Monaco si z Leicesteru opět vypůjčilo záložníka Silvu

24.08.2019, 09:29
Aktuality
Adrien Silva se vrací do Francie. Třicetiletého záložníka Leicesteru City, kde se nedokázal od svého příchodu prosadit, si pro letošní sezónu opětovně vypůjčilo Monaco...

Rodák z francouzského Angoulême je odchovancem Sportingu, kde se však výrazněji prosadil až po hostování v Académice Coimbra, které tehdy pomohl vyhrát domácí pohár.

Silva na dobré výkony navázal i ve Sportingu a řekl si o pozvánku do portugalské reprezentace. Za tu do teď odehrál 26 mezistátních utkání a pomohl k triumfu na ME 2016.

Z reprezentačního týmu vypadl také díky nevydařenému angažmá v Leicesteru City, kam zamířil před dvěma lety, nedokázal se však prosadit. Jarní část minulé sezóny Silva strávil na hostování v Monacu, kde bude formou ročního hostování bez opce působit i tentokrát.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takové kopyto....

Reagovat
jk

Ve Sportingu byl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný jelikož je to minimálně o třidu horší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele