Monaco očekává nabídky na Piquionneho

28.07.2008, 11:27
Aktuality
Prezident Monaca Jerome de Bontin v následujících několika dnech očekává kolem šesti nabídek za Frederica Piquionneho. Knížecí klub však svého elitního útočníka prodat nechce.

O Piquionneho, který v AS působí od ledna loňského roku, kdy se na riviéru přestěhoval ze St. Etiénne, mají otevřeně zájem kluby jako jsou Lyon a Nice. Dva týdny před začátkem Ligue 1 tak de Bontin očekává, že nabídky budou přicházet, a to nejen o těchto dvou.

"Půltucet klubů má zájem či se rovnou chystá udělat nabídku na Piquionneho. Ale už od počátku jsme rozhodnutí, že ho chceme udržet. On není hráčem, kterého bychom nechali jít," prohlásil první muž knížecího klubu.

Se zájmem o 29letého útočníka, který si jedenkrát zahrál i za francouzskou reprezentaci, je spojován hlavně mistrovský Olympique Lyon, jenž by rád získal ještě jednu posilu do útoku.

Na otázku L'Equipe, zda "Les Gonés" již podali na hráče nabídku, de Bontin odpověděl: "Teď nebudu komentovat nic, ani jakékoliv probíhající jednání."

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
havrys99

za Haška to byl úplně jinej tým.....lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek trénoval St. Etienne...

Reagovat
havrys99

já vim no

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,si myslel jako za jeho působení

Reagovat
havrys99

aha,tak já to špatně pochopil, já napřed viděl fotku a v nadpisu sem čet St. Etienne

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Frederic je dobrej útočník ten by se mohl dostat vejš...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele