Martínez má volnou cestu na lavičku Liverpoolu

17.05.2012, 19:48
Aktuality
Liverpool je od včerejška bez manažera, poté co na svojí funkci rezignoval Kenny Dalglish, tento stav by ale nemusel trvat příliš dlouho. Vedení Reds by mělo v nejbližší budoucnosti začít jednat s Robertem Martínezem, kterému již dal svolení vlastník Wiganu Dave Whelan...

Po oznámení Dalglishova odchodu z Anfield Road ve vyjádření vedení Liverpoolu zaznělo, že při hledání nového manažera nechce nic uspěchat. Nicméně kontaktování Wiganu přišlo záhy a jednání s Robertem Martínezem, o jehož služby údajně stála také Aston Villa, by měla brzy následovat.

"Když mi zavolali, zrovna jsem měl s Robertem poradu o příští sezóně. Vždy jsem říkal, že pokud o něj bude stát velký klub, tak s ním bude moct jednat. Dal jsem mu svolení a jednání by měla začít velmi brzo," prozradil Dave Whelan, šéf Wiganu.

Osmatřicetiletý španělský manažer ve Wiganu působí od léta 2009, kdy přišel ze Swansea City. Ve všech třech sezónách dokázal podceňované mužstvo v Premier League zachránit a po dvou šestnáctých místech se s ním v této sezóně nakonec umístil na patnácté pozici.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (1030)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele