla hodně pomoci. Byl to vyrovnanější zápas, než jak napovídá skóre. Klidně to mohlo skončit remízou, kdyby za stavu 0:2 proměnili své šance Riki a Adrian," litoval kouč Miguel Angel Lotina mizerné koncovky.

Mnohem spokojenější byl trenér Realu Sociedad Martin Lasarte, jehož svými góly potěšili Joseba Llorente, Antoine Griezmann a Imanol Agirretxe. Nováček se tak posunul už na jedenácté místo.

"Bylo těžké zlomit Deportivo a chvílemi jsme se trápili, ale celkově jsme byli lepší a výhru si zasloužili. Bravo je skvělý brankář, pokud ne opravdu ten nejlepší. Bylo také skvělé vidět dát gól tři různé hráče, to se nám letos ještě nepodařilo," chválil Lasarte své svěřence.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kucka

Bylo by škoda, kdyby SuperDepor spadli...

Reagovat
smazaný uživatel

superdepor to neni uz davno...

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé, že z dob, kdy jsem se velmi okrajově začal zajímat o fotbal (cca před 15-17 lety) si ze Španělské ligy nejvíc vybavuju týmy - Barcelona, Real, Valencia a La Coruňa...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tím, že je Depor snad třetí nejúspěšnější Esp. tým obdob cca 1995 - 2005. Kdykoliv dřív by bylo pořadí Real - Barca - Athletic - Atlético.

No, hodně dávno i Athletic - Barca - Real - ?

Reagovat
soukup

chtělo by to nějakýho útočníka na hostovačku, na kvalitního nastálo nebudou peníze a nególových průměráků je v Deporu dost

Reagovat
smazaný uživatel

teda ja koukam, cekal jsem, ze rano vstanu a uvidim, ze lotina konci - a ono ne. i kdyz je to myslim velmi dobrej trener, tak je potreba procistit vzduch, dodat novy impulz, pod lotinou to proste ocividne nejde. nemluve o tom, ze depor ma letos vazne docela slabej kadr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle kádr by k ničemu nedotlačil ani pepík Chovanec, Sebyku.

Reagovat
Kily

on jo, do třetí ligy

Reagovat
FC Porto FC

Jejich finační bídu potvrzuje i FIFA rozpočet tam mají 700 000 Euro :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele