Mašek může znovu hrát za Mladou Boleslav

04.03.2008, 14:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
One-Real

Mohl by jim pomoc zdá se mi že jejich útok je zatím dost tragický

Reagovat
fantomas

a co řezníček?

Reagovat
fantomas

"Nikdo nemůže popřít, že Sparta je na tom v začátku jara herně líp než Slavia." ...Olomouc to jasně ukázala a to přitom řekl až po tom zápase!

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad?Co jste předvedli na jaře vy? Štastná výhra proti budějcům, debakl v Brně a povinná výhra nad už pomalu druholigovým Mostem a to ještě jenom 2:0. Takže já bejt tebou bych radši držel hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě nemluvim o tom antifotbalu, co hrajete. Zimní posily vám spíš ublížily než pomohly. Toleski druhej Kuka.

Reagovat
fantomas

než začneš kritizovat, laskavě se podívej na svuj tým, ubo*áku

Reagovat
fantomas

já bych ti ty tvy hloupy "argumenty" klidně vyvrátil, ale s tebou se vážně nedá bavit...znám plno normálních spartanu, ale ty mezi ně nepatříš ani malíčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, kdo tady začal fuckovat na spartu, když je to článek o Maškovi a sparta s tim nemá nic společnýho, tak pak nevim, kdo je tu ubohej.

Reagovat
fantomas

má to neco společnýho s GL...takže min. jedna spojitost tu je...navíc já o tobe neřek, že si ubohej, spíš si ted ublíženej A já neřekl žádnej fu*k na spartu, jen sem konstatoval fakt, že by se měl Vízek vyjadřovat dle mého objektivněji!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to platí hlavně pro tebe, Tome. Podívej se, kdo začal kritizovat první ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se vyjádřit k Gambrinus lize: pokud jde o rozhodí, tak bych byl nejradši, aby se hra víc pouštěla, protože se pořád něco píská, pořád někdo padá po sebemenším kontaktu.. a proto se na to nedá koukat, kdyby se přistoupilo na trochu tvrdší hru, tak si myslim, že by to prospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, taky bych byl pro.To je jedna z věcí, která se mi na českejch hráčích nelíbí, že místo aby dokončili akci, tak radši nafilmujou pád.

Reagovat
smazaný uživatel

urcte s tim souhlasim,aby se hra vic poustela a byla plynulejsi a ke koukani... ale bojim se ze se toho jen tak nedockame navic si hraci na to zvykly a budou padat a simulovat dale

Reagovat
fantomas

njn anglie je jen jedna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele