Mladíček Paloschi měl ještě po utkání husí kůži

11.02.2008, 10:04
Aktuality
AC Milán má dalšího mladého hrdinu. Na začátku roku na sebe velkou pozornost poutal v současné době zraněný Alexandre Pato, nyní je středem pozornosti Alberto Paloschi. Teprve 18letý útočník včera nastoupil ke svému premiérovému utkání v Serii A a svůj debut si nemohl vysnít lépe. Jeho první kontakt s míčem totiž znamenal gól a tříbodový zisk pro Rossoneri...

"Měl jsem také trochu štěstí. Opravdu jsem nečekal, že dám branku hned při svém debutu a stále mám husí kůži," svěřil se po utkání milánský hrdina.

"Měl jsem možnost zahrát si na San Siru v Coppa Italia, ale to bylo na tribunách jenom pět tisíc diváků. Dnes byl stadion plný a je to úplně jiná atmosféra. Z gólu mám radost a doufám, že jich dám ještě hodně. Tu branku věnuji své rodině. Do této chvíle se hodně obětovali, aby mě dostali z Bergama do Milána a já jim všechno dlužím," dodal šťastný Paloschi.

V útoku Rossoneri chyběli zraněný Pato a distancovaný Gilardino, ofenzivní snahu týmu navíc ze zdravotních důvodů nemohl podpořit ani Kaká. Do útoku se vedle sebe postavili uzdravení Inzaghi s Ronaldem, Paloschi pak na hřiště přišel v 63. minutě místo Serginha. 18letý fotbalista si okamžitě naběhl na pas za obranu a z hranice šestnáctky poslal míč přesně k tyči.

"Paloschi s námi ještě několik dní zůstane, ale až skončí problém s útočníky, potom se vrátí zpět do mládežnického týmu," prozradil další plány s mladým fotbalistou trenér Carlo Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Co je za narodnost??Ital??

Reagovat
terry

Jo je to ital - uvidime jak se prosadi, ale mel by dostavat vice prilezitosti.. Do budoucna by to mohla byt s Patem uderna dvojice, ale je pravda, ze mel tedka obrovske stesti, takze to nemusi byt tak horke.. Kazdopadne se muzeme tesit, co v nejblizsich zapasech (pokud jeste dostane sanci) predvede ;)

Reagovat
smazaný uživatel

na to je ještě trošku brzo..., má čas.

Reagovat
One-Real

AC má jednu velkou vyhodu a tou je vyvazeny kadr takovi matadori jako je treba Inzaghi atd ale i hraci stredni generace Gattuso,Pirlo,Jankulovski,Nesta doplneni talenty Pato,Paloschi

Reagovat
smazaný uživatel

S tou střední generací moc nesouhlasim...to už sou spíš matadoři ne

Reagovat
GEGE

borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele