Modeste nakonec do Číny nejde, zastoupí ho Aubameyang?

28.06.2017, 17:50
Aktuality
Přestupová sága v hlavní roli s Anthonym Modestem ani tentokrát nekončí. Šutér z Kolína nad Rýnem byl s přesunem na dálný východ spojován již v loni v létě, aby nakonec prodloužil smlouvu, a ještě vylepšil svou střeleckou bilanci za Kozly. Nyní se vše zdálo být v pokročilejší fázi, německý klub však nakonec couvl...

Anthony Modeste se v uplynulé sezoně blýskl 25 bundesligovými zásahy a pomohl 1. FC Köln na skvělou pátou příčku a do evropských pohárů, načež si měl od Tianjinu Quanjian vysloužit nabídku smlouvy s ročním výdělkem ve výši až 10 milionů eur.

Oba kluby si mezitím měly plácnout nad 35 miliony eur, ty však čínská strana chtěla splácet na několikrát, kvůli čemuž - a údajné intervenci více agentů - nyní z celé věci sešlo. Na vlastních stránkách to dnes oznámil německý celek, když zopakoval, že má svého kanonýra uvázaného až do léta 2021.

Modeste nicméně v Kolínu nad Rýnem přesto nemusí zůstat, neboť se už dříve psalo o zájmu PSG. Tianjin Quanjian se mezitím začal spojovat s Pierre-Emerickem Aubameyangem. Podle SportBILDu se má jednat o 80milionový přestup a roční gáži ve výši 30 milionů eur.

Autor: Tomáš Daníček / fc-koeln.de, sportbild.de

Komentáře (24)

Přidat komentář
amante

To je komedie, stejně odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Auba skonci stejne v PSG a Anthony s Kolinem jen vytahnou cenu a nakonec pujde, kolinaci uz maj stejne 2 nahrady, akorat sem zvedav jak Boruska chce nahradit Reuse s Aubou jenom Philipem..i kdyz je fakt ze Lewu nahrazovala taky Aubou ktery v top dorostl az u nich..mozna by se mela ohlednout smerem jako napr. Jorgensen, Kramaric, Defrel

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna Modeste neostane kedze prisiel Cordoba + mame dalsich hracov dopredu a myslim ze ani v pripade jeho odchodu sa nebude dalsi utocnik kupovat.

Snad Auba do PSG nepojde. To uz radsej do PL alebo do Realu.

Reagovat
Rudnevs

Napriek tomu ale oficiálne potvrdili príchod Cordóby z Mainzu, ktorý naopak za posledné dva dni získal dve posily Alexandru Maxima a Viktora Fischera.

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoba snad atakoval 15 mio zda sa mi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co říkáš, 1. FC Köln , hádám, že to má v hlavě srovnaný jak Anthony, kterej o tom ani na vteřinu ve skutečnosti nepřemýšlel, tak klub, kterej by ho pod 50 nikdy nikam nepustil a čeká na těch 65, říkám to dobře?

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie reakcie naseru co

Reagovat
vladino10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Kodro došel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nech je konec prestupaku Ten sleduje toho a ten zase prestupuje urcite tam a henten si to rozmyslel s tamtym hlavne ze kazdy sleduje kazdeho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ten moc skromný asi nebude.

Reagovat
fantomas

Dyt se to nepodělalo kvůli němu

Reagovat
cologneFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cologneFC

No podľa mňa Modeste neostane. Kúpili sme Cordobu za 15mega a to bude treba nejako vyrovnať. Ale ak by Modeste ostal, tak budeme mať silný útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstanou oba na svým místě. Aubu snad do Číny pod 100 nepustíme. A stejně si myslím, že by tam nechtěl jít, má nakroceno na největší kluby a tohle by ho zabilo. Kdyby mu slo o prachy už davno by odešel...

Reagovat
Rudnevs

Wer wollte weg & hat jetzt Stress? >> Anthony Modeste!

Wer sitzt ohne Deal in China fest? >> Anthony Modeste!

Wer hat erstmal Köln-Arrest? >> Anthony Modeste!

Wer hasst seine berater wie die Pest? >> Anthony Modeste!

Wer kommt nicht zum Training auf Protest? >> Anthony Modeste!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam sa ze neostane. Ale ked neodide tak snad ostane v Europe. Samozrejme by ma potesilo pokial by ostal ale pre OM by bol celkom dobry.

Uvidime, mozno ho predsa len BVB do Ciny pusti,predsa len asi im daju o dost vacsie prachy nez PSG a samozrejme aj Auba dostane o dost viac penazi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele