Modeste přestoupil z Bordeaux do Hoffenheimu

09.07.2013, 11:03
Aktuality
Anthony Modeste po třech letech definitivně opouští Bordeaux. Pětadvacetiletý útočník chodil poslední rok a půl po hostováních a nyní si vyzkouší angažmá v německé bundeslize, kam si ho za nepotvrzenou přestupovou sumu tří milionů eur přivedl Hoffenheim...

Modeste přišel do Bordeaux v létě 2010 z Nice, po první dobré sezóně se ale začal vytrácet a v lednu 2012 tak zamířil na hostování do anglického Blackburnu. V uplynulém ročníku si ho pak vypůjčila Bastia a mladý střelec se jí odvděčil patnácti ligovými brankami.

Nyní bude Francouz, který má kořeny v Martiniku, hrát za TSG 1899 Hoffenheim. Vesnický klub ho získal údajně za tři miliony eur a podepsal s ním tříletý kontrakt.

"Sledovali jsme Anthonyho již delší dobu a jsme moc šťastní, že to s jeho příchodem klaplo," uvedl trenér Markus Gisdol, který na jaře senzačně zachránil Hoffenheim mezi německou elitou. "Anthony Modeste je rychlý útočník, který má velmi dobrou hru hlavou a umí agresivně napadat," uvedl manažer klubu Alexander Rosen.

Autor: Petr Vaněček / sport1.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
Gorky

pro ně dobrá posila a vyšel i celkem levně

Reagovat
havrys99

Pamatuju, když Rovers dostali na Emirates sedmičku, to mi ho bylo hrozně líto, když nepracoval ani míč. Ale teď by mohll jít nahoru.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, u tohohle zápasu je špatně datum, stejně jako u dalších dvou. http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2013-2014/preview/tps-turku-jeunesse-esch-336359/

Reagovat
miguel bain

On je dobrý týpek, jen si nejsem jistý jestli mu bude Hoffe sedět.

Reagovat
Han střelil první

Spíše on tam bude sedět

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fairplay

Reagovat
Israha

Docela nechápu, však tam mají na hrot už jenom Diabatého a ten zas o tolik lepší taky není...

Reagovat
.13

OT: Modlim sa aby Cavani nedosiel do toho PSG, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

cavani nebo ibra, to uz je jedno

Reagovat
juninho8

no ale spolu to podla mna nepojde tak ze by to znamenalo koniec toho nafukaneho nosana v L1?

Reagovat
.13

ja tomu moc neverim, ze by Ibra odisiel

Reagovat
juninho8

ani mne sa tomu nechce verit ale neviem si ich predstavit spolu v jednom time

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele