Marseille má posilu na pravý okraj obrany, získala Lirolu

12.01.2021, 15:12
Aktuality
Pol Lirola v průběhu podzimu přišel o místo v základní sestavě Fiorentiny a rapidní úbytek minut strávených na trávníku nakonec vyřešil změnou prostředí. Španělský obránce se stěhuje do Marseille, Olympique ho získal na půlroční hostování a zajistil si rovněž opci na trvalý přestup...

Všechny strany se na transakci dohodly koncem minulého týdne, fotbalista následně přicestoval do Francie a včera absolvoval zdravotní prohlídku. Dnes odpoledne došlo k podpisu smlouvy, jejíž součástí je opce na přestup za dvanáct milionů eur.

"Pol byl na našem seznamu už v srpnu, Pablo (Pablo Longoria, sportovní ředitel Marseille) si takových hráčů váží. Nebylo složité všechno zrealizovat, sám fotbalista měl velký zájem," sdělil trenér OM Villas-Boas.

Třiadvacetiletý Lirola má zkušenosti z mládežnické akademie Juventusu a v Itálii hrával také za Sassuolo.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Israha

Super, krajní bek byl potřeba, protože chudák Sakai při tom nabitém kalendáři . Teď to chce ještě gólového hrota, a můžeme se bavit o potenciálu na úspěšnou druhou půlku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně taky jedno atletický křídlo, co není dřevo s míčem zase. Payet mimo a to ze se radonjic dostal dva zapasy dostal do šancí a nedával přihrávky do autu mě ještě uplně nepřesvedčilo že si zaslouží hrát.

Reagovat
Israha

Já bych možná víc zkoušel i to 4 3 1 2 s Payetem na desítce (kde je furt jakžtakž ok) a Thauvinem a Benedettem/posilou nad tím. Navíc by tam možná mohl fungovat i Sanson, a do základu by tím pádem mohl stabilně i Gueye. Pak postačí jako varianta pro křídelní hru i ten Radonjić.

Reagovat
El Fáňos

snad bude dobrý, moc vysoké očekávání nemám, tak snad ho spíše překoná. Hrot je nutný a doufám, že se někoho podaří přivést. Jinak víte, proč moc nehraje Henrique? Těch pár minutek mi přišel celkem slušný, ale asi AVB ví, proč ho nestaví. Slyšel jsem něco o nekvalitě na tréniku, ale přijde mi zvláštní, že přišel za tolik peněz a skoro nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne ma koronu. Priniesol si ju z Brazílie kde bol cez Vianoce

Reagovat
YNWA__MSN

Měli jste prodloužit Balotellimu nebo ho ted podepsat zadarmo než odešel do Monzy. Jasně bylo by pár ohnostrojů v koupelně, nějaká ta párty a sázky s barmanem, že neskočí se skútrem do moře , ale goly dávat umí

Reagovat
Israha

O jeho covidu, jak píše Sofo, vím, proč nehrál předtím, to netuším. Ta produktivita na hrotu je ale tak nízká, že nechápu, proč se to s ním nezkouší více.

Reagovat
Kloppo

Niane z Metz vyzera dobre, ale mal by na to?

Reagovat
Pyroman

Niane z Metz má především přervaný vazy a do konce sezóny si nekopne.

Reagovat
Kloppo

Dik za info

Reagovat
Kloppo

Niane z Metz teraz nevyzera dobre, nema na to

Reagovat
twelwer

si si pokecal

Reagovat
Israha

V lize je plno zajímavých a potenciálně levných hrotů. Habib Diallo, Ajorque, Dia, Delort...moc nechápu, proč poslední dvě posily do útoku byli neprověření hráči z Jižní Ameriky.

Reagovat
Kloppo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele