Martínez má volnou cestu, Everton ale dál hledá

04.06.2013, 11:39
Aktuality
Vedení Evertonu se dohodlo s Wiganem na podmínkách příchodu trenéra Roberta Martíneze. Zatím ale není jasné, jestli se Martínez skutečně stane novým manažerem Toffees. Vedení Evertonu zdůraznilo, že stále zvažuje víc kandidátů na uvolněný post.

Šestý celek uplynulého ročníku Premier League se údajně dohodl s Wiganem na odstupném dva miliony liber za devětatřicetiletého španělského kouče. Dohodu potvrdil předseda Latics Dave Whelan. Vedení Evertonu ale nad novým manažerem stále usilovně přemýšlí, přestože anglická média považují jmenování Martíneze za hotovou věc.

"Tyto zprávy vnímáme jako politováníhodné a předčasné. Everton dál pokračuje v jednáních o obsazení postu manažera. Zaznamenali jsme v této věci pozitivní posun, detaily ale oznámíme až ve chvíli, kdy bude vše hotové," stojí v klubovém prohlášení. V souvislosti s příchodem do Evertonu zazněla například také jména Ralfa Rangnicka či Vitora Pereiry.

Everton je bez trenéra od konce sezony, kdy z klubu odešel David Moyes jako nástupce Alexe Fergusona do mistrovského Manchesteru United. Roberto Martínez v minulém ročníku s Wiganem nečekaně vyhrál Anglický pohár, ale poté s týmem sestoupil do druhé ligy.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, skysports.com

Komentáře (668)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele