Moratův příchod do Atlética už je prý na spadnutí

23.01.2019, 09:13
Aktuality
Podle španělské rozhlasové stanice Cadena přijde útočník Álvaro Morata do Atlética Madrid na 18měsíční hostování z londýnské Chelsea. Ta dostane 7 a půl milionu eur. Atlético by zároveň mělo mít v dohodě zakotvenou opci na trvalý přestup.

Morata v Chelsea, kam přišel z Realu Madrid za 65 milionů eur, neuspěl. Po většinu času se nemohl dostat do potřebné formy a góly, které si od něj na Stamford Bridge slibovali, nepřicházely.

Podle Cadena Cope už je dohoda mezi Chelsea a Atléticem hotová a prakticky se čeká jen na oficiální oznámení. Morata by měl v Madridu po dobu hostování pobírat stejný plat jako v Chelsea, tedy přibližně 5 milionů eur ročně.

V létě 2020 pak bude mít Atlético právo získat jej natrvalo, a to za částku mezi 40 a 45 miliony eur.

Deník Marca však tvrdí, že jednání mezi kluby ještě nejsou zcela uzavřena a dohoda potřebuje doladit, protože Chelsea preferuje přímý prodej. K tomu by se však Atlético nejspíš potřebovalo nejdřív některých hráčů zbavit. Nejčastěji se hovoří o Nikolovi Kaliničovi a Gelsonu Martinsovi, jenž už také údajně vyjednává s Monacem.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele