Minimálně do léta zůstávám v PSV, hlásí Luuk de Jong

16.01.2018, 16:01
Aktuality
Luuk de Jong zadupal do země veškeré spekulace ohledně možného odchodu z PSV Eindhoven do Clubu América. Mexický celek měl o služby sedmadvacetiletého útočníka velký zájem, fotbalista ovšem upřednostnil setrvání a svému současnému zaměstnavateli se pokusí pomoci zpět na mistrovský trůn...

De Jong kroutí v Eindhovenu svou čtvrtou sezonu a zatím za PSV nasázel 59 ligových branek. Smlouva mu běží do června 2020 a Club América o něho usiloval od začátku ledna, ve hře byla suma pohybující se okolo šesti milionů eur.

"Teď je to jisté, minimálně do léta zůstávám v PSV," oznámil někdejší hráč Twente, Borussie Mönchengladbach či Newcastlu United.

PSV vyšla první polovina sezony a je na čele tabulky Eredivisie se 46 body, druhý Ajax zaostává o pět bodů. De Jong zůstává i kvůli zdravotním problémům, které má spoluhráč Jürgen Locadia. Ten si v prosinci natrhl stehenní sval, aktuálně stále nemůže trénovat a přijde o úvod jarní části ligového ročníku.

"Opravdu o mě usilovali, na mém možném příchodu se osobně podílel i prezident klubu a toho si velmi vážím. Přišla fantastická nabídka a byl by to zajímavý krok v kariéře, ale není na to ten správný čas. Jürgen Locadia je zraněný a stále se neuzdravil. Přestup do Mexika může být možností do budoucnosti, budu na to čekat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / fcupdate.nl

Komentáře (20)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není dobrodruh, nebo pro něho nejsou motivací obrovské stadióny a latinskoamerická atmosféra, tak se tam spíš vytratí.

Reagovat
AjaxFans

Změna by mu pomohla, docela pomalu upadá jeho výkonnost.Obrovske stadiony,to by měl teda řádný šok oproti Psv

A ot: Velký respekt Eaglům, suprový kousek

https://m.youtube.com/watch?v=Kr9Jvm0kwEY

Reagovat
LeonardoUžoa

O co jde

Reagovat
AjaxFans

Tomu gólmanovi Bredy zemřela ve věku 61 máti.

Reagovat
LeonardoUžoa

Aha dik

Reagovat
Stiksxx

Doufam ze zůstane.

Reagovat
Stiksxx

Tomuhle přístupu nejde nic jiného než

Reagovat
AjaxFans

No pokud prevezneme ještě Labyada,tak v Utrechtu bude veselo

Reagovat
Stiksxx

Chcete toho zrádce?

Reagovat
AjaxFans

Nepřítel mého nepřítele je .....

Má solidní bilanci v Utrechtu,ale kam ji chce do sestavy dát?

Reagovat
Jeňa

Ayoub zdarma do Feye. To bude solidní exodus

Reagovat
Stiksxx

Tvl. Kolik nabízí Neapol za Younese?

Přijít případně o 10 mega za hráče, kterému za půl roku končí smlouva by byl velký neúspěch.

Reagovat
AjaxFans

Asi měsíc zpět jsem našel odkaz na IT stránku,kde byla částka 20mga.Kolik je na tom pravdy nevím.Ale šup šup,ať už je pryč echte lul

Reagovat
Stiksxx

už 10 mega za něj je raketa. Jak vy to děláte?

Reagovat
AjaxFans

Byl to dobrý rok od skautů.Z průměrných či podprůměrných týmu z de,kde byli rádi za lavičku se za jeden rok vysvihnuli hodně nahoru.Younes s Milikem byl dobrý kup.Moc jsem Milující nevěřil,že znej něco bude, v osobních soubojích byl tragický.Chce jim to dát šanci.Vy jste nejvíc připosraný tým z celé Ered.Kdysi se vám zranil hráč že zálohy a vy abyste tam šoupli někoho mladého,tak privedete žebráka z Anglie na hostování

Reagovat
Stiksxx

To není žádnej žčbrák..navíc jsme nikoho neměli na uričitý úrovni.

Reagovat
AjaxFans

Tuším,že zraněný byl Pereiro.V týmu už jste měli Ramselaara,ale i tak jste přivedli hostovacku.Mylsim,že to svědčí o tom,že těm hráčům nevěříte.

Reagovat
Stiksxx

Tak van Ginkel hraje roli v našich plánech. To že prodloužil s Chelsea a má tedy jiný plat než by měl u nás je jeho věc. Navíc se podívej, kdo ted nastoupil. Mauro Junior má debut

Reagovat
AjaxFans

Tři roky hostování je brut.Trochu nechápu tyto hráče,že se teda radši neupsal vám a měl tak nějakou jistotu.Jinak ve studiu po utkání dnes byl chválen De Light

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele