Moje působení v Evertonu skončilo, potvrdil Jagielka

04.06.2019, 19:50
Aktuality
Phil Jagielka se po dlouhých 12 letech rozloučil s Evertonem. Kapitán Toffees letos odehrál pouze sedm ligových utkání a po vypršení smlouvy jako volný hráč odejde...

Bývalý anglický reprezentant je odchovancem Sheffieldu United, kde si také poprvé vyzkoušel Premier League, aby se před sezónou 2007/08 přestěhoval do Evertonu.

Jagielka se prakticky okamžitě zařadil k oporám liverpoolského klubu, za který do této chvíle odehrál 386 soutěžních vystoupení. Uplynulých šest let navíc plnil funkci kapitána.

Od nové sezóny však bude navlékat pásku na rukáv někdo jiný, neboť Jagielka se rozhodl po dlouhých 12 letech "Karamelky" opustit. "Bylo těžké potvrdit odchod, protože klub tohle rozhodnutí doposud neučinil, bohužel moje působení v Evertonu po skvělých 12 sezónách skončilo," oznámil Jagielka na sociální síti.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Jahelka

Reagovat
Rudnevs

Vždy si spomeniem na najlepšiu báseň ever

Jagielka Phil

je pedofil

prázdna detská postielka

keď je v meste Jagielka

Reagovat
Side

Reagovat
Whitemedia

Lacko je bůh

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
vladis271

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cobra

Reagovat
twelwer

Reagovat
krisa

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fabec1222

Jagelka

Reagovat
Briggus
Reagovat
Swarley

Vidic si před spaním vždy pouští jeho nejlepší zákroky

Reagovat
Jandak

Jo tez jsem si na to vzpomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Největší sympaťák v dějinách Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Phile díky. Za skvělé roky, skvělé zápasy. Ty jsi byl jedním z hlavních důvodů mé náklonnosti k Evertonu. Tvá profesionalita, duch a hlavně vůdcovství bude hrozně chybět. Ať se ti daří v tvé další etapě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatam este myslim casopis ProFootball za mojich detskych cias a predstavenie Sheffieldu United, kde pisali, ze Neil Warnock (nie som si isty) nikdy nedava na striedacku nahradneho brankara... Ma na ihrisku Jagielku, ktory sa v pripade zranenia brankara presunie na jeho miesto :D... Ten cas ale leti..

Reagovat
Hephaestus

Pamätám si jeden zápas ešte z Galaxie Sport keď hrál Sheffield (možno proti Arsenalu?) a Jagielka išiel do brány, mal tam minimálne aj jeden zákrok

Reagovat
JessePinkman

Na tvůj gól proti Liverpoolu v životě nezapomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jagz, v tom mismasi kdy PL brala kohokoliv tak si udrzoval svou vlastni level urovni, kdy byl opravdu s Kompasem nejlepsi v PL a to do ted,kde bych furt ve cteni situaci radil mezi spicku, jen je to hovado a dela zbytecny fauly proste...Ja bych ho tehdy bral kdyby se rozhodovalo mezi Jagielkem nebo tou troskou z Boltonu...

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec nevysel Arsenalu ani jeden, klasika

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral za velky klub odchadzal by ako legenda a jeden z najlepsich obrancov. Takto je legenda Evertonu ale to nikoho na tomto svete nezaujima, takze je to premrdany potencial. Mohol dokazat viac

Reagovat
9augi9

Ja že čo za hlúposti to píšeš a potom pozriem a vidím fanda United .

Reagovat
Jandak

On a Baines pro mě nejlepší obránci v Evertonu co si snad pamatuji. Druhého jmenovaného jsem chtěl kdysi do MU , škoda, že to nikdy nevyšlo. U Jagielky si vždy vzpomenu na Moyese .. který Vidičovi s Ferdinandem pak ukazoval jeho videa jak vypadá stoper . To byl taky začátek jeho konce v MU. Takze za to vlastne mohl Jagielka. lazdopadne byl dobry.. bez pochyby!

Reagovat
9augi9

Takže to bol nakoniec Evertonský inside job a že vraj mestskí rivali.

Reagovat
hyper01

Zpět do Sheffieldu?

Reagovat
Kapřík

Skvělý hráč, sympaťák. Bude chybět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele