Martínez má volnou cestu na lavičku Liverpoolu

17.05.2012, 19:48
Aktuality
Liverpool je od včerejška bez manažera, poté co na svojí funkci rezignoval Kenny Dalglish, tento stav by ale nemusel trvat příliš dlouho. Vedení Reds by mělo v nejbližší budoucnosti začít jednat s Robertem Martínezem, kterému již dal svolení vlastník Wiganu Dave Whelan...

Po oznámení Dalglishova odchodu z Anfield Road ve vyjádření vedení Liverpoolu zaznělo, že při hledání nového manažera nechce nic uspěchat. Nicméně kontaktování Wiganu přišlo záhy a jednání s Robertem Martínezem, o jehož služby údajně stála také Aston Villa, by měla brzy následovat.

"Když mi zavolali, zrovna jsem měl s Robertem poradu o příští sezóně. Vždy jsem říkal, že pokud o něj bude stát velký klub, tak s ním bude moct jednat. Dal jsem mu svolení a jednání by měla začít velmi brzo," prozradil Dave Whelan, šéf Wiganu.

Osmatřicetiletý španělský manažer ve Wiganu působí od léta 2009, kdy přišel ze Swansea City. Ve všech třech sezónách dokázal podceňované mužstvo v Premier League zachránit a po dvou šestnáctých místech se s ním v této sezóně nakonec umístil na patnácté pozici.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (1030)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nepôjde. Snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím končí má náklonost k Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

*náklonnost

Reagovat
smazaný uživatel

náklonnost???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ta hvězdička

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to vyjde, věřím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně dostane čas, to je důležitý.

Reagovat
vodka

s tím bych byl opatrný, sezona podbná této a nejsem si jistý, zda by ho podrželi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem to sem házel, FSG chce long term manažera.

Reagovat
smazaný uživatel

A mladýho, což Martinez splňuje.

Reagovat
hefy

Zajímalo by mě, jak zvládne Jones pozici hlavního manažera. Věřim mu, ale i přesto doufam, že Bob neodejde, pořád tu má nedokončenou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, přijdeme o otloukánka z Anfieldu...

Reagovat
minoLFC

kto vy?

Reagovat
smazaný uživatel

keby som chcel byť hnusný, tak napíšem "Masopust, Miguel19 a on", ale nechcem byť.

Reagovat
smazaný uživatel

To tě šlechtí

Reagovat
minoLFC

to je Cjelsea, nie? tak to potom neviem o akom otloukankovi hovori, ked sme ich tuto sezonu 3x dali a a to finale skoro tiež nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

všichni fanoušci top klubů :)

Reagovat
Kowe

to říká fanoušek Chelsea? která pravidelně s Liverpoolem prohrává?

Reagovat
Svatej

praviddelně je dost silný slovo ...

Reagovat
Ranoth

no a sme jeste ve vetsi prdeli

Reagovat
fantomas

Hm hm, takže první exit zavřenej pro Lamberta, ted ještě Villa..

Reagovat
smazaný uživatel

To se nepoučili u Hodgsona? Další trenér, kterému se "daří" u průměrného týmu, Martinez je záchranářský trenér, u Liverpoolu nemá co dělat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

LOL

Reagovat
stuff

na trenera, ktory zacne hned u velkoklubu sa nadava, ze si to neskusil so slabsim muzstvom a dari sa mu len preto, ze ma kvalitny tim a ked ide niekto zo slabsieho muzstva, tak ho skatulkujme ako "zachranarskeho" trenera. Co sa mu ma nedarit s timom, ktory bojuje o zachranu aby bol dost dobry na velky tim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Neříkám že je to špatný manažer pro Wigan, ale proč by měl být skvělý manažer pro Liverpool? Připadá mi to, že se vedení LFC nechalo omámit posledníma pěti kolama sezóny ve kterých Wigan pravidelně poráží kdekoho a hraje jak z partesu.

Reagovat
hefy

Martinez prostě skvělý manažer je.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to měl bejt dobrý manažer pro LFC? Obrovsky charismatickej, mladej, v LFC může vyrůst ve špičku, má čuch na hráče, vhodně doplnil tým jako je wigan, proč by stejnou práci nemohl udělat v LFC, kde bude mít navíc daleko větší možnosti.

Reagovat
vodka

naopak, on hraje s Wiganem fotbal jako s týmem ze špičky tabulky, akorát nemá potřebnou kvalitu hráčů. s lepším kádrem by hrál o dost výš. dokázal přehrát mnohem lepší týmy a několikrát po sobě, srážejí je hloupé chyby a nemohoucnost v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohoucnost v zakončení? Tak to se u nás bude cítit jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že i v této těžké situaci se dokážou fans Liverpoolu takto bavit navzájem, díky

Reagovat
SqueeZy

To je tak, když si v týmu držíš jistého irského útočníka, který dal za celé účinkování v premier league méně gólů než jistý barbadoský obránce za 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě týmu ordinuje špatný fotbal pro boj o záchranu. Nevím, Wigan hraje zábavný fotbal, ale připadá mi, že Holloway nebo Brendan Rodgers dokázali s podobně silnéma či slabšíma týmama udělat větší dojem. Aji když uznávám, že nováčci majou první sezónu obvykle nějaké období kdy hrajou hodně impozantně.

Reagovat
soukup

když se třikrát zachránili, tak ordinuje špatný fotbal pro hru o záchranu? Co to je za blábol

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem to tak, že když má tým který jde do sezóny s cílem se zachránit, tak by tomu měl přizpůsobit taktiku. Čili sbírat body kde to jde, a pokusit se něco urvat když to nevypadá. Třeba jako to tvoje Stoke. Se vhodně zvolenou taktikou dokáže Pulis obírat o body kdekoho, a o tu záchranu ve výsledku ani nehrát.

Reagovat
vodka

jenomže tak se s Wiganem hrát nedá, když máš v obraně tak nejisté a nevyrovnané hráče. Navíc Martinez chce fotbalem bavit, s hnusným fotbalem by na ten stadion nechodil už vůbec nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi dává smysl. Já mám s bojem o záchranu zážitek akorát ze dvou sezón se Sigmou, a tam jsem toleroval jakkoliv účelný fotbal, hlavně když z toho bude záchrana. Pochopitelně něco jsem vidět nechtěl (zdržování, simulování, hra na jistotu, poraženectví předem).

Reagovat
soukup

ale Wigan taky dokáže obrat o body silný týmy. Podle tebe by měly týmy co hrajou o záchranu hrát defenzivně, spíš bojovat a nehrát kombinační fotbal a snažit se dominovat na hřišti? Podle mě, když se pravidelně dokážou zachránit, tak je to jen a jen plus a určitě ne něco, co bych manažerovi vyčítal

Reagovat
vodka

to nějak nedává smysl. Navíc, Blackpool spadl, Rodgers hraje nednější variantu Martinezova stylu, který Swans vštípil právě Martinez...

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool spadl, ale jednu část sezóny hrál tak, že vypadal že by snad dokázal dokráčet až do první půlky tabulky. Stejně tak Swans jednu dobu dokázali prohánět ty nejlepší. Tohle Wigan snad nikdy neměl. Zachrání se, to jo. Ale řekl bych, že pro tým jako je Liverpool bude mět větší cenu manažer, který dokáže s týmem udělat pořádnou jízdu a hrát s ním vysoko nad poměry, než manažer který stabilně dosahuje toho na co tým má, plus něco navíc. Liverpool potřebuje pořádný úspěch, s tím na co tým má se fanoušci sotva spokojíjou.

Reagovat
soukup

takže ty na jednu stranu tvrdíš, že Martinéz hraje fotbal, který se nehodí pro boj o záchranu -> nedostatek manažera, ale zároveň ti přijde lepší Holloway, kterej hrál ještě šílenější styl a navíc nedokázal splnit ani ten základní cíl a sestoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Oprosti se od toho, že sem napsal že hraje špatný styl pro záchranu. Prostě věřím, že týmy hrající o bytí a nebytí by měly hrát maximálně účelný fotbal, a nesnažit se přehrávat týmy ze špičky, stejně to tímhle stylem většinou nevyjde. To je ale úplně vedlejší. Pointa byla v tom, že Blackpool aji Swans dokázali se stejně slabéma kádrama prožít obrovské vzepětí, a proto bych čekal, že Liverpool bude zajímat spíš jejich manažeři než Martinez. Právě kvůli dojmu který udělali, a tomu, co by mohli dokázat kdyby dostali lepší tým.

Reagovat
Chazy

Znovu. Blackpool spadnul. Wigan se s nejslabším kádrem, i když je rok co rok jasnej adept na sestup, pod ním vždycky dokázal zachránit a k tomu dokáže přehrát úpln

Reagovat
Chazy

úplně KOHOKOLIV a patří fotbalově mezi nejlepší týmy PL. Co asi dokáže s hráčema, jaký má LFC, když tohle dokáže s hráčema Wiganu?

Mysli... Martinez se prostě snaží z Wiganu udělat klub, kterej bude pravidelně hrát kolem 10. místa, na to je potřeba naučit hráče takhle a zdokonalit je. Ne hrát efektivní fotbal, kterej tým nikam neposune.

Reagovat
Chazy

* efektivní

Reagovat
soukup

to vzepětí bylo ale třeba Blackpoolu k ničemu, takže stejně tak to o jeho manažerovi nevypovídá jen pozitivní. Nedokázal se přizpůsobit situaci, nedokázal zvládnout klíčový zápasy, pokud si dobře pamatuju, tak ani nějak nedokázal reagovat takticky, hrál furt ten nadšenej aktivní styl, kterej někdy vyšel, někdy ne. no a když se podívám třeba teď na jeho nákupy hráčů do Champu, tak to by mu taky jen tak neprošlo... Já si nedokážu Hollowaye představit jako trenéra velkýho klubu a divím se, že ty ho vidíš jako lepšího než Martinéze

Rodgers a´t se teprve ukáže, po jedný sezóně se nedají dělat závěry, až Swansea stabilně etabluje v PL, můžeme se bavit o jeho cestě vzhůru

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi fakt. Ten výkonností propad Blackpoolu byl obrovský, a dost jejich zápasů odehráli naivně s tím, že to buď vyjde a nebo ne, bez záložního plánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji reakca na Chazyho. Plus, těžko se z Wiganu někdy stane tým středu tabulky, když pravidelně pouští svoje nejlepší hráče a imrvére se oslabuje. Spíš to vypadá, že Martinez učí tým hrát takovým stylem ať to stojí co to stojí. S tím že si to teďka vypiluje, a někdy jinde někde jinde s tím udělá díru do světa.

Reagovat
Chazy

ach bože... Další snůška kravin. Zaprvý Martinez jednoznačně má zájem ve Wiganu zůstat, a jeho největší zájem je, aby Wigan na tom byl co nejlíp, protože on je wiganer a Wigan skutečně miluje. Takže on tam nic nedělá takhle pragmaticky. Tenhle tvůj výlev jen ukazuje, že nevíš nic o Wiganu, Martinezovi, nikdy si s ním neviděl žádnej rozhovor, nic, si prostě mimo jako to umí jen lidi, co mluví o věcech, kterým nerozumí.

A když udělá z Wiganu tým ze středu tabulky, nebude potřeba tolik prodávat, navíc jej dělá z hráčů, kteří nejsou tak kvalitní, ale zapadnou do toho efektivního ofenzívního systému (další věc, co ti není jasná jen proto, že tomu nerozumíš)... Proto třeba letos dal do hry naprosto podprůměrnýho McArthura, kterýho nemůže nikdy chtít žádnej tým PL, ale v tom systému vypadá jako génius a vymazal x top hráčů.

A to, že je malej tým... to je taky Martinezova chyba? Je malej a on se z něj snaží dělat větší. A povede se mu to/povedlo by se mu to.

Fakt... už to radši nech, je to jako kdyby se snažil pitvat manažera Southendu.

Reagovat
Chazy

Btw tenhle styl hrál i se Swansea (ta Swansea, kterou tu chválíš, hraje jeho fotbal, vychází z jeho práce, jeho koncepce, ve který Swans dost navazujou, takže btw. chválíš i Martineze), je to prostě jeho herní systém.

Achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že je pragmatik, ale že je tenhle styl jeho filosofie, a bude ju dělat kdekoliv. A ať si Wigan miluje a nebo ne, ať ho dotáhne do středu tabulky nebo ne, tak stejně dřív nebo pozdějš odejde, a pak zúročí to, co praktikuje ve Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi na té druhé straně..těch, kteří mu nevěří. Já si myslím, že člověk, který má takovou mentalitu a styl fotbalu, který praktikuje od Swansea po Wigan, se jistě uchytí minimálně na kvalifikaci do LM.. jestli mu poskytnou dostatek peněz na přestupy, ale i kdyby ne..

Reagovat
Chazy

WTF...

Reagovat
Chazy

Tyvole u tebe žádná věta nekoresponduje s realitou, fakt žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Whelan je největší sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

pujdem víc a víc doprdel...

Reagovat
Maresma

No, uvidíme jestli to zvládne.

Reagovat
MySch017

Tak sympatický manažér k tak nesympatickému tímu? Och, bože

Reagovat
Markus07

stokrát lepší než Villas-Boas.. to by byla teprv katastrofa hodná sestupu do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že kdyby dostal čas tak by nás do té ligy mistrů dovedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Markus07

nebo by uplatnil svoji teorii zbavování se "starých" jako měli být Drogba, Lampard, Čech a poslal by pryč Stevena že? nevím, mně se moc Kennyho odchod nelíbí.. měnit pořád trenéry jak Chelsea a stejně je to na nic

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Ale né... Jen ať zůstane tam, kde je sympatický...

Reagovat
smazaný uživatel

Super trenér Snad se Liverpool znovu zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Whelan je fakt sympaťák a správnej chlap

Reagovat
Arbiter

tak on mu dovolil jednat i s AV

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moment, ešte nedostal vyjadrenie od Chazyho

Reagovat
tulen

tak az toto bude zlo pre L´pool

Reagovat
SqueeZy

Jsem rád, že Whelan dostál svýho slova, je to opravdu klasa. Jen je škoda, že je Roberto nepošle k čertu . Budu zvědavý na Wigan v příští sezóně, schválně kolik toho Graeme pochytil a jak to dokáže zúročit. Snad to ale ještě kiksne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma bejt za lojzu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci na to ma nechapem preco nejdeme po top class managerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to by bylo fajn, Martinéz vypadá na rozumného chlapíka, pokud se mu dá čas, tak by mohl vytvořit něco skvělého. Možná bych se trochu obával jeho nákupů - přece jenom mít k dispozici milióny liber v LFC a 2 pence ve Wiganu je trochu rozdíl, obavy míří hlavně k tomu, jestli by se nebál myslet ve velkém a na ty největší ryby, které, věřím tomu, by nabídce z Liverpoolu prostě neodolaly.

A osobně pro Martinéze to je taky dobrá volba, jako ušitá z FMka. Převzít otěže trápícího se klubu a pozvednout ho na absolutně nejvyšší pozice, které Liverpool v reálu tak potřebuje. Z titulů vyhraných Chazym v FM nemůžeme žít věčně

Reagovat
vodka

jj, na ty jeho tiskovky plné pozitivity se těším, to bude horší jak rafa s charakterem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to je jeho negativum nebo jak si to myslel?

Reagovat
vodka

no, je někdy jak pokažený gramofon, pořád někoho chválí, nachází pozitiva. To je po některých výkonech docela vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

ok..

* rozumný a milý chlapík

Reagovat
salami

tohle dělal Csaplár ve Slavii, třeba po remíze 0:0 s poslední Opavou si pochvaloval, jak nádherný to bylo utkání, přitom je Opava přehrála a vytvořili si jenom 2 šance, vypadalo to dost komicky

Reagovat
Filip12

Csaplára mám rád má zajímavou mluvu při expertování já bych si snim o fotbale pokecal

Reagovat
Svatej

ty snad radši ne

Reagovat
smazaný uživatel

btw, kam se chystá Guthrie? O kom se tak nejvíc mluví, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

O AV se psalo, ale teď je celkem ticho

Reagovat
smazaný uživatel

No já se až teď dozvěděl, že 100% odchází

Reagovat
Maresma

Whelan je správný chlap.

Největsí strach mám z toho, jaké by si přitáhl posily... samozřejmě pokud vůbec přijde.

Reagovat
fenixLFC

dobry vyber-rafa ktory uz raz sancu dostal, AVB ktory uz co to pokazil a martinez u ktoreho sa obavam ze to bude druhy hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne, ve Wiganu má velkou podporu majitele a téměř neohrozitelnou pozici určitě bych neodcházel a už vůbec ne do Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hokej se bude komentovat kde?

Reagovat
stas87

kludne aj pod martinezom,je otrava preklikavat cez 1800 prispevkov

Reagovat
stas87

spatna rekacia,myslel som ze pisem pod dalglishom

Reagovat
smazaný uživatel

čo myslíš, na čo nám sem dali tento článok?

Reagovat
smazaný uživatel

jo pravda , koho zajímá Liverpool

Reagovat
Marv

Reagovat
Side

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Koukala je mi líto, nemůžu si pomoct. Vždycky všechno odře a je za otloukánka v sestavě pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Wigan končí. Škoda. Navíc takový trenér u LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že to není kvalitní manažér se slušným potenciálem....

Ale podle mého názoru, my teď potřebujeme nějakého zkušeného manažéra, který to dá dohromady.... (Po těch neúspěších a výkyvech)

Reagovat
smazaný uživatel

FSG chtěj mladýho manažera.

Reagovat
smazaný uživatel

A Martinez je dostatečně charismatickej na to aby to urovnal.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme....

Ale jo, S Wiganem hrál celkem pěknej fotbal a vždy splnil hlavní úkol.... (záchrana) Já si prostě jen nejsem jistej, jestli ten přechod zvládne.... (fakt bych nerad druhýho Roye) Tak uvidíme no....

Reagovat
smazaný uživatel

Apráve, Hodgson mal skúseností (i úspechov) na rozdávanie a čo dosiahol

Reagovat
Kowe

na liverpoolskym ses vyjadřoval trochu ostřeji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na liverpoolskym Martineza označujú za šaška a noname, čo by bojoval len o záchranu. Pekná vizitka fanúšikov anglického futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Češi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bruslit, bruslit, bruslit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme

Červený dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle generace má radši červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

"A všichni víme co bílé dresy dokážou" Slyším to jak dnes a ne před 14 lety.

Reagovat
miky10

Jedeeeeeeeeeeem!

Reagovat
Maresma

Než přijde, tak nám někdo vyfoukne M´Vilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je dávno vyfouklej

Reagovat
Arbiter

stejně zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

http://twitpic.com/9ky2yu

Když jsme u toho Poolu.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

->

Reagovat
vladis271

berem, radšej ako AVB, tú obranu pod ním si nvm predstaviť

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourhino has reportedly distanced himself from the vacant liverpool managers job by saying "I'm not that fucking special"

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer so zárukou úspechov. Avšak s podmienkou, že mu dajú čas, inak papá.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, Backstrom je neuveritelny hokejista

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že je to špatný trenér .... Ale není to trenét pro LFC .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100x RADŠI RAFU

Reagovat
smazaný uživatel

Švédové zatím nic moc.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

zrovna sem chtěl říct, ať to nezakřikneš

Reagovat
miky10

100. pro výhru Česka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že to se mnou každou chvíli klepne.

Reagovat
Erdovec

ach jo...

Reagovat
Side

To je bránění vole

Reagovat
stas87

lou svenska

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak s takhle laxním bráněním by to nešlo ale v extralize ale.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Whelan ..

A teda prospero, nemluv o něčem, čemu nerozumíš. Martinez se snaží udělat z Wiganu tým do středu tabulky, proto se s ním snaží roky hrát fotbal, kterej tomu odpovídá a do dvou sezon by to taky dokázal. A napsat, že špatně ordinuje styl hry pro záchranu, když se 3x zachránil a Wigan je schopnej drtivou většinu týmů přehrát, to je fakt gigablábol.

Roberto Martinez prostě je jeden z nejlepších manažerů v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty osobně si myslíš o jeho případném přesunu k nám co?

Reagovat
Chazy

Těžko říct, podle mě je na to docela brzo, ještě před dvěma rokama měl poměrně problém najít pro tým ideální rozestavení a pracovat s ním, hodně zkoušel a sám se učil. Dělal spoustu chyb při střídáních, skládání sestavy a sám se v médiích dost kritizoval. Ale poslední rok a půl vážně vypadá, že je přerušenej na postup dál.

Co se týče komunikace s hráčema, hledáním nějaký vize do budoucna, taktickejch znalostí, porozumění hře, schopnosti na trhu, určitě je špička. Problém je, že aspoň co se týče Wiganu, hodně dlouho mu trvalo, než našel pro tým ideální hru a než dokázal hráčům vštípit, co chce, aby hráli. A teď je otázka, jestli to bylo tím, že se sám učil a teď už to bude dobrý, nebo bude i v LFC dlouho trvat, než se jeho práce projeví.

Takže podle mě je dobrá volba, ale je tam dost rizik a neočekávám, že by to zlepšení pod ním bylo nějak okamžitý.

Reagovat
Chazy

* připravenej na postup dál.

Reagovat
vodka

no, schopnosti na trhu, ta mám docela pochybnosti, protože nikdy nekupoval high-profile hráče...

Reagovat
Chazy

Já ani ne, on fakt sahal po dobrejch hráčích. Respektive když už měl zájem o nějakýho dražšího hráče, tak tam ta kvalita byla, akorát je nemoh dostat. On nebude do LFC zkoušet hráče jako Boselli.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom taky píšu nahoře, že to je jedna z mých obav u trenérů z menších klubů, kteří se dostanou výše.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bys mi trochu přiblížit jakým stylem on hraje(kombinační fotbal,protiútoky,využívání křídel,atd atd.),protože já Wigan tolik nesleduju a zajímalo by mě,jak by to mohlo vypadat a na který naše hráče by sázel.

Reagovat
Chazy

On ve Wiganu zkusil tolik věcí, že se na to opravdu těžce odpovídá. Každopádně vždycky byla snaha ovládnout hřiště, držet balón, nehrát moc vzduchem, zatlačit soupeře, snažit se kombinovat a přehrát soupeře takovým barcelonským stylem, akorát ve větším tempu a s množstvím narážeček. Od úplnýho začátku nikdy nehrál na dva útočníky, stavěl to do takovýho 4-2-3-1, pak přešel ke 3-4-3, se kterým Wigan letos zachránil.

Tam teda pochopitelně hraje na tři stopery, dva krajní obránce (ve Wiganu tam často nastoupili i záložníci, co se zapojovali do obrany) a pak už klasicky na křídla, hrot a silnej střed ve stylu MU, kde oba hráči pomáhaj směrem dozadu a hodně útočej. Výsledek byl, že když se Wigan bránil, stály tam dva naprosto neprostupný bloky, který eliminovaly každej útok a když Wigan útočil, tak se tam sešlo často 7 hráčů a soupeř absolutně nebyl schopnej se z toho dostat. Je to fyzicky náročný pro všechny hráče, takže začal volit dost atletický typy.

To 3-4-3 by teda asi určitě zkoušel hrát i s LFC, nikdy pod ním Wigan nebyl lepší.

Reagovat
vodka

*teoreticky 2 nepropustné bloky

Reagovat
Chazy

Hmm, ke konci sezony dost neprostupné

Reagovat
smazaný uživatel

takže pokud se toho bude držet to vidím na:Reina-Škrteľ,Agger,Carra/Enrique-Johnson,Gerrard,Lucas,Downing-Bellamy,Carrol,Suarez nebo Reina-Johnson,Carra/Škrteľ,Agger,Enrique-Lucas,posila-Downing/Bellamy,Gerrard,Bellamy/Suarez-Suarez/Carroll/posila

jen doufám,že potvrdí to,co se o něm píše a sežene 3-4 opravdu kvalitní hráče

Reagovat
Chazy

Já doufám, že nikam nepujde

Reagovat
Arbiter

Whelan je v tom neskutečný Každopádně dotaz poslán

Reagovat
hefy

Ať nikam nechodí. Prostě na to neni vhodnej čas, jak pro Wigan, tak pro něj.

Reagovat
Chazy

Ty, nenapsal bys souhrn Wiganu za letošek? Jestli tě to bavilo dřív... já toho mám fakt moc.

Reagovat
hefy

Jako většinou si mě pak dost zjebal, takže nechci.

Reagovat
Chazy

Klid, ani to po tobě nebudu číst.

Reagovat
hefy

Ať to napíše Hofo22.

Reagovat
Chazy

Bohaa, to to fakt neuděláš?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

JOOOOOOOOO!

Reagovat
vodka

YES

Reagovat
vodka

ale hrajem zatím hodně pěkně, akorát se cpat trochu víc před bránu

Reagovat
smazaný uživatel

A líp bránit ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool Nedvěd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooo

Reagovat
C0br

Yeees

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ondry Svobody prej, pospec už to nehul.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje niekto počas herný štýl Wiganu?

Reagovat
smazaný uživatel

Herný štýl

Reagovat
smazaný uživatel

Nedddvěěěěddd!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Moje 1:5 zatím s přehledem vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaaaaaasa

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle fyzickej hokej včasnýho napadání a rychlýho bruslení je ale hnusnej na pohled, vůbec s ena to nedá koukat...

Reagovat
nemamvasrad

Vždyť fandíš Chelsea, tohle tě nemůže rozhodit. Nehledě na to, že je to kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě...

Reagovat
Amos

Méďaaaaaaaa !!

Reagovat
RC

no to by byl konec, to není trenér pro velký klub, už vidím, jak si vodí hráče z Wiganu

Reagovat
vodka

na tu dnešní taktiku by se Voráček hodil jak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Voráček, Jágr, Vašíček, Rolinek všichni tihle. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem prostě alergickej na hru českých obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

*neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik nespammujte tu nějakejma kecama o Martinezovi teď

Reagovat
smazaný uživatel

@VenkysBlackburn

We're keeping Steve Kean in India until Liverpool hire a new manager.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

A Congratulations to @JenChang88 on his new job as director of communications of Liverpool Football Club. #LFC

Reagovat
minoLFC

no diskusia v prdeli vďaka hokeju....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Frolda má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted zadřevatěl.

Reagovat
smazaný uživatel

.. nespadne mu tam nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Frolo

Reagovat
vodka

Blackpool spadl, ale jednu část sezóny hrál tak, že vypadal že by snad dokázal dokráčet až do první půlky tabulky. Stejně tak Swans jednu dobu dokázali prohánět ty nejlepší. Tohle Wigan snad nikdy neměl.

??? tak teď nějak nevim, jestli ty jejich výsledky sleduješ, nebo ne... právě oni jsou schopní přehrát každého. Rozhodně hráli líp než Blackpool se Swans, kolem kterých byl hype hlavně kvůli tomu, že byli nováčci. Navíc, oni mají fakt jeden z nejhorších kádrů v PL a přesto se pravidelně zachraňují. Skoro každý rok jsou tipovaní na sestup a nesestoupí ani tak...

Naopak ,MArtinez by se do LFC hodil, dokáže dát ofenzivě a celé řád a systém.

Reagovat
vodka

kurva, reakce na prospera

Reagovat
smazaný uživatel

Frolíkůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
vodka

neměl to lehké

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň víme, na koho svedeme vypadnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale mohl si to stáhnout,ale jak řikal Pospíšil, chybělo málo. Na můj vkus to bylo moc přímočarý.

Reagovat
vodka

Reagovat
slovaňáák

Goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
miky10

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool Novotnýýýý

Reagovat
Swarley

oléééééééééééééééééééééé

Reagovat
C0br

Goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to šlo!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to zas a znovu, bruslit bruslit bruslit. Bez toho to nepůjde, pokud bude málo bruslit, tak budeme faulovat a dostaneme Švédy na koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

lol

Reagovat
Erdovec

jinak ta atmosféra, to je fakt k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti hartwall aréně fakt neskutečný. Finové to tam rozjížděli ve velkým stylu celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nic to nemění natom, že ten sranda turnaj v Brně byl v tomhle ohledu kvalitnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono stačí říct jakýkoli předchozí mistrovství světa. Já nic podobnýho nepamatuju prostě na MS.

Reagovat
nemamvasrad

Ta podpora Švédů je porovnatelná s tou, kterou měli Fini v Brně.

Reagovat
slovaňáák

Kdyby to udělali jeden rok jen ve Finsku, další ve Švédsku, tak to vypadá na tribunách jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi to úplně prosrali. Doufám, že až budem mět mistrovství my, tak nikoho ani nenapadne dělit to mezi dvě země. Radši ať se postaví aréna v Brně a padne další loterijní společnost, než mět poloprázdné haly.

Reagovat
smazaný uživatel

... na tom hlavně padlo celé ČSTV

Reagovat
soukup

kdyby šlo jen o pád sazky, tak jen houšť, ale takhle radši prázdný mistrovství než agónie ve financování celýho sportu, ta debilní hala a mistrovství nás přišly sakra draho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. To je ta horší stránka věci.

Reagovat
stas87

to je fakt,stavat nieco za 7 miliard co potom bude mat hodnotu 1,7 miliardy je europsky unikat

Reagovat
smazaný uživatel

A udělat na tom dluh za 15 miliard, tak to se dokáže jenom u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

V Brne je to o necem jinem

Reagovat
smazaný uživatel

Wasnt Fasth enough

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to se musí využít, ať máme náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

mi by se vliverpoolu líbil..je to mladý a nadějný manažer takže splňuje kritéria majitelů...byl bych velmi rád kdyby přišel..

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3 /3-5-2?

Pepe-Carra,Škrťo,Agger - Downing,Henderson,Adam,Gerrard,Johnson-Suarez,Caroll?

To by se mi celkem líbilo, byl bych na to zvědavej... Popřípadě 3-4-3, posunout Downinga do útoku a místo něj do zálohy posila...

Reagovat
vodka

Carra out

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skládám to ze současného kádru, ideál by bylo koupit špičkového stopera.

A místo Adama bych tam dal ještě Lucase, na kterého jsem zapomněl.

Reagovat
vodka

a Martinez by to hrál spíš: stoper škrtel agger - Johnson, Adam Gerrard Enrique - Suarez Carroll Downing

Reagovat
smazaný uživatel

moc defenzivni

Reagovat
soukup

Reagovat
Chazy

Takhle nějak by to vypadat mohlo no ... jen jestli by se odvážil s nima hrát takovej styl, ale toho se nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Adama bych tam tipoval Lucase právě, na kterého se zapomíná neprávem...

Reagovat
vodka

to už je detail, jde o to, že WB by hráli spíš Enrique s Johnsonem, než Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Downing tam byl do toho 3-5-2, které by mi k nim sedělo taky a vzhledem k počtu záložníků by na kraji mohl být někdo ofenzivnější

Reagovat
soukup

3-5-2 Martinéz nikdy nehrál ne?

Reagovat
Chazy

Když to zvládne Beausejour, tak proč ne

Reagovat
vodka

ten ale hrával i obránce dřív, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší je najít do tohohle stylu hráče, kteří by byli kvalitnější a zároveň by je nestáli majlant a rychle se v tom systému usadili

Reagovat
vodka

ale Adamovi by tento styl asi dost seděl, mohl by to rozhazova hodně na křídla a zároveň by za ním byli 3 obránci, takže by nemusel hrát to DM, na kterém se letos tak trápil..

Reagovat
smazaný uživatel

To si neviem predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly místo "stopera"

Nevím, jestli to jde, ale třeba by byla dobrá varianta to, že jednou bude obrana Kelly, Škrtel, Agger a na krajích zálohy Johnson a Enrique, zároveň by se mohli v průběhu zápasu a podle situace prostřídat Kelly (RCB) s Johnsonem a Agger (LCB) s Enriquem...jako, že by vyrazili do útoku a ti dva krajní záložníci/obránci by je zajišťovali...

Reagovat
vodka

kunapes, tak bych šel rád do hospy, ale zitra v 8 zkouška

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zlo,učitelé by pro to měli mít pochopení

Reagovat
Filip12

sympaťák liverpool zachraněn

Reagovat
Swarley

hlavně Lojzo neordinuj obranu, jenom to ne...tam to hoří až to bolí...hrajme pořád aktivně směrem dopředu, jak teď druhou půlku první třetiny a může to pro nás dopadnout dobře...napadáme je při rozehrávce a najednou precizní a neomylní švédové kupí jednou chybu za druhou...pokračujem prosíííííím v tom...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržet v tom co hrajem prostě a nemůžeme prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

přesně tak, jenže my postupem času na 100% budeme hrát to naše připosrané čekání, tak jak to většinou děláme...jen ať co nejdéle vydrží to co hrajem...jednoduchej hokej založenej na bruslení, střelbě a důrazem před brankou - nic víc není potřeba...konečně to naši začli hrát a hned je to nádhera...

Reagovat
vodka

sice ve 3. třetině to nemáme šanci vydržet to tempo, ale musíme to hrát co nejdýl... A zkusit ještě rychleji točit lajny..

Reagovat
Swarley

co nejdýl to půjde a můžeme přidat i nějakou tu branku...hlavně nevymýšlet nic jiného

Reagovat
stas87

kurva svedsko,preberta sa!!vsade o krok pozadu,nedoraz,fasth sa tiez potrebuje chytit nejakym vydarenym zakrokom...strasna nervozita,v skupine lahkost,kludne to mohlo skoncit 7:1 a dneska zatial bieda

cesi si hodne dobre rozobrali chyby z prveho zapasu a vychadza im to ale zopar okineok tam bolo,svedsko,zabrat

Reagovat
honziss

Tak dneska je to fakt jiná káva. Skvěle rozehráváme, přechod do útoku vychází, máme dobrý pohyb, nebojíme se střílet. Švédové naopak jsou nervózní, role favoritů jim zřejmě tolik nesedí. Dneska se mi ten náš výkon fakt líbí.

Jinak mi teď tak došlo...

2005 - titul v extralize -> Pardubice; vítěz MS -> Česká republika

2010 - titul v extralize -> Pardubice; vítěz MS -> Česká republika

2012 - titul v extralize -> Pardubice; vítěz MS -> ?

:)

Reagovat
Chazy

To už tu někdo dával

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé zatím!

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Dalglish is supposed to have refused compensation after being sacked, telling FSG to put the money towards transfers.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

king

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
minoLFC

uzasny

Reagovat
Kowe

je to borec

Reagovat
Eric_The_King

Kdyby jim řekl, aby si to dali towards their asses, tak by to byl teprv frajer. Ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto vydrz sakra nez odejde Fergie , nikoho nechci vic nez tebe, pak uz jen Moyese nebo O´Neilla, ale to nevidim moc realne

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude trio Giggs, Scholes a Neville

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Netušíte kolik stálo v 2004 na MS v hokeji permice?

Reagovat
smazaný uživatel

*stála.

Reagovat
Chazy

Každopádně doufám, že Wigan nebude dělat žádný pokusy a pokud Martinez odejde, opravdu jeho místo vezme Graeme Jones. I když nevím, jestli má licenci ... ale Southgate taky neměl.

Reagovat
vodka

možná bude di Matteo volný

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Blackpoolskej plesoun by nebyl spatnej..ale ten by neodesel..asi

Reagovat
soukup

toho bych se na místě fanouška Wiganu spíš bál

Reagovat
Chazy

Ne no, z oblastního do oblastního, to sotva. Owen Coyle by moh, kdyby mu Wigan slíbil, že bude moct řídit autobus jako u Clarets

Reagovat
smazaný uživatel

Coze???

Reagovat
Chazy

Njn, Burnley je malinkej klub, občas si musel manažer odvést hráče na zápas sám

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne je to takove mile

Reagovat
Eric_The_King

Ten Coyle toho vůbec stíhal nějak hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Nedved je proste sympatak

Reagovat
stas87

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Dobrej hráč jo, ale sympaťák rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bejt gool.

Reagovat
vodka

michálkovo "kurva" by dokázal odezírat aj slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Svedi na tribune vedia, ze sa hraje o semifinale a ze hraje Svedsko?

Reagovat
smazaný uživatel

si myslí ,že je to jako na tenise.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatial len otacaju hlavu z jednej strany na druhu

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kovář včera řikal, že se bude normálně připravovat na zápas a dál poslouchat Depeche Mode

Reagovat
Manik...

Budiž je mu to přáno. Já si přál Villase Boase

Reagovat
vodka

kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Erate to je škodaaa, takovýho času si měl.

Reagovat
Swarley

ať klidně na nás ti švédští fanoušci pískají a nadávají, ale ať hlavně něco dělají - to je fakt jak na pohřbu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohřeb švédských nadějí na titul?

Reagovat
Swarley

doufejme

Reagovat
miky10

něco šílenýho, předtím chvíli Záruba mlčel a já myslel, že mi vypad zvuk u televize...

Reagovat
smazaný uživatel

Někde budu muset najít návštěvnost MS, podle mě to je nejhorší MS vůbec z tohodle pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí bejt pod Norskem. Tohle MS nemá ani náhodou 3,6 průměr na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To má určitě víc. Ve Finsku lidi chodíjou. Já bych ten průměr viděl tak na 6000. Ale bez Finska by byl tak na 4000.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na první zápasy ve švédsku chodilo kolem 1000, to jen tak rychle nahoru nepůjde.

Reagovat
hefy

Reagovat
Swarley

jj, to byla taková hodně tichá půlminutka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takové pietní MS.

Reagovat
Swarley

tak zápas Finsko-USA měl úžasnou atmosféru, o to nepochopitelnější je pro mě tenhle zápas...švédové na to hážou bobek a moc nechápu ani proč, když se jedná o zápas, ve kterém je o všechno...

Reagovat
One-Real

Finští fanoušci >>> Švédští pozorovatelé

Reagovat
Swarley

tak je známé, že švédové fandění berou "jinak"...ale i to neomlouvá to, že není vyprodáno...

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně, když to vemu kolem a kolem, tak se Slovákama sme asi nejjižnější a nejhorkokrevnější hokejový národ. Sme takoví fanatici IIHF. A pré nás aji Skandinávci berou zhruba tak, jako my bereme Italy, jako vášnivé a emotivní lidi. Ale na hokeju se Švédové dokážou rozvášnit, ukázali to třeba loni ve finále, tam byla perfektní atmosféra. A nebo jak sme je vyřadili předloni.

Reagovat
smazaný uživatel

A to som pred MS cital, ze odkazuju severania do Ceska, ze prekoname vas rekord v nastevnosti a oni nevypredaju ani zapas Svedska vo stvrfinale..

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo jak, když obě haly nemajou ani 14 000 kapacitu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Očakávame približne 650-tisíc predaných vstupeniek, čo by bol rekord šampionátov," informoval šéf OV MS 2012 IIHF Kalermo Kummola...asi cakal vypredany kazdy jeden zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To by na derby Švédsko - Norsko nesmělo přijít 7 000 lidí.

Reagovat
Filipow

Nechápu to, letos na MS do 18let, když byli ve Znojmě, tak docela fandili. (Proti Rusům).

Reagovat
vodka

Frolíku

Reagovat
miky10

No to byla nahrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Frolík panebože

Reagovat
slovaňáák

Jáááááj

Reagovat
Erdovec

ježiiiš

Reagovat
smazaný uživatel

Froldo to už si děláš prdel...

Reagovat
One-Real

Ty vole HOSI !!!!!

Reagovat
C0br

To už se fakt Frolík posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráávo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je skody

Reagovat
Swarley

to není možný, jestli existuje nějaká spravedlnost, tak dá Frolda ve finále hattrick...

Reagovat
smazaný uživatel

To by potom Surovy musel dat hattrick v semifinale aj vo finale.

Reagovat
mickey mouse

Frolík ty dřeváku

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Torres Frolík

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Frolík

Reagovat
Erdovec

maličko dozaďejc

Reagovat
miky10

Jako dát to moh a měl, ale Pleky mu to dal fakt jak psovi.

Reagovat
Swarley

to jsou jak moje haxnahrávky posledních dní

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Taky jsem tě v tom viděl.

Reagovat
miky10

Nebo teda nás všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl psát, že nikoho nevyloučí dneska.

Reagovat
miky10

Micháleeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!

Reagovat
miky10

Nebo Erat, who cares, je to tam!

Reagovat
slovaňáák

JOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Reagovat
C0br

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóóllllllllllllllllll

Reagovat
Swarley

je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooo!!

Reagovat
smazaný uživatel

ano tak se dávají goly strelba a dorazky, podme jeste dal

Reagovat
-Carles-

Pekne Česi Už to dotiahnite do víťazného konca, nech má semifinále ešte väčší náboj

Reagovat
hefy

goláááááázo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nezačít hrát hokej nahoru dolů

Reagovat
Swarley

pampelišky na rudé louce, co to zase je?

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to pampelišky v modrém moři arény?

Reagovat
Swarley

no to bylo poprvé, ale podruhé tam tuším zakomponoval rudou louku nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem měl teď pocit, že je tam slyšet SUOMI.

Reagovat
smazaný uživatel

Švédští fanoušci drží minutu ticha nějak dlouho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Milánek

Reagovat
smazaný uživatel

Keby im neprisiel Backstrom, tak Svedi snad ani nezalozia utok dnes, co to je za vykon preboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonale je napadáme. Hodně je to zaskočilo.

Reagovat
vodka

výborná hra, takto bude náš zápas se slovákama vrchol MS jenom to neposrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář jel kozáčka.

Reagovat
vodka

ááá, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

smula..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurdeee škodaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Koukal utekl z mlýnice proti 5 Švédům...to je jak z nějaké komedie

Reagovat
Swarley

jak Chaplin v nejlepších letech

Reagovat
smazaný uživatel

ty pruhovane hovado tak tam aspon zavolej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsme byli obráni o gol...

Reagovat
Swarley

tohle jsem nepochopil, co to rozhodčí vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to pochopit, prostě to neviděl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,snad nás to nebude mrzet.

Reagovat
vodka

tak nedivím se, já sem myslel taky, že to tam dohrál přes lapačku, šel tam jak s tágem..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš sere, jak je ten rozhodčí arogantní. Kdyby si prohlídnul video aspoň..

Reagovat
Kowe

Former Barcelona Technical Director Txiki Begiristain has been named as the new Director of Football at Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Martinez vypadá zase o něco reálněji. New director of football at LFC is Txixi Berigistain.

Reagovat
vodka

zase ta debilní funkce bude obsazená...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to udržet do konce třetiny a pak silou vůle to prostě v poslední dvacítce urvat, nechat tam zuby.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme toto Svedsko dostali v sobotu, tak ideme dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

uf uf.

Reagovat
Erdovec

za to dorážení do kováře v našem brankovišti by měl protihráč automaticky dostat do držky, ať si to příště rozmyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář byl zapřený jako varan

Reagovat
Erdovec

piče

Reagovat
vodka

to udělal pěkně...

Reagovat
vodka

ale blaťák se na to vysral..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, tohle se prostě musí ubránit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je najhorsie co sa mohlo stat teraz kurva..

Reagovat
miky10

Ááááááá, taková škoda takle před koncem, nikdo nepomoh Kovářovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva..

Reagovat
stas87

GOOOOOOOOOOOOOOL HENRIK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dej si ránu

Reagovat
stas87

vyhul,svedsko je po slovensku moj najoblubenejsi tim a uz som to tu pisal davno pred zaciatkom

Reagovat
smazaný uživatel

.. chápu tě, taky jsem dnes nepřál SVK proti CAN a byl jsem ten špatnej

Reagovat
stas87

tak mne je to vcelku jedno,keby ste hrali proti usa tak nefandim nikomu pre mna je len slovensko a ak vypadne tak potom prajem svedsku,vy ste mi v tomto lahostajny,ak ma tu uz poznas tak nie som z tych slovakov co praju za kazdu cenu superom ceska a vysmievam sa ked prehrate

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, to jsem na to nijak nenarážel, prostě jsem chtěl říct, že ti rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli takovým kokotům jako jsi ty mám občas chuť to Slovensku nepřát

Reagovat
stas87

fajn tak nepraj,bez tvojej podpory sa neposerem,ries hokej v ktorom tvoj tim zatial zasluzene vedie a tes sa na 3.tretinu

Reagovat
Eric_The_King

Jako sorry, dokážu pochopit, že držíš Švédům proti nám, ale nedokážu pochopit proč to tu píšeš... Vždyť ti musí být jasné, že se tu leda na tebe všichni sesypou a vynadají ti. Tohle je prostě debilní trollling.

Reagovat
slovaňáák

To je to nejhorší, co se mohlo stát, gól do šatny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě velké drama.

Reagovat
Swarley

to je škody, to je škody...

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, takhle před koncem třetiny sakraaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně, škoda, že to neudrželi do konce třetiny.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že už je konec třetiny

Reagovat
stas87

tak ze by to konecne svedov nakoplo?a prebudit by sa mohli aj tragicky divaci,svedsko v tlaku a oni drzi hubu....

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď mě sere, že Frolda nedal nějakou svojí velkou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

dvě nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale stačilo, aby dal jednu i když u tý druhý to měl složitý, dostal to špatně.

Reagovat
honziss

No, měli bychom na to ve třetí třetině vlítnout a dát Švédům gól ze šatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, to je škoda ty Frolíkovo šance - má tam fakt smůlu

A taky je škoda, že máme obránce takový telata

Reagovat
alcantara

Ten cesky sved, ci svedsky cech, tu nie je?

Reagovat
vodka

puppydick?

Reagovat
alcantara

Neviem, mozno, ten saso, co sa neustale vysmieva, dnes ho akosi nevidno

Reagovat
vodka

no, po koncovce třetiny mám obavu, že se tu po 3. třetině zase objeví... Nevěřím tomu, že to tempo napdání vydržíme..

Reagovat
alcantara

Nj, ku koncu akoby Vam dosli sily, Svedi to pretlacili. Ja som ale za dramaticky zaver rad

Reagovat
vodka

Reagovat
hefy

Petrásek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Rachůnek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavik38

ještě tam střihnou takovou blbou větu kde řekne že přežili jednu smrt a pak druhou smrt..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
Swarley

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

A teda když už jsem ho zmínil, tak by bylo blbý nevzpomenout i Marka s Vašíčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

To sa rozobera v studiu este gol z pred dvoch rokov?

Reagovat
miky10

Rozebírají se všechny nejslavnější góly v naší historii.

Reagovat
smazaný uživatel

rubrika Nejslavnější gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ok, ja nemam nic proti, ale pride mi to trochu divne no

Reagovat
smazaný uživatel

Tam rozebírali i sepsání Zlatý buly z 1212, Antoš si to vzal na starost.

Reagovat
honziss

Ono už se to tu asi řešilo... Ale který z těch gólů v té anketě "Nejslavnější gól" je pro vás ten nejslavnější? A proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě Svoboda, protože přinesl nejslavnější gol v historii českého hokeje (alespoň pro mě)

Reagovat
smazaný uživatel

*nejslavnější titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nagano.. není co vysvětlovat...

Reagovat
Erdovec

u mě je to celkem jasně Svobodův gol i když si ho nepamatuju

Reagovat
Erdovec

+ z toho co si pamatuju Rachna

Reagovat
miky10

Svoboda.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Rachna.

Reagovat
nemamvasrad

Svoboda. Protože je to první, který z nich sem viděl naživo a pamatuju si ho. Navíc největší úspěch českého hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Prochy, nastartoval vítěznou éru českýho hokeje a pak Svoboda.

Reagovat
Swarley

Svobodův a Procházkův...Svobodův jako ten nejdůležitější a Procházkův, protože mi bylo 8 let a to je tak nejstarší hokejová vzpomínka, co si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám Procházku jako nejstarší hokejovou vzpomínku

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju jak sme někdy na začátku 90. let smetli Kanadu 5:1 a Petr Rosol dal dva góly. Sledoval sem to na černobílé přenosné televizi, a on byl od té doby pro mě útočník non plus ultra.

Reagovat
Eric_The_King

Přesně tak, a taky mi bylo 8

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda! Největší gol československýho hokeje, neni vůbec o čem tady!

Reagovat
slovaňáák

Rozhodně Svoboda.

Reagovat
smazaný uživatel

Svoboda - to byla teprve ta pravá revoluce

Reagovat
hefy

Svobodův.

Reagovat
kubys

Nového.

Reagovat
stas87

OT:vrsajlko v hladaciku bayeru,nemal on ist do arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

nemel to byly jen vymysly novinaru

Reagovat
honziss

Pro odlehčení...

http://youtu.be/1PW0KjEo7ww

Reagovat
honziss

Tak teď se to fakt hodí... :-/

Reagovat
vodka

hmm, kurva, to sem čekal...

Reagovat
miky10

Tak to je supr začátek.

Reagovat
Erdovec

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdeli...

Reagovat
slovaňáák

Hmm..

Reagovat
smazaný uživatel

me fakt poser..

Reagovat
smazaný uživatel

Bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle je špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

hm a mělo to být 4:1 kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není kurva dobrý. Snad nám ještě nějaký síly zbyly, obávám se ale, že už jich moc nebude

Reagovat
Swarley

hovno, nevěšet hlavy...začněte zase jezdit a v pohodě je dáme...šlapeeeeeeeeeeeeem tak jak po většinu zápasu, dají se porazit

Reagovat
vodka

otázka je, jestli na to máme síly...

Reagovat
Swarley

dělal jsem si s tatíkem srandu, že to jak prozatím celej turnaj hráli v takovém hodně volném duchu, tak musí mít sil pošetřeno víc než dost

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj... už sem ho tam viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Pánové, nevíte někdo, kde bych mohl zdařile najít rozbor díla Adelheid. Internet je posetý filmem a nikde není k sehnání snad nic co by obsahovalo jazykové prostředy a tak podobně. Omlouvám se nefotbalový příspěvek.

Reagovat
Maresma

*nehokejový

Reagovat
smazaný uživatel

Zase u toho byl Nakládal. Ten byl i u prvního golu švédů.

Reagovat
slovaňáák

Hlavně, aby se z toho sebrali a hráli stejně jako většinu zápasu..

Reagovat
patas92

ty Frolikovy sance nas budou mrzet

Reagovat
Wat

Tak snad Martinéz klapne!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Frolík ho dnes fakt nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Průůůchoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď v přesilovce!

Reagovat
smazaný uživatel

Průchič

Reagovat
smazaný uživatel

neeeee

Reagovat
smazaný uživatel

teď musíme

Reagovat
slovaňáák

Přesilovka se zrovna nepovedla, ale vypadá to, že naši maj sil ještě dost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt atmosféra jak na nějakém autorském čtení. Zdvořilé ticho, a když se otáčí stránka, tak nesmělý potlesk.

Reagovat
smazaný uživatel

..ty přesilovky jsou strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou no,z první pad gol jenom....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se bojim nějakýho švédskýho haluz golu.

Reagovat
nani92

nato ste špecialisti skôr vy ale nie, snád to dáte

Reagovat
Erdovec

dělá si kozy?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

ti sudí teď nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam met obavy co tam ten pruhovany mamlas provede, jednou neco piskne a bude to konec

Reagovat
patas92

rozhodci nas celkem tlaci...takze ocekavam ze nam za chvili zapiska nejakou blbost a dostanem gola z toho

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
stas87

kurva co to ty svedi hraju?po tom gole nekorculuju akoby nemali sily...ten gol nakopol cechov svedi obcas vobec nevedia

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu ani dejchat už skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

To jsou šance ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož se jedná o věc, které si hodně všímám, tak musím napsat, že tohle mistrovství není katastrofa jen díky fanouškům, ale i kvůli rozhodčím. Není to jen díky tomu, že dnes píská trochu více proti nám, ale pískají slabě ve většině utkání. Zvláštně nastavené metry a na můj vkus moc fatálních chyb, které ovlivňují dost výrazně utkání.

Reagovat
fantomas

Dneska byli rozhodčí skvělí.

Reagovat
Swarley

to je škody

Reagovat
smazaný uživatel

škoda teď

Reagovat
smazaný uživatel

at neni spravedlnost dnes slepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kováááář

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
Erdovec

zástava srdce

Reagovat
Benesse

Fúha tak teraz to vyzerá, že kto toho viac zahodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, musíme tam něco dotlačit, ať jdou ty pampelišky z rudého moře domů smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuufff

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ... ufff....

Reagovat
Swarley

ty vole tak po Manchesteru další nervy, to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň u mě se tohle nedá srovnat.

Reagovat
Swarley

golaaaaaaaaaaasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

To je o nervy

Reagovat
smazaný uživatel

... mě jebne

Reagovat
slovaňáák

Hlavně ať není prodloužení, góla kluci, góla!

Reagovat
Erdovec

anoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Michaaaaleeek jooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Michálek

Reagovat
One-Real

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MIIIIILAAAAAANNNNNN

Reagovat
miky10

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Chazy

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOO KURVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teďka to má grády.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!

Reagovat
Benesse

Gratulujem tak to bude semifinále ako má byť

Reagovat
Benesse

a ešte musím dodať že Michálek to spravil nesktutočne, tak sa bojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Pupidyku vyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer si vočiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Wat

Goooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan strelec

Reagovat
miky10

JO, JO, JO!!! Ubojovat, ukopat, ubruslit, uzdržovat, to je jedno!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Fuu Češi...pekne Michálek

Reagovat
Swarley

to je náááádhera, parádně vybojovaný gól, parádní...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten kokot Pupidyk?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bys vidět, jako moc brečí?

Reagovat
OVi.77

Reagovat
ďuriLFC

Tak Bratia, v sobotu podvečer ideme nato !

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa Lacovho výbuchu v semi ...

Reagovat
Benesse

nemaľuj čerta na stenu kurva

Reagovat
slovaňáák

Bojujem, udržíme!!!!

Reagovat
fenixLFC

tak snad vujtek hadamczika prešti

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMM

Reagovat
miky10

Joooooooooooooooooooooooooo, jsme taaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota bude fajn...

Reagovat
vodka

YEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO Bude derby

Reagovat
mul

Reagovat
stas87

cg cesi vyhrali ste po zasluhe,svedsko obrovske sklamanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši děkujem!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně

Reagovat
Wat

Kovář!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hah jsem to zapnul a po 10. vteřinách padl

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted se opiju na tyden pak vystrizlivim a pak se opiju na cely mesic

Reagovat
slovaňáák

JOOOOOOOO KURVA!!!! Pěkně hoši, nádhera!!

Reagovat
smazaný uživatel

PUPIDYKU

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

... nechci vidět tu diskuzi v sobotu

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

To budou všici v hospodě.

Reagovat
C0br

Yeeeeeeeeeeeeeees, volná cesta do finále. (trošku to vyhecujem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
soukup

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

myslim, ze to si rikala i kanada

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooo

Cesko - Slovensko SF 2012 MS navsteva: 1574 divaku

Reagovat
C0br

Už se hraje v Helsinkách.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje se ve Finsku, takže asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

jn, euforie

Reagovat
honziss

Ty vole! To bude neskutečné semifinále!

ČESKO vs. SLOVENSKO

HADAMCZIK vs. VŮJTEK (dva vítkovičáci )

TĚŠÍM SE!

Reagovat
smazaný uživatel

A teď přineste Pupidyka, kokota jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Aspon ti Cesi, kdyz uz Amici ne. Nakonec celkem parada, Kanada venku, Cesi a Slovaci ve hre. :)

Reagovat
Swarley

nááááádhera...teď je to narýsováno krásně...švedi pryč, slováky porazit v semifinále a ve finále sestřelit Rusko??tohle zní jako hodně přijatelný plán

Reagovat
nani92

pravda..Kanada preč, vás v Sobotu a potom Rusi

Reagovat
Trand

A hadam, ze navstevnost bude hodne zajimava.. Tipuju to na f*cking disgrace.

Reagovat
miky10

Jsme bojovníci, úžasnej výkon. Úžasnej Kovář, prostě paráda.

Reagovat
fenixLFC

dobre a teraz kedy hrame? ten obedny ci vecerny zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

večerní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že ten dřívější, páč Finsko je doma, a nejspíš zvolí večerní zápas.

Reagovat
miky10

Naopak.

Reagovat
Swarley

co naopak?hrajeme teda v sobotu večer?

Reagovat
miky10

18:30

Reagovat
smazaný uživatel

1. semifinále (1H-4H vs. 2S-3S Helsinky 13:30

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že los nedovolí to, abysme se se Slovákama utkali ve finále, jak to bylo v Petrohradě. To bylo jedno z nejlepších finále co pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a mame velku sancu na finale

Reagovat
One-Real

Kovář zabetonil jak Cunti v těch poslední 30 sekundách.

Reagovat
Wat

Ti nejlepší používají jen tu nejúčinnější taktiku.

Reagovat
miky10

Časy jsou 14:30 a 18:30, na IIHF stojí tohle:

If qualified for the semi-finals, Finland will play the early game.

Takže 18:30: Česko - Slovensko.

Reagovat
ďuriLFC

17:30. Tamto je čas vo Finsku.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to bude s Ligou mistrů???

Reagovat
Wat

Reagovat
Erdovec

16:00 finále play off champu, 18:30 hokej, 20:45 LM, zajímavý sportovní večer

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra. To se bude krýt s LM, hospody budou narvané, a když budu chtět vidět oba zápasy, tak se u toho ztřískám jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak jestli 17:30, tak to se asi stíhá

Reagovat
miky10

Jo, tak asi 17:30, pardón.

Reagovat
Swarley

parááááda, tak to stíhám

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeliiiiiiiiiiii, třetí třetinu pojedu domů z práce, snad uvidím koncovku, první dvě si dám v práci.

Reagovat
vodka

třeba známý si vzal dneska na to slovensko volno, aby mohl fandit v hospodě, že v práci na to sere a střízlivý se dívat nebude

Reagovat
fantomas

FANTAZIE!

Reagovat
smazaný uživatel

hemsky dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Super, 2 zápasy ČR jsou jistý, finále ligy mistrů...a kdy se mám kurva učit na maturu?

Reagovat
ďuriLFC

mám podobný problem

Reagovat
nani92

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já mám v pondělí zkoušku zase

Reagovat
Kowe

Reagovat
fantomas

Takle to má každej ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

minulý rok bylo nezajímavé finále LM

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

napíše pupidyk něco typu: MY JSME ŠVÉDSKO, MY NEJSME NIC? nebo postne fotku s popisem: CHCETE VIDĚT, JAK BREČÍM?

Reagovat
Trand

Vzdyt je to uplne evidentni troll, nevim, ze vas vsechny tak zere. Ani si nejsem jistej, ze Svedsku fandi.

Reagovat
Wat

On je takové individum, co tak vystupuje všude. I na haxballové scéně se tak chová.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Přesně tak. I když komentuje jakože jeho tým (Live), tak jde jen proti proudu a snaží se trollovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel, zmizel. Nestojí za to ho víc řešit, leda se tak přilákajou další.

Reagovat
vodka

on sem chodí ale pravidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

on je i na moviezone

Reagovat
smazaný uživatel

Má ban, ne?

Reagovat
honziss

No nic, jdu si přesunout pondělní zkoušku.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze ja nemam na vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Škoda, že maturu mi nepřesunou.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak taky vidím kartografie počká

Reagovat
Eric_The_King

Státnice asi taky nepřehodím no

Reagovat
stas87

ale nechapem to,okrem zapasu s ruskom svedi jasne kraluju vo svojej tretine,vyvazaju puky,zakladaju kombinacie a dneska?kazda druha rozohravka pokazena,trivialne chyby sposobene napadanim,ako keby spolu hrali tie obranne dvojicky poprvy krat...

marts sa tiez bal do toho siahnut,pozmenit formacie...

ale myslim si ze tento zapas rozhodla nepremenena sanca alfieho za stavu 1-0,byt to 2-0 tazko by sa to otacalo,svedi by zalezli a hrali svoju hru,to co im sedi a v com vas smazli prvy zapas,fakt tazko sa mi to hodnoti,tento tim vyzeral byt lepsi ako ten v bratislave,aj fasth prilis dnes nepodrzal,on na brankara nema bohvieaku rozohravku a ked rozohraval za svojou brankou modlil som sa aby to vyhodil priamo von z tretiny a netahal to po prkne..a co sa stalo?jasny puk na hokejke v prdeli a michalek trafi vinkel

semi tipovat nebudem,moze vas ale potkakt to co dnes svedov-nervozita

Reagovat
smazaný uživatel

hostak slzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej výkon. Hrdost!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím hrdost, vidím sílu, vidím pořádnýho chlapa, kterej se s ničím a s nikým nesere!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kokosy na sněhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OK, gratulácia a teraz späť k Martinezovi... kde sme to skončili?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude se to semifinále krýt s LM ?

Reagovat
smazaný uživatel

semifinále 17:30 (nebo 18 teď nevim)

Reagovat
Minister

17:30 nášho času, 18:30 v Helsinkách

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takže sportovní sobota na gauči.

Reagovat
miky10

17:30

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli 18:30, tak nás určitě o nějaké ty fotbalové minuty okradou.

Reagovat
nemamvasrad

Ne-e, Slováci budou prohrávat 8:0 po druhé třetině a nebude třeba to sledovat do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co slavíte? Štěstí, náhoda, Kovář..nic víc v tom není, alespoň celé Slovensko to takhle vidí.

Reagovat
Minister

Reagovat
ďuriLFC

A ty vieš čo vidi cele Slovensko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
nani92

Sťastie, tyčka, LAco..tak sme sa my dostali do semifinále a čo

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak to rozproudit před semifinále.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Trand

Nojo, to ja nemuzu vedet, haxballem jsem nezasazen. :) A vy s nim hrajete?

Reagovat
Trand

Reakce na Wata. Radsi uz mobilu psat nebudu...

Reagovat
Wat

To ne, on nehraje s nikým, jen se tam občas chodí podobně vylejt.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, takhle se sází.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
mr.Silver

hezky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milánek nám dal vítěznej gol.

Reagovat
Erdovec

vy tady řešíte jestli se to nebude krýt s finále LM, ale co když se to bude krýt s finále champu, to bude mnohem horší

Reagovat
Erdovec

*finále play-off samozřejmě

Reagovat
fenixLFC

tak lebo tam je jasne ze s tym sa to bude kryt u LM je mozne ze nie

Reagovat
miky10

Díky, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nj

Reagovat
mul

tam mala byt Kanada

Reagovat
Trand

Bohuzel, mel nejake blbe kecy i u Muamby.. Ale netreba ho resit, staci ho ignorovat jako Filipa, i kdyz chapu, ze nekdy je to tezke.

Reagovat
Trand

Fakt uz koncim a sorry za ty blbe reakce.

Reagovat
stas87

kanada aj svedsko si za prehru mozu sami,nedali do toho srdce vitaza tak ako cesi a slovaci,vam ozivaju spomienky na nemecko,nam na goteborg snad to bude nadherny hokej,najlepsie 6:5 a je jedno kto vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl ten Milánek, kterýho známe z NHL

Reagovat
miky10

700. pro ty naše kluky český.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
miky10

Petružálek fakt z fleku místo Čecha Na Stojáka.

Reagovat
spider_8

MY JSME ČESKO, VY NEJSTE NIC

Reagovat
stas87

krasne ako vas vie nasrat jeden clovek uzivajte si vyhru a nerieste nic ine

Reagovat
spider_8

Právěže ne, mě přišel vtipnej už tenkrát, když nás Švédi drtili. Spíš se mi líbí jak se vždycky takovýhle věci člověku vrátí a praští ho do ksichtu

Reagovat
stas87

to je normalne,ci uz su to kecy na fore alebo predzapasove kecy trenerov ci hracov dneska som otcovi hovoril ze kto vyhra prve buly prehra,vyhralo ho svedsko

keby sa on aspon nechoval arogantne

Reagovat
Eric_The_King

Tak to pokoření těchto zoufalců, kteří se dělají zajímaví tím, jak fandí soupeři, je taková třešinka na dortu

Reagovat
smazaný uživatel

...tohle je snad nejdebilnější pokřik, co existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A aby těch skvělejch zpráv dneska nebylo málo - Yaya Toure: Barcelona is the most important team for me - Goal.com (akorát Goal znepokojuje, ale doufát můžem, náhrada za Keitu skvělá )

Reagovat
smazaný uživatel

Kaj je Pupidyk?

Reagovat
smazaný uživatel

hráči LFC k odchodu Kennyho:

@glen_johnson

Sad news about King Kenny, Great man and coach.

@luis16suarez

KENNY thank you very much for all your help and things I learned from you during 1 year and a half! A big hug and good luck!!

@LucasLeiva87

Also I would like to thanks King kenny for everything he is done for me during his time as a manage

@Charlie26Adam

Just realised that I have reached 400k followers thank u very much

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
ďuriLFC

A ku Kennyho odchodu nenapisal nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 3 nad tebou to pochopili.

Reagovat
ďuriLFC

No veď ja to chápem tiež Len že či okrem tej samoľubosti nedal aj niečo o Kennym..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že by to sem takhle vkládal, kdyby tam Adam něco v tom smyslu napsal?

Reagovat
ďuriLFC

Neviem,preto sa asi pytam nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O to v celym příspěvku jde, vole.

Reagovat
CubONE

Charlie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: „Věřím, že to byla moje poslední sezóna v Arsenalu“, řekl Fabianski.

„Nevím ale stále, jaký je názor Bosse. Já mu své stanovisko řekl, sdělil jsem mu své cíle. On o všem samozřejmě velice dobře ví. Chci se ale teď plně koncentrovat na EURO a vše kolem mého přestupu budou řešit zodpovědné osoby, tedy agenti a manageři Arsenalu“.

Jako bych to nerikal, ze bude chtit odejit... Snad Wenger neprodlouzi smlouvu Almuniovi

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci take, aby odesel:

1) je to muj oblibenec, takze chci ho videt nekde chytat

2) nemyslim si, ze je dobre nechat dva mlade golmany souperit o jednicku, mela by prijit rozumna dvojka, ktere o nic nepujde, jasne at je mala konkurence, ale Fab by mel jit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky nejsem zastancem toho, aby dvojku delal hodne mlady Martinez. Fakt doufam, ze Wengerovi nejebne v hlave a nakonec neprodlouzi Almuniovi smlouvu... Naopak rad bych uvital nejakeho starsiho golmana se zkusenostma, kteremu by nevadilo delat dvojku v Arsenalu. Jeden cas se mluvilo o Jussim z Boltonu, kteremu konci letos smlouva, ale tak uvidi no

Reagovat
smazaný uživatel

se*

Reagovat
fantomas

Jaaski by byl tragická volba. Já sem všema deseti pro Mannoneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc myslis, ze Jussi by byla tragicka volba? Jako je mi to jedno, ale o nikom jinem se nemluvilo. Vlastne jeste o Vormovi, ale to bylo spis usmevny.

Jinak Mannone je pry stejny pripad, co Fabianski. Ja se jim ale ani nedivim, ze v tom jejich veku chcou radsi nekde pravidelne chytat

Reagovat
fantomas

Jj, u Mannoneho sem si vědomej, že se mu nebude chtít, ale z těch tří stávajících "dvojek" je to ted to nejlepší, co nás může potkat. A Jaaski proto, že do roka stejně skončí podle mě a jeho výkonnost už na PL nestačí. Tím spíš, pokud by neměl chytat pravidelně a měl by bejt v pohotovosti jen pro nahodilý případy - to bych mu nevěřil už vůbec. Loni byl zklamání, letos už ani ne, protože se od něj nic pořádnýho čekat nedalo (naštěstí začal pravidelně chytat Bogdán)..

Reagovat
smazaný uživatel

Vito pujde take Szczesnemu po fleku, to neni dobre, chce to nekoho starsiho, vyzraleho, kteremu nebude vadit, ze nechyta

Reagovat
fantomas

No, tak potom Sorensen; Robbo nevim, jestli by PL bral i s tim, že bude dvojka, ale když tak i toho. O zahraničí nemám přehled, tohle mě napadá jen z Anglie.

Reagovat
fantomas

Nebo Gordon s Fülöpem (beze srandy, jinak je to normálně kvalitní golman na dvojku) by taky nebyli špatní...

Reagovat
soukup

dokud neukončí repre kariéru, tak Sorensen nepůjde nikam, kde by byl úplně na druhé koleji, ve Stoke zůstává jen protože má slíbený nějaký starty a že se dostane na hřiště

Reagovat
Tolstobik

Česko : Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

"MY JSME ŠVÉDSKO, VY NEJSTE NIC" kde je ten hulibrk dneska?

Reagovat
Eric_The_King

OT: Swanson by rád do Anglie

Už jsem myslel, že Ron Swanson

Reagovat
Arbiter

Lojza je vlastně strašně špatný trenér, je to zlo pro český nároďák

Reagovat
smazaný uživatel

to Bílek taky - a stejně postoupíme na euru ze skupiny

Reagovat
Arbiter

Ale no ták, dyť je to s českým nároďákem snad pokaždé ta samá písnička- nic moc rozjezd, nakonec medaile doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat, tento rok maximalne bronzova

Reagovat
Arbiter

mi je to celkem putna, klidně ať nezískají žádnou

Reagovat
smazaný uživatel

Až na výjimky jo. Bohužel zrovna ty dvě byly hodně trpké. MS 1998 kde nám ten neskutečně nadupaný výběr postupně zmizel na marodce a zůstali sme s prázdnou. A úděsný zážitek z domácího MS 2004, kde sme každého válcovali, Kanadu vypráskali jak malé kluky, a pak rupli s Američanama ve ČF.

Reagovat
homeles8

Reagovat
fantomas

Co to je zas za sračku, Sašo?

Reagovat
Arbiter

no já jen, aby se jeho zásluhy také nezapomínaly

Reagovat
fantomas

A můžeš mi ty dnešní připomenout..?

Reagovat
smazaný uživatel

s Růžičkou máme taky nějaké ty medaile a stejně to je špatný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Michááááááááááááááááááááálek

Parádní moment, celá hospa na nohou...a teď mi přineste toho švédskýho kreténa.

Reagovat
vladis271

a ideme na Rusov

Reagovat
smazaný uživatel

o bronz?

Reagovat
smazaný uživatel

A my s mistrama světa o zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Woooow, Míííla Micháálek. I ta nejvíce zastrčená hospoda v Hradci byla na nohou, krásný. Ale pořád sem zažil xkrát větší euforie no, bylo to dost ubojovaný, ve dvou pasážích zápasů sme měli kurevský štěstí (Švédové v jedný), o taktice to fakt nebylo ani náhodou. Hodně tam dělá Erat, s nim sme se fakt zvedli o level jinam. Jinak rozhodčí pískali parádní rovinu, oba sporný okamžiky zvládli, i když se ozývaly hlasy, jak se vždycky na tomhle MS tlačí ten prohrávající tým, aby to bylo zajímavý (před tou Koukalovou vjížděčkou do lapačky)...

Reagovat
fantomas

Jo, a Frolík je fakt gigazklamání. Tady mu už ani nejde přičítat k dobru, že se do těch šancí dostává...spálil toho děsně moc.

Reagovat
miky10

Ale jde, odbojoval to, odehrál dobrej zápas, jen je škoda, že to nevyšperkoval gólem no, zasloužil by si ho.

Reagovat
fantomas

Odbojoval to každej z hráčů, to už by bylo fakt na pováženou, kdyby ani nebojoval. Tu přihrávku před prázdnou dostal špatnou, to jo, i tak minimálně nájezd dávat prostě musí, v takovýhlech zápasech zvlášť. Je to už druhej turnaj, co přijel jako hráč, kterej bude dávat góly, a zase k tomuhle typu hráče má kurevsky daleko.

Reagovat
stas87

fantomas,vies kto ma prekvapil?hemsky...dneska mu vychadzalo vsetko,tie jeho klucky,prihravky,proste vsetko,svedi tahali nohy,prisli my fyzicky slabsi...

tie pasaze myslis tu alfredssonovu sancu ktoru nedal chvilu po gole?tam sa to dost mozna rozhodlo

Reagovat
fantomas

Fakt? My se v hospodě shodli na tom, že skoro nebyl vidět. Ale o to se hádat uplně nebudu, takle daleko od obrazovky sem ani nemoh postřehnout všechny detaily, i kdybych ignoroval všechen rozptyl kolem.

Reagovat
fantomas

A ty pasáže myslim jednu asi pětiminutovku ve třetí třetině, kdy nás mleli těsně potom, co sme mleli my je. A tu druhou přesně v době, kdy měl Alfredsson šanci, což ale nebylo to jediný. Tam se Kovář blejsknul ještě jednou, mám pocit a dál sme dost nestíhali.

Reagovat
stas87

jj,ale oni boli v tlaku zufale malo,to neomohlo stacit...keby vyhrali dalo by sa povedat ze utrpeli vyhru,tolko chyb za cely turnaj neurobili ako dnes,fasth nepodrzal a nebol taka istota,4.utok svedska bol k nicomu,landeskog spatny,cest drzal len henrik a alfredsson v 39 rokoch...to je smuta vizitka

Reagovat
fantomas

Jj, na ty individuální hrubky sem valil oči celou dobu, po týhle stránce sem snad horší Švédy ještě nikdy neviděl. Obecně to ale podle mě nebyl bůhvíjak kvalitní zápas, čistě ubojovanej jednou stranou.

Reagovat
miky10

On tu fakt není od toho, aby dával góly...

Reagovat
fantomas

A od čeho? Pamatuju si, jak ho před rokem Lojza představoval jako hroznýho střelce...

Reagovat
miky10

Kvalitní defenziva, odježděný každý střídání, obrovská platnost v soubojích. On není hráč do první lajny, kterej bude ten tým střelecky táhnout, je to prostě bojovník do třetí lajny...

Reagovat
fantomas

No tak ale většinu turnaje snad odehrál s Plekym, kterej ve třetí lajně fakt neni...to samý dneska, zase druhá s Krejčim. Šancí má nad hlavu, proměnil tu jednu - tragédie na posilu z NHL, která svýho času i produktivní byla. Asi je to ústup celkovej a ne jen otázka těhlech dvou tří tejdnů, každopádně jako hráč mě Frolík jednoduše zklamal...

Reagovat
miky10

Zklamal tě, protože jsi od něj čekal něco, co může jen těžko naplnit. I kdyby hrál v Chicagu první lajnu s Toewem a Kanem, tak produktivní jako oni by nebyl, protože na ledě je prostě převážně kvůli jiným věcem. Jasně, góla dát měl, ale mě neměl čim zklamat.

Reagovat
fantomas

Takže tebe nezklamalo, že je to vrchní palič? Ok.

Reagovat
miky10

Říkám, že góla dát měl, ale celkově mě nezklamal prostě, je platnej.

Reagovat
fantomas

Jj...je zajímavý, že když Červenka pálil zhruba podobný množství šancí, byl za největšího vyvrhela v nároďáku, ale u Frolase se to přechází. Přitom platnej...mně se hodně líbila jeho bojovnost s Plekym, když jim to kazil Tenkrát, v pozdějších zápasech už pro mě "umřel" vlastně kompletně.

Reagovat
miky10

Já proti Červenkovi nikdy nic neměl, ale to je spíš otázka osobních sympatií. Vidím jeden velkej rozdíl, Červenka pokud nedává góly nebo aspoň neboduje, není na ledě skoro platnej, to se o Frolíkovi v žádným případě říct nedá.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, to rozdíl je, ale třeba Vampola nebo Rolinek taky běžně nebejvaj bůhvíjak produktivní hráči, a přitom jejich přínosu na poslednim zlatym MS Frolík stejně tak nesahá ani po paty.

Reagovat
fantomas

Tim chci říct, že pořád to neni ani produktivní hráč, ani extra platnej hráč v jiných ohledech, spíš dost mírnej nadprůměr.

Reagovat
miky10

Jasně, on je zase jako lepší hokejista než Rolinek s Vampolou (dohromady), nejde mu to teď uplně ideálně směrem dopředu, to je jasný, ale zase pro srandu bejt nemusí, když platnej je a dost.

Reagovat
fantomas

Srandu si z něj taky nikdo nedělá, jen sem z něj zklamanej. Že je lepší hokejista než borci, co v životě nenakoukli do NHL, mě nepřekvapuje a je mi to v tuhle chvíli docela fuk.

Reagovat
miky10

Nevim už, co ti na to mam říct, já prostě jeho přínos vidim i bez gólů, ty ne, ok.

Reagovat
fantomas

Bavíme se o extra přínosu, kterej se od hráčů NHL automaticky očekává, ne o samotnym "aspon nějakym" přínosu - ten mu samozřejmě neumazávám.

Reagovat
miky10

Jenže tohle je hráč, kterej byl letos na pomezí čtvrtý lajny a tribuny!!!

Reagovat
fantomas

...tak neměl jet na MS.

Reagovat
miky10

Ale jistěže měl, jen od něj nikdo neměl čekat trhání střeleckých rekordů, kvůli tomu sem nepřijel.

Reagovat
fantomas

To sem nečekaaaaaaaal...

Reagovat
miky10

Pak tě ale kurva nemoh zklamat.

Reagovat
fantomas

Takže neni nic mezi rekordama a...minimem?

Reagovat
miky10

Je, a to přesně hraje, to přesně jsem od něj já čekal a to přesně jsi od něj měl čekat i ty.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi od neho necekal nejake golove hody... Je to takovy mlady dric do 3-4 lajny. Staci se podivat na jeho letosni statistiky v NHL a pokud se nepletu, tak ho jeden cas Chicago poslalo na par zapasu na farmu. Ten najezd ale zadrbal no

Reagovat
miky10

Jj, asi na dvacet zápasů ho poslali na farmu, vrátil se vlastně až na PO a tam hrál dost dobře, ale jinak letos celkově zklamání, čekal se od něj větší pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi strasne moc pripomina vzhledove i herne Strapace z Vitkovice, se kterym jsem hral v zaccich hokej i florbal :) Nevis, za koho ho Florida Chicagu vytrejdovala?

Reagovat
smazaný uživatel

Florida Panthers on Wednesday traded forward Michael Frolik and goalie Alexander Salak to the Chicago Blackhawks for promising young forward Jack Skille and minor-leaguers Hugh Jessiman and David Pacan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Salak se taky dobre zahrabal... V jednu chvili se s nim pocitalo do repre, jelikoz ve Svedsku pry chytal paradne a tedka chyta kajsik na farme

Reagovat
miky10

Příští rok by už snad měl dělat dvojku.

Reagovat
miky10

Traded to Chicago by Florida with Alexander Salak for Jack Skille, Hugh Jessiman and David Pacan, February 9, 2011.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál na farmě. Byl na tribuně a taky byl zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A Frolda by se hlavně měl vrátit do Evropy a nastartovat znova, třeba jako Hudler.

Reagovat
fantomas

To samý Hemák.

Reagovat
miky10

Hemák pude do Evropy už jen těžko...

Reagovat
fantomas

Proč myslíš? Minule sme se s někym shodli, že by mu Rusko jako míň fyzický prostředí jenom prospělo..

Reagovat
miky10

Udělal si jméno v NHL a níž už nepůjde, tomu nevěřim. Do úvahy přichází trejd v rámci NHL, nic jinýho.

Reagovat
fantomas

Hm. So...good luck.

Reagovat
honziss

Podepsal letos s EDM novou dvouletou smlouvu. Hemák do Evropy nepotřebuje, ale jak už tady padlo, jenom musí vydržet zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, přeci jen, už není žádnej mlaďoch, je v ideálním hokejovým věku. Nemá co nastartovat, jemu stačí aby vydržel zdravej.

Reagovat
miky10

Ok, sorry, ale ono to je skoro jedno, prostě nehrál za Hawks, a to kvůli výkonům. A já mu pořád věřim, příští sezona bude klíčová, pořád se může v Chicagu prosadit.

Reagovat
fantomas

No nečekal sem od něho 8 gólů, ale s tou porcí šancí aspoň tři jo no, sorry. A ne aby měl po osmi zápasech 1+1 a přitom hrál normálně s kvalitníma hráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt vrchni palic Se ani nedivim, ze ma tak malo golu v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to o taktice? a o cem, neprislo mne to, ze by to bylo extra ubojovane, nasi bojovali, ale byli urcite lepsi hokejove, pro me je priklad ubojovaneho zapasu ms 2010, treba zrovna proti svedsku, tam sme byli o krok pozadu a pak silou vule vyrovnali, dnes to bylo take silou vule, ale svedi krome 15 minut nevedeli, co maji hrat a jasne jsme je prehravali

stesti jsme meli, ale to i svedove, jednoznacne sance myslim take hovori pro nas

Reagovat
fantomas

Lepší hokejově, spíš Švédové byli horší, tak bych to řek. Jak píšu výš - tolik individuálních hrubek v jednom zápase sem od nich snad nikdy neviděl. Tim nám to strašně ulehčovali, a to ty největší sme ještě nepotrestali (viz 2 na nikoho)...ale obecně se střídaly slabý pasáže obou týmů, čehož se buď využívalo, nebo ne - fakt my nepřišlo, že my bysme je přehráli.

Reagovat
fantomas

*mi

Reagovat
smazaný uživatel

mne se ten hokej libil a myslim, ze jsme je prehrali, jednak protoze delali hrubice (jako nikdy), ale taky protoze jsme hrali dobre

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak cekas na NHL, naprd, ze to je az od 3

Reagovat
fantomas

Asi nečekám, na kolejích neni šance to naladit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam stream vyborny v hd, ale ja budu cekat jak blb a v pulce tretiny usnu

Reagovat
stas87

slovensko do teho!!!

vyhrajte pre pala..zasluzi si to,aj on nam dufam pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

@Charlie26Adam

Ppl seem 2be very concerned as 2 y I havent thanked Kenny ovr twitter. I personally think thankin privately in this situation is appropriate

Tak Charlie už se vyjádřil

Reagovat
Kowe

vyhoďtě ho

Reagovat
smazaný uživatel

jn, až na nátlak fanoušků LFC na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

..asi to mezi nima nebylo zrovna ideální no.

Reagovat
fantomas

Ono neni divu, i Kennyho vinou prožil jednu z těch horších sezon v kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem no, nebo vypozoroval z diskuzí.

Reagovat
fantomas

Tak třeba kiwwi nad tim polemizoval, ale tomasinho se mnou souhlasil třeba. On potřebuje 4-3-3, ne ty Kennyho paskvily - to je podle mě evidentní. Nikde podle všeho nehrál líp než v Blackpoolu, kde Holloway praktikuje opravdu to nejčistčí 4-3-3, jaký může bejt.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro Martinéze u Latics.

Reagovat
Shevchenko

Jebat maturitu. Nádherný hokej!

Reagovat
tomasinho

Mám to podobně Naštěstí až ve středu.

Reagovat
fantomas

"Capello still owns an apartment in Chelsea" -> jasnej příští manažer CFC.

Reagovat
miky10

Klasická zaručená informace.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

ČESKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ REPUBLIKA . Tohle je pro slovenský bratry konec. ZLATO bude naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, kazdopadne uz by ste aspon raz nam mohli nechat vyhrat nejaky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arsenal legend Ian Wright joins MK Dons as coach.

Wright told the club's official website: "I am thankful to Karl [Robinson, manager] for allowing me the chance to start my coaching career and I am already excited about the new season.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten co byl v Top Gearu?

Reagovat
SunFells

z top gearu ho znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem koukal, tak naposled hrál za Burnley v roce 2000, to mi bylo osm a fotbal jsem začal sledovat až později a když už jsem pochytil něco, tak to bylo jen z BL

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

hmm Kenny vraj odmietol az 8 milionov libier odstupneho

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

jak moze zobrat odstupne, ked sam rezignoval?

Reagovat
tomasinho

Nerezignoval.

Reagovat
kiwwi

neoficialne ho vyhodili, oficialne rezignoval sam a tym padom nema narok na ziadne odstupne

Reagovat
tomasinho

Oficiálně nerezignoval, rozešli se po vzájemní dohodě, spíše byl ale vyhozen.

Reagovat
tomasinho

"Results in the Premier League have been disappointing and to build on the progress that has been made, we need to make a change," read a club statement.

To nezní jako že odešel sám. Byl vyhozen.

Reagovat
kiwwi

uz vcera som sem daval toto: Liverpool managing director Ian Ayre insists they had to sack Kenny Dalglish because results did not match up to longer-term expectations.

je uplne jasne, ze ho vyhodili, ale oficialne je to spravene tak, ze Kenny rezignoval sam proste

Reagovat
tomasinho

Jak ofiicálně omg? Oficiální větu jsi tady zkopíroval. Tohle je oficiální, kde máš napsané, že rezignoval. Najdi mi jednu větu, jeden odkaz. Na oficiálním webu o tomhle nepadlo ani slovo, krom Twitter (tvého oblíbeného) taky ne.

Reagovat
kiwwi

bolo to tak prezentovane vo vsetkych mediach...nakoniec aj tu mas taky titulok

Reagovat
tomasinho

Tady titulek být může. Oficiálně byl vyhozen, o žádné rezignaci nepíše oficální web. BBC ani žádé další důvěryhodné zdroje. O rezignaci se mluvilo ještě před oficiální stanoviskem klubu, které znělo part company a pak dokonce sack.

Reagovat
minoLFC

bože veď to každý vie

Reagovat
kiwwi

tak ked to kazdy vie, tak o com sa tu bavime?

Reagovat
minoLFC

o čom sa bavíme? že mu nešlo o prachy..myslíš, že nevedel, že sa tým vzdáva odstupného?

Reagovat
kiwwi

no mal dve moznosti...bud sa bude drzat, bude vyhodeny a bude mat narok na odstupne alebo si zachova akysi status nedotknutelnosti, odisiel hrdo sam, ale vzda sa naroku na odstupne

vybral si druhu moznost no...on sa toho odstupneho teoreticky vzdal, ale nie tak ako to prezentujete vy

Reagovat
minoLFC

ale vzdal...narozdiel od iných...

Reagovat
tomasinho

Neodišiel, byl vyhozen.

Reagovat
kiwwi

ake je oficialna sprava klubu? nie nahodou ze po stretnuti s majitelmi a vzajomnej dohode Dalglish opusta Liverpool?

Reagovat
tomasinho

Ne, že se rozešli, ale ve vyhlášení jak píšeš je sacked, hned v té zprávě bylo, ež ho museli vyhodit.

Reagovat
kiwwi

neviem sa dopatrat k nejakemu clanku na vasej ofiko stranke...vies mi dat link?

Reagovat
tomasinho

K tomu vyhlášení se momentálně nejde dostat, je přetížený wen nebo co.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/ian-ayre-on-kenny-and-the-future

Tady aspoň nějaký rozhovor s Ayrem.

Reagovat
SunFells

Tak patrně nerezignoval jen tak pro nic za nic. Chtěl si asi trochu zachovat tvář a jít sám.

Reagovat
kiwwi

potom ale nemas narok na odstupne

Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

dyť je to úplně jasný proboha, co nechápeš?

Reagovat
kiwwi

napisal som ja nieco zle? on na mna reagoval ako keby mi oponoval a potom mi tu povie, ze naco to tu pisem, ked je to uplne jasne

Reagovat
minoLFC

no asi kvoli tomu po dohode rezognoval

Reagovat
SunFells

Tak to vypadá, že Robin si chce první počkat na nabídky než se rozhodne, to zas bude léto.

Reagovat
kiwwi

@John_W_Henry has UnFollowed @KennethDalglish on twitter!!

Reagovat
tomasinho

900. pro výhru Čechů na MS a Bayernu v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mul

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

kvoli RDM, ktoreho ten cirkusant Abramovic tak ci tak vyhodi to v ramci dobra futbalu nemozes chciet

Reagovat
Chazy

Můžu chtít co chci, kruť si na někoho jinýho ...

Reagovat
kiwwi

je to zvratene

Reagovat
Chazy

Njn, pyšnej na to nejsem, ale i kdybych chtěl, tak nakonec stejně budu v tom zápase přát RDM, takže co s tím. Podle mě by byl první caretaker manager, co vyhraje LM

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
r.mrazik

"Aston Villa už podniká první kroky, aby získala na svou lavičku trenéra Molde Oleho Gunnara Solskjaera. Soukromé letadlo majitele Villans Randyho Lernera novináři vyfotili na letišti v Kristiansundu, kde Solskjaer bydlí, v dalších dnech má bývalý útočník Manchesteru United letět k jednání do Birminghamu".... dva roky ve Villans a pak MU

Reagovat
kiwwi

coze? Tak toto ja vobec nechcem

Reagovat
Chazy

Však je to klub se solidním potenciálem, moh by se tam zdokonalit a zvyknout si na PL. Třeba on vážně jednou bude manažer MU. Bruce a Keane zklamali, tak aspoň jedna naděje ještě žije

Reagovat
Chazy

Bože, dneska mi ti smajlíci vycházej blbě.

Reagovat
kiwwi

http://www.devilpage.cz/2012/05/16/blog-o-com-sepkaju-pracovnici-cervenych-diablov/

ja ho chcem niekde vyssie ako je Norsko, trebars aj tu PL, ale nechcem prave AV, ten klub mi je nesympaticky a neviem ci prave vhodny pre Oleho...trebars keby Martinez odisiel do LFC, tak Wigan by som mu prial a bol by som spokojny

Reagovat
Chazy

Ve Wiganu je to hrozně těžký, pravidelná obměna týmu, náročný vytváření koncepce, nulová naděje na výraznější posun, malý finanční zázemí.

Villa je jiný kafe, dostal by víc peněz, stabilizovanější tým, dostal by tým, ze kterýho se některým hráčům prostě nechce, kde je lepší zázemí, fanouškovská základna, kde je opravdu naděje dostat je třeba na 8. místo, bojovat o poháry, něco tam vytvořit. To ho připraví na práci v MU líp, kdyby šel do Wiganu, furt by musel ještě někam mezi Wiganem a MU.

Reagovat
kiwwi

vo Ville su velke ocakavania a potrebuju tam skuseneho manazera...toto Ole na supu nemusi zvladnut a zavrie si dvere na dlhsi cas

Reagovat
Chazy

Podle mě právě po těch dvou gigatragickejch manažerech nebude takovej tlak, i umístění kolem 11. místa by se mohlo brát jako dobré a na to ten tým prostě má.

Reagovat
r.mrazik

ryan nemuze rovnou naskocit do rozjetyho vlaku...i Pepek mel nejaky cas u rezervy...ole ukazal,ze na to ma...bral bych jeho

Reagovat
vodka

ještě neukázal, ale taky bych ho bral radši

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

no, já z toho moc nadšený nejsu. Villa prochází přestavbou, potřebuje se zbavit těch obrovských platů a na manažera se zkušenstma z norska a rezervy to može byt moc velké sousto. Trochu se bojím, aby si po případném neúspěchu pak nezavřel na dlouho dveře do top fotbalu. Na druhou stranu má tam celkem dost talentvaných a tvárných mladíků, kteří by mu mohli pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase co víc si přát jako takovej manažer, než jít do týmu, kterej přestavuje tým. Může si to poskládat jak chce, a pak se uvidí jestli to zvládl nebo ne. On by ten těžkej krok stejně jednou musel udělat a takhle ho to na to připraví, a může se pak třeba i poučit z vlastních chyb.

Reagovat
Chazy

Hmm, takže mi Villa bude konečně zas sympatická jako pod MONem, kdy jsem jim fakt hodně fandil

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

taky tak...navic je to "prumerny" klub...zajisteny financne...aspon se ukaze,zda ma na vyssi level...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod MONom bola Villa zábavná, ale Birmingham je natoľko odporné mesto , že mi sú bytostne ich kluby nesympatické.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
SqueeZy

Snad by je zvedl a začalo se trošku investovat do kádru, ten tým je neuvěřitelně slabý oproti předchozím rokům. Ukázal by se rovnou v PL Fergusonovi. Já jsem jedině pro

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si vybrat sympatičtější celek, ale uvidim ho rád vlastně kdekoli v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si rozklikne článek s 400 novými komenty, čeká, že se v Anglii stalo něco zajímavýho a a ono je to všechno o hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiež mi to tu lezie na nervy, je tu predsa chat

Reagovat
r.mrazik

hrozny co? je to kazdy rok...hrajou tam hraci,co vypadnou z prvniho kola NHL...totalne o hovno turnaj...

to snad bavi jen deti a dorostenky...jinak opravdu netusim,kdo z toho muze byt tak odvareny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsou plný hospody a už včera byl solidně zaplněnej staromák. Jedna z posledních věcí co stmeluje národ. Víc ti k tomu neřeknu.

Reagovat
r.mrazik

jo,chapu,ze hospodsky maji zne a ze jsou vyssi trzby...

nic to nemeni na tom,ze pro me uz to postrada prekvapeni,dulezitost,napeti...proste cokoli...neni to uz ani zajimavy...jasne,kdyz jsem byl mladej,tak me to bralo asi taky...ale ted?nuda...

a nemyslim to spatne,jen je ten turnaj kazdy rok a proto dle me ztraci na dulezitosti a prestizi...to je vse...beckovy turnaj pro 6 zemi...

no to je fuk...

a stmelovani naroda?to ma byt jako co?spis unik pro lidi z jejich kazdodenni nudy...

Reagovat
kiwwi

postrada prekvapeni,dulezitost,napeti

Reagovat
r.mrazik

achmujboze...to ti dela opravdu problemy pobrat to,jak to myslim?

Reagovat
kiwwi

no hej, pretoze tie zapasy su napinave, su tam prekvapenia, hokej ma dost slusnu kvalitu

ked ta to nezaujima, tak automaticky z toho nemusis robit Bckovy turnaj a prednasat to tu ako fakt

Reagovat
r.mrazik

jakej fakt? rikam,jak to pusobi na me a ze tomu moc nerozumim,kdyz je to kazdy rok a bez prestize...si staci vzit,jak ten turnaj bere amerika a kanada,sotva to tam davaji v TV...spis to berou ti hraci jako vylet do evropy a moznost protlaceni pro olympiadu...

chapu,ze to cesti a slovaci berou jinak,ale zas z toho delat neco skveleho mi prijde divne...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ta posledni veta je dost nadsazena...

Reagovat
Swarley

?to že tam nehrajou borci z NHL přece neshazuje tento turnaj do řad bezvýznamných...já se kolikrát radši podívám na Čáslavu a podobné hráče, jak na některé vybíravé hvězdy z NHL, kterých se týká právě jen ta olympiáda, ale v případě výpadku jejich týmu z NHL jsou najednou neskutečně zranění a unavení a opravdu nemohou jet reprezentovat na MS, i když to včera za miliony v NHL bezproblémů šlo...

kolikrát jsou mi právě ty výběry na MS sympatičtější, než výběr "smetánky" českého hokeje na olympiádě...

Reagovat
r.mrazik

shazuje to ten turnaj,at se ti libi nebo ne...

nejsou tam nejlepsi...nema to punc vyjimecnosti...

beckovy turnaj,at se to nekomu libi nebo ne...(nemluve o tom,ze to je turnaj pro evropany...amerika ho nebere,coz se nedivim)

Reagovat
smazaný uživatel

To už neplatí, že to neberou. V zámoří už to taky berou dost prestizně. Ono se stačí podívat jakej tým letos složila Kanada. A jak USA tak Kanada, články a sestřihy na nhl.com( , to taky dřív nebylo, i ty prohlášení hráčů to dokazujou.

Reagovat
r.mrazik

pro ne je to kvalifikace pro olympiadu...herni vyziti po vypadnuti z playoff a vylet do evropy...

neni duvod delat z toho neco vic nez to doopravdy je...pro zamori je na prvnim miste NHL/olympiada...a to tak to proste je,at se to nekomu libi nebo ne...

Reagovat
Swarley

no dobře, ale když ti zakážou na olympiádě hráče z NHL, tak budeš najednou označovat olympijské hry za něco podřadného a bezvýznamného?to není problém Mistroství světa, že hráči nemůžou a nebo nechcou přijet...to že k tomu Kanada a USA přistupují nějak, přece neznamená, že to já začnu brát jako podřadný turnaj...jestli je nezajímá reprezentace a nezajímajé je tento turnaj, tak je to jejich problém a ne můj...co je mi do toho, že pošlou béčkový tým?to je jejich problém, ať si na to klidně serou

Reagovat
j_mrazik

Asi tak jako je podřadný fotbalový turnaj na olympiádě. Na ME nebo MS to prostě nemá.

Reagovat
Swarley

jasně, ale tam nemáš možnost podle pravidel postavit to nejlepší...tady možnost je, i když omezená klubovými povinnostmi v NHL...ale přece nemůžeš shazovat MS v hokeji jen proto, že nějaký namachrovaný amík z NHL se bude radši válet doma na gauči, než aby jel pro něj na nezajímavé MS reprezentovat svou vlast

já chápu tu pointu, že na MS prostě nejsou ti nejlepší hráči a že se to sjede jen na superzajímavou olympiádu...ale tam se pak ukazuje pokrytectví mnohých hráčů, kdy najednou není problém přijet, klidně hrát pod injekcemi a hrdě se mládit do lvíčka na srdci...proto se snažím nastínit tu druhou stranu MS, která je pro mě sympatická...je to výběr hráčů, kteří mají vztah k reprezentaci, přijedou vždy když můžou a vždy chcou reprezentovat...

že to není pro některé megastar dostatečně aktraktivní, bohužel...reprezentovat pro mě znamená to nejvíc, co může sportovec dosáhnout, pokud to někdo bere jinak, tak to už je doopravdy jeho boj...

Reagovat
r.mrazik

obcas mi prijde,ze MS je dobry pro cechy z historickeho duvody vuci rusakum a ukazat slovakum,ze jsme stale lepsi....a pro slovaky,aby ukazali nam čehunům,ze na ne koukame z patra...

(a nikdo nerika,ze se treba nehraje dobry hokej nebo podobne...jen...ze to je kazdy rok a ze je to nuda...dokonce jsem sledoval letos i playoff domaci souteze!!...MS je o nicem...)

Reagovat
r.mrazik

ja uz fakt nevim,jak to vysvetlit...

Reagovat
Swarley

já tě chápu, jen se snažím ti nastínit to, proč je to pro mě každoročně sledovaná událost na kterou se neskutečně těším...

Reagovat
r.mrazik

je to turnaj evropskych hracu a srdcaru z nhl...

a chapu,proc te to bavi...snad chapes i ty me,proc to nebavi me...

Reagovat
r.mrazik

a promin...jde jasne videt i na fanouscich,jak ten turnaj berou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys viděl včerejší všechny čtvrtfinále, tak to nemůžeš v životě napsat. Každej zápas až na to Rusko - Norsko teda dejme tomu, to byla podíváná parádní a já si to užíval a ty zápasy měli všechno co má dobrej hokej mít.

Reagovat
r.mrazik

a co to meni na tom,co pisu?

kdyz me bavi fotbal,tak se da uzit i okresni prebor...

jen rikam,ze tim,ze to je kazdy rok,tak se mi to osobne uz prekoukalo a nema to pro me ty veci,o kterych pisu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, ale většina lidí si to furt užívá prostě a těší se na to.

Reagovat
r.mrazik

a dyt jsem psal,ze driv me to bavilo celkem taky...a taky proc me to nebavi uz ted...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

aby ti nevypadly oci...

je to proste nuda...a co si budem rikat,v hokeji ma cenu na narodni urovni az olympiada...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

je to proste nuda - ale pre teba!!!

nekomentuj to tak, ako keby to bola nuda pre vsetkych

Reagovat
r.mrazik

celou dobu mluvim o sobe...ze je ten turnaj nuda pro me...jasne,ze to nekoho bavi....a taky jsem psal koho

a ono se staci podivat na navstevy v hledisti ze? evidentne to tak sam nevidim a je nas o dost vice...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale nekoukej na návštěvnost jen ve Švédsku a na tohle MS zrovna. Ve Finsku se chodí. Ve švédsku je hokej na ústupu, sám to řikal Ota Vejvoda, kterej tam žije. Loňský MS na Slovensku na 7. místě v historii podle návštěvnosti. Rok předtím Německo zase atakovalo rekord návštěvnosti, kterej padl na MS04 u nás.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej na posily... Martínez měl výborný čich na hráče.. Jones nevím.Uvidíme. Jsem zvědav

Reagovat
Chazy

Tak on tam zatím ani zdaleka není, s klidem může zůstat. LFC má zájem i o jiný manažery.

Reagovat
smazaný uživatel

Martineza nechcú len lokálni fanúšikovia LFC, snívajú o menách ako Guardiola, Bielsa Dobre im tak, chcú velkých hráčov, okamžité úspechy, skončia ako Leeds

Reagovat
tomasinho

Prej Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo nie? Tiež majú náročných fans, a k tomu neschopné populistické vedenie...teda bejvávalo, a z toho žijú dodnes. História nehistória.

Reagovat
Chazy

Njn, kdyby se na to jejich majtel vykašlal a nenašel se nikdo, kdo by měl zájem investovat, mohlo by to tak dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pády do nižších súťaží už zažili aj iné možno i zvučnejšie mená....River Plate, Juventus, tak prečo nie i slávne LFC , ako očista by to špatné predsa nemuselo byť. A majitelia majú tiež svoju trpezlivosť.

Reagovat
tomasinho

Nesschopné vedení bych neřekl. Navíc momentálně ne takové, že by přiveldi klbu do takové finanční situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to vaše čakanie na titul a pomaly i na nejaký veľký či väčší úspech vás ako značku zväzuje, ktovie kedy stratíte hlavu už úplne. Majitelia nie sú veční, vedeniu je to fuk, z ich kapsy to nie je a pre úspech sa už bežne upisuje čertovi. A plus nároční fans, no paralela s Leeds i NUFC ako vyšitá.

Reagovat
tomasinho

Tak ji vidíš asi jenom ty.

Reagovat
smazaný uživatel

fail.. nevim na co sem myslel, při čtení článku, ale měl jsem za to, že už tam podepisuje to je dobrá zpráva

Reagovat
Chazy

Takhle už to bylo loni s Villou a odmít jí, Whelan prostě nikomu nestojí v cestě a nechá jednat

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea manager Brendan Rodgers has reportedly turned down an approach from #LFC to succeed Kenny Dalglish.

Aspoň, že tak. Toho bych nechtěl.

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Uf

Reagovat
kiwwi

hrubas, ja som ti to hovoril...Rodgers je chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tehdy doufal, ze mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

prašt nebo uhoď

Reagovat
johan14

Možno je to ten pravý, kto dokáže dostať to čo v tých hráčoch je.

Reagovat
cristiano.K.

Je sice hezký, že předvádí zázraky s Wiganem, který rok co rok hraje o záchranu, ale přece jen boj o LM je něco jiného. Proti Martinézovi nic nemám, osboně jsem Wigan viděl asi 5x v sezoně, pro něj by byl ideální nějaký mezistupeň (AV,Sunderland,Everton,Fulham,W.B.A) než hned skočit do velkoklubu,kde se budou chtít výslekdy okamžitě.

Naštavný nebudu,když přijde,ale osobně mu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

"Doufám, že budu moci zůstat, to ale říkám celou sezonu. Pod Dalglishem jsem si nedělal naděje, že bych byl v základu. Teď je nutné počkat, uvidíme, koho vedení vybere," říká Kuijt

To je kokot. Jako by na ten základ měl letos.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

není soudnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ale.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk uz by mal urcite odist, prekvapuje ma ake ma iluzie o svojich vykonoch

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Boha Dirk

Reagovat
j_mrazik

Je mi ho u vás líto.

Reagovat
kiwwi

jj, fanusikova ho vyhanaju a este mu pri tom aj nadavaju do kokotov...a to je hrac ktoreho este rok a pol dozadu velebili

Reagovat
smazaný uživatel

Za to vyjádření si jinak označit ani nezaslouží. Kdyby řekl, že bude bojovat nebo tak něco, tak bych to uvítal mnohem radši, tohle je ale od něj vyloženě trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky to nic nemění na tom, že rok a půl zpátky ok, dával goly, sestřelil vás hattrickem, ale to nic nemění na to, že by měl uznat, že na základ nemá a letos prostě nehrál dobře i když šancí dostal víc než dost.

Reagovat
tomasinho

Za obě reakce.

Reagovat
kiwwi

jak myslis, ja si to len neviem predstavit u nas take nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak u vás si nikdo nedovolí, takhle trucovat že jo.

Reagovat
minoLFC

no mrkol som na devilpage minule a ti vasi nesetrili ani Fergieho

Reagovat
vladis271

neser si do huby, čo robili Gibsonovi po založení twitteru, devilpage a ferguson po prehranom zápase, o čo sa tu zas snažíš?

Reagovat
kiwwi

pozri, poprve Kuyt ma predsa iny status ako Gibson a po druhe robili to iba retardovani fanusikovia, ja som mal na mysli normalnych fanusikov (cize teba ani mina nie)

Reagovat
minoLFC

no mal by byt vdacny za rolu nahradnika, Kenny si uz len za to slizol kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, těšil jsem se na jeho příchod k HSV, ikdyž takhle aspoň bude mít víc prostoru Son

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Liverpool Football Club

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

a hlavně pořádnýho trenéra

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chandy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele