Mathieu zůstane ve Valencii, dohodl se na nové smlouvě

21.06.2013, 18:12
Aktuality
Fanoušci Valencie se už nemusejí obávat možnosti, že by kádr španělského klubu mohl v létě opustit Jérémy Mathieu. Francouzský obránce má smlouvu na poslední rok a jeho jméno je zmiňováno v souvislosti s odchodem, sám ale prozradil, že se s vedením už dohodl na nové smlouvě s platností do léta 2017...

"Všechno je vyřešeno, chybí už jenom podpis. Čekal jsem, abych se mohl podívat i na jiné nabídky, zároveň jsem si ale stále říkal, že chci zůstat. Do dalšího mistrovství světa zbývá jenom jeden rok a mám v mysli francouzskou reprezentaci. A ve Valencii nebudu začínat od znovu, budu tak mít větší šanci předvést se v co nejlepším světle," řekl v rozhovoru pro deník L'Equipe.

29letý Mathieu přišel do Valencie před čtyřmi roky z Toulouse a během působení na Mestalle vyzkoušel hned několik postů. Dlouho hrával levého obránce, s Jordim Albou se pak střídal na pozici levého křídla a letos po dlouhodobých problémech s achilovkou musel zaskočit ve středu obrany, kde si vedl velmi dobře.

"S reprezentačním trenérem jsem se o svém postu moc často nebavil, proti Brazílii mě chtěl vidět na levé straně obrany. Ale chci hrát tam, kde mě to nejvíce baví. Po rozhovoru s trenérem Valencie si myslím, že novou sezonu začnu uprostřed obrany. Pokud se mi sezona povede, nevidím žádný důvod k tomu, proč se natrvalo nepřesunout do středu. Uvidíme, každopádně jsem univerzálním hráčem," hodnotí se Mathieu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej borec

Reagovat
blaugrana

Tým snáď padá možnosť, že príde na CN.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
-Kopy-

Paráda Jeremy ještě řekl, že byl na seznamu Barcy až na 4 nebo 5 fleku a nejvyšší prioritou byl Thiago Silva

Každopádně jsem rád, že mu nevadí hrát na stoperovi, to je fajn, toho jsem se trochu bál. No a teď začít makat na těch přestupen Pini a Giovaniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je Pini? Jinak Jeremy fantazie že zústává

Reagovat
Kongo

Tomas Pina,hráč Mallorcy.

Reagovat
CubONE

Fuj, nech daju ruky prec od Thiaga!!!

Reagovat
QooBo

Ešte nech zostane aj Adil, Sergio a Ever a som kľudný ::smile:

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vzhledem k letošnímu umístění nesmysl

Reagovat
QooBo

Tých 18 miliónov čo potrebuje sa dá zohnať aj predajom iných hráčov ... napr. Feghouli a Jonas

Reagovat
QooBo

*potrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ever do CFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej frajer si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele