Montano: Marseille a Lyon naši formu důkladně prověří

28.10.2010, 17:58
Aktuality
Ligue 1 má po deseti kolech stále překvapivého lídra. Na vedoucí příčce totiž už několik zápasů sídlí celek z Rennes, který ale bude v příštích dvou zápasech čelit velmi silným protivníkům. Toho si je vědom také útočník Victor Montano. Podle něj půjde v duelech v Marseille a proti Lyonu o první skutečný test francouzského týmu.

Na Les Rouges čeká tento víkend náročný duel na Stade Velodrome v Marseille. Na šlágr kola se těší celá Francie, vždyť tým Didiera Deschampse a úřadující mistr na první místo ztrácí jediný bod. O týden později navíc Rennes na svém hřišti hostí dalšího favorita soutěže Lyon.

"V příštích dvou týdnech se střetneme se dvěma týmy z Champions League. Jsou zvyklí hrát každý třetí den, mají široké kádry. Je nám jasné, že tyhle mančafty důkladně prověří naši formu. Na odpočinek nebude čas," řekl Montano pro klubový web.

Právě kolumbijský střelec, který laboroval se zraněním zadní stehenního svalu, by už měl svým spoluhráčům při těžké zkoušce v Marseille pomoci na hrací ploše. "Bude to kvalitní zápas. Oba týmy jsou kvalitní a stadion bude vyprodaný. Marseille bude chtít jít do čela, ale já věřím, že několik příležitostí si vypracujeme a první místo uhájíme," doufá 26letý fotbalista.

Autor: Pavel Mašlaň / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a villa?

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Djemba Djemba takovej dobrej hrac to je

Reagovat
smazaný uživatel

?????

Reagovat
homeles8

no, že kdo ho nezná, tak když ho uvidí, tak si řekne ''jé, podle tohodle má nick ten vůl na EF, tak tomu fandit nebudu ''

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Montano is villa už chápeš??

Reagovat
Godwinson

Tak Lyon moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto ? Mě tady Frankie splul nedávno (před zápasem s Arles) , že chytli formu jak víno

Reagovat
Godwinson

Oni mají holt smůlu na trenéra, kádr mají nejlepší v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

al tak v LM sou stoprocentni.....i kdyz teda skupinu nemaj buhvi jak silnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele