Misimović by se nebránil angažmá v Atléticu Madrid

22.06.2010, 13:57
Aktuality
Zvjezdan Misimović po více než dvou měsících znovu rozvířil spekulace o své budoucnosti. Kreativního hráče do středu zálohy hledá trenér Atlética Madrid Quique Sanchez Flores a právě bosenský reprezentant by se do španělského klubu mohl stěhovat. Sám hráč by se tomu rozhodně nebránil...

"Byl bych více než šťastný, kdybych mohl odejít do Španělska, pokud za mě samozřejmě Atlético učiní nabídku. Nejprve se ale bude muset dohodnout s klubem," řekl záložník Wolfsburgu pro Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

Už v dubnu se spekulovalo o tom, že by si chtěl Misimoviče do Schalke přivést trenér Felix Magath, pod nímž Wolfsburg před rokem slavil zisk bundesligového titulu. Vlci jednoho ze svých klíčových fotbalistů odmítli prodat a podobně se jejich generální ředitel Dieter Hoeness staví i k této možnosti.

"Se Zvjezdanem jsem mluvil minulý týden a nebavili jsme se o možném přestupu. Pro tuto chvíli nikam neodchází," řekl Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má na to Len neviem, či by nešiel paradoxne do horšieho

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne....pod snajprama jako Forlan a Aguero by naopak rozkvetl protože zvlaště oni dva jsou taky skvělý passeři..

Reagovat
j_mrazik

Passer je sice dobrej podnikatel, ale takhle to zveličovat nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som to v kontexte, že rozhodne si ambíciami nepolepšil. Forlán už má svoje roky, Aguero ktovie či tam zostane a vo Wolfsburgu sa tiež nemohol sťažovať, že by si nemal s kým prihrať, Vlci sú už dobré 3 sezóny veľmi góloví a smerom dopredu nemali problém. Horšie je to s obranou, ale tá, ako je známe, ani v Atletiku nefunguje ideálne.

Reagovat
Arne

To při odchodu z Wolfsburgu snad ani nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

to sme mohli vidět když hrálo Atletico s Chelsea na Stamford Bridge...odvezlo si 4 goly a mohlo bejt rádo že to bylo tak málo...útočnou sílu maj dobrou...misimovič by se jim tam hodil ale bejt trenérem Atletica tak se soustředim na obranu a brankáře...

Reagovat
Studna

brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý znalec, prej na brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo ještě za Ábela po příchodu Quiqueho se celý systém změnik celkem divný mi přišlo že David De Gea za ABela Resina odchytal pouze jeden zápas což mi příjde trochu divné, protože ABel REsino byl ve své době jeden z nejlepších golmanu na světě a takového talenta nechal sedět

Reagovat
miky10

OT: prosím, ať hraje Joe Cole v základu zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele