Monaco potvrdilo přestup obránce Disasiho

07.08.2020, 10:43
Aktuality
Axel Disasi se podle očekávání stěhuje z Remeše do Monaca. Knížecí celek za odchovance Paris FC zaplatil 13 milionů eur a podepsal s ním pětiletý kontrakt...

Dvaadvacetiletý stoper se z hlavního města Francie přesunul do Remeše před čtyřmi lety, aby následně po pouhém roce tomuto klubu pomohl k návratu do nejvyšší soutěže.

Natrvalo se však Disasi prosadil do sestavy Remeše až během minulé sezóny a dobrými výkony si řekl o pozornost věhlasnějších klubů, načež se stěhuje do Monaca, které za něho může i s bonusy zaplatit 15 milionů eur.

"Jsem rád, že přestupuji do Monaca. Je to pro mě příležitost ukázat se na nejvyšší úrovni a pokračovat v kariérním posunu. Nemohu se dočkat, až začnu trénovat se svými novými spoluhráči a pokusím se klubu pomoci dosáhnout vytyčených cílů," prohlásil Disasi.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mel jit do Wolves...Boly, Coady, Disasi ...idealni trojce

Reagovat
db18

Jsem čekal, že Niko bude chtít Vogta.

Reagovat
Seydou Doumbia

Skvělý hráč. Škoda že neprojevil zájem Lyon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele