Manninimu hrozí dvouletý trest

24.05.2008, 12:43
Aktuality
Možná až dvouletý trest hrozí za nedostavení se k dopingové kontrole záložníkovi Neapole Danielemu Manninimu (24). Klubový právník Carlo Ghirardi ale tvrdí, že celá věc není až tak dramatická a hrozbu dvouletého trestu považuje za absurdní.

"Výsledek jeho testu byl negativní, přesto byl suspendován na 15 dní, protože k testu přišel pozdě. Požadavek dvouletého trestu je groteskní," uvedl Ghirardi. "Nedostal se tam včas, protože byl se zbytkem týmu Brascie zavřený v kabině. Je to absurdní," dodal.

Klub se proti hrozbě trestu odvolá a Ghirardi očekává, že Mannini bude brzy zcela zpřoštěn obvinění.

V roce 2003 něco podobného postihlo Ria Ferdinanda z Manchesteru United. Ten na test zapomněl kvůli stěhování a dostal za to osmiměsíční trest, kvůli němuž přišel o Euro 2004.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele