Martínez má volnou cestu, Everton ale dál hledá

04.06.2013, 11:39
Aktuality
Vedení Evertonu se dohodlo s Wiganem na podmínkách příchodu trenéra Roberta Martíneze. Zatím ale není jasné, jestli se Martínez skutečně stane novým manažerem Toffees. Vedení Evertonu zdůraznilo, že stále zvažuje víc kandidátů na uvolněný post.

Šestý celek uplynulého ročníku Premier League se údajně dohodl s Wiganem na odstupném dva miliony liber za devětatřicetiletého španělského kouče. Dohodu potvrdil předseda Latics Dave Whelan. Vedení Evertonu ale nad novým manažerem stále usilovně přemýšlí, přestože anglická média považují jmenování Martíneze za hotovou věc.

"Tyto zprávy vnímáme jako politováníhodné a předčasné. Everton dál pokračuje v jednáních o obsazení postu manažera. Zaznamenali jsme v této věci pozitivní posun, detaily ale oznámíme až ve chvíli, kdy bude vše hotové," stojí v klubovém prohlášení. V souvislosti s příchodem do Evertonu zazněla například také jména Ralfa Rangnicka či Vitora Pereiry.

Everton je bez trenéra od konce sezony, kdy z klubu odešel David Moyes jako nástupce Alexe Fergusona do mistrovského Manchesteru United. Roberto Martínez v minulém ročníku s Wiganem nečekaně vyhrál Anglický pohár, ale poté s týmem sestoupil do druhé ligy.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, skysports.com

Komentáře (668)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tradičně zavádějící nadpis.

Reagovat
kiwwi

mali vziat Oleho

Reagovat
smazaný uživatel

2 tituly z norskej ligy este nie su dostatocnou zarukou, ze bude schopny viest nadpriemerny klub v PL, tam su tie rozdiely obrovske. Aj to Molde tuto sezonu sa neskutocne trapi.

Reagovat
kiwwi

zaruku nemas pomaly u ziadneho zo zmienovanych trenerov

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som presvedcovacie argumenty v CV

Reagovat
kiwwi

potacanie sa kazdy rok v boji o zachranu a nasledny zostup z PL je dobry presviedcaci argument

ne ako Martinez je dobry manazer, talentovany a takticky podla vsetkeho velmi dobry, len nemal na to hracov, ale Oleho by som tam velmi rad videl a podla mna by to nebol prepadak

Reagovat
smazaný uživatel

Oleho by som este vyskusal napriklad prave v tom Wigane, alebo nejakom ambicioznejsom celku v Championship.

Reagovat
kiwwi

mohol by do Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz potom radsej ten Wigan

Reagovat
Zaschrona

Sestup neni problem, s klubem sestoupilo uz mnoho lepsich manazeru..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by brali neskúseného manažéra z Nórska, ak môžu mať prevereného? Aby si mal radosť?

Reagovat
kiwwi

prevereneho v com?

Reagovat
soukup

že by v PL? ale nevím, možná trénoval poslední roky Wigan jeho dvojník

Reagovat
kiwwi

chapes ale, ze previerka v podstate ukazala, ze neuspel?

Reagovat
soukup

čekání na sestup by to bylo ve Wiganu s každým manažerem. Ostatně nejen ve Wiganu, PL je v tomto dost jednoznačná. Pro týmy ze středu tabulky je to vždycky jen o přežívání.

Hrál s velmi slabým kádrem, velmi dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuhlasim s tym velmi slabym kadrom.

Reagovat
soukup

a kdo má podle tebe slabší kádr než Wigan? víc než 5 klubů dáme asi jen stěží

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, aj QPR zostupili v suchom triku s "nabuchanym" kadrom. No ide prave o tom, ze tych 5-6 horsich by si nasiel. Wigan mal horsie kadre minule sezony, ktore skutocne patrili k uplne najslabsim v PL, napriek tomu sa dokazali zachranit. Ten kader vobec nie je spatny, ak neratam obranu, ktora je skutocne velmi slaba.

Reagovat
kiwwi

hral, ale mam pocit, ze v Evertone sa chcu prave posunut vysledkovo a v tom je asi tak prevereny ako Ole, mozno este menej

to je jedno...ja si myslim ze Martinez je dobra volba, len by som tam radsej chcel vidiet Oleho

Reagovat
soukup

tak ty bys Oleho chtěl někde vidět aji kdyby v Norsku nic nedokázal, to není měřítko, takhle máš akorát pro svý přání argument

A norská liga fakt není měřítko, to je jak kdybys tam chtěl Vrbu a tvrdil, že je výsledkově víc prověřený než Martinez (a že toho koneckonců Vrba dokázal víc než Ole)

Jen mě teda docela zajímá kam se chce Everton výsledkově posunout, protože ty karty jsou na špičce rozdaný dost jasně a výš se jen trenérem nedostanou, ať by to byl kdokoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslím že doufají v někoho kdo bude pravidelně hrát s kádrem nad jeho možnosti. Everton se nemá kam posouvat, ne bez investic v kádru. Pro ně je umístění před Liverpoolem titul. Tottenham už je moc daleko.

Reagovat
Zaschrona

Tak to vubec neni, umisteni nad LFC je sice fajn, ale je to hodne k nicemu a nikdo to neslavi. Pokud je o LM schopny bojovat Tottenham, klidne muze i Everton. Klub na to potencial rozhodne ma, jde jen o jeho vyuziti.

Reagovat
vodka

Tottenham má o třídu lepší kádr...

Reagovat
Zaschrona

Momentalne ano, z dlouhodobeho hlediska je ale klidne brzo muzeme dohnat.

Reagovat
fenixLFC

maju lepsie financne moznosti ako vy a to bude aj nadalej rozhodujuce. Bez toho aby som niekoho chcel urazit, u vas je tym rozdielovym hracom fellaini ktory mozno odide a mirallas. Tottenham ma jednu z najlepsich zaloh v PL, aj ked je tiez moznost ze odide bale. Tak ci tak si myslim, ze keby odisli obaja-fellaini a bale, stale na nich mat nebudete, im bdue stacit nahradit balea a kupit poriadny hrot...

Reagovat
Zaschrona

V zaloze maji rozhodne vice moznosti, tam proste potrebujem 2-3 hrace na rozsireni kadru, jinak ale az na vyjimku Balea, ktery ale dost mozna odejde, nemame horsi zalohu. Mame urcite jednu z nejlepsich obran v lize, vcetne 2 vybornych krajnich beku, kteri oba dva patri do top 3 na svem postu v PL, celkove pak obrana urcite lepsi nez Spurs. Golman pokud ma formu, tak rozhodne neni slabinou, na jare se do toho Howard opet zacal dostavat, ale je jasne, ze Lloris je nekde jinde. A pak jsou potreba 2 poradni utocnici, pripadne 1, pokud se do sve lonske formy dostane Jelavic. V kombinaci s jistymi extra penezi z TV prav a velmi jistym odchodem Fellainiho za velke penize mi vychazi, ze tech cca 5 potrebnych hracu je mozne privest. A je to prave sirka kadru, ktera nam chybi na klub jako je Tottenham. Z dlouhodobeho hlediska pak nam na ne proste chybi ten stadion, ktery nebyl schopny pro klub Kenwright uz davno zajistit, soucasny Goodison je obrovske omezeni oproti ostatnim klubum, stejne tak naprosto strasne vyjednane soucasne sponzorske smlouvy, tam oproti prakticky vsem, nejen Spurs ztracime strasne moc penez.

Reagovat
vodka

obrana? vážně? máte skvělého Bainese, kde je teda Tottenham slabší. Jinak stárnoucí Distin, s Jagielkou, který má už taky 31 se kvalitou vyrovnají Vertonhenovi, Dawsonovi, Kaboul je lepší než Heitinga a navíc mají v záloze skoro stejně kvalitního Caulkera, který časem asi půjde do základu úplně v klidu a věřím mu o dost víc než Duffymu. Napravo Walker, Naughton, Coleman je sice dobrý, ale do top 3 je velmi odvážné ho dávat... V záloze má jak početně, tak kvalitou Tottenham taky nevrch.

Útok je jasná slabina obou týmů, ale pořád vidím jako kvalitnějšího Defoea než Jelaviče. Anichebe jak kdy, ale to prostě není hráč, na kterém by si tým bojující o CL mohl dovolit stavět.

Reagovat
Zaschrona

Tak Jagielka byl letos jeden z nejlepsich stoperu ligy a Distin, i kdyz mu je uz dost, tak porad je velmi kvalitni a minimalne na tu roli tretiho stopera v klidu staci a vyrovna se treba Kaboulovi, jen jde o to, aby se vymenil Heitinga za Lescotta/Alderweirelda/jineho LCB. Coleman je podle meho minimalne na stejne urovni jako Walker, Hibbert jako nahrada staci, to na druhe strane Oviedo taky.

Do zalohy potrebujeme predevsim zvysit pocet hracu, ale jinak kvalitu nepostrada, jen nam chybi hrac jako Bale a mozna hrac jako Parker nebo Dempsey. Utok maji Spurs lepsi, ale tam taky jednoznacne ocekavam prichody.

Reagovat
kiwwi

kazdopadne nechap ma zle, nechcem teraz tvrdit, ze Ole by bol lepsia volba alebo co...v podstate si to vystihol s tym, ze by som mal radost, ale ten Martinez tiez nemusi byt ziadne terno

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, ma FA cup s muzstvom, ktore zostupilo , Ole ne

Reagovat
smazaný uživatel

A Ole má dva tituly z norské ligy a Martinez ne. Tohle je argument na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil si ironiu

Reagovat
smazaný uživatel

má toho dosť odtrénovaného v PL, má na svoje vek už dosť skúsenosti, Ole nie.

Reagovat
kiwwi

to ma aj Pulis alebo Big Sam

Reagovat
soukup

však to taky jsou oba kvalitnější manažeři

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze by po nich Everton siahol skor ako po Olem Everton hlada skor talentovaneho trenera s modernymi pojatim hry na dlhodobejsiu spolupracu...taky Pulis alebo Big Sam by ich casom strhli do priemernosti, Ole alebo Martinez ich mozu posunut este vyssie ako su teraz, pretoze kader je tam velmi kvalitny

aspon taky je moj pohlad na vec no

Reagovat
smazaný uživatel

áno, a z tých dvoch je Martínez určite tá lepšia voľba, resp. menej riskantná voľba.

Reagovat
soukup

já ani vůbec nečekám že by po Pulisovi sáhli, byla by to od nich chyba, oni jsou pro jinej typ klubů...

A o tom Olem se jako nějak vážněji hovoří? já kromě tvých mokrých snů totiž nic nezaznamenal

Reagovat
kiwwi

praveze o tom informovali viacere media, ze Everton Oleho zvazuje

btw. ja som Pulisa a Big Sama dal len ako priklad tej preverenosti a skusenosti, tiez si nemyslim, aby o nich vobec uvazovali

Reagovat
Zaschrona

Dle vseho ti tri kandidati, o kterych EFC uvazuje jsou Martinez, Pereira a Stubbs. Rangnick sam poprel, ze by s nim EFC jednal o miste noveho manezera (pravdepodobne ale o miste DoF/sef akademie pro Pereiru ano).. O Solksjearovi jen spekulace jako o spouste dalsich.

Reagovat
smazaný uživatel

a Roberto do Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to určitě zajímavá volba a podle mého ani ne o tolik horší než Martinéz.

Reagovat
FC Porto FC

Takže Pereira od nás tam asi nepůjde

Reagovat
protiproudu

To není moc dobrý signál pro nikoho. To je jako by říkali: My ti nevěříme na 100% a když tě vyberem, tak stejně nebudeme.

Reagovat
Zaschrona

Ono cele to je o tom, ze Whelan je proste blbec, ktery vzdycky musi byt videt, pokud Everton vybere Martineze, tak je naprosto jasne, ze bude mit maximalni duveru jak od vedeni, tak od fanousku.

Reagovat
minoLFC

Pulis

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ON THIS DAY; In 2003, Manchester United signed a skinny boy from Sporting Lisbon named 'Cristiano Ronaldo'. And then, the rest is history.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

To máš pravdu, málem skončil v Arsenale

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

With Shakhtar signing Fernando & Wellington Nem (via @Fernando_Duarte), #lfc may move a step closer to getting £22m-rated Henrikh Mkhitaryan

Reagovat
SunFells

Celkem pálka.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zac? slusna suma

Reagovat
vodka

spíš ofenzivní záložník s vynikajícím pohybem a slušnou technikou. Takový Clev

Reagovat
Zaschrona

To vubec, tenhle Armenec je mnohem vic ofenzivnejsi a ma mnohem vice kreativity.

Reagovat
vodka

já sem ho viděl víckrát a až tak dobrý zase neni. Cenu kolem těch 20 má určitě, ale zase bych z něho nedělal poloboha.

Reagovat
SunFells

To on nedělá, jen to přirovnání vůbec nesedí. Zase z Cleva nedělejte jen něco míň než poloboha.

Reagovat
vodka

tak to byla nadsázka, žejo...

Reagovat
SunFells

Tady šlo o typ hráčů, ta kvalita byla vedlejší, že jo

Reagovat
vodka

v čem je výrazně jiný Clev, když pomineme to, že je celkově slabší? A neber prosím v potaz jenom jeho hru v MU...

Reagovat
Zaschrona

Tak pravda je, ze uplne vyrazne v nicem, jen Henrikh je proste celkove o neco lepsi hrac a hraje na vytazenejsi pozici, ma vice kreativity a je lepsi v zakonceni. Cleverley je mnohem spis CM, zatimco Mkhitaryan je AM, mozna spis i podhrot.

Reagovat
SunFells

Mám brát v podtaz i Clevovu hru ve Wiganu, kde hrál tuším na křídle? To by mu v podobnosti s arméncem moc nepomohlo. Mkhitaryan je silnější na míči, co jsem viděl, tak umí i 1v1 dost zdatně a má lepší výběr místa a zakončení z větší blízkosti. Zase mi ale nepřijde tolik pohyblivý. Nenapadá mě nikdo, ke komu bych ho přirovnal, ale Clev mi přijde typově celkem dost vzdálen. Nakonec ho to táhne i víc do ofenzívy, nějakou dobu hrál v klubu ve středové dvojici, ale na ten post který hraje v repre (a kde se zdá být dominantnější) byla v Shakhtaru jiná esa.

Reagovat
vodka

Clev ve Watfordu hrával pod útočníkem většinu zápasů...

Reagovat
SunFells

A Jackie v Boltonu křídlo, to nic neznamená. A já nenarážel jen na pozici.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

btw, hrál už i hodně z hloubky pole teď si teda nevzpomenu proti komu, ale někdy v LM hrál úplně vzadu.

Reagovat
Kowe

on tam hrával i dřív ne? až poslední sezony se posunul na AM.

Reagovat
vodka

no zatazeny spolu Hubschmannem byl snad i loni, nebo predloni? nevim, ty rocniky LM mam doplantane jeden pres druhy...

Reagovat
Kowe

předloni určitě, loni se to myslím tak nějak přelívalo, ale ruku do ohně za to nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a jak mnohem ofenzivnější? Clevův primátní post byl vysunutý střed, hrál tam celou akademii, ve Watfordu, v ofenzivní trojce hrál i ve Wiganu, až u nás je zasunutý na CM...

Reagovat
Zaschrona

No jo, protoze dopredu, pro klub jako MUFC nema alespon prozatim dostatek kreativity, aby hral takhle moc vepredu. Momentalne uplne pravoplatne nastupoval predevsim na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
papos182

Nekonci mu za rok smlouva? Pokud ano, je ta cena nesmyslna.

Reagovat
Zaschrona

Az 2015 a dle vseho tam ma vykupni klauzuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no, když už brát AM, tak spíše Eriksena nebo Hondu, kteří by byli levnější.

Reagovat
Kowe

Oba dva jsou sice levnější, ale i o něco horší. Henrik má taky o level lepší pohyb a zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zakončení určitě, pohyb možná taky, ti dva mi přijdou o něco kreativnější ale.

Reagovat
CubONE

Tak o Eriksena sa zaujima BVB o Hondu AC, to velmi nemate sancu.

Reagovat
Tomanatura

Raiola je jeho agentem, to si jeste uzijete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeziiiiis, neeeee.

Reagovat
Zaschrona

A pry to s nim podepsal jen pred par dny, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož Henrikh patří k mým oblíbencům tak vám ho můžu jen a jen doporučit, velice skromný, rychlý, kreativní hráč co dává požehnaný počet gólů(tuhle sezónu udělal nový rekord v gólech za sezónu v lize), je hodně podobný Lampardovy, a co sleduju Liverpool tak góly kromě Luise dával snad jenom Sturridge a Gerrard(myslím), takže nějaký nehroťák co dává góly by se určitě hodil, a prostě kurva doufám že přijde do PL ať ho mám více na očích !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool close to signing Pedro Chirivella, 16 year old midfielder, from Valencia.

Chivirella is Spain U16 captain and considered Valencia's brightest talent. LFC would have both England and Spain U16 captains.

Reagovat
smazaný uživatel

no my ale kradneme tie deti....

Reagovat
smazaný uživatel

od ďalšej sezóny sa už kradnúť nebude môcť takže to chceme využiť kým sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? ani nvm

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz ste mohli ponúknuť hráčovi prof. zmluvu až v 17tich (v anglicku od 16tich preto všetci idú v 16tich) od ďalšej sezóny budete môcť podpísať prof. zmluvu s hráčom už od 14tich rokov takže toto "kradnutie" bude minulosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

takže sa budú brať 13 ročné deti...

Reagovat
papos182

Ale to muzou brat i spanelske kluby tem anglickym. Oproti soucasnemu stavu se pro 13 lete nic nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, lenže španielsky klub nemusí brať Angličana, Španieli majú viac talentov... ale aj tak je to jedno, myslel som to nadnesene :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#f7vdoBs3nJEUy:ps3

můj novej ultimate tým Zatím z toho lepší souhru jak 84 nevytáhnu, ale to se vychytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gerrard na křídle musí bejt super

Reagovat
smazaný uživatel

copak stevie je v pohodě ještě, ale carra na beku s rychlostí 42

Reagovat
Kowe

samej rychlík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se taky podívej věk těch hráčů. Chtěl jsem postavit tým legend no Ještě až něco našetřím, tak to vylepším třeba o Buffona.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvůj jedinej tým? Nedovedu si představit s timhle hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem brazilce, čr a pak Reina - Johnson, Yanga, Agger, Enrique - A.Johnson, Gerrard, Yaya, Coutinho - Suárez - Sturridge ale prodal jsem to a budu hrát jen za tohle teď.

Reagovat
Kowe

já si těch legen všiml sympatickej tým, ale Zanetti by měl být v základu

Reagovat
smazaný uživatel

by som chcel vidieť, ako tú fifu hráš, ja by som bol bez rýchlych hráčov v prdeli.

Reagovat
Zaschrona

Hezky, asi se budu muset vratit po case k UT, kdyz to vidim. A na cem hrajes? Jestli na PC, tak si me pridej - jsem tam uplne stejne jako tu, nekdy dame zapas nebo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

PS3

Reagovat
Zaschrona

Skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

novej vzhled jednoho hráče LFC, skoro bych ho nepoznal

https://pbs.twimg.com/media/BL6ywW1CIAECG7P.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku zmužněl no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu: "I look at the first team, it is complicated. I'll talk to the club and see what the best decision is."

Liverpool interested.

Nevim no, nevěřim tomu a když už by přišel, tak na hostování by byl, troufám si tvrdit, k ničemu.

Reagovat
minoLFC

preco k nicemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt zatim neodehral temer nic ani v La Lize, prvni sezonu v PL by byl podobne prospesnej, jako treba Sterling, Aspas nebo Suso. Nemluve o tom, ze prej chce (dneska necekane) hrat LM.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by bol Aspas neprospešný?

Reagovat
smazaný uživatel

preco neodpovedas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spatnes me pochopil. Chtel jsem tim rict, ze by Gerard nenabidl nic vic, nez stavajici hraci, ktery by byli narozdil od nej nasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Gündogan es uno de los principales objetivos para Mourinho. El Chelsea presenta una primera oferta de 22 millones al Borussia Dortmund. to by byl kup jak prase ... ale BVB by za něj chtěli asi Kevina snad není vedení tak blbí , aby dali Kevina , je to poklad

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Bentekeho v Arsenale.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

... a Fábregasa, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro zku. vené liché roky bez mistrovství

Reagovat
smazaný uživatel

@SkyFootball

Matej Vydra is unlikely to return to Watford and wants to play at the top level, according to his agent.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tiež taká one-season star, už to vidím.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Cmon Roger!

Reagovat
smazaný uživatel

AS Monaco news: Liverpool defender Daniel Agger very close to signing. They have also approached Nani. Madness! [L'Equipe]

Reagovat
A Seleção

Reagovat
ďuriLFC

Nech idú pekne krásne do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Younga nebo Rooneyho nechtěj?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

tak o Aggera sa fakt nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě bys měl

Reagovat
Maresma

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

má kvality, a není neprodejný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Honza Matoušek

Ježiš ne, to bych jim musel začít fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, odpálkuje City, klub odmítne 20 mega a pak půjde do Monaca. Ještě tu o Karkulkce. Zvláště teď, kdy se očekává, že dostane funkci vícekapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako na jednu stranu od samotnyho Aggera bych necekal, ze bude chtit prestoupit, ale na druhou stranu uz loni se k tomu jeho prestupu do City klub stavel strasne. Docela me strasi, co by vedeni delalo, kdyby Monaco nabidlo treba 30 mega. Ale to ne, to jsou doufam jen ty nejcernejsi myslenky.

Chci tim jen rict, ze i ja zacinam ztracet tu 100% jistotu, kterou jsem mel, kdyz se ty spekulace objevily poprvy. Jsem si ale porad jistej, ze pokud se behem uplynuly sezony neco v Aggerove hlave nestalo, tak sam nema na odchod ani to nejmensi pomysleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers nebude chtít pustit nejlepšího stopera ani omylem, už přišel o Carru, Daggera nepustí, neposadil ho ani v době, kdy se mu nedařilo. Já jsem tady naprosto bez obav.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Z financniho hlediska dava mozna vymena treba typu Agger pryc - Lescott dovnitr vyznam naprosto jednoznacnej, z hlediska realneho bych ale rad videl dal Aggera v LFC, uz jen tezko si lze ted vedle Gerrarda predstavit v LFC nekoho dalsiho jako takovy ten hracsky symbol, snad zustane..

Reagovat
smazaný uživatel

Agger odíde jedine ak klub dostane sumu ktorú nebude môcť odmietnuť. Čo znamená 30+ čo je dosť nereálne keďže za tú sumu môžu mať dvoch top obrancov..

Reagovat
smazaný uživatel

danny snad bude novy vice kapitan a nie aby odchadzal, uz aj tak bude tych odchodov skusenych hracov toto leto viac ako dost

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney has been released and is now a free agent!

http://bit.ly/16GoK6p

Reagovat
smazaný uživatel

stare

Reagovat
nani92

no..tak s ním jedine do Realu..ich hru nezdvihne ani o jeden vláčik,ale aspoň zvýši predaj dresov..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či by to nebol veľký skok, ale skúsiť sa to dá.

Reagovat
nani92

ak je po bratovi,tak ten tlak zvládne s prstom v nose

Reagovat
afc

According to sources close to the player, Wayne Rooney will consider moving to Arsenal this summer should they decide to match his whopping £250,000 a week salary.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, že sa stačí zbaviť Arshavina, Squillaciho, Denílsona a Bendtnera a môžme zobrať Rooneyho a dať mu aj 250k/w a naše výdaje sa nezmenia.

Reagovat
afc

Tak,tak to som vcera napisal na gunners.A aj tych 200 by podla mna zobral.

Reagovat
Chazy

Podle mě se ho Everton nemusí bát, i když sestoupil s nejlepším týmem, co kdy Wigan měl. S kvalitnějšíma hráčema bude ten jeho fotbal opravdu efektivní.

Reagovat
Zaschrona

Tak ja se ho taky nebojim, Wenger, Benitez nebo treba Klopp taky poslali nejaky svuj tym dolu pred tim, nez se dostali na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

aký tím poslal dole Wenger?

Reagovat
Zaschrona

Nancy, uplne na zacatku kariery. Hlavne jsem to napsal blbe, lepe by bylo napsat, ze taky zazili sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, máš pravdu, samozrejme. Neviem, prečo som si myslel, že kariéru odštartoval až v Monacu...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si myslel, že horší než neopreny a fialové hnusy to být nemůže. Ale ne, může. Nechápu, co vymýšlí, v jednoduchost je vždycky lepší, domácí dres udělali podruhé v řadě pěkný a tohle je prostě jako z 90. let od člověka na fetu.

Reagovat
Kowe

nejhorší je, že se to někomu i líbí.

Reagovat
kvasha16

ako nezavidim vam no... takyto podraz pre fanusikov to neni pekne

Reagovat
fenixLFC

pritom stacilo aby to bolo jednofarebne a bolo by to super

Reagovat
smazaný uživatel

ten away je fakt hroza, treti s privretymi ocami este ako tak moze byt, nechapem ako mozu spravit tak skarede dresy, to aj ja by som navrhol lepsie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

ten away má trošku "babička mi upletla svetr" styl

Reagovat
Zaschrona

Tohle asi vytvoril stejnej clovek, ktery Evertonu vymyslel to nove logo...

Reagovat
minoLFC

Nejake spoločne grafické studio cez ulicu....

Reagovat
Zaschrona

Asi

Reagovat
Swarley

tak tohle už ani není k smíchu, to je fakt hnus velebnosti

Reagovat
niflheim

Svetr

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

krasny

Reagovat
Trand

Reagovat
soukup

to budete mít za trest?

Reagovat
smazaný uživatel

ako im toto napadlo? to musel robit nejaky fanusik united..

Reagovat
ďuriLFC

A pritom stačilo žeby bolo away bez toho ,,svetra,, a bol by nádherný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je hnus...

Reagovat
vodka

ten třetí je pořád o něco lepší, než ten away, to je vysloveně humáč ten vzorek na břichu..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžme proste hrať v domácich dresoch? Keď si predstavím ako vchádzame na Old Trafford v tom svetri

Reagovat
kiwwi

keby sme mali tohtorocne dresy, tak by to tam bolo ako keby boli cirkusanti na pikniku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*druhý brankársky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

druhý brankářský se bude eště měnit podle inkasovaných gólů, ne? jedna čárka za inkasovaný gól, to by bylo celkem cool...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pride mi to ako fake prave v zmysle toho vtipu

Reagovat
smazaný uživatel

inak to uz fakt nemzoe byt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

no do pici

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

umelec

Reagovat
smazaný uživatel

Píčus jeden. Bych raději hrál nahý než v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Fakt nechápu jak tohle vůbec někdo může navrhnout, přitom stačí udělat jednoduchej a krásnej design jako Nike udělal anglický repre...

Reagovat
smazaný uživatel

jak uz jsem psal nekde jinde, upalit vsechny, co maj co docineni se schvalenim/navrhnutim ty hruzy.

Reagovat
vladis271

mno, ešte môžme byť radi, že nespastačili aj domáci dres. Myslím, že u nich by to problém nebol.

Reagovat
Maresma

No, mně se moc nelíbí ani home kit, ale oproti tomuhle je to nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

mne taky ne, letosni byl o dost hezci

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už se nedivím že chce Suarez odejít. Žádný hate, dresy to jsou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

Reagovat
Rarášek

Ten druhej je pěknej

Reagovat
j_mrazik

Na diskotéku v 80. a 90. letech jo.

Reagovat
smazaný uživatel

trofej hejteri

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

za co?

Reagovat
SunFells

O víťazovi spomínanej ceny rozhodujú nasledovné kritéria:

- červené a žlté karty

- pozitívny prístup k hre (ofenzívna hra, zrýchlenie hry, neplytvanie časom)

- rešpekt k súperovi

- rešpekt k rozhodcom

- správanie sa členov realizačného tímu

Reagovat
kvasha16

si pamatam ako sme to vyhrali pod CA a hned na dalsiu sezonu ked nas prevzal AVB s tou jeho pressingovou hrou sme skoncili posledny

Reagovat
kvasha16

*to nemala byt reakcia na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ha, trofej

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/fair-play-calculation.html

pro zajímavost celá tabulka a postup výpočtu, jak jsem čekal, sousta věcí záleží na subjektivním posouzení a pak z toho vyleze číslo, které když se srovná s realitou a jinými týmy, tak vyzní směšně

Reagovat
smazaný uživatel

veď nikto z toho nerobí superobjektívnu serióznu vec.

Reagovat
kvasha16

si pamatam ako sme to vyhrali pod CA a hned na dalsiu sezonu ked nas prevzal AVB s tou jeho pressingovou hrou sme skoncili posledny

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Manchesteru City zvolili nejlepšího hráče anglického klubu za letošní sezonu, cenu od nich dostal argentinský obránce Pablo Zabaleta.

Po zásluze

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Federer

Reagovat
Maresma

Ale zasloužil si to za ten výkon.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
wild

to bola zas raz katastrofa..musime si na to zvyknut

Reagovat
kiwwi

200. pre nove dresy LFC

Reagovat
stiflerovamama

Teraz si pre zmenu liecis komplexy z vasich obrusov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak ako sorry,ale tie naše "obrusy",ktoré nakoniec nevyzerali tak zle ako na obrázkoch sú o dosť lepšie ako tie vaše ani neviem čo,dres sa to nedá nazvať

Reagovat
stiflerovamama

Ani tieto nebudu vyzerat tak zle ako vyzeraju na obrazkoch. A okrem toho domace su krasne.

Reagovat
kiwwi

komplexy, komplexy everywhere!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ses měl klidnit, ty zakomplexovanej plode...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Svetry a ubrusy v PL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.en.aljazeerasport.tv/OurProgrammes/clip/2216730

neviem ci to tu niekto daval ale idem si to pustit, vyzera to hrozne zaujimavo a milujem taketo arsenove intervia

Reagovat
smazaný uživatel

"intervia"

... A už som to videl, niekto to sem hádzal 2 dni dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

sry, som dneska vysiel z nory po skuske

Reagovat
smazaný uživatel

naaadherne rozprava - to nema medzi ostatnymi manazermi obdobu, strasne dufam ze raz napise knizku

inak prvych 10 minut je celych o fergiem, odporucam fans united

co ma sokovalo je, ze vraj on sam presviedcal arabov, s ktorymi ma dobre vztahe v ramci spoluprac aby kupili psg..toto sa mi nepaci a zda sa mi ze tym ide trochu proti sebe, nakoniec tam asi raz skonci, dufam ze nie dalsi rok

Reagovat
Lacko_Boh

by som bol kurevsky zvedaví na nástupcu...Fergie?

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel by som

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajete nekdo FIFU na iPadu/iPhonu? Dal bych klidne online. Jinak jsem taky neodolal a poprvy v zivote rozjel ultimate team. Chytlo me to dost, a to jsem se chtel ucit.

Reagovat
Godwinson

Mchitarjan v PL ... a Liverpoolu, byť je to sci-fi, byla by to paráda.

Reagovat
A Seleção

"Francii čeká přátelský zápas s Uruguayí a trenér Didier Deschamps už ví, kdo navlékne kapitánskou pásku - tým jako kapitán povede záložník PSG Blaise Matuidi."

Reagovat
Godwinson

Někam přestupuje?

Reagovat
A Seleção

Nene,Lojziku.Jen si myslim,ze je to pro nej zaslouzena odmena za ty letosni vykony.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milan apparently bid 14 million for Andy Carroll.

Reagovat
Trand

A pak to tam nemá takhle vypadat.

Reagovat
Godwinson

Z čeho vybírat má Younès Belhanda, marocký záložník chce odejít z Montpellieru a francouzský klub už dostal pět nabídek. "Od AC Milán, Interu Milán, Galatasaraye, Atlética Madrid a Aston Villy. S žádnou nabídkou nemáme problém a Belhanda si tak může vybrat sám," řekl prezident Montpellieru Louis Nicollin.

Krutá ironie. Bože dej, ať je to ta Villa.

Reagovat
kiwwi

OT: Marek HAMSIK had 14 assists for #Napoli last 2012/2013 season, comfortably the highest in all of Italian #SerieA & he added he 11 goals.

spicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

mozno by sa mohol posunut niekam dalej

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, Neapol sa chystá preraziť a on je ich súčasťou, je tam dobrá vzájomná symbióza. Nemyslím, že by bol klub, kde by sa mal lepšie.

Reagovat
mithro

to asi nie ale rad by som mareka videl v inej lige, v tom taliansku ide mimo mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohol, ale maximalne v ramci Talianska

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

"Comfortably" Totti mal 12, ale samozrejme Marek parada

Reagovat
smazaný uživatel

According to LigTV, Galatasaray have reached an agreement with Man Utd for Luis Nani #mufc ...tak to bude velmi, velmi smutne, teraz by mal tahat United a miesto toho ho predame dakde do Turecka, vazne smutne..

Reagovat
mithro

ze vas taketo kadejake reci a zdroje dokazu rozhodit

Reagovat
smazaný uživatel

kym nebude iste, ze Nani ostava, tak ma rozhodi kazda informacia o nom

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

noooo pekne, Nani moze ist

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham have signed Real Betis goalkeeper Adrian on a three-year-deal on a free transfer.

Reagovat
smazaný uživatel

Jussi skončil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale nemají dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reports breaking that Ukrainan radio are reporting Liverpool have had a £22million bid for Henrikh Mkhitaryan accepted by Shakhtar Donetsk.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vysoká cena jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Má výkupku.

Reagovat
Rssa

To jo, ale na faktu, že je to pálka jak svině to nic nemění. Přitom to už vypadalo na rozumné utrácení.

Reagovat
SunFells

Ty obvykle bývaj nesmyslně velké. Do 15 fajn, ale 22 ....Liverpool se nechává natahovat jak nikdo jiný. Teda kromě těch, kteří peníze neřeší.

Reagovat
Godwinson

Na to, že je to Šachtar, by byla ještě docela přijatelná.

Reagovat
Kowe

ale je výbornej. lepší AM neseženem

Reagovat
Rssa

A potřebujeme ho? Nejsem si tak jistý, že by se měl tento post upřednostňovat před dalšími, které hoří více.

Reagovat
Kowe

To už je bohužel věc druhá. AM sice neni tak důležitý, spíš by to měla být nadstavba, ale když příjde, budu stejně rád, lepší než Erikson.

Reagovat
Rssa

Nevím, neznám toho Arménce moc dobře, ale ani Eriksen by nebyl špatný hráč, třeba i levnější, navíc by měl u sebe Dannyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

byl by levnější tak o 6M no.. je to dost, ale zase u Eriskena mám pocit, že se mu občas nechce moc pohnout, to Herik je běhavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mi ale přijde kreativnější.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by se dal přetvořit i na stejný post co má Luis, takže pokud byste ho chtěli prodat(Luise) tak si myslím že by to byl skvělý nákup

Reagovat
Miguel19

Hmm. Hodně pěkný pro Live.

Reagovat
smazaný uživatel

This is all Monaco needs to know about Daniel Agger....

https://pbs.twimg.com/media/BL7sjaPCAAA8-fn.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Furt doufám, že ty LFC dresy jsou vtip..

ve španělsku udělal Warrior pěkný dresy, tak snad to u LFC zase neposerou.

https://pbs.twimg.com/media/BLssCZ7CQAAufv-.jpg:large

Reagovat
Kowe

no ty červený jsou jen debilnějc udělaný ty naše černý

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašnej shit ten Warrior. A to jsem myslel, že Nike v tomhle směru suverénně vede...

Reagovat
smazaný uživatel

Craig Bellamy reveals what he thinks of former team mate Charlie Adam in his autobiography! THIS is mad!.. http://bit.ly/ZLB4PP

Ty vole tu jeho biografii musím mít prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je ovšem jiná

Reagovat
Kowe

had a mare... chvilku jsem si říkal, proč měl mít sakra kobylu

ale ta knížka bude pecka snad pude někde sehnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boreec, pár skvělých pasáží, musím to mít celé. Kritika Rafy, Manciniho, chvála Kennyho, nadávky na Adama, všechno jak má být.

Reagovat
Zaschrona

Hodne pekne, urcite si objednam. Doufam, ze tam taky nejak vic zmini ten svuj skoroprestup k nam v roce 2005. http://www1.skysports.com/football/news/11671/8748689/Craig-Bellamy-came-close-to-joining-Everton-in-2005

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem teď někde četl, že to bylo kvůli Moyesovi.

Reagovat
Zaschrona

Ono to je i malinko popsano v tom clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam.

Reagovat
kiwwi

mu nalozil riadne...kazdopadne skvela kupa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ztráta asi 4 mega nebo koli, to není až taková tragédie.

Reagovat
kiwwi

to tym nemyslim...vobec nechapem, co si od toho Kenny sluboval jupi, ideme prerazit do top 4, podpiseme Adama

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ne, já to kritizoval a pak mu proklínal celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale úplně takovej, jakej se zdá na první pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě horší asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mal super sezónu v Blackpoole a mal skvelé dlhé prihrávky a štandardky...

Reagovat
C0br

Reagovat
fantomas

I wish him well.

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty spekulace o tom, co vyvadel nekdy kolem zimy, byly pravdivy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Made my day

Reagovat
Rssa

300. pro LFC

Reagovat
Rssa

teď

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Kowe

stačí se podívat, s kým žije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Homola není tak špatný

Reagovat
Kowe

s kým žije, ne žila

Reagovat
smazaný uživatel

je to koncert....

Reagovat
smazaný uživatel

"koncert"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár minut away kit na ofc. LFC... snad LFC a warrior překvapí, ale mám strach že ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Whelan: I won't stop players following Martinez

No a každopádně: http://www.sportsmole.co.uk/football/wigan-athletic/news/next-wigan-manager-five-contenders_87482.html

Upřímně nechci nikoho z nich, jedině Robinsona.

Reagovat
Zaschrona

No teda, cekal bych, ze v ramci toho prestupu se zaroven dohodne, ze Everton nebude moct kupovat hrace, podobne jako to treba mela Swansea s Rodgersem.. Ale bylo by fajn, kdyby si s sebou vzal McManamana nebo McCarthyho, i kdyz oba asi budou stat hodne.

Co se manazera tyce, pravdepodobne pujde Graeme Jones s nim a pry teda i Inaki Bergara. Z tehle zminovanych lidi se mi teda nelibi nikdo, hlavni je, aby to nebyl Coyle nebo McClaren, to by byl prusvih..

Reagovat
smazaný uživatel

ak to bude taká dohoda ako tá "Swansea-Liverpool", tak sa máte na čo tešiť.

Reagovat
Zaschrona

Tak to bych pak doufal, ze pokud by si nekoho chtel vzit s sebou, tak to bude Kone (vykupka) nebo Alcaraz s Di Santem, kteri jsou volni hraci. Nebo treba by mohl zkusit Diameho, toho dobre zna a mohl by byt z hlediska prestupove castky, diky vykupce, levny. Jenze ten plat...

Reagovat
Chazy

Oba s ním byli ve Swansea i Wiganu no. Oba měli hráči rádi a Bergara taky pomůže těm jazykovým bariérám, až přijdou jižani.

Ale Jones měl bejt novj manažer.

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale asi se boji te vyzvy. Mozna by bylo nejlepsi v tehle situaci fakt pro vas vsadit na nekoho z tech lidi na odchodu z United..

Jinak myslis si, ze Martinez bude chtit u nas hrat tu taktiku 3-5-2, co hral u vas nebo se spis prizpusobi kadru a bude hrat na 4 obrance?

Reagovat
Chazy

Já to vidím tak, že ze začátku se přizpůsobí a pak bude postupně ten kádr stavět podle sebe. Tak to bylo i s Wiganem. On na nic nejde rychle, hráče do kádru zařazuje postupně, talentům dává času dost, styl taky měnil postupně.

Reagovat
Zaschrona

Tak to by bylo moc fajn pokud bude schopny poradne menit taktiku, i u nas, podle toho jak na tom tym je, narozdil od Moyese, ktery vesmes hral skoro porad to same. Kazdopadne, do Wiganu si kdysi davno vzal Scotlanda, tak treba to ted bude podobne.

Mimochodem, jak se rozesel Diame vloni s Bobem? Muze byt nejak realne, ze by treba prave kvuli nemu se rozhodl treba k nam pripadne prestoupit? A pak tedy jeste otazka na Alcaraze s Di Santem - maji eventuelni ti dva podle tebe na to, aby se nejak u nas prosadili?

Reagovat
Chazy

Diame odešel prostě proto, že nedostal dost peněz, to je otázka politiky klubu, Martinez s tím nic dělat nemoh. Alcaraz by určitě pomoh, on je vážně vynikající obránce, takovej Agger, umí rozehrát, vyvést míč, je to hráč do PD, ale když není kolega v obraně stejnej, tak se to neprojeví negativně. Di Santo těžko říct, on je prostě palič. Je skvělej v kombinaci, slušná technika, myslí mu to, podrží míč, ale těch gólů moc nedá a těžko se to někdy změní. Ale Alcaraz by byl zadarmo super.

Reagovat
Zaschrona

A je realne mozny, ze by byl Alcaraz schopny akceptovat roli treba az 4. stopera?

Reagovat
Chazy

Asi těžko, on je sebevědomej až hrůza a navíc pochybuju, že by někdo chtěl na takovou pozici hráče, co je fakt kvalitní a měl by dostat tomu odpovídající prachy. Týmy vědí, jak je dobrej, on půjde někam hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

svetřík

Reagovat
Chazy

Gratulujeme.

Ale kdyby to člověk usek pod sponzorem a dodělal ve stejným stylu, je to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak těším na NW derby na Old Trafford.

Reagovat
kiwwi

som zvedavy, kolko ludi vyuzije tuto moznost

Pre-order now for guaranteed worldwide delivery on launch day

Reagovat
smazaný uživatel

yeeees

Reagovat
alcantara

Tie komenty tam

Reagovat
smazaný uživatel

Inspired by the patterns and graphics featured in the kits of the 1980s and 1990s, Warrior and LFC have produced a strip which represents modern retro.

Reagovat
Trand

At some point, did any1 take a step back and say.. hmmm yes, this is wat we want??? or is it a tactic to distract our opponents?"

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cirkus no

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to ešte horšie ako to čo som postol ja!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.. to je hnus. Tomu se fakt dá jenom smát..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho výraz je veľavravný.

Reagovat
stiflerovamama

A pritom by tam stacilo nedat tie kktiny pod Standart Chearted a ten dres by bol pekny.

Reagovat
vodka

*standard cheated

Reagovat
stiflerovamama

boha vidis ako ma tie dresy odrovnali ?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nie je zlý, ale videl som aj lepšie samozrejme

Reagovat
Rssa

Doma máme pevnost, venku se soupeři budou soustředit na to psycho, co budem nosit. Ja tam vidím jasný záměr, letos budeme vysoko

Reagovat
Miguel19

Pevnost

Reagovat
Maresma

Sen?

Reagovat
smazaný uživatel

o provdelých nocí?

Reagovat
smazaný uživatel

pic.twitter.com/SEGfxNUoZv

kdyby to bylo aspoň takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Aji tak jsou to divná 90. léta. Ale už to není takový hnus.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Teď si bude muset každý v LFC povině nechat narůst mullet

Reagovat
fff

1. Mkhitaryan ma aky post vlastne? Stale sa tu spomina AM, nezahra aj zo strany?

2. P*ci, daju sa spravit tak hrozne skarede dresy dve sezony po sebe ?! Neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Loňské jsou ještě krásné oproti tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Pred rokom by mi taketo daco prislo naozaj nemyslitelne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

AM, CM

Reagovat
fff

Hm. No videl som ho hrat parkrat plus ma slusne ohlasy, ale za taku palku by som skor chcel hraca, co zahra z kridla, ked uz chceme hravat 4-3-3 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho tam může hrát. A mě se tam líbil dokonce víc než ve středu.

Reagovat
Kowe

coutinho je lepší z kraje v tomto systému

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí tolik bránit a neztrácí tolik míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

bol by obrovska posila ale nemyslim si ze k nam chcel ist + dalsia vec vobec mi nevadi ked na tom poste bude hrat coutinho

Reagovat
fff

Kvalita by to istotne bola, len skor by som cakal ine posty na posilnenie, zvlast za take peniaze. Uvidime. AM podla mna fakt nie je najakutnejsie miesto na posily.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=561861467198595&set=a.334056296645781.92006.263157807068964&type=1&theater

jak vidim tieto Pepeho statistiky mali by sme okamzite kupit noveho brankara

Reagovat
fff

Jar mal ale dost slusnu. Otazne je, ci na to dokaze naviazat. Ak ano, tak sme na tom podla mna v pohode, ak nie a vrati sa k "forme" spred roka napr., tak mame problem ...

Reagovat
smazaný uživatel

''Tomáš Stevie Gereš Za tu dobu šla PL hodně nahoru, takže si myslím, že to není špatná statistika''

Reagovat
smazaný uživatel

To není normální ale přece. Tohle je, troufám si říct, takovej extrém, že to ukážeš stovce lidí a 98 ti okamžitě odpoví, že je to hnusný jak prdel. Jak tohle mohlo vůbec vyjít ze dveří kanceláře toho dementa, co to navrhl? To tam v tom Warrioru má takový jméno, že to automaticky posílá se vší platností do Liverpoolu s tim, že je to budoucí dres na další sezonu? Pak je tu další věc... chápu, že na to, kde se Liverpool v posledních letech nachází, je ten kontrakt s Warriorem opravdu špičkovej, ale to se nemůže nikdo z Liverpoolu ozvat? To přece nemůže chodit tak, že Warrior Liverpoolu rovnou oznámí novou podobu novýho dresu a Liverpool s tim už nemůže vůbec nic dělat. S možností, že proti tomu lidi z LFC něco neměli, ani nepočítám, protože to přece není možný.

Reagovat
fff

Podla mna hraci pri foteni sa museli strasne premahat, aby sa neudrbavali na tom, ako strasne vyzeraju. Z Pepeho mam napr. taky dojem na fotkach .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty fotky taky můžou bejt udělaný přes PS, vim že třeba u Barcelony při dělání oficiálních fotek dresů to bylo úplně běžný.

Reagovat
fff

Tiez pravda . Tak ci onak, urcite aj hracom nemoze byt jedno, ze si toto maju dalsiu sezonu na seba davat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, snad si na to poptrpí Lucas a hlavně teda Ital Borini, a kvůli tomu odejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhé dobe jsme trumfli MU v nečem

Reagovat
smazaný uživatel

tie dresy su proste zufale, ten clovek co to navrhoval nema sudnost, je to trochu smiesne(alebo aj smutne), ze LFC tie fresy nemoze reklamovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Angličani majou divný vkus. Někdy to vypadá fajn, jako ty jejich telefonní budky, nebo vývěsní štíty hospod, a někdy je to prostě na zeblití. Tohle je, troufám si tvrdit, hnus aji pro angličany. Francouzské, nebo Italské dresy jsou většinou designově úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale je to firmou prostě. Od Nike nebo Adidasu jsem snad v životě neviděl takhle odpudivý dresy.(kromě teda těch 3. AC )Od tohohle Warrioru mi to přijde jako čistej amatérismus prostě, na to že maj v ostatních sportech takový jméno... No hrozný, ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím že je to až tak jejich chyba. Tím jak se liší "francouzské" dresy třeba od těch "anglických", nebo "italských" bych řekl že kluby majou ve schvalovacím procesu docela velké slovo. Koneckonců nám taky Nike udělala kostkovaný dres podle přání. A su stoprocentně přesvědčený že ho klub musel schválit, třeba byť jenom z několika variant. To co schválili nejspíš angličanům přijde jako docela fajn, ve Francii by to smetli ze stolu. Takže Liverpool určitě měl minimálně poradní slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, to je ještě horší ale teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš vlastně pravdu.

Reagovat
kiwwi

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/421189_583195878387086_567639634_n.jpg

Claim in the latest edition of the United We Stand fanzine which is edited by the very well respected Andy Mitten

Reagovat
mithro
Reagovat
kiwwi

heh, som si nevsimol, sorry

ja tomu neverim...keby ostal Fergie tak hej, ale teraz fakt nie, ale verim tomu, ze bude jedna bomba a nie nieco ako Strootman alebo Fellaini...fakt nejaka bomba typu Ronaldo alebo Bale...mozno Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, ze by Ronaldovi vadilo, ze nebude trener Ferguson, navyse bude stale v klube a urcite by ho aj presvedcil, aby sa vratil, skor neverim tomu, ze ho Real pusti

Reagovat
kiwwi

ale bol by to silny marketingovy pribeh...strateny syn sa vratil domov zo zajatia v mordore

Reagovat
smazaný uživatel

ste normalni? to by som neprezil asi

Reagovat
mithro

to by neprezilo vela ludi. hlavne v madride . ale je pravda, ze presne ten typek ako prvy pustil do "sveta", ze fergie konci.

Reagovat
kiwwi

tak ako verim tomu, ze snaha o to priviest ho naspat z nasej strany bola, ale neverim tomu, ze pride

Reagovat
smazaný uživatel

ale verit musime

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo k vam, cesc k nam to by bola paradicka

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

si najlepsi

Reagovat
kiwwi

*je

Reagovat
smazaný uživatel

bo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas, keby sa rozhodol, ze nepredlzi zmluvu, tak by ho malo predat nie? lebo tato zmluva mu ma koncit po dalsej sezone..takze by to malo byt cele na nom teraz, snad si vyberie spravne, nas

Reagovat
kiwwi

tu zmluvu ma az do 2015 nie?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jj, do 2015, skoda

Reagovat
Arbiter

smlouvu má ještě na dva roky

Reagovat
Arbiter

někdo tu nedává, že máte Moyese a my Mourinha

Reagovat
kiwwi

you've missed the point

Reagovat
Arbiter

dyť to jsou jen výmysly, někdo si chce vydělat na Josého jméně

Reagovat
kiwwi

slusne halucinacie mas

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim, jak si s nim Moyes vytrie rit

Reagovat
Arbiter

Heh, stejně jako to dělal SAF? Nebo sám Moyes?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes teraz bude mat ine moznost, vsetko je mozne

Reagovat
Arbiter

nedokázal to SAF, pochybuju, že to dokáže Moyes...

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes mozno bude lepsi, napriklad v LM od neho cakam lepsie vysledky, ake mal Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

V pohárech určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

A v té tvé fotografické paměti, ve které si pamatuješ jak sme tady všichni doufali v příchod Mourinha, běhajou tam aji jednorožci?

Reagovat
Arbiter

Nemluvím o kiwwim... Nebo snad angličtí fandové přijali Moyese bez jakéhokoliv protestu?

Reagovat
kiwwi

no samozrejme...drviva vacsina bola za Moyesa, klubove legendy boli za Moyesa

Reagovat
kiwwi

omg nieco lepsie na zovseobecnovanie nemas?

Reagovat
vladis271

?? väčšina anglánov bola za Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Sevilly odmítlo nabídku West Hamu United na přestup útočníka Álvara Negreda, londýnský klub neuspěl s částkou sedmnáct milionů eur.

Však mi 17mega za Carrolla prijmem

Reagovat
smazaný uživatel

tí tomu dávajú... Pritom môžu mať rovnaké drevo od nás zadarmo. Vlastne ho tam aj mali.

Reagovat
Rssa

Negredo by byl u vás daleko nejlepší útočník

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

že ale má tých konkurentov...

Reagovat
Rssa

Tak rozhodně více než ve WHU. Ten je pro něj příliš malý klub s malými ambicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle mluvit o Negredovi

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, Negredo by do Anglicka sadol neskutocne, taky Dzeko je oproti nemu prd

Reagovat
fff

To akoze chcu oboch, ci alternativne jeden alebo druhy? Normalne sa bojim, ze ziskaju Negreda a AC nam ostane na krku ...

Reagovat
smazaný uživatel

určite len jedného. Predstava útočného dua Carroll - Negredo je horšia než horalky s horčicou.

Reagovat
Bayern +

Sam na dva hroty u nás hrať nebude, vôbec na to nemáme hráčov. V podstate v celej zálohe a útoku asi len Mattyho a Nobla, inak absolútne.

Reagovat
Zaschrona

Myslim si, ze to je hlavne taktika od West Hamu - jak na Liverpool, tedy aby prijali tu nabidku za Carrolla, Negredo jim tam realne nepujde..

Reagovat
M0rb1D4S

BREAKING: Liverpool announce that there will be a minute's applause before all away games next season for fans who buy their new away kit.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dokedy má Liverpool zmluvu s Warriorom?

(pardon, ak to tu je, nevidel som to)

Reagovat
Zaschrona

2018

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to sa ešte máme na čo tešiť.

Reagovat
stiflerovamama

Zase z nich nerobte tragedov. Tohtorocne domace dresy boli skvele a aj vonkajsie boli nakoniec velmi dobre. Teraz to sice s tymi vonkajsimi prestrelili ale domace su opat vyborne.

Reagovat
fff

Nakoniec velmi dobre? Dafuq? Boli hrozne a tieto u este horsie. Mali sme este stastie, ze mame typicky jednofarebny cerveny domaci dres, tam nie je moc co pokazit, ale tam kde mali vacsiu volnost, teda away dresy, tak to je hnus.

Reagovat
stiflerovamama

Ten cierny bol nahodou pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Černej od Adidasu byl pěknej, tenhle byl jak neopren.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten černej s bílejma rukávama ještě šel. Ty celý černý byly fakt strašný.

Reagovat
Maresma

Jako sorry, ale dva roky po sobě udělat away a third kit nejhnusnější z celý ligy můžou jenom tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

Reagovat
fff

Aspon mam predstavu v akych situaciach vznikali take zname frazy ako "Smiech cez slzy".

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ty čo si zelený? zabehol ti boršč?

Reagovat
Rssa

Rozhodcovská unie FA prý narychlo rozhodla, že hráči LFC nebudou dostávat žlutou kartu za svlečení dresu. Prý že se k tomu má přistupovat lidsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton and West Brom are seriously interested in Ola Toivonen, and are about to talk to the PSV with €4.5m fee required. (Voetbal International)

Pane Moyes/Martinez, nakupovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton jo, ale do West Bromu si tady myslim, že by nešel.

Reagovat
Zaschrona

Snad jo, sice by tam mel v tymu krajany, ale Everton je kvalitativne nekde jinde.

Reagovat
Deywid

Mourinho has asked Roman Abramovich to listen to offers for Mata and Torres this summer (Marca)

Reagovat
smazaný uživatel

Mou musel znenávidieť to Španielsko.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Poté vytáhl tabuli a začal si mě testovat ohledně systémů hry. Co si myslím o této formaci, co o jiné, jejich klady i zápory. Kam bych běžel, kdyby spoluhráč měl balón v dané pozici. Ptal se mě na každý možný scénář pod sluncem. A každá má odpověď, i ta správná, byla převrácena do další otázky.

Když hraješ na hrotu, a tento hráč má míč, kam poběžíš?“, zeptal se. Bylo to jako test ve škole. Odpověděl jsem, že bych běžel vlevo. “Ano, ale nejdřív běž vpravo, až poté vlevo“, odpověděl. Později mi ostatní řekli, že to u něj bylo zcela typické.

Bellamy o Benitezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem to četl. Prostě Rafa skvělý trenér, ale jako manažer je horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Spíš než skvělý trenér, tak skvělý taktik-teoretik. Aspoň podle toho, co o něm říká Bellamy...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, trenér, který neumí taktiku, je trenér na hovno

Reagovat
Arbiter

trenér, který umí taktiku jen teoreticky, je taky na hovno... Si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to bereš? Tu knížku musim mít prostě.

Jinak co má bejt ten novej dokument se SHM? Nedávno sem na to viděl trailer a dneska koukám na TV a tam je ten trailer použitej v reklamě na Volvo, tak wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lfcway.com/news/liverpool-fc/bellamy-benitez-svym-hracum-neveril/

nevím, jsem na SR a koukám jenom na to nejdůležitější po práci,ted EF

Reagovat
smazaný uživatel

uz si predstavujem vyraz Bellamyho, ked mu to Benitez vysvetluje

Reagovat
smazaný uživatel

Absolvoval jsem zdravotní prohlídku a poté jsem šel nahoru do kanceláře Rafy Beníteze. Posadil jsem se. Vypadalo to jako při obchodním jednání. Rafa mi ukázal výstřižek z novin, kde jsem byl vyfocen já, s naštvaným výrazem, ohrnutý horní ret, rozšířené nosní dírky. Tehdy jsem se tak tvářil dost často, nebylo to nic neobvyklého.

“Proč se tak tváříš?“, zeptal se mě. Odpověděl jsem, že nevím. “Takhle nemůžeš hrát. Tento druh agrese jako hráč nepotřebuješ“, dodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
vodka

co tam je o Hughesovi?

Reagovat
Chazy

500. pro okamžitej návrat Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to ne

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Ty obrázky napravo teda s tím moc nekorespondujou

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, si říkám, že oni by ten druhej červenej mohli bejt klidně schopný hodit nám jako domácí.

Reagovat
Maresma

Ten člověk si z nás musí dělat prdel, to fakt není možný aby někdo navrhl něco tak škaredýho

Reagovat
smazaný uživatel

připomíná mi to film Vy nám taky šéfe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty domácí nejsou nic hroznýho, škoda toho špatně vyřešenýho vršku, ale ty červený. To ani není retro, to je prostě hrůza. Jak nějaký mušketýři.

Reagovat
Kowe

vzali to z letošního away LFC no je to fakt otřený, ty domácí taky nic moc, ale to ještě může změnit sponzor.

Reagovat
Honza Matoušek

To bílý nejsou špatný.

Reagovat
j_mrazik

Vpravo nahoře by to mohlo být při dobrým rozpracování docela pěkný.

Reagovat
Zaschrona

Arsenal have signed 18 year-old Partizan, Serbian striker Aleksandar Mitrović according to Sky Italy.

Reagovat
smazaný uživatel

dafuq

Reagovat
SunFells

Nějaká blbost. Pokud mu nekončí smlouva

Reagovat
SunFells

Tak beru zpět, už je to dokonce i na wiki.

A hned za tím "His first cousin Nilain Levroji, a goalkeeper had earlier been approached by the Gunners but famously rejected the trial, opting instead to party at his father's European pigeon racing competition victory."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
niflheim

No jo...když nemůže mít Jovetiče, tak si svojeho vychová

Reagovat
smazaný uživatel

Strootman za 17 mega prý. A éček. 1.7. Ale nevim jestli to tady nebylo. Kdyžtak sorry. A ten stoper byla kachna nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Meanwhile in Slova(warning***Ol!ver detected****)...kia

http://i.imgur.com/JjujR.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

'Real Madrid was just a DREAM, Manchester United was REALITY!'

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/970720_662704263756318_637186715_n.jpg

Reagovat
fantomas

Ten Agger je náká nepovedená kachna ne? Jinak snad začnu věřit, že si Monako za ty prachy najalo i nákýho šamana...

Reagovat
kiwwi

najnovsie chcu aj Evru

Reagovat
smazaný uživatel

Evru bych aji pustil, když nabídnou dobrou cenu. Koneckonců z Monaka přišel, dávalo by to aji smysl.

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

ak by namiesto neho prisiel Baines, tak by to bola pohodicka - okamzite rovnocenna nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Fabia. Plus by mohl přijít nějaký zkušenější levý univerzál kterému by nevadila lavička.

Reagovat
M0rb1D4S

Klidně si vemte Bainese, ale dejte ruce pryč od Shawa..

Reagovat
r.mrazik

buttner je vorech a fabio to hraje pres nohu...nahrada by prijit musela

Reagovat
Ligter

Jedině takhle, Evra je - dle mě - pořád vysoce hodně potřebný.

Reagovat
Ligter

Pleonasmům učiněno za příliš dost.

Reagovat
mithro

no cena vraj 10 mega, zato by sme Bainesa asi nedostali z Evertonu

Reagovat
kiwwi

tak dolozit raz tolko by nemal byt problem...a mas o 4 roky mladsieho, kvalitativne porovnatelneho obrancu

Reagovat
mithro

ale z coho chces dolozit, ked dame vsetko za ronalda?

Reagovat
Lacko_Boh

predáte Rooneyho

Reagovat
mithro

njn, to by bolo fajn ale ten sa tiez uz zacina tvarit ako zostava.

Reagovat
Lacko_Boh

nechápem načo to Fergie vyťahoval

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl ukázat jakej je to sráč

Reagovat
kiwwi

...ten Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

darujete teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

tolik změn nechcu... Navíc Evra po 3 letech měl opět vynikající sezonu a v kabině je hodně důležitý...

Reagovat
kiwwi

tak jasne, ja by som tiez nemenil, len vravim, ze keby odisiel a dosiel by Baines, tak by sa nic strasne nedialo

Reagovat
Zaschrona

Jen by jste meli v kadru nejlepsiho leveho beka sveta.

Reagovat
fantomas

No tak ten by se aspon vracel domu, dejme tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ez ‏@Number10Role 6m

Graham Hunter and Guillem Balagué on 'Revista de la Liga' say that Gareth Bale is no.1 target for Real Madrid this summer, not Luis Suárez.

Reagovat
kiwwi

2 blbe spravy v jednej vete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda co blbnu, jedna. Balea ať si vemou.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa cakat no, ale ked predaju Ronalda, tak pojdu aj po Suarezovi

Reagovat
vladis271

The Times reports the same - Andy Carroll is seeking a 25 per cent pay rise, to £100,000 a week, to move to West Ham.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CYLGdzZ5XkA

Reagovat
ďuriLFC

nám ho bol čert dlžen.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne v tej dobe boli ochotni majitelia investovat, ale nasi skveli manazeri rozhebali peniaze na Carolla a Downinga spulu 55 mil za to sme mohli 4 spickovych hracov namiesto toho mame dvoch predrazenych priemernych anlicanov to je proste vysmech tie peniaze sa uz horsie investovat asi nedali

Reagovat
Lacko_Boh

dali,Torres

Reagovat
smazaný uživatel

černý humor

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson + Suarez je nejakych dalsich cca 45 mega. To je taky za Torrese?

Reagovat
smazaný uživatel

39 Z Torrese a Babela jsou Carroll a Suárez. A Chelsea nám furt dluží ještě 15 mega.

Reagovat
soukup

4 špičkový hráče za 55M?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim tym hracov typu falcao , ale pri rozumnom nakupovani to neni nemozne

Reagovat
soukup

aha, takže ty nemyslíš špičkový, to pak jo, čtyři downingy místo dvou ste za to mohli mít, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze rozdelujes hracov do dvoch kategorii spicka a downing a nic medzi, s tymi 4 hracmi som to asi trochu prehnal, kazdopadne s francuzka sa urcite da nakupovat za rozumne ceny aspon dokial to tam nerozvati monaco ...a 55 mil. urcite nejsu ziadne drobne

Reagovat
soukup

Tak já zas Downinga nemám za nějakýho supertragéda, jak tu je moderní tvrdit a špička taky neznamená jen Falcao. Prostě špičkovýho hráče (i řekněme širší špičku) za nějakých 14M, když to rozpočítám, je v anglii prakticky nemožný získat. za tu cenu ať se ti to líbí nebo ne, přestupují takoví ti nadprůměři typu Downing a teď to nemyslím nijak zle. Takže 4 špičkový hráče za 55M ste sehnat nemohli, ani kdyby se management na hlavu postavil. Akorát ten váš problém byl, že ste za ty prachy místo dvou špičkových hráčů přivedly dva jen nadprůměrný...

Reagovat
smazaný uživatel

+ sa priplacalo navyse aj 5 mil. za to, ze su to anglani

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho ze tam byl Moyes?11?

Reagovat
Zaschrona

ano

Reagovat
Carrick

Matt Dickinson to s návratem Mourinha do CFC vystihl naprosto dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Scott McKenzie už umřel.¨

Reagovat
smazaný uživatel

ten je asi vědma, když tohle všechno ví.....Blbost podle mě

Reagovat
vitasrp

To ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro přestupní období

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre Cristiana Ronalda v MUFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Na ceste je nove smluva do 2018, plat 17 mega euro rocne.

Reagovat
kiwwi

jemu nejde o peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre Cristiana Ronalda v MUFC

Reagovat
mithro

The Mexico forward's representative, Eduardo Hernandez, says his client is going nowhere.

"He is very happy at Manchester United. Javier has been there three years and has won the league twice. Not many can say they have achieved that," he said.

Reagovat
kiwwi

on mal niekam ist?

Reagovat
SunFells

Do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

necudoval by som sa, keby isiel

Reagovat
niflheim

Zájem prý mělo Atlético jako náhradu za Falcaa.

Reagovat
mithro

no skoro pod kazdym clankom ho niekt ludia tu posielaju alebo kupuju do tymov po celej europe

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rooney ma vraj problem s tym, ze hral v zalohe...a to som si o nom vazne myslel, ze je v tychto veciach iny..

Reagovat
66pepo66

Topiaci sa slamky chyta.

Reagovat
wild

mne sa tiez Rooney nepaci v strede zalohy..jeho miesto je stale v utoku a tam je najlepsi.Dufam,ze Moyes nebude experimentovat s Wazzom v zalohe

Reagovat
kiwwi

ja na Fife hravam s Rooneym v strede zalohy a funguje to perfektne

De Gea - Valencia, Rio, Vidic, Evra - Carrick, Rooney - Welbeck, Persie, Nani - Chicharito

Reagovat
niflheim

To musím zkusit ... ale na stoperu dávám spíše Smallinga místo Ria.

Reagovat
kiwwi

ja som sa snazil vselijako tam zakomponovat este Kagawu ale on je tam proste strasne tintitko...odpadne pri kazdom suboji jak hnila hruska...strenght ma okolo 40 tusim

Reagovat
niflheim

No já ho dávám obvykle na CM vedle Carricka. Celkem se mi s ním dobře skluzuje a navíc je hodně rychlý, dokáže obrat o balón a taky je to taková dobrá spojka se skvělou přihrávkou.

Reagovat
wild

toto by v skutocnosti vypadalo zaujimavo

Reagovat
kvasha16

ofenzivnejsie to snad ani nejde.. jendie z Baleom na bekovi

Reagovat
66pepo66

Ibaze Rooney tam zaskakoval tak max. 2-3x a sam povedal, ze mu to nevadi. Inak hraval furt ten svoj podhrot, o ktorom mimochodom taktiez sam prehlasil, ze sa mu tam hra velmi dobre.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Tak co myslíte...dotáhnou Spurs letos toho Damiãoa? Či jestli vůbec zvládnou dotáhnout nějakého útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

musi, uz v lednu bylo pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Martínez prej podepsal na 3 roky.

Reagovat
kiwwi

Everton have called a news conference for 4pm on Wednesday, at which they are expected to confirm Roberto Martinez as the club's new manager.

Reagovat
kiwwi

Carlos Tevez has agreed personal terms with Juventus, according to Mediaset.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to snad ne. Parádní posila pro ně, nechci ale, ať odchzáí z Anglie.

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/AdcJ5HlVVIs

zeby novy hlavickarsky boh z Chile?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zapasu U21 proti Tahiti? To už něco znamená

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Sarlin
Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mada

Reagovat
Lacko_Boh

hmm,Rooney na kraji,asi chce odísť

Reagovat
nani92

a tí čo tam niesú,chcú odísť tiež,hej?

Reagovat
Lacko_Boh

to som nedomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy letos naprosto parádní

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

666. za metal

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

666x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele