Melo zvažuje další budoucnost, rád by se vrátil do Galatasaraye

17.03.2016, 17:03
Aktuality
Jenom jednu sezonu by v milánském Interu mohl strávit Felipe Melo. Brazilský záložník přišel do italského celku v létě na přestup z istanbulského Galatasaraye a pokud by vše mělo jít podle jeho představ, stěhoval by se už za několik měsíců zpět do Turecka...

32letý Melo za Galatasaray hrál celkem čtyři sezony a od návratu ho neodrazuje ani současná situace klubu. Tomu se nedaří na hřišti a další úder mu nedávno zasadila UEFA, když ho kvůli porušení finančních pravidel vyřadila z evropských pohárů.

"Rád bych se vrátil do Gala, jelikož v Istanbulu mám spoustu kamarádů. Vím jenom to, že Galatasaray si prochází složitým finančním obdobím, ale doufám, že se vše vyřeší nejlepším možným způsobem. Snad bude vše vyřešeno co nejdříve a Galatasaray se vrátí tam, kde si zaslouží být," řekl pro list Fanatik.

Inter za Mela zaplatil tři a půl milionu eur a hráč si na své konto do této chvíle připsal devatenáct ligových startů. Setrvání v Interu a návrat do Galatasaraye nemusejí být jeho jedinými možnostmi - sám nevylučuje nic a některá média v závěru minulého týdne dokonce informovala o nabídce z čínského celku Shanghai Shenhua.

"Nabídky z Číny? V tuto chvíli žádné nejsou. Jestli Inter bude chtít, abych odešel, zvážím všechny další možnosti. A jak jsem už řekl, mojí prioritou je Galatasaray," nechal se dále slyšet brazilský fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarketweb.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
raduinho

Jeden z nejvymaštěnějších fotbalistů vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

už nikdy do Serie A tohohle ...

Reagovat
Panděvova ofina

Ať se vrátí kam chce, hlavně ať už je pryč...

Reagovat
Zark

ale ale, copak copak interistou, meloune, ty hlavo prázdná, najednou

Reagovat
10

ty to poslední dobou slušně trollíš

Reagovat
Jajinek

Nepotřebujeme ho... Medel a Brožo by ho stejně neměli pustit do základu. Letos byl spíše slabej, navíc je to magor.

Reagovat
Recoba Inter

Ať je jeho budoucnost jakákoliv a kdekoliv. Hlavně, nechť je to daleko od Interu. Ostuda, že jsme ho angažovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

32letý Mělo za Galatasaray hrál ....mĚlo ... To si toho nikdo nevšiml ?

Reagovat
Deki

word ti to automaticky přepíše, autor za to vlastně nemůže

Reagovat
Murtago

Co?

Reagovat
Deki

jinak ano, absolutně zbytečný nákup, takže běž v létě kamkoli. přesně takovýhle typy hráčů nesnášim a jejich příchody si za žádnou cenu nepřeju.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápal jsem moc přetup ze slabého Galatasaraye, to už jsou italské velkokluby na tom vážně špatně, byť starším hráčům fandím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele