Meunier stále neprodloužil smlouvu, odejde do Dortmundu?

08.03.2020, 11:44
Aktuality
Paris Saint-Germain čeká hodně náročný závěr sezony a výhradně na výkony se aktuálně nekoncentruje Thomas Meunier. Belgický obránce má smlouvu jen do konce sezony a na nové se zatím nedohodl, podle tisku je pak čím dál reálnější jeho odchod do Německa...

Meunier přišel do Francie v létě 2016 z Clubu Bruggy a se spoluhráči zatím vybojoval dva mistrovské tituly, k nimž přidal po dvou triumfech v národním i Ligovém poháru. V Ligue 1 do této chvíle nastoupil k 84 zápasům.

Podle zpráv z konce února měl fotbalista v dohledné době podepsat nový tříletý kontrakt, nejčerstvější informace ovšem hovoří o jeho možném stěhování do Německa. Meunier podle nich není spokojen s přístupem sportovního ředitele PSG Leonarda a jeho agenti rokují s Borussií Dortmund, jednání dokonce mají být v pokročilé fázi.

Dortmund je soupeřem PSG v osmifinále Ligy mistrů a po sezoně pravděpodobně přijde o Achrafa Hakimiho, jehož si z povedeného dvouletého hostování stáhne Real Madrid. Vedle Borussie se o Meuniera má zajímat také Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Ferguson6

Jeho mal zobrať Arsenal a nie Cedrica.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
herbage

PSG chtělo za 33-letého Cavaniho s kontraktem na půl roku 20 mega euro, takže asi tak

Reagovat
Ferguson6

A čo s tým má Meunier?

Reagovat
herbage

že by ho v zimě neuvolnili, leda za podobnou sumu, což je mimo možnosti Arsenalu

Reagovat
Ferguson6

jasné, že by za neho nechceli toľko čo za Cavaniho.

Reagovat
herbage

aha, takže když za 33-letého hráče, co letos odehrál 1006 minut a s půlrokem do konce kontraktu chtějí 20 mega, tak za 28-letého hráče, který je stabilním členem základní sestavy (všechny důležité zápasy v LM) a odehrál letos 2135 minut budou chtít méně, když nehodlají prodávat a o prachy jim nejde? Zajímavá logika. Kdyby ho byli ochotni levněji v zimě pustit, tak by se o něj pokusilo více klubů

Reagovat
Kluivert9

A ještě to navíc v lednu vypadalo, že normálně prodlouží smlouvu...

Reagovat
Ferguson6

Cavani má väčší plat, je to väčšia hviezda aj lepší hráč všeobecne.

Reagovat
vladino10

A? Top 33 ročný hráč bude viac menej vždy lacnejší ako nadpriemerný 28 ročný hráč

Reagovat
Ferguson6

Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Logan

To by byla dobrá volba. Vždy když jsem ho viděl hrát, tak se mi líbil a na ten post (wing)beka by se hodil. Navíc Piszcu se asi vrátí do Polska, takže ideální. A jak to dopadne s Hakimim nikdo neví, ale spíš tipuju, že se vrátí do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimiho udrzet by byla parada ale taky tomu moc neverim kdyz sam zdelil ze pravdepodobne odejde do Realu. Meunier je ok takze vzit.

Reagovat
Centrofixka

Ja už neviem čo si o tom Hakimim mám myslieť, podľa mňa to má ťažké aj Zidane, hrá ako na hojdačke, v obrane slabo, dnes po LM s PSG jeden z najslabších u mňa, fakt neviem, podľa mňa už skôr som tu písal, že myslím, že zostane v BVB, ale možno Meunier by bola lepšia voľba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele