Mitroglou návrat do Marseille nechystá, myslí jen na zisk titulu

24.04.2019, 12:55
Aktuality
Konstantinos Mitroglou aktuálně jenom marně vzpomíná na gólově plodná angažmá v Atromitosu, Olympiakosu Pireus a Benfice. Řecký útočník s postupem času přestal hrát důležitou roli v dalších plánech Marseille a nedaří se mu ani na hostování v Galatasarayi, některá média proto začala spekulovat o jeho dřívějším návratu na jih Francie...

31letý Mitroglou zamířil do Istanbulu v zimě na rok a půl dlouhé hostování a zatím se trápí. V turecké nejvyšší soutěži naskočil jenom k šesti zápasům a na svém kontě má jednu branku.

"Nevěřte všem těm hloupým informacím, které publikuje tisk," reagoval Mitroglou na spekulace tisku.

"Já, moji spoluhráči, fanoušci a všichni členové rodiny Galatasaraye se soustředíme jen na zisk 22. mistrovského titulu. Nic víc," napsal dále řecký útočník na sociálních sítích.

Galatasaray od začátku prosince neprohrál ani jeden ligový zápas a vrátil se do boje o mistrovský titul, na vedoucí Istanbul Başakşehir ztrácí pět kol před koncem už jenom tři body. Vedle toho se probojoval do semifinále Tureckého poháru, v prvním duelu doma remizoval 0:0 s celkem Yeni Malatyaspor.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohodle hráče moc neznám. Takže na Marsej pravděpodobně nemá. Když teď dal v Gala za 7 zápasů 1 gol tak taky moc dobrej nebude.

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
Benfica

lepší ako Jimenéz a Jovič

Reagovat
8lampard8

Jemu už je 31? Mi přijde ještě nedavno, co odcházel z Řecka

Reagovat
rel7

mě právě přijde že už je to strašně dávno co odešel do Fulhamu jako vyhlášený střelec

Reagovat
8lampard8

Ja tohle beru jako hrozne relativni zalezitost. Jsou hraci, u kterych mi kariera utika hrozne rychle, treba Herrera a Ramose se hrozne vlece ale u mitrogloua mi prijde, ze ho hned ve Fulhamu vystridal mitrovic

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
zlatan-legend

Ty vole, co ta soupiska Başakşehiru? Zajímavý jména

Reagovat
Kucka

Je to dobrý retro

Trochu jak nějaká FIFA 11: Clichy, Tasci, Emre, Inler, Arda, Elia, Robinho, Demba, Ade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Stojí to za to jen jedinej z nich, Irfan Kahveci .

Reagovat
Benfica

To boli časy Mitrogolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele