Meunier: Mým hlavním cílem zůstává setrvání v PSG

01.04.2020, 21:52
Aktuality
Spousta hráčů bude po sezoně řešit další budoucnost a jedním z nich je Thomas Meunier. Belgický obránce kroutí svou čtvrtou sezonu v Paris Saint-Germain a v hlavním městě Francie mu končí smlouva. Novou zatím nepodepsal a média hodně spekulují o odchodu do Dortmundu, sám fotbalista ovšem má jiné priority...

Meunier se s vedením PSG stále nedohodl na prodloužení spolupráce a sledují ho Bayern Mnichov, Tottenham nebo Inter Milán. Hodně reálně podle některých zpráv vypadalo stěhování do Dortmundu, s nímž se Belgičan dokonce měl dohodnout na podmínkách angažmá.

"Hráč, jemuž končí smlouva, je reprezentantem, hraje za první tým ze žebříčku FIFA a je mu 28 let, nemůže být špatnou posilou, i kdyby měl gangrénu a někdo mu usekl nohy. Kluby v takovém případě nemají moc do ztratit a mám za to, že to vědí. Mohou jenom získat," hodnotí Meunier svou pozici.

"Nechápu nic z toho, co o mně koluje na sociálních sítích v souvislosti s Dortmundem, vedle toho jsem viděl spoustu článků spojujících mou osobu s Tottenhamem nebo Interem... Tuhle mánii nechápu. Mým hlavním cílem zůstává setrvání v PSG, ale v tuhle chvíli je klid," dodal.

Meunier dříve hrával za Virton a Club Bruggy a do Paříže přišel v létě 2016 za šest milionů eur. V rámci Ligue 1 nastoupil k 83 zápasům, na svém kontě má i osm branek.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Beči

Nechci být škarohlíd, Tome - ale nohy jsou tak nějak hlavním pracovním nástrojem fotbalisty, takže, kdyby ti je někdo usekl, asi by o tebe nikdo nestál.

Reagovat
Seydou Doumbia

posila do E sport týmu

Reagovat
smazaný uživatel

ten se asi spálil, než vydal tohle prohlášení

Reagovat
Kenneth

Tak snad ti někdo taky přeláme kotník, tak jako si to udělal ty Hazardovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš klasickej mentální suterén

Reagovat
Rudnevs

Divné prehlásenie...

Reagovat
Bakary3

Nez jsem docetl, myslel jsem, ze to rekl nejakej jeho nafoukanej agent typu Raiola

Reagovat
bourbon

takový divný týpek

Reagovat
Irek

V Dortmundu by se mi líbil, ne že ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele