Morata skončí v Chelsea, za rok bude kmenovým hráčem Atlética

06.07.2019, 13:56
Aktuality
Álvaro Morata se může těšit na další sezony v dresu Atlética Madrid. Španělský útočník přišel v lednu na osmnáctiměsíční hostování z Chelsea a všechny strany se už nyní dohodly na podmínkách stálého transferu...

"Chelsea a Atlético se dnes dohodly na podmínkách trvalého přestupu Álvara Moraty," stojí v prohlášení na internetových stránkách londýnského celku.

Šestadvacetiletý Morata je odchovancem Realu Madrid, hodně se mu povedlo především angažmá v Juventusu a do Anglie přišel předloni za sedmdesát milionů eur. Tehdy podepisoval pětiletý kontrakt, stal se nejdražší posilou Blues v historii a zároveň nejdražším španělským fotbalistou. Úvod angažmá na Stamford Bridge mu vyšel a pravidelně dával góly, jeho výkony ovšem měly klesající tendenci a vše vyvrcholilo odchodem do Atlética.

V Madridu Morata nastoupil k patnácti ligovým zápasům a dal šest branek. Svá čísla může ještě řádně vylepšit, podmínky hráčova kontraktu nebyly zveřejněny, suma za přestup se má pohybovat okolo padesáti milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (393)

Přidat komentář
darktemplar9999

Supr :) Lepší hráč co chce za Atletico hrát a bude se snažiť jak nekdo kdo si už v marci vybavuje odchod z klubu tak aby to bylo mene výnosné pro matersky klub a lépe pro nový klub

Reagovat
bandwagoner

Matt Law “As reported on yesterday - Chelsea have pretty much got their money back on Morata when you take into consideration loan fee and permanent fee. Best outcome all round”

.

Pokud to bude vazne break even, tak Morata nebude tak velkej pruser, jak sem si myslel

Reagovat
spider_8

Finančně je to samozřejmě v pohodě, daleko větší průser je, že i s nadcházející sezonou budeme zase 3 sezony v kuse bez top útočníka, podobně jako po příchodu Torrese. A to nás ve finále bolí daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

Ja naivne verim, ze se Tammy prosadi a jednou bude top

Reagovat
smazaný uživatel

to možná bude, ale po tom, co s ním zas a znovu vyjebete, tak bude, ale v jiném klubu

Reagovat
bandwagoner

Za normalnich okolnosti bych i souhlasil, ale snad Lampard dostane dostatek casu na to, aby pracoval s mladejma hracema a nekoho dostal na tuhle uroven.

Reagovat
masly008

Chelsea a dostatek času? To jako fakt? Tam se vyhazují trenéři po vítězství v LM nebo EL. Ten pofičí už o vánocích chudák.

Reagovat
Whitemedia

Kdo u nás dostal padáka po vítězství v EL?

Reagovat
masly008

sarri byl spíš odejit než že by odešel.Jasně šel jako by sám,ale nevypadalo to že by ho chelsea chtěla udržet ne?

Reagovat
Whitemedia

V odchodu mu vedení nebránilo, ale o odchod si požádal sám, tak to přeci nemůžeš brát tak, že ho sprostě vyhodili.. a Benitez už při příchodu věděl, že přišel jen dotrénovat sezonu..

Reagovat
John Obi Mikel

Benítéz

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud si dobře pamatuju

Reagovat
Whitemedia

48 míčů v librách mi zní líp ale i tak je super, že aspoň tohle se vyřešilo.. a za rok se bude řešit Kovacic

Reagovat
RKBoy

Kovačič má daleko vačšiu šancu sa uchytit ako Morata.. naozaj nechápem tento nelogický skepticizmus a úplné zatracovanie voči nemu.

Reagovat
Whitemedia

Sorry jako, rok jsem sledoval tu jeho tragédii, tak jsem v jeho případě pesimista..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mesyas

u hráče který odehrál z 50 zápasu 45 na hovno je pesimismus na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva já viděl loni asi vážně 5 zápasů Chelsea a vždy byl Kovačić jedinej kdo se s Hazardem snažil kombinovat... neříkám že je rozdílovej, ale ten nedostatek herní praxe z Madridu musel být znát... i tak mi nepřišel ani trochu marnej, ale jak říkám asi jsem trefil těch 5 zápasů z 50

Reagovat
Talker

On je u něj největší problém, že ho není kam dát. Na tom nejofenzivnějším záložníkovi hrát nemůže, protože nemá absolutně žádný ofenzivní přínost. Na box2box taky hrát nemůže, protože tam je o 2 třídy lepší hráč (Kante) a na DLP taky nemůže hrát, protože Jorginho je lepší a navíc Kovačič není ani nijak extra kreativní. On vypadá na tom hřišti efektně, ale efektivita je absolutně nulová - když se mu něco podaří, tak to posere.

Nedostatek herní praxe se dal omlouvat první 3 měsíce, ale on za celou sezonu neměl období, kdy by nějak vyčníval - pokaždé byl na hřišti jedním z těch horších. Podobně i Barkley, ale u toho si člověk řekne "třeba se ukopne a dá gol". Jenže to prostě Kovačič nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo to klidně možný... Chelsea kvůli tomu víc sledovat asi nebudu.

Reagovat
Talker

Tak zrovna kvůli Kovačičovi sledovat CFC více by byla blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, co tam stálo za sledování byl Hazard z tý nový generace.

Nicméně v době Lamparda, Essiena, Ballacka, Makeleleho, Drogby, Robena, Colea... to bylo víc na co v Chelsea koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Transfermarkt pise 50M£

Reagovat
vilp

Jinak Theo podle stránek Seria A oficiální. Natrvalo za 20.

Reagovat
misinho7

20 je podla malo..stale je to mlady hrac, u nas mu to velmi nevyslo ale to neznamena ze nema kvalitu a dame ho AC skoro zadarmo

Reagovat
LAM

Celá ta vaše mladá Španělská cesta vám nějak nevyšla(o který jste tu psali,že bude dominovat do budoucna )Za chvíli tam z nich nebude nikdo.

Reagovat
pantondavo

Kvality tech hracu v zaklade asi dlouhodobe nemaj zatim, ale je to skoda. Na druhou stranu ty prachy, ktery se za ne inkasujou to trosku hoji.

Reagovat
misinho7

skor je problem ze presadit sa nie je sranda... Ceballos je ale kvalitativne na tom velmi dobre ma vsak smolu ze trenerom je Zizu, na turnaju 21 znova ukazal co v nom je, verim ze teraz ked bude hostovat tak zahviezdi a Zizu da osobne problemy prec.. Vallejo taktiez hral skvelo vo Frankfurte ale kto moze za to ze je stale zraneny, inac takteiz kvalita do buducna a stale by som ho neodpisoval..Marco za par drobnych a akeho hraca z neho mame...sice cakali sme ze sa presadi viac teda ukaze viac ale tak verim ze tuto sezonu pod Zidanom znova vyleti..a ak nie tak na nom aj tak zarobime velke prachy cize pohoda okrem thea nikto uplne nevyhorel.. Llorente ma smolu ze Zizu chce asi nieco ine ale tak zarobili sme na nom a on si zahraje vo velkoklube... a Requilon sa podla mna vrati tie vykony mal naozaj skvele, Marcelo o rok odide

Reagovat
Kixi Syhimour

"sice cakali sme ze sa presadi viac teda ukaze viac ale tak verim ze tuto sezonu pod Zidanom znova vyleti.."

Po 158

Reagovat
misinho7

ehm zatial vysostne sklamal iba tuto sezonu kedy vsetci ocakvali ze to viac zoberie na seba..predtym hral z lavicky stale dobre a na zaklad to nebolo cez Crisa, Karima a Garetha ktory to tam mal rezervovane...teraz sklamal na plnej ciare ale tu sancu si zasluzi kvalitu ma aj ked kto vie ci na zaklad, to sa uvidi

Reagovat
Kixi Syhimour

Přijde mi, že tyto věty se u vás opakují až nějak často, Isco, Asensio, někteří i Bale... Přitom to je rok, co rok to samé. Však i ten Asensio neměl nějak super statistiky předloni.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Ty by jsi prosti nikdy nic nepřiznal proti Realu i kdyby ti pr.el hořela

Ceballos velký talent-ale Zizu,Vallejo velký talent-ale zranění,Asensio obří talent-ale když tam vyděláme,Llorente velký talent-ale Zizu chce něco jinýho a Theo štěstí neměl.

Reagovat
misinho7

No talent maju no nepresadili sa ale minimalne Vallejo ma naozaj nestastie na tie zranenia Ceballos na Zidana, tu nemam co priznavat toto je proste tak ... ale to ze nam to s tym spanielskym timom uplne nevyslo je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Já si střelím do vlastních řad a přidám s k té kritice. Nechápu ten hype Ceballose, šancí u nás dostal docela dost, ať už pod Lopatou, Solarim či Zidanem. I na těch 21 nic moc nepředvedl až na pár akcí, jinak těžce průměrný. To samé Asensio, začátek měl parádní, kdy mu tam padali skvělé rány z dálky, ale vyjma kopací techniky nemá moc co nabídnout. Bojí se zodpovědnosti, tah na bránu nemá, stejně tak rychlost. Chápu, že loni to byla sezóna na dvě věci a svezl se s týmem, až teď se ukáže. Za mě půjde o dům dál, obzvlášť, až spustí svoji sambu mladí Brazilci. Regullion to samý, Solari neměl v lásce Marcela, tak vytáhl Regulliona, který je zase hypován do nebes, přitom nemá skoro nic, co by jen lehce vyčnívalo nad průměr. Llorente mě mrzí, tam se to táhlo od Castilly. Theo měl sice nadstandardní střelu a rychlost, ale jinak byl plašan, takže mě tolik nemrzí. Jediného, který má Real opravdu má uznám Valleja. Ty zranění jsou hrozná škoda, už mohl být 2-3 stoper, obzvlášť loni, když se Varane moc nepotkával s formou.

Reagovat
Kluivert9

Ve zkratce všichni mají smůlu, no...

Reagovat
smazaný uživatel

... na klub.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
DrQQ

Theo Hernández je ale Francúz.

Reagovat
Phillipinho

Vyborne Platit se bude az dalsi leto, takze bude ted vic penez na pozice, ktere se musi vyztuzit.

Reagovat
Panděvova ofina

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle je nejvíc přeplácený útočník na světě. Je to neskutečně bídák a vlastně ani nevím z čeho těží, že za něj kluby dávají takové velké částky. Nepochopím, prostě ne !

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Colchoneros: Jak moc je reálné, že se v a-týmu prosadí Nehuén Pérez? Sledoval jsme ho na dvacítkách a celkem mě zaujal.

Reagovat
mrann1x

Je to stoper a tam máme Saviče, Gimenéze, Felipeho, případně Montero z akademie. K tomu se spekuluje o Hermosovi z Espanyolu. Šanci podle mě dostane, ale na základ to nebude. Vidím to na hostování a případně za rok, když Savičovi skončí smlouva, tak by ho nahradil.

Reagovat
Talker

U něj je fajn, že si řekl o přestup a odešel. Lepší než pijavice, které u nás stráví X let, trápí se, tomu týmu nic moc nedávají. Za 2 roky vyřešeno a jede se dál.

Reagovat
Arbiter

jojo, lepší jak takový Malouda, no...

Reagovat
Kovi81

Nebo Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho jste nechtěli pustit vy, ne?

Reagovat
ďuriLFC

Ako je to s Milnerom? Jemu skončila zmluva a nič nebolo o tom žeby predĺžil a pritom je jasne že bude ešte rok pokračovať. Zaujímavé.

Reagovat
vladis271

toho musíme predlžiť inak by sme boli za kktov. 1+1

Reagovat
ďuriLFC

Tak to je jasne že predĺžime ale nikdy som nezažil aby hráč ktorému skončila zmluva a nebola podpísaná nová sa normálne zapojil do prípravy s tímom.

Reagovat
masina_LFC

jemu aj Matipovi sa predlzovali zmluvy po finale ak dobre viem

Reagovat
vrabejka

Končí mu za rok

Reagovat
tomasinho

Nekončí mu, má ještě jeden rok. Ty původní zprávy, že mu končí, byly dávno vyvráceny.

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=n93ZW27-ir4

33 golov zo sezony 11-12

Musim povedat ze ten futbal co sme hrali vtedy bol ais najkrajsi co fandim realu. Vredy sme sli ako terminator, skoda ze ta LM nevysla po tych penaltach. A ten Ozil, jeho som mal velmi rad skoda ze musel odist po prichode Garetha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha predčil z hľadiska atraktivity hry snáď len Ancelotti v roku 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na to, adios

Reagovat
Busby babes

Skoda Sagan, o kousek. ale dobrej konec.

Reagovat
mithro

bol si nazivo pozriet?

Reagovat
Busby babes

byli jsme na startu. a pak jsem akorat dojel domu a byli 20 km pred cilem. Nazivo je ok ta atmosfera ale jinak okolo profrci a za 20 vterin je hotovo.

Nevim, jestli jit zitra na tu casovku, to by mohlo byt lepsi, nebo jet k mori... je tu vedro.

Reagovat
Azazelo RD

Jako není to zázrak na místě. Já viděl jednou Giro, ale aspoň byly dva okruhy městem. Ale i tak je to dlouhé čekání a pak 2x 10 vteřin a je po všem. Navíc na konci sprinterské etapy už se ani nezahazují bidony, aby měl člověk suvenýr.

Reagovat
Whitemedia

Cyklisty sledovat tak jedině z auta

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše vůbec. Je to nuda jak svině. Naštěstí trvá jen chvíli.

Reagovat
Greny

Fuglsang a Thomas to uz polozili v prvni etape

Reagovat
Arbiter

na to, jaký je to budižkničemu útočník, tak jsme za něj vykřesali pěkný balík. Pořád jsme v tohle obchodu v mínusu, ale není to tak hrozné Sbohem a šáteček...

Reagovat
mithro

Sagan favoritov postrazil ale nechal si to takto vyfuknut, skoda

a ten Ewan tam do neho slusne stuchal trpaslik

Reagovat
blade115

Díky bohu za Atlético, že má vždy chuť zbavit Chelsea nechtěného útočníka za nesmyslné peníze.

Reagovat
John Obi Mikel

Prodávat umíme

Reagovat
bbbauch

Umite, ale tohle podle me neni pripad, kterej by to dokazoval. Je o dost snazsi prodat hrace za nesmysl po tom, co za nej das ultranesmysl.. s

Reagovat
smazaný uživatel

Nam sa to s Pogbom a Lukakuom nedari ani to

Reagovat
Sandstorm

Tak s Lukakem by se to dařilo, kdyby nebyli hlavní zájemci ty socky z Itálie...na nějaký loan with option to buy jim sere Ed.

Reagovat
Busby babes

no nesere. protoze v tom neni moc rozdil u situace, kdy jim ho prodame rovnou na stalo, ale budou to splacet dalsi tri roky.

Reagovat
kiwwi

My ich hlavne nechceme predávať a ak sa už o nich niekto zaujíma, tak za oboch pýtame viac ako to co sme do nich dali... To ze nejaká socka na to nemá nie je naš problém a uz vôbec to nehovorí o tom, že ich nedokážeme predať

Reagovat
Sandstorm

To si opravdu myslíš, věříš tomu a nebo je to póza?

Reagovat
kiwwi

Čomu?

Reagovat
Nikikrew

Njn to len bude dobre pre nás ked ten drevak Lukaku bude za vás na hrote hrávať

Reagovat
Swarley

jj, úplně to řeší zrovna vaše problémy

Reagovat
Nikikrew

Ty prečo stále otáčas na iný klub? Bav sa o vašom útočníkovi ktorý nato asi u vás nemá, chvalabohu

Reagovat
Swarley

Tak pises, ze to je dobře pro vas, nic neotacim, navazuji jen na tvou kravinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Trochu si sa chytil do vlastnej pasce

Reagovat
Swarley

se mi tam ještě líbí to "asi"...

Reagovat
Nikikrew

No vidíš, dávam mu s radosťou ešte šancu

Reagovat
Swarley

Já taky, kdybys pozorně četl me příspěvky a hned neprechazel do ofenzivy, tak jsem to tady několikrát psal...

Reagovat
Nikikrew

Njn sorry ze necitam kazdy jeden prispevok na ef (pritom tu stravim docela vela casu). N

Reagovat
smazaný uživatel

Swarleyho číst musíš!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

jaj

Reagovat
bbbauch

To jo, ale my taky prodavat neumime zejo

Reagovat
hona.kub

Z te trojice Morata, Lukaku, Icardi o kterých se tenkrát mluvilo, sme fakt měli vzít toho třetího.. Byl by asi nejlevnější a Antonio o něj dost stál, zbytek už sou jen vyhozený love jak z naší strany, tak ze strany MU

Reagovat
Sandstorm

Vy už ste se Moraty aspoň zbavili. My se prý našeho Moraty ani zbavovat nechceme.

Reagovat
hona.kub

V tom je zas kouzlo marketingu Chelsea, koupit někoho za nesmyslnou částku, zjistit že ta částka byla opravdu nesmyslná a tak nějak šulnul se ho formou hostování a následného odkupu zbavit

Reagovat
M0rb1D4S

Navíc za velmi podobnou částku, za kterou jsme ho koupili.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
nani92

Alexis sa zranil, výborne načasovanie

a Pogba ide na Di Mariu a zajtra neleti

Reagovat
smazaný uživatel

Aký klub, takí hráči

Reagovat
nani92

Aký klub, taký ban

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo do debaty o Pogbovi a jeho odchode z United s porovnaním s di Mariou ťaháš nejaký ban?

Reagovat
nani92

lebo Pogba dostane od nás Ban na prestup, ak nebude letieť

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
Sandstorm

Já myslel, že dostane BAN do Carrington training center a bude dělat maskota, rozuměj opičku, na Old trafford.

Reagovat
Sandstorm

To se bude muset Pérez plácnout přes kapsu. Když si vezmu za kolik šel Coutinho do Catalonie...

Reagovat
smazaný uživatel

Je náhoda že tyhle odchody má zrovna United?

Reagovat
Sandstorm

Nemůže být náhoda, že TOP hráči u nás herně selhávají. Di Maria, Alexis, Falcao, Pogba... A i mladší mají problémy Depay, Martial, Lukaku. Je něco shnilého na tom klubu z Manchesteru. Samozřejmě myslím City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a oba dva sráče budete příští rok platit na tribuně, protože jsou neprodejní

Reagovat
Mateo16

asi taká podobná šaráda čo robíte s Eriksenom. To je niečo volať za agenta a ponúkať ho každému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Kterému každému klubu?

Reagovat
jk

to je taky dobrej joke.

Reagovat
Sandstorm

Pogba je velmi prodejny, jen si ho může málo kdo dovolit.

Reagovat
mithro

keby niekto pogbu chcel aj zaplatit, tak uz by bol prec

Reagovat
Swarley

Tak zaplatit určitě někdo chce, ale ted jde o to, jakou cenu

Máme na to celé léto, na druhou stranu Pogba a Raiola můžou vymyslet úplně cokoliv...

Reagovat
Busby babes

proc bychom je meli platit na tribune? pokud neodejdou, tak budou hrat.

Reagovat
mithro

dufajme

Reagovat
mithro

tak nekoniec leti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Golasso

Super článek ze super zdroje

Reagovat
Nikikrew

Prečo napr nehral včera? Ci je ešte na dovolenke?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
nani92

100. pre Pogbu v lietadle

Reagovat
mithro

Fred nie je ani v zostave na tour, to je posila

Reagovat
Busby babes

Fred and Darmian will join later due to family reasons.

Reagovat
mithro

vsak dovody si vymysliet moze, mne ide o to, ze viac nehra ako hra

Reagovat
Busby babes

hele, nevis, o co jde, mohl mu nekdo umrit, muze byt tehotna pritelkyne etc... hejtit ho kvuli necemu takovemu, kdyz nevime duvody, je divny...

Reagovat
mithro

pisalo sa o svadbe, ktoru uz mal minuly rok. takze kv druhej svadbe vynechat pripravu mi nepride uplne super, speciualne, ked tie jeho vykony zatial nic moc.

Reagovat
Sandstorm

*Matteo Darmian and Fred will join the tour at a later date due to family reasons

Ale velké zklamání. Po konci sezony jsem čekal, že hráči jako Rojo a Darmian na tour ani nepojedou a že budeme mít více než jednu posilu...

Reagovat
Busby babes

vsak mame dve.

Reagovat
Sandstorm

Toho nadějného křídelníka z champu zatím neberu na plno jako posilu pro A-tým...

Reagovat
Busby babes

a jako co ho beres? zaloznika do U18? ty ses obcas fakt zabavnej.

Reagovat
Sandstorm

Jako mladého talentovaného hráče na rozmezi A-týmu a U23. Určitě nečekám, že bude hrát na začátku pravidelně v základu a bude to naše ofenzivní eso.

Reagovat
smazaný uživatel

u23 xd.. je to jasná posila do A týmu

Reagovat
Busby babes

u23?? prisel jako posila do acka.

Reagovat
mithro

ale snad necakas, ze to bude zaklad. ak zasvieti a bude hned v zaklade, tak to bude prekvapenie.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

a to musi byt hned hvezdou jinak to neni posila pro A tym?

Reagovat
mithro

hviezda myslim tym, ze by sa znejsie presadil v acku. ten tim potrebuje ovele ovela viac. staci sa pozriet na tu zalohu, ked sa skrtne pogba. kto je mmntalne najlepsi stredak u nas? matic alebo mctom?

Reagovat
Busby babes

ale to zas pletes dve veci dohromady. Ze zaloha potrebuje posilit, na tom se shodneme. Ale James je proste posila pro A tym. neni to zadna hvezda, ale mozna budouci hvezda, to se uvidi, jak se mu bude darit. Ale neprisel jako hrac pro rezervu. takze rikat, ze jsme zatim privedli jen jednoho hrace je proste mimo.

Reagovat
Sandstorm

Tak to jsem mohl napsat pouze U23 a vyšlo by to nastejno, protože tobě a některým dalším MUfanům dělá psaný text a jeho souvislost očividně problémy.

Ale snad nečekáš, že během prvních pár měsíců bude hrát pravidelně v základu. Nejdříve bude sbírat postupně minuty...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

a to pak znamena, ze to neni posila pro a tym? co az AWB posadi Dalot, tak ho taky nebudes pocitat?

Reagovat
Harakan

Takže je to ten samej tým, co dojebal s ostudou konec sezóny. Zemětřesení my ass.. Už teď vím, že to bude zase sezóna úplně na pytel.

Reagovat
Sandstorm

Tak ono není jednoduché zbavit se vesměs průměrných hráčů s nadprůměrnými platy. To chce delší časový horizont než jeden přestupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako by som sa aj vysral na nové cb a riesil zálohu.Tam treba akútne uplne 2 hracov, ktori donesú okamžitú kvalitu, lebo aj s Pogbom alebo bez, je ta zaloha totálne zufala, taku slabú si nepamätám nikdy v United.

Reagovat
Sandstorm

Pokud by se zesílil střed hřiště, tak aby nebyl takový tlak na stopery, tak by to mohlo hodně pomoct a nemusel by se shánět stoper za 80 mega. Ale zase bys ty prachy musel nalít do DM, takže je to otázkou Oleho priorit. Ale i tak si myslím, že DM a kreativní CM je nutností. Na CB máš stále pět seniorskych hráčů a Tuanzebeho, který může být velmi dobrý

Reagovat
Busby babes

Henderson nejede na tour, takze asi dalsi hostovacka v Sheffieldu. Proc ne, i kdyz jsem doufal, ze by mohl Pereiru preskocit. Uvidime co ten DDG, jestli podepise nebo ne.

Reagovat
iamek

Dobra zpráva. Je zbytečně aby u nás dělal čtyřku nebo trojku.

Reagovat
Busby babes

v takovem pripade samozrejme. Je dobre ze bude dal chytat.

Reagovat
r.mrazik

On tam má skvělou pozici ne?

Reagovat
iamek

Měl by byt jednička, což je idealni. On je jeden z mala hráčů, kde nám hostovacky vychází.a hned roste v budoucí jedničku.

Reagovat
r.mrazik

Super

Reagovat
Busby babes

pokud DDG podepise, tak ho spis do dvou let prodame...

Reagovat
Coutinho10

videl jsem nejaky sestrihy z U21 a celkem jsem cumel, co tam poustel hlavne proti Rumunsku, kde slo o vsechno

Reagovat
iamek

Neříkal Ole po sezóně, ze hodně hráčů odejde nebo tak něco? Odešel Valencia, který nehrál celou sezónu a Herrera, kterému se smlouva nabízela. Jinak nikdo. Spatne.

Reagovat
Sandstorm

Asi zjistil, že ty hráče nikdo nechce.

Reagovat
iamek

Už vidím jak jdeme do sezóny s hraci jako Darmian, Rojo, Sanchez, Smalling nebo Jones. To je něco strašného

Reagovat
Sandstorm

Nevím no, tak Jones a Smalling mají nové smlouvy a takový plat jako u nas nekde v Evertonu nikdy nedostanou. Rojo s Darmianem odcházet možná ani nechtějí, protože takové smlouvy jako u nás už nikdy nedostanou. Navíc kluby které by o ně mohli mít zájem by nabídli velmi malou prestupovou částku plus spoluúčast na platu a to si je asi radši necháme...

Reagovat
Grahf

v čom je lepšie nechávať si hráčov, ktorí stejne nehrajú a len poberajú plat? To je ich už lepšie pustiť aj zadarmo.

Reagovat
Sandstorm

To jo ale nemůžeš s nimi jen tak rozvázat smlouvu.

Reagovat
Grahf

ale tak zadarmo by ich určite niekto zobral, zas z nich nerobme hráčov z hornej dolnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nepodpisu kontrakt s polovicnym platom

Reagovat
Busby babes

no kdyz je nikdo nechce...

Reagovat
Grahf

my hej, keď im predlžujeme zmluvy

Reagovat
Hachim Mastour

OT: Jose Mourinho turns down record £88m offer to manage Chinese club Guangzou Evergrande.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno si myslel ze mu tolko ponukaju len na prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

AKo to vyzerá s Alderweireldom? Prečo ho ešte nikto nekúpil za smiešnych 25mega? Existuje vobec ta výkupka? Nechápem. Potrebovali by sme vyriešiť jeho a Eriksena čím skor, veď možnosť na získanie ich náhrady je len mesiac.

Reagovat
smazaný uživatel

Na me to pusobi tak, ze se Toby pred dvema rokama skarede prepocital, kdyz se seknul u nového kontraktu. Asi si myslel, ze si touhle dobou bude vybirat mezi Barcou, Realem, Juve a PSG. No, misto toho se ho snazime vnutit AS Roma jako soucast dealu za Zaniola (bulvar). Jenze tyhle tymy maji CB potěšené a 30lety stoper s pulrocnim svalovym zranenim v zadech za 25 mega asi neni az tak kulervouci sance. Co delaji v United je ovsem zahada. V jejich situaci naprostý No-Brainer.

U Eriksena mi prijde, ze se zajmem Realu az moc pocital, ale ZZ mu to zkomplikoval tim Pogbou.

Napicu je, ze ani jeden nikam nespechaji. Oba jeste muzou zustat rok , zahrat si LM, uzit si novy stadion a zkusit s posílenými spurs štěstí ještě jednou a za rok to vyřešit na Ramseyho.

Takze ano, potrebovali bysme je co nejrychleji vyresit, ale co chudakovi Levymu zbývá jiného, nez se je nedůstojně snažit někomu vecpat. Hrozně na picu. Btw. Verts ma taky rok do konce smlouvy. Jestli všichni tři odejdou za rok zadarmo, tak na ne vubec nebudu vzpominat hezky...

Reagovat
Sandstorm

V naší situaci to NENÍ vůbec žádný no-brainer. Máme pět seniorských stoperů (jejich kvalita je samozřejmě různorodá) a Axela se kterým se počítá. Navíc máme očividně jiné cíle než Alderweirelda a je otázka jestli by k nám chtěl. Alderweireld pro nás tedy není no-brainer, ale až jedna z posledních možností na konci přestupáku. A pokud se nám nepodaří prodat alespon Roja, případně Baillyho tak pro dalšího stopera najdeme bohužel těžko místo a kvůli tomu nového stopera možná ani nepřivedeme...

Reagovat
mithro

o jednom no brainerovi viem urcite.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nate tam pet seniorskych hoven, co by mohli Tobymu tak podavat balony.

Reagovat
sunakashi

bohužel máš naprosto pravdu. Jen ten Lindelof je docela na úrovni. Ten by nemusel podávat balony,ale mohl by s Tobym i potrénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ten jiny cil je Maguire za 70, který nikdy nebude rak dobrý jako Toby.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevies, on by v tej obrane v United mohol fakt dominovat, ze by si na Tobyho nikto ani nespomenul.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ok, ale nevěřím tomu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Má vobec niekto reálny záujem o Eriksena? Som fakt zvedavý. Dúfa, že podpíše zmluvu alebo odíde už teraz. Alderweirelda by som pokojne nechal ešte jednu sezónu odkopať a nevadilo by mi, ak by odišiel zadarmo. U Eriksena by sme ale prišli o viac peňazí.

Reagovat
Swarley

bral bych ho k nám hned

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksena nebo Tobyho?

Reagovat
Swarley

Oba

U Eriksena není na čem přemýšlet a u Tobyho těžko říct, jaké máme na toho stopera možnosti a co je volného na trhu, ale rozhodne by neurazil...v naší situaci se stopery by to rozhodne bylo rozhodne polepseni...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen asi no chance. To bych spis veril ze u nas prodlouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo cakal ze Slepice na tom budu tak ako su teraz na tom ManU a potom by kazda ponuka bola dobra

Reagovat
Grahf

koľko ľudí sa na to ešte spýta? Proste hráč nemá záujem, ende.

Reagovat
smazaný uživatel

O co nemá zájem?

Reagovat
niflheim

O přestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože obecně nebo do United? Pokud obecně, tak fakt nechápu, proč se kousnul u toho podpisu, protože od té doby mohl vydělávat dvojnásobek...

Reagovat
kiwwi

Podľa nejakých správ chce hrať LM a preto nechce do United... Ale všetko tier 3 a nižšie, cize to sú skôr také dedukovane správy, dáva to zmysel, tak to odprezentuje akože to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Jn

Reagovat
jk

Tak podle toho co jsem početl, tak u Tobyho prostě nikdo tu výkupku nechce zaplatit, přičemž on sám je nakloněn tomu odejít, ale prostě nemá kam

#23 chce odejít do Madridu ale Peréz nechce zaplatit za hráče se kterým nepočítají jako se základním kamenem prvního týmu takovou raketu co si představuje Levy.

Tripp údajně odchází

A Le Celso by měl přijít ale zřejmě se čeká zejména na to jak dopadne situace s Eriksenem.

Reagovat
fenixLFC

nema platit az od srpna?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, práveže klauzula vraj končí dva týždne pred deadlinom.

Reagovat
mithro

pogbik

Neil Custis

@ncustisTheSun

Paul Pogba has left the training ground with three suitcases in his car while two buses to pick up the squad went the other way

You cant expect him to go to the airport in a bus.

Reagovat
masina_LFC

strasny retard

Reagovat
iamek

Jose měl o tom dementovi pravdu

Reagovat
diastan

Reagovat
Sandstorm

týmový hráč, charakter...José byl opravdu zlý, že mu sebrat kapitánskou pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno to z neho spravil Jose, ved dovtedy to bol boh pre ManU

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

The Sun

Reagovat
Nikikrew

Ak je toto pravda tak Owny mal výnimočne pravdu - on ma fakt v hlave nasrane

Reagovat
blade115

To jo, ale jak říkáš - tady měl výjimečně pravdu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

2012: debilko, zhnije na tribune, takové hnoje nepotřebujeme, díky bohu že odešel

2016: Pogbargain, dokázal že jsme se mýlili, nejlepší záložník na světě, dejte mu pásku

2019: strašný retard, dement, José měl pravdu

Konzistence

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel klasický mufani, jak je někdo u nich, tak je okamžitě nejlepší na světě, dokud nezačne chtít pryč, to je pak zas ten nejhorší

Reagovat
kiwwi

Pogba je jeden z najlepších stredných záložníkov na svete aj keď bol v Juve, aj u nás a bude to tak aj keď prestúpi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C-M@ster

A kdyz budes pocitat vsechny jeho zapasy?

Pocitas jen povedeny.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Bayern +

* keď bol v Juve, u vás tak jeden zápas z 10 a to tretie sa posúdi podľa toho kam prestúpi. V takom City by mal problém hrať základ momentálne

Reagovat
Pinturicchio

Pogba má potenciál být jeden z nejlepších, jenže ten nikdy nenaplní kvůli hlavě.

Reagovat
kiwwi

*Pogba ma potencial byt najlepsi

jeden z najlepsich uz je

Reagovat
Pinturicchio

Není, páč ten potenciál ještě neprodal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho? De Gea? a spoustu dalších

Reagovat
bbbauch

Klasicky mufani, pritom na Mourinha jsem tu ja, vodka a jeste spousta dalsich picovali hned od zacatku. De Gea co? Prisel, prvni sezonu na nej byla kritika, protoze dost kiksoval. Pak se z nej stal jeden z nejlepsich na svete, ne li na nejakou dobu ten uplne nejlepsi. Posledni dobou sel o neco dolu, ale porad extratrida. Jestli Davida nekdo posila pryc a dela z nej prumeraka, prosim, ukaz mi to, nebo nestrilej do vetru. Tady na zaklade par individui nahazes do pytle vsechny fanousky, pritom muzu udelat to samy z druhyho konce a vyjde mi presnej opak toho, co tvrdis ty.

Fakt bych byl radsi, kdyby vsichni soudci jako ty v prvnim prispevku nebo uz samotnej prispevek blejda, na kterej reagujes, tasili rovnou argumenty nebo mirili tyhle svoje domnenky primo autorum, protoze vybrat si komentare par lidi co se mi hodi a pak taky vynaset soudy je tak jednoduchy a muze to delat akorat fakt jednoduchej clovek

Reagovat
smazaný uživatel

tak promin, ze jsem se tebe a vodky dotkl, dva rozumni mezi stadem zaslepenych.. kdyz generalizujes, tak nikdy nemas pravdu u vsech, samozrejme. ale v normalni spolecensky konverzaci se tak zkratka funguje, ze nejaky skupine prisoudis znaky jeji vetsiny

Reagovat
bbbauch

Presne jsem vedel, ze tvuj komentar bude obsahovat neco o dotkuti se/at si to tak neberu/neco takovyho.. v normalni spolecensky konverzaci bys prave mel bejt konkretni a neskatulkovat, navic evidentne dle tvyho zabarvenyho projevu mufany nemas v lasce a svoje vyjadreni tahas do extremu (okamzite nejlepsi na svete atp). Jestli povazujes generalizovani na zaklade par nejukricenejsich jedincu za normalni, tak uz se nedivim nicemu. Ja radsi debaty konkretni, co se daji odargumentovat, tyhle jednoduchy skatulky ti necham

Reagovat
smazaný uživatel

Většina fanoušků Manchesteru United jsou zaslepení 20 lety vlády nad PL, všechno jejich je nejlepší a mají bohem daný právo na to být nejlepší. Když si projedeš diskuze, tak to je zkrátka většinový vzorec chování a na základě toho jsem napsal svůj příspěvek. Moje láska k mufanům s tím nemá nic společnýho, stejně jako do diskuze netahám spory z minulosti, prostě se bavím o konkrétních situacích a hráčích podle toho, jak na mě působí. Nejsem z těch, kteří nepřejí Spurs trofej jen kvůli tomu, že owny se choval roky jako kokot. Ale podobně jako ty mi necháš jednoduchý škatulky, protože mě skvěle znáš a víš co je moje, tak já ti nechám tvůj post nadřazenosti, do kterýho se tímhle svým uvědomělým komentářem stavíš.

Reagovat
bbbauch

Nechavam ti skatulky, protoze skatulkujes, nerikam ze te znam. Rikam, ja radsi konkretni debaty, kde se da pouzit argument, ne tvoje dojmy bez konkretnich podkladu. Jestli ti prijde jako nadrazenost to, ze nerad skatulkuju, neni muj problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Whatever.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Jinak toho Mourinha a krok vedeni ho angazovat vazne kritizovalo vic lidi, nejsme dva rozumni mezi stadem, ale neco mi rika, zentu tvoji pravdu realita na foru moc nezajima

Reagovat
Busby babes

jasne no, kdyz odchazel z Juve tak byl v top 10 nejlepsich hracu sveta. u nas se to sice zadrhlo, ale taky ten tym uplne nefungoval a nejen jeho vinou. Porad ale treba vyhral MS, dal gol ve finale a byl nejlepsim hracem toho finale. A Juve za nej chce dat pres sto mega, Real taky. Tak asi neco umi. Nebo myslis, ze chteji prumerneho zaloznika za 120 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě hráč, který se chová jako on, nikdy nebude top hráč.

Reagovat
Busby babes

nevim no, to uz je tvoje vec. Ale pak to nemuzes stavet tak, ze je to dana vec.

Ono i to soucasne kolo kontroverze. Vymenil Juve, kde mohl vyhravat tituly a sel k nam v momente, kdy jsme hrali EL a asi mu slibili, ze zaciname budovat novej tym. Po trech letech jsme porad na stejnem miste nebo mozna jeste hur, v tymu spousta hracu, kteri na tu top uroven nemaji a misto abychom se jich zbavovali, tak jim prodluzujeme smlouvy. Na nej se snasi spousta kritiky i kdyz hraje dobre, jsou na nej obecne uplatnovana uplne jina meritka nez na ostatni.

Je mu 26 a vidi, ze to u nas na titul nebude tak dva tri roky? A to jeste za predpokladu, ze ted udelame kazde rozhodnuti spravne? Coz je teda dost scifi predpoklad, kdyz lide, zodpovedni za ten bordel u nas i nadale rozhoduji o tom, jak to po fotbalove strance bude vypadat. Kariera fotbalisty je kratka, z jeho uhlu pohledu se mu ani moc nedivim, ze ho sere, ze mu na zacatku ylo asi slibeno neco, co se pak vubec nestalo... Ano, Raiola je ted trochu zmrd, ale neverim tomu,ze to, ze chce odejit nejdriv nerekli lidem v klubu.

Me to bude trochu stvat, protoze v zaloze potrebujeme posilit, a misto toho ztratime nejtalentovanejsiho hrace, ktery dal nejvic golu a mel nejvic asistenci. To se bude nahrazovat spatne a to za predpokladu, ze o tom bude rozhodovat nekdo kompetentni. Na druhou stranu se asi i cekalo o neco vic, ale to uz tak nekdy byva. Neco jde za nim, neco za tim, jak jsme ty dva tri roky nefungovali jako tym,

Reagovat
smazaný uživatel

"Pogba's biggest problem is that he knows how good he is and tries to do too much when his team is in trouble, and there's been plenty of evidence of that."

Talentu má víc než jakýkoli jiný střední záložník, to rozporovat rozhodně nebudu.

Reagovat
r.mrazik

ze se vam do toho pletu...

ale kdyz je tedy tym v problemech,kdo by to mel vzit na sebe nez jeho nejlepsi hrac...kdyz ma tedy tolik talentu

zas lepsi,nez aby se schovaval a bal se hrat...takovych u nas mame dost

Reagovat
Mastný Chobot

Problém nie je, že to berie na seba, ale práve v tom, že robí "too much"

Reagovat
r.mrazik

samozrejme to je obcas i kontraproduktivni...ale vsichni velci hraci toho obcas delaji too much...

i proto jsou tak cenny...

ze se stazi delat delat neco vic kdyz tym prohrava je mi vlastne dost po chuti..spis me sere,ze dela kraviny,kdyz v tech problemech ani nejsme...

Reagovat
r.mrazik

*ze se snazi

Reagovat
Busby babes

kazdopadne Deschamps o nem rika ze je vybornej, Juve za nej chce zaplatit raketu, Zidane tlaci na jeho prichod, ale pritom se tu obtyden doctu, jak je to v zasade prumernej zaloznik no...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Takzváná "Rudá ďábelská křivka"

Reagovat
bbbauch

Ten zpusob, jakym to dela je spatnej, nicmene chapu, ze v momentalnim united je takovyho hrace skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To odide dva krat z materskeho klubu takymto stylom hej

Reagovat
Mastný Chobot

Legenda

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, která telenovela je směšnější.

Pogba, Griez nebo Neymar

Reagovat
Busby babes

Custis je kreten. uz se tesim na mediawatch

Reagovat
C-M@ster

https://twitter.com/awbissaka/status/1147877596195168257

Ty komentáře

Get away from Lingard

Reagovat
iamek

The future

And Lingard

Reagovat
Busby babes

no davam AWB tak tyden nez se na ten twitter vysere jako vetsina hracu united, protoze to, co se pak pod kazdym postem strhne...

Reagovat
C-M@ster

Tak když tam ten člověk je schopnej přidat toto

https://twitter.com/JesseLingard/status/1145720085761396736

Reagovat
Busby babes

a v cem se to jako lisi od jinych reklamnich aktivit? nebo co by me na tom jako melo nejak pohorsovat?

Reagovat
C-M@ster

Nepamatuju si, že bych viděl Roye Keana v takové reklamě.

Reagovat
smazaný uživatel

A ze je rok 2019 a ne rok 2002 jsi postrehl, jo?

Reagovat
C-M@ster

Něco mi říká, že by v takové reklamě nehrál ani v roce 2019...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze a co jako? Je v pohode, ze ti je Keane sympatičtější. Sice je to ten borec, který se otevřeně přiznal k pomstě, při které úmyslně zmrzačil protihráče, otevřeně kydal hnůj na United i jejich hráče, ale tak co, nekdo ma proste rad rad boyz. Jenom furt nechapu, co tak dtrasneho lingard udelal. Jako vetsina pubosu proste onanuje nad svyma socsitema. Ale jako fotbalista mi prijde spis jako poctivej pracant nez extra talentovany liny fracek.

Reagovat
C-M@ster

Nemá na United.

Jsme jako Sparta Praha. Keane je Řepka, co držel hodnoty klubu a za kterýho se vyhrávalo.

Teď je to tým přeplácenejch namyšlenejch fracků a průměráků hrajících hovno, co nic nevyhráli...

Viděls snad někdy Sona, Eriksena nebo Kanea dělat takový pičoviny? Maximálně Alliho a taky se teď docela zkurvil.

Reagovat
Busby babes

Keane a Repka. bozi.

kdy presne bylo hodnotama klubu to, ze fans hejtili odchovance kvuli prkotinam? Hraci jako Lingard byli v klubu vzdycky.

ty vazne veris tomu, ze tohle ma vliv na jeho fotbalove kvality? mozna by sis mel precist neco o tom, co vyvadel takovej Gazza, Maradona nebo Best. Jak chlastal Robson nebo Hughes... tady ses fakt mimo. Ok, nemas ho rad, ale tohle vylejvani zlosti protoze se klubu nedari na jednom hraci, je ujety...

Reagovat
C-M@ster

?????

Jednom?

Co presne je na srovnani s Repkou spatne? Rekni nam to.

Reagovat
r.mrazik

spis nam rekni,co je na tom srovnani dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Řepka jako držitel jakýchkoliv hodnot. To je prostě nejzvrácenější oxymoron, co kdy mohl kdo vymyslet.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Sparta Praha / Manchester United

Změna vedení --> přeplácení hráčů --> výsledkové chřaddnutí --> žoldáci místo srdcařů

Do TV si na to chodí stěžovat klubové legendy Siegl, Řepka / Keane, Scholes

Ale pokud člověk nemá intelekt na to pochopit, že Řepka JE tím držitelem sparťanských hodnot (nebo si to prostě nepřizná), nemá podle mě smysl číst ani dál.

Reagovat
r.mrazik

ja se ptal jen na repku a ne na MU x sparta, ty intelekte jeden

a jestli je podle tebe repka nositel spartanskych hodnot,tak se jdi zabit

Reagovat
C-M@ster

Na hřišti jo, stejně jako Keane.

Já nemluvím o tom, jaká piča je mimo hřiště, ale coby fotbalista jsou to prostě lídři, bojovníci, co na hřišti klidně pro klub byli ochotni umřít...

Reagovat
r.mrazik

tahle aura je srandovni vzhledem k tomu,kolikrat svuj tym repka potopil svoji debilitou

na hristi by zemrel leda za svou pitomost

Reagovat
smazaný uživatel

Repka Gold.

Reagovat
Busby babes

tohle je uplne nesmyslnej argument. Ja si treba pamatuju jak Roy Keane sel do klubovy TV a zacal tam vykladat jak Carrick, Fletcher a spol je banda zebraku, co nema na to hrat za United a byl za to vyhozenej z klubu.

Andy Cole vydaval svoje rapovy album, Giggs, Rio nebo Scholes chodili do nejakych radio show a pak tu byl jisty David Beckham... Na toho by sis pamatovat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

No jj, je to pokrytectvo, ktoré vyplýva z toho, že jeho výkony nesiahajú ani po členky tým ktorých si menoval.

Reagovat
Busby babes

coz je ale jedno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako kritizoval jeho správanie napr aj Gary pred zapasom s Liverpoolom v zime, zase sa nebudem tváriť, ze je to všetko v poriadku.

Reagovat
Busby babes

A Gary je Buh a jeho slovo je svaty? Taky to bylo docela pokrytecky. Lingard mel nejakou akci skoro tyden pred zapasem, ne den pred zapasem.

Reagovat
Busby babes

a hlavne, takze si ti hraci za to zaslouzi ten hejt, co se na twitteru vzdycky zacne? Tam jim pak lidi prejou zraneni, nemoc jejich detem etc... a vy tu date reklamu a tvarite se, ze si za to vlastne muze sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ziadnu reklamu nedal ani som ju nikdy nevidel a uz vobec nikomu neprajem nemoc wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co s tim Lingardem furt mate? Vsak dokud jste hrali aspon jaks taks fo

Reagovat
kiwwi

Krcmovi fanúšikovia no... Oni by narobili poriadky dopici. Co majú čo mat nejaký súkromný život keď nehrajú dobre. A najhoršie hra predsa ten, čo dáva najviac vecí na Instagram, to dá rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

asi by se mel udelat nejakej cenik:

hrajes dobre - jedna fotka na instac

Vyborne - fotka a jedno storiecko.

asistence - dve storiecka a 3 fotky nebo 5 fotek

Gol - 4 videa nebo deset fotek...

Reagovat
smazaný uživatel

No zbytočne to hrotis Ivo, mne osobne Lingard nejak nevadí, aj ked by som neplakal ak by odišiel.

Reagovat
kiwwi

Mňa už to fakt nebaví jak všade kydaju na Lingarda alebo Rasha... Su to hráči, ktorí pre klub dýchajú a napr. taky Jesse nie je žiaden World beater, určite je to dric a ma svoju rolu v tíme.

Ja som posledný co by to hrotil, trochu by sa mali fanúšikovia ukludnit. Hejtovat vlastných odchovancov verejne na twitter, insta a pod. je načo dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal, tak mel cisla dost slusny a na MS si Alliho strcil do kapsy. Jako me je to jeho instagramovani taky protivne, ale je to proste mlada kopacka, stepit atom asi nebude...

Reagovat
Busby babes

me ty jeho posty taky nebavi, proste to neni muj salek kavy, ale tak si uziva ve svym volnu nebo tak. Nechapu, ze to porad nekdo tak resi. kdyby aspon psali, ze se jim to nelibi, protoze to neni vtipny nebo tak neco, tak to chapu, ale kdyz se stavi stylem: dokud neda hattrick, tak ani fotku na instagram...

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim. Ja ho vobec nehejtujem, aj keď mi je spravanim nesympaticky, to sa snad moze napisat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Master a podobni tmari v tom vidi pricinu upadku united. To je proste vtipny...

Reagovat
Swarley

nerozumím tomu...jestli se v posledních třeba dvou sezónách nedá někomu v přístupu na hřišti něco vytknout, tak je to právě on...má svoje limity, není to ten nejtalentovanější fotbalista v týmu, ale svoje si vždy na 100% odvede...kdykoliv ho na to hřiště postavíš, tak tam jezdí, maká, nic nevypustí...

jestli má nějaké manýry mimo hřiště, tak radši tohle, než mít tyhle manýry přímo na hřišti...a třeba zrovna dvojka Rash s Martialem dokážou některé zápasy odfláknout...to se ti u Jessieho nestane, i když je horší fotbalista...

Reagovat
C-M@ster

Lingard nemá na United.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyhle United? Úplně na pohodu. Tam máte úplně jiné problémy. Jones, Smalling, Rojo, Young, Alexis. Na koho jsem zapomněl?

Reagovat
bbbauch

squad player na pomezi lavicky a zakladu momentalne v pohode

Reagovat
C-M@ster

Jj, pamatuju si, jak jistý Beckham přišel s komedií na hlavě a SAF řekl "ostříhej to" a on to ostříhal, to by sis možná mohl pamatovat ty.

Kluci z Ajaxu taky nedabujou v kabině... Ten hnůj je třeba vykydat.

Reagovat
Busby babes

jj, Beckham, ten nemel zadne mimofotbalove aktivity, nedelal modela na prehlidkach, nemel svoji znacku parfemu, spodniho pradla a ja nevim ceho vseho jeste...

Reagovat
kiwwi

Sak vlastne kvôli tomu ho SAF predal... To je neuveriteľná argumentácia od Mastera... A ten Keane hore

Reagovat
Busby babes

kdyby o nem sli aspon zpravy, ze na to treba sere, ale o Lingardovi vsichni rikaj, ze dre jak kun na treninkach, pri zapase tam taky lita, nic nevypusti. Pravda, casto tam lita k hovnu, ale nejak mi neprijde, ze by za to mohly jeho mimofotbalove aktivity.

Reagovat
C-M@ster

Ty sis dal pěkně do nosíku, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj hral futbal na špičkovej úrovni (aspoň v United), prínos Backhama a Lingrada sa nedá porovnať. Ak by hral ako Backham a mal by jeho úspechy, tak mu nikto nepovie ani pol slova, lenže to tak nie je.

Reagovat
Busby babes

ja nekde porovnavam prinost Lingarda a Beckhama? jen poukazuju na to, ze hraci United dostavaji na netu cocku a pak to vede k tomu, ze na ten twitter/instagram nic nedavaj. Mame 600 mega fanousku nebo kolik, takze i kdyz je to treba jen pul procenta dementu, tak je to ve vysledku velky cislo. A do toho tady prijdete s tim, ze si za to vlastne Lingard muze sam, protoze dela reklamu nejakymu samponu nebo co to je...

Reagovat
kiwwi

Čiže ak si chce hráč hodiť niečo na insta alebo ma reklamnú činnosť, tak musí byť aspoň taký dobrý ako Beckham... Konečne chápem jak to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

doufam, ze to neplati jen na fotbalisty... dost by to ten instagram procistilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no na prvom mieste by mal byť futbal, až potom reklamy, ale áno v poslednom čase to v United funguje opačne a preto sme v takých sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Wayne Rooney and Rio Ferdinand had their own TV shows, Ryan Giggs went on Soccer AM, Andy Cole released a music single, Beckham did all manner of advertising campaigns. You've allowed the past to become warped by what you want it to be.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale bavíme sa o Lingradovi

Reagovat
Busby babes

no? vy tvrdite, ze mimofotbalove aktivity maji vliv na fotbalovou vykonnost. proc vam to nevadilo pred lety?

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, kedy niečo pekne z tour pridaju aj Lukaku s Pogbom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Snad se rychle naučí anglicky, to zatim vidim jako jeho největší limit.

Reagovat
smazaný uživatel

On asi ani nekvakne, co?

Reagovat
Golasso

Stačí, když začne kdákat

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mates_Matesović

Jediný co řekl anglicky bylo “come on you spurs” s hodně francouzskym přízvukem, takže asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Piče nemůže se ten vyjebaný Juventus konečně rozhoupat a koupit Pogbu a deLigta? Eriksen do realu, Ceballos +20 mega k nam. Prodat Janssena, Nkodou, Vica, Lamelu za 35-40, přidat k tomu těch 20 a poslat to do Betisu za Lo Celsa. Fucking easy...

Winkyy/Ceballos

Tanguy/Sissoko - Alli/Lo Celso

Overkill

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebaný Juventus má plno stredných záložníkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at pulku vyjebou do hajzlu, co je mi potom kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sunakashi

Reagovat
masly008

Myslíš že za ty 4 dá někdo až 40 mega? Asi těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no. Hlavně to moc nevypadá, že bysme chtěli Lamelu prodat.

Janssen 10-15

Lamela 15-20

Vic 15-20

Nkodou cokoliv

Reagovat
masly008

vždyť kromě vás nikdo ani neví že Janssen ještě žije

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím že se to povede

Reagovat
vladis271

aj niekoho kúpime niekedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ten Pepe. Firmino, Salah, Mane, Pepe, Origi, Brewster, Shaq a prípadne aj Ox je už super šírka ...

Reagovat
vladis271

čítal som to. Komunikovali sme len s hráčom, nie s klubom.Toto má od prestupu asi tak daleko ako ruský astronaut na mesiaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme,no. Aspoň jeden top hráč by sa mohol priviesť.

Reagovat
iamek

Nepotřebujete

Reagovat
smazaný uživatel

ani nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana, Ox, Brewster a ten mlady Van Dijk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa čaká na Coutinha? Aj keď s nami vyjebal, bral by som ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho už určite nie...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez zase zraneny :D

Reagovat
C-M@ster

Ale zatím se neví, jak je to vážný, nebo už jo?

Reagovat
Mastný Chobot

Mings za 27 mega tjvpč

Reagovat
SunFells

BBC píše 20.

Reagovat
Busby babes

OT: dnesni casovka daleko lepsi zazitek. Jak atmosfera, kdy tam bylo hodne lidi a fandili, tak prostredi, kdy dojezd pod Atomiem je super. Pocasi vyslo idealne a navic jsem vychytal super misto asi kilometr pred cilem u vyjezdu ze zatacky byl nejakej metr vysokej kovovej... vec. na kterej jsem si vylezl a mel dobrej vyhled a spousty fotek. a jak jezdi v rozestupech, tak si to clovek uzije vic nez tech 20 vterin u normalni etapy.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tam proste na dovci a TdF je bonus nebo jsi tam kvuli tomu?

Reagovat
Busby babes

nene, ja uz dva roky v Belgii ziju.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Kde přesně? Byl jsem na par dni u kamose v Bruggach a Ostende po ceste do kanady. Hezka zeme, z toho co jsem videl. Teda spis mesta, priroda asi zadna. Co tam delas?

Reagovat
Busby babes

kousek od Bruselu. jj, Belgie je fajn. No priroda spis v Ardenach. Ale je tu hodne pamatek a mist kam zajet. Treba co se tyka prvni i druhe svetove, tak tu bylo hodne bojist.

Reagovat
Swarley

"Táhnul bych Evropou s největším generálem všech dob a kosil bych Belgičany!"

Reagovat
smazaný uživatel

Yes!

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/D-5j5l0WkAM-pqy.png

Moje FB album z Waterloo a popisek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbenej díl mýho fyzikáře ze střední, k pohybu planet pustil prakticky jen toto

Reagovat
Whitemedia

to mi připomnělo hodiny angličtiny na střední, kdy jsme neustále koukali akorát na Black Books a Monty Pythona.. to byly časy

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam teda děláš?

Reagovat
Busby babes

v zasade ucetnictvi. presel jsem z CR, ted se asi budu zase vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ok.

Reagovat
Hokaido

Závidím.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mates_Matesović

Za nic a za nikoho bych neměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal, že tohle všechno je taky velká zásluha Levyho. A ted nemyslím jen na poli byznysu, ale i sportovně. Velká část Yiddos byla nespokojená, když vyrazil Jola, pak 'Arryho a ja osobne i kdyz vyrazil AVB (i kdyz hlavně kvůli tomu že ho nahradil ten idiot Tim). Ted se ale ukazuje, jak moc důležité bylo, ze se Levy nespokojil s nikym z nich, dokud nenašel toho praveho. Skoro nemůžu uvěřit že už to bude Pochova 7. Sezona. Snad jich dá aspoň deset.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
bbbauch

Tipuju, ze nekdo chce akorat nekoho vytrollit a zadnej fotbalista za tim neni

Reagovat
masina_LFC

rofl to som fakt zvedavy ci to je pravda

Reagovat
Gunner14

Dele Alli

Reagovat
smazaný uživatel

I'm a professional footballer, currently playing in The Championship.

Reagovat
Gunner14

Asi spadnete

Reagovat
jacobT

Kalas

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Kieran Gibbs, tipujem ja

Reagovat
Nikikrew

Ved Gibbs ma 29 rokov. A v thread pise, ze ma pod 23 rokov

Reagovat
Mastný Chobot

ale vyzerá na 14

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
patas92

Will Grigg

Reagovat
sunakashi

Jessie Lingard

Reagovat
sunakashi

Vlastně nééé. Vždyť to je jasný Hector Bellerin!!! Jeho coming out už měl přijít dávno...Viz : http://dailycannon.com/wp-content/uploads/2019/06/hector-bellerin-lv.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

videl jsem uz spoustu jeho outfitu, ale tohle je teda s prehledem nejhorsi

Reagovat
Hachim Mastour

šak ale to bola modna prehliadka, to nebol jeho outfit

Reagovat
torcida

aha tak to potom gay určite nie je

Reagovat
bbbauch

Ok mea culpa

Reagovat
SunFells

Tohle byl ten coming out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Nobody cares.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto komu nestačí, že zarába lepšie ako 90% sveta, tak potrebuje zo seba urobiť ešte aj obeť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele